s.1
کاربر سایت
دوستان سلام!
موقع تحویل گرفتن TV چه چیزایی رو باید تست کنیم تا از سالم بودنش مطمءن بشیم؟
تنها پیکسل با صدا اسپیکر الباقی مشکلات کاملا مشخص هستن.
دوستان سلام!
موقع تحویل گرفتن TV چه چیزایی رو باید تست کنیم تا از سالم بودنش مطمءن بشیم؟
والا در مورد tv خیلی نمی تونم راهنماییت کنم البته واضحه که تو این رینج قیمت مطمئنا چیز دندون گیری پیدا نمی کنی در مورد مانیتور مدل mx279h مانیتور خوبی واسه گیمه خودمم مدل 239h رو دارم خیلیم ازش راضیم زمان پاسخ دهیش 5 میلی ثانیه است که البته واقعی نیست واقعیش یه چیزی نزدیکه 9 میلی ثانیه است که بازم خیلی خوبه چون بقیه مانیتور ها هم عدد واقعی رو نمی نویسن تنها ایرادش به نظرم دکمه های تاچشن که یه مقدار آزار دهنده اند خلاصه ما راضییممن میخواستم یه مانیتور یا TV برای ps4 بگیرم و با توجه به سرچی که زدم تویه اینترنت کلا انتخاب برام سخت شده و از اونجایی که بودجه ام محدود هست نمیتونم درست انتخاب کنم
من بودجه ام حدود 1200-1300 هست که بخوام بگیرم و بین چند چیز گیر کردم
اول اینکه یکی از دوستام میگه تا میتونی اینچ بالاتر با اینپوت لگ پایین بگیر و این مدل مانیتور asus رو پیدا کردم MX279H که حالا نمیدونم با این قیمت میتونم TV مناسب با اینچ بالاتر بگیرم یا خیر و اینکه یه مدل دیگه هم دیدم LG 29UM65 Ultrawide IPS Monitor که نمیدونم آیا این مانیتور های IPS به درد بازی میخوره یا خیر
اینم یه مدل دیگه تو مانیتور هست VS247H که قیمتش حدود 800 هست اگر اشتباه نکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید که یا این قیمت ها میتونم ماینیتور با اینچ بالا بگیرم یا خیر و اینکه این مدل گیر میاد یا خیر KDL-32W670A اگر میاد قیمتش رو دارین؟؟
سلام.من میخواستم یه مانیتور یا TV برای ps4 بگیرم و با توجه به سرچی که زدم تویه اینترنت کلا انتخاب برام سخت شده و از اونجایی که بودجه ام محدود هست نمیتونم درست انتخاب کنم
من بودجه ام حدود 1200-1300 هست که بخوام بگیرم و بین چند چیز گیر کردم
اول اینکه یکی از دوستام میگه تا میتونی اینچ بالاتر با اینپوت لگ پایین بگیر و این مدل مانیتور asus رو پیدا کردم MX279H که حالا نمیدونم با این قیمت میتونم TV مناسب با اینچ بالاتر بگیرم یا خیر و اینکه یه مدل دیگه هم دیدم LG 29UM65 Ultrawide IPS Monitor که نمیدونم آیا این مانیتور های IPS به درد بازی میخوره یا خیر
اینم یه مدل دیگه تو مانیتور هست VS247H که قیمتش حدود 800 هست اگر اشتباه نکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید که یا این قیمت ها میتونم ماینیتور با اینچ بالا بگیرم یا خیر و اینکه این مدل گیر میاد یا خیر KDL-32W670A اگر میاد قیمتش رو دارین؟؟
Benq ی مدل داره همین ۶۰۰ تومنه من خودم داشتم،واقعا عالیه این مانیتور از همه نظردوستان میخواستم تا 600 هزارتومن برای خرید مانیتور کنسول هزینه کنم.
اگه میشه راهنمایی کنید
سلامسلام رفقا. پیشاپیش بابت آماتور بودن شرمنده.
اول میشه لطف کنید تفاوت مانیتور و تلویزیون رو بگید؟ من میخوام یکی بگیرم با بودجه کم، ۷۰۰ تومن. هدفم استفاده از گیرنده (!!) hd هست و اینکه بزودی میخوام ps4 هم بگیرم.
ممنون میشم کمکم کنید.
اگه میشه بهم بگید واس انتخاب ۱ مانیتور یا tv خوب واس بازی چ ویژگی هایی مهم هست؟ فک کنم یکیش زمان پاسخگوییه.
مرسی.