خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
لطفا جواب بدید دوستان ضروری هست.
با اون بودجه تلویزیون میشه گرفت اما هیچکدوم 1080P نیستن و واسه PS4 به نظرم ارزش نداره.
به نظر من با اون بودجه یه مانیتور 22 اینچی فول اچ دی بگیره که خروجی صدا داشته باشه با یه اسپیکر 60 70 تومنی .مانیتور هم Benq و Aoc مانیتور 22 فول اچ دی حدود 500 تومنه

• Like
Reactions: monashva
سلام یکی از دوستان بنده میخواد از PS4ش در خوابگاه دانشجویی استفاده کنه و با توجه به شرایط اونجا دنبال تلویزیونی می گرده که توانایی کار در حد تراکتور رو داشته باشه و بشه بهش اطمینان کرد که خراب نمیشه . خواستش هم از این TV اینه که بدون دردسر بازی های PS4 رو اجرا کنه . کیفیت و سایز و رزولوشن و موارد دیگه اهمیتی ندارند . هزینه ای که میخواد صرف TV کنه در حد 600 تومنه .پیشنهاد دوستان چیه ؟

منم والا میخوام یه گیم نت خونگی تو زیر زمینمون راه بندازم یه مانیتور میخوام که زیر 800 باشه میخوام ببینم بهترین انتخابم چی میتونه باشه.
مانیتور سامسونگ sd595
یا مدل های benq

• Like
Reactions: monashva
سلام خدمت دوستان
بنده یه متنیتور میخواستم واسه تو اتاقم که PS4 و کامپیوتر و ر*سیور رو بهش وصل کنم زیاد هم پول ندارم به نظر خودم سامسونگ sd595 خوب باشه و درگاه کافی برای هر 3 تا رو داره ولی گفتم اول از شما راهنمایی بگیرم چون تو چند تا از سایت های خرید و فروش دیدم بعضیا گفته بودن واسشون مشکل پیش اومده وچهار گوشه تصویر تاریک شده و... یا یکی میگفت جنس بدنه اش بده و...
میخوساتم راهنمایی کنید
با تشکر

با عرض سلام خدمت دوستان
يكي از بچه ها لطف ميكنه يه تنظيمات واسه تلويزيون w800 سوني بگه البته فقط براي بازي با ps4 مخصوصا ميزان شارپنس اين يدونه نميدونم بهتره رو چند باشه و يكيم تنظيمات پيشرفته
با تشكر از مطالب عالي بچه ها تو اين تاپيك
لطفا جواب بدين

سلام خدمت دوستان
بنده یه متنیتور میخواستم واسه تو اتاقم که PS4 و کامپیوتر و ر*سیور رو بهش وصل کنم زیاد هم پول ندارم به نظر خودم سامسونگ sd595 خوب باشه و درگاه کافی برای هر 3 تا رو داره ولی گفتم اول از شما راهنمایی بگیرم چون تو چند تا از سایت های خرید و فروش دیدم بعضیا گفته بودن واسشون مشکل پیش اومده وچهار گوشه تصویر تاریک شده و... یا یکی میگفت جنس بدنه اش بده و...
میخوساتم راهنمایی کنید
با تشکر

چقدر میخوای هزینه کنی؟

• Like
Reactions: J. Constantine
با عرض سلام خدمت دوستان
يكي از بچه ها لطف ميكنه يه تنظيمات واسه تلويزيون w800 سوني بگه البته فقط براي بازي با ps4 مخصوصا ميزان شارپنس اين يدونه نميدونم بهتره رو چند باشه و يكيم تنظيمات پيشرفته
با تشكر از مطالب عالي بچه ها تو اين تاپيك
لطفا جواب بدين
این لینک رو چک کن دوست عزیز
Sony W800C LED TV Calibration Settings

• Like
این 4k tv های جدید سامسونگ واقعا بیخوده ، اصلا راضی نیستم از این پولی که پای این سری دادم ، هر چی ویدئو من گذاشتم مینیوسه فرمت تصویری یا صوتی در حال حاضر پشتیبانی نمیشه ، هر ماه هم یه آپدیت حچیم میده بدون کوچکترین تغییری

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or