s.1
کاربر سایت
دوستان نظرتون در مورد این TV چیه ؟
Samsung 32F4590 Smart LED TV - 32 Inch
کلا سری 4 با 5 مناسب گیم نیستن.
دوستان نظرتون در مورد این TV چیه ؟
Samsung 32F4590 Smart LED TV - 32 Inch
از چه نظر؟ اخه این TV رو من یه جا دیدم کیفیت خیلی خوبی داشت هم قیمت مناسبیکلا سری 4 با 5 مناسب گیم نیستن.
از چه نظر؟ اخه این TV رو من یه جا دیدم کیفیت خیلی خوبی داشت هم قیمت مناسبی
در ابتدا که سری j بخرید که جدیدترینه. سری 4 5 کلا خیلی با سری 6 به بالا فرق دارن کیفیتشون زمین به اسمونه گذشته از اینا سری 4 فقط hd هست سری 5 full hd هست.
سلام
بهترین تلویزیونهای 4K سامسونگ ( از نظر پایین بودن قیمت و مناسب برای گیمینگ )
که قابلیت HDR رو داشته باشن رو میشه معرفی کنید
سپاسگذارم
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
سلامدقت کنید برای hdr10 که اصل کاره باید سری 8 یا 9 فقط بگیرید که پل 10 بیتی دارن برای hdr هم هستن.
سلام
مرسی بابت راهنمایی بسیار خوبتون, بین سری های 8 و 9 سامسونگ و باتوجه به فاکتورهایی که عرض کردم در پست قبلی ( خوش قیمت بودن و مناسب بودن برای گیمینگ ) کدوم مدلها رو پیشنهاد میکنید
مجددا سپاسگذارم
از بین مدلهای سری 8 کدوم مدل رو پیشنهاد میدین با توجه به فاکتورهای مد نظر بندهسری 8 بهتره. سری 9 کم از بعضی لحاظ بهتره
سلام
مرسی بابت راهنمایی بسیار خوبتون, بین سری های 8 و 9 سامسونگ و باتوجه به فاکتورهایی که عرض کردم در پست قبلی ( خوش قیمت بودن و مناسب بودن برای گیمینگ ) کدوم مدلها رو پیشنهاد میکنید
مجددا سپاسگذارم
دوستان امروز بعده 6 سال تلویزیونم سوختدرست بشو هم نیست
تلویزیون در حده سه وونیم ملیون چیا هست؟ فور کی باشه
نظر خودم رویه sony KD 49x8300c هست! چطوریاس ارزش داره ؟
سامسونگ خوبه،مدل 590،پنل هایIPS ایسوس هم نگاهی بندازید.مانیتور رو حتما برید حضوری بخرید.کنار هم بذارید مقایسه کنیدسلام دوستان،برای ps4 مانیتور 27 اینچ زیر 1 ملیون میخوام،سه مدل مد نظرمه کدوم بهتره به نظرتون?
Benq gl2760h
Samsung s27d390
Samsung s27d590
و یه سوال دیگه اینکه ps4 از نسبت تصویر 21:9 پشتیبانی میکنه؟ مانیتور Lg 29um65 ultrawideهم مد نظرم هست
مرسی بابت راهنماییتون، من بیشتر واسه ریسپانس تایم دو دلم، مانیتور بنکیو 2 هست از سامسونگ 5 میلی ثانیه که واسه بازی تاثیر داره،ولی فکر کنم کنتراست و کیفیت تصویر سامسونگ بهتر باشه درسته؟سامسونگ خوبه،مدل 590،پنل هایIPS ایسوس هم نگاهی بندازید.مانیتور رو حتما برید حضوری بخرید.کنار هم بذارید مقایسه کنید
مانیتور ultrawide بدرد گیم نمیخوره