SNIPER II
کاربر سایت
همین بود.طرف گرون میگفت؟مانیتورش خوبه؟
مناسب برای بازی کردن و فیلم دیدن باشه اینچش بالا تر از ۱۹ باشه و نمی خوام زیاد بزرگ هم باشه و نمی خوام زیاد خرج کنم چون می خوام در آینده نزدیک یه Tv هم بخرمخیلی متفاوته دادا بستگی داره چند اینچ بخوای و آپشن های دیگه چی واست مهم باشه.
آره . راجع بش خوب نوشتن.والا تو آمازون که 4.5 نوشته پس خوبه قیمتشهمین بود.طرف گرون میگفت؟مانیتورش خوبه؟
مناسب برای بازی کردن و فیلم دیدن باشه اینچش بالا تر از ۱۹ باشه و نمی خوام زیاد بزرگ هم باشه و نمی خوام زیاد خرج کنم چون می خوام در آینده نزدیک یه Tv هم بخرم
من TV خواستم دوست عزیز!مانیتور سامسونگ sd595
یا مدل های benq
مانیتور مدنظر نیست دوست عزیز.با اون بودجه تلویزیون میشه گرفت اما هیچکدوم 1080P نیستن و واسه PS4 به نظرم ارزش نداره.
به نظر من با اون بودجه یه مانیتور 22 اینچی فول اچ دی بگیره که خروجی صدا داشته باشه با یه اسپیکر 60 70 تومنی .مانیتور هم Benq و Aoc مانیتور 22 فول اچ دی حدود 500 تومنه
خودم یه مانیتور دارم که خراب شده باید یه مانیتور برای pc بگیرم ولی در آینده هم یه tv برای کارهای عمومی باید بخرمپس از حول و حوش 500 میتونی شروع کنی تا 1500 هم جا داره. بالاتر هم هست ولی ارزش نداره با این چیزی که شما میگی.
سلامسلام.
مدل JU7500 سامسوگ تو ایران هستش؟ هر چی می گردم چیزی پیدا نمی کنم.
پیدا کردم. همون JUC8920 هستش. تو سایت سامسونگ ایران که بری تو بخش آدرس هر پیج مدلش مشخصه.سلام
به نظر من زنگ بزن سامسونگ سنتر از اونا بپرسی مطمئن تر از همه است.
BenQ به نظرم بهترهسلام.میخواستم بدونم کدوم یک از این دو مدل برای بازی با PS4 بهتر است.ممنون میشم راهنماییتون
1) BENQ RL2755HM
2) ASUS MX27A