خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام دوستان من میخواستم برای ps4 مانیتور بگیرم بدجور بین این 2 مدل موندم
https://www.amazon.com/BenQ-RL2755HM-Console-Gaming-Monitor/dp/B00RORBPCO
https://www.amazon.co.uk/Samsung-C27F390-27-Inch-Curved-Monitor/dp/B01DTLSOA4
البته برای کارهای معمولی با کامپیوتر هم میخوام خوب باشه
خودم بیشتر نظرم روی benq چون تا حالا مدل منحنی نداشتم شاید عادت نکنم بهش

دوستان من چند ماه ماموریت کاری تو بغداد دارم
کنسول رو با خودم آوردم
اینجا یه تلویزیون denka !! دارم که ظاهرا فول اچ دی عه ولی کیفیت تصویرش خیلی بد ئه ...
یه مانیتور W1972a مارک hp هم هست که احتمالا نباید چیز بدرد بخوری باشه (فول اچ دی نیست، hdmi هم نمیخوره) ولی خب با این حال حدس میزنم کیفیت تصویرش حداقل از اون تلویزیون درپیت بهتر باشه !! (حتی با اینکه فول اچ دی نیست)
حالا دو تا سوال دارم:
1. اصلا راجع به این مانیتور اطلاعاتی دارید؟ که بفهمم تصویرش واسه کنسول از اون تلویزیون بهتره یا نه ... اصلا ارزش داره براش کابل تبدیل بخرم؟
2. این مانیتور یه ورودی VGA و یه ورودی DVI داره، کیفیت این دو ورودی با هم فرق خاصی داره آیا؟
اگه بخوام کابل تبدیل اینا به hdmi رو بخرم، تبدیل به VGA رو بخرم یا تبدیل به DVI ؟
...
(اول خواستم یه مانیتور بخرم ولی برای چند ماه نمیارزه خدایی) $-)

دوستان من چند ماه ماموریت کاری تو بغداد دارم
کنسول رو با خودم آوردم
اینجا یه تلویزیون denka !! دارم که ظاهرا فول اچ دی عه ولی کیفیت تصویرش خیلی بد ئه ...
یه مانیتور W1972a مارک hp هم هست که احتمالا نباید چیز بدرد بخوری باشه (فول اچ دی نیست، hdmi هم نمیخوره) ولی خب با این حال حدس میزنم کیفیت تصویرش حداقل از اون تلویزیون درپیت بهتر باشه !! (حتی با اینکه فول اچ دی نیست)
حالا دو تا سوال دارم:
1. اصلا راجع به این مانیتور اطلاعاتی دارید؟ که بفهمم تصویرش واسه کنسول از اون تلویزیون بهتره یا نه ... اصلا ارزش داره براش کابل تبدیل بخرم؟
2. این مانیتور یه ورودی VGA و یه ورودی DVI داره، کیفیت این دو ورودی با هم فرق خاصی داره آیا؟
اگه بخوام کابل تبدیل اینا به hdmi رو بخرم، تبدیل به VGA رو بخرم یا تبدیل به DVI ؟
...
(اول خواستم یه مانیتور بخرم ولی برای چند ماه نمیارزه خدایی) $-)

بغداد؟! الان از شبکه اونیکس فیلم تک تیرانداز آمریکایی رو میدیدم.! :|
با تلویزیون دنکا توی اهواز آشنا شدم آشغال ترین تلویزیون روی زمین هستش حتی از مارکهای ایرانی مثل اسنوا هم بدتره.فکر کنم ساخت چین سفارش امارات جهت هتلها و فندقهاشون هستش.
پورت DVI کیفیت نامحسوستر بهتری داره بهتره از این پورت جهت تبدیل استفاده بکنید.مانیتور مورد نظر شما فکر کنم LED هستش و 1360*768 رزولیشن میده که روی کنسول بهتره کیفیت 720P رو انتخاب بکنید و بازم فکر کنم از اون تلویزیون آشغالا بهتره.

• Like
Reactions: اروند 2520
بغداد؟! الان از شبکه اونیکس فیلم تک تیرانداز آمریکایی رو میدیدم.! :|
با تلویزیون دنکا توی اهواز آشنا شدم آشغال ترین تلویزیون روی زمین هستش حتی از مارکهای ایرانی مثل اسنوا هم بدتره.فکر کنم ساخت چین سفارش امارات جهت هتلها و فندقهاشون هستش.
پورت DVI کیفیت نامحسوستر بهتری داره بهتره از این پورت جهت تبدیل استفاده بکنید.مانیتور مورد نظر شما فکر کنم LED هستش و 1360*768 رزولیشن میده که روی کنسول بهتره کیفیت 720P رو انتخاب بکنید و بازم فکر کنم از اون تلویزیون آشغالا بهتره.
ممنون از راهنمایی
آره ... اون تلویزیون که تصویرش عین crt می مونه اصلا !!

سلام دوستان،برای ps4 مانیتور 27 اینچ زیر 1 ملیون میخوام،سه مدل مد نظرمه کدوم بهتره به نظرتون?

Benq gl2760h
Samsung s27d390
Samsung s27d590

مانیتور بنکیو ریسپانس تایم کمتری داره ولی فکر کنم کیفیت و کنتراست سامسونگ بهتر باشه واسه همین انتخاب برام سخت شده.

سلام

من یه Tv lg مدل ۳۲اینج رو ۳سال پیش خریدم فروشنده بهم گفت Fhd هست روی جعبعش نوشته بود Hd هست من اون موقع ps3داشتم تست کردم دیدم نوشته ۱۰۸۰دیگه خردیدمش این Led ۲تا پورت hdmiداشت یکیش HDMI MHLبود بعد از چند سال پورت HDMI MHL و usbاش خراب شد از جا کنده شد

الان چند ماهی هست که من برا بازی کردن با دوکنسول کابلHdmiرو جابجا میکنم الان سوالم این بود اگه من از این سوییچ ۱به سه Hdmiاستفاده کنم تصویر چقدر افت میکنه ؟

دوستاني كه با BenQ RL 2755 HM كار كردن ، چه جورياس ،؟ و اينكه تو اين رده ديگه چه مانيتور هايي هست ؟
سلام دوستان من میخواستم برای ps4 مانیتور بگیرم بدجور بین این 2 مدل موندم
https://www.amazon.com/BenQ-RL2755HM-Console-Gaming-Monitor/dp/B00RORBPCO
https://www.amazon.co.uk/Samsung-C27F390-27-Inch-Curved-Monitor/dp/B01DTLSOA4
البته برای کارهای معمولی با کامپیوتر هم میخوام خوب باشه
خودم بیشتر نظرم روی benq چون تا حالا مدل منحنی نداشتم شاید عادت نکنم بهش

داداش مانیتور عالیه و اگه برا کنسول میخوای حرف نداره
اصلا روش نوشته توسعه داده شده برای بازی های کنسولی
تنها مشکلش هم شاید اسپیکر های ضعیفش باشن که میشه یه اسپیکر خرید که باز هم در حد کار راه اندازی خوبه اگه صدای استریو و قوی بخوای جواب نمیده
اول که وصل میکنی به ps4 رنگ ها یکم بی روح نشون میده که باید از طریق تنظیمات دستی درستش کنی یا بزاری رو مود srgb
الان نزدیک 8 ماهه خریدم راضیم ازش و مشکلی نداشته تا الان.
رو tv که بازی میکردم مشکل پرش تصویر داشتم که فک کنم میگن motion blur که مخصوصا تو بازی های اول شخص خیلی رو اصاب بود اون نشونه تفنگ هی میپرید پایین بالا وقتی حرکت میکردی

Sent from my E6633 using Tapatalk

• Like
Reactions: Apóllōn
سلام دوستان
بچه ها من از شرکت اسنوا میخواستم تلوزیون بخرم
خواسم بپرسم بهترین مارک این شرکت تو تلوزیون چیه؟؟
که هم از لحاظ کیفیت تصویر و هم هرتز بالا باشه.قیمتشم مهم نیست
اینچ 50 به بالا هم میخواستم بخرم.
برا PS4 هم نمیخواما فقط برا منزل.
اگه بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم.
(از اسنوا مجبورم بخرم چون یه کارت هدیه برنده شدم ک فقط از شرکت خودشون باید خرید کنم.اگه بنظرتون تلوزیوناشون ارزش خرید نداره تا بدمش یخچالی یا یه چیز دیگه:|)
الان تلوزیون منزل SONY 40BX400 هست
میخوام حداقل تلوزیونی باشه که از این مارک سونی ک خودمون داریم بالاتر باشه.ک اگر بالاتر نیست بیخیال تلوزیون بشم.
ممنون میشم اگه زود راهنماییم کنید

آخرین ویرایش:
داداش مانیتور عالیه و اگه برا کنسول میخوای حرف نداره
اصلا روش نوشته توسعه داده شده برای بازی های کنسولی
تنها مشکلش هم شاید اسپیکر های ضعیفش باشن که میشه یه اسپیکر خرید که باز هم در حد کار راه اندازی خوبه اگه صدای استریو و قوی بخوای جواب نمیده
اول که وصل میکنی به ps4 رنگ ها یکم بی روح نشون میده که باید از طریق تنظیمات دستی درستش کنی یا بزاری رو مود srgb
الان نزدیک 8 ماهه خریدم راضیم ازش و مشکلی نداشته تا الان.
رو tv که بازی میکردم مشکل پرش تصویر داشتم که فک کنم میگن motion blur که مخصوصا تو بازی های اول شخص خیلی رو اصاب بود اون نشونه تفنگ هی میپرید پایین بالا وقتی حرکت میکردی

ممنون ، آره براي PS4 ميخوام ، من اول كه بين مانيتور و تي وي مونده بودم كه چون به شدت آنلاين بازم در آخر تصميم گرفتم مانيتور بگيرم به خاطر Response Time كمتر ولي چنتا ويديو از اين مانيتور ديدم رنگا ديگه خيلي داغون بود در حدي كه فعلا نخريدم شايد برم سراغ يه چيز ديگه ، حالا نميدونم مربوط به تنظيماتش بود يا كلا اينطوريه !

آخرین ویرایش:
ممنون ، آره براي PS4 ميخوام ، من اول كه بين مانيتور و تي وي مونده بودم كه چون به شدت آنلاين بازم در آخر تصميم گرفتم مانيتور بگيرم به خاطر Response Time كمتر ولي چنتا ويديو از اين مانيتور ديدم رنگا ديگه خيلي داغون بود در حدي كه فعلا نخريدم شايد برم سراغ يه چيز ديگه ، حالا نميدونم مربوط به تنظيماتش بود يا كلا اينطوريه !
از نظر کیفیت تصویر مشکلی نداره حالا عکس هم گرفتم
اینجوری نیست که کیفیت بد باشه ولی نسبت به پنلای کیفیتش کم تره
37ai_photo_2016-09-07_15-17-55.jpg

• Like
Reactions: Apóllōn
سلام . دوستان led full hd 40 inch میخوام واسه ps4 ، بودجم هم متاسفانه کمه و دیگه تهش 1300 میتونم خرج کنم واسش , اول اینکه تو این رینج قیمت LG رو پیشنهاد میکنید یا سامسونگ ؟

و اینکه چه مدلی ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی

آخرین ویرایش:
از نظر کیفیت تصویر مشکلی نداره حالا عکس هم گرفتم
اینجوری نیست که کیفیت بد باشه ولی نسبت به پنلای کیفیتش کم تره
37ai_photo_2016-09-07_15-17-55.jpg

تو این بررسی یک مشکل برا این مانیتور گفته شده ، شما که این مانیتور رو دارید به این مشکل برنخوردید ؟
BenQ RL2455HM Pro Gaming Monitor Review | DisplayLag

پایین صفحه ، بخش Motion Blur منظورم هست

تو این بررسی یک مشکل برا این مانیتور گفته شده ، شما که این مانیتور رو دارید به این مشکل برنخوردید ؟
BenQ RL2455HM Pro Gaming Monitor Review | DisplayLag

پایین صفحه ، بخش Motion Blur منظورم هست
نه اتفاقا مشکل خیلی بدی هست قبلا که tv داشتم خیلی مشهود بود اصلا با چشم میدیدم نشونه تفنگ دو سه تا میشد
ولی تو این مانیتور من ندیدم همچین مشکلی
حداقل با چشم قابل تشخیص نیست

• Like
Reactions: NINJѦ
یکی جواب بده لطفا
سلام دوستان،برای ps4 مانیتور 27 اینچ زیر 1 ملیون میخوام،سه مدل مد نظرمه کدوم بهتره به نظرتون?

Benq gl2760h
Samsung s27d390
Samsung s27d590

و یه سوال دیگه اینکه ps4 از نسبت تصویر 21:9 پشتیبانی میکنه؟ مانیتور Lg 29um65 ultrawideهم مد نظرم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or