خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
خیلی متفاوته دادا بستگی داره چند اینچ بخوای و آپشن های دیگه چی واست مهم باشه.
مناسب برای بازی کردن و فیلم دیدن باشه اینچش بالا تر از ۱۹ باشه و نمی خوام زیاد بزرگ هم باشه و نمی خوام زیاد خرج کنم چون می خوام در آینده نزدیک یه Tv هم بخرم

مناسب برای بازی کردن و فیلم دیدن باشه اینچش بالا تر از ۱۹ باشه و نمی خوام زیاد بزرگ هم باشه و نمی خوام زیاد خرج کنم چون می خوام در آینده نزدیک یه Tv هم بخرم

پس از حول و حوش 500 میتونی شروع کنی تا 1500 هم جا داره. بالاتر هم هست ولی ارزش نداره با این چیزی که شما میگی.

مانیتور سامسونگ sd595
یا مدل های benq
من TV خواستم دوست عزیز!
با اون بودجه تلویزیون میشه گرفت اما هیچکدوم 1080P نیستن و واسه PS4 به نظرم ارزش نداره.
به نظر من با اون بودجه یه مانیتور 22 اینچی فول اچ دی بگیره که خروجی صدا داشته باشه با یه اسپیکر 60 70 تومنی .مانیتور هم Benq و Aoc مانیتور 22 فول اچ دی حدود 500 تومنه
مانیتور مدنظر نیست دوست عزیز.
1080P هم نباشه ایرادی نداره فقط اگر رزولوشن مانیتور مثلا 720 یا 900 باشه بازی هایی که رزولوشنشون بالاتر هست رو دون اسکیل میکنه به رزولوشن خودش دیگه؟ اگر اینطور ایراد نداره TV با رزولوشن 720 یا 900 هم باشه خوبه.

لطفا دوستانی که تو این زمینه سررشته دارند کمک کنند ممنون.

پس از حول و حوش 500 میتونی شروع کنی تا 1500 هم جا داره. بالاتر هم هست ولی ارزش نداره با این چیزی که شما میگی.
خودم یه مانیتور دارم که خراب شده باید یه مانیتور برای pc بگیرم ولی در آینده هم یه tv برای کارهای عمومی باید بخرم
ممنون بابت راهنماییت

سلام من میخوام تا 3000 هزینه کنم

مدلای مد نظز»
سامسونگ 6990
------ 7920
40
ال جی:
64000
69000
43

ممنون میشم راهنمایی کنید چی بگیرم خیلی عجله دارم مرسی

تازه PS4 خریدم