mohsen2012
کاربر سایت
نه ساپورت نمیکنه.دوست عزیز tv شما full hd هست .تلویزیونهای 4k معمولا hdrساپورت میکنن. باید 4k بگیرید با داشتن قابلیت hdr.سلام دوستان از کجا بفهمم تی من HDR داره؟؟
بودجه شما چقدره؟گارانتی مهمه؟دوستان چند مدل تی وی که قابلیت HDR دارن رو معرفی کنید و توی بازار ایران هم موجود باشن
این مدل سونی x850 اصلا به درد نمیخوره.کنتراست به شدت پایینی داره.
من پیشنهادم ks8500 هست.این تلویزیون عالیه کنتراست بسیار عالی.اینپوت لگ بسیار کم.مناسب بازی هست.hdr رو به خوبی ساپورت میکنه
این سری تلویزیونهای xd سونی اصلا نقدهای مثبتی نداشتن.در عوض سامسونگ سری ks عالی کار کرده.
ممنون. سری c رو بررسی کردم از d بهتره. حرفتون در مورد سامسونگ هم درست. نظرتون در مورد اون الجی چیه؟سلام
تلویزیون ks8000 نوع ارتقا یافته تلویزیون js8500 هست که تو ایران با نام js8980 شناخته میشه و کیفیت بسیار خوبی داره . متاسفانه سونی سری d کیفیت خوبی نداره و کنتراست بسیار پایینی داره .
در مورد بازی سامسونگ در حالت گیم اینپوت لگ خوبی داره ولی در خارج از حالت گیم اینپوت لگ بالاست . وقتی هم تلویزیون رو تو حالت گیم میزاری کیفیت تصویر افت میکنه . در هر حال من تو حالت استاندارد بازی میکنم برای گیم با تنظیمات اختصاصی و راضیم ولی سری C سونی برای گیم بهتزه چون در حالت خارج از گیم هم اینپوت لگ پایین داره .
الجی کدوم مدالهاش رو میگین؟oled هاش قمیتهای بالایی دارنممنون از نظرتون. نظرتون درباره ال جی چیه. اینپوت لگ سامسونگ خارج از گیمینگ مد در حدود 110، 120 است. چون تا حالا با تلویزیون بازی نکردم و نمی دونم این عدد چقدر بالاست. در حالی که تصویر الجی از سونی بهتره ولی از سامسونگ کمتره و همچنین اینپوت لگش هم 50 میلی ثانیه است. با این اوصاف نظرتون همون سامسونگ (8500 یا 8000) هست. این مدل سامسونگ آیا وارد ایران شده است؟
ممنون. سری c رو بررسی کردم از d بهتره. حرفتون در مورد سامسونگ هم درست. نظرتون در مورد اون الجی چیه؟
مدل uh8500 رو می گم.الجی کدوم مدالهاش رو میگین؟oled هاش قمیتهای بالایی دارن
بودجه شما چقدره؟گارانتی مهمه؟
Samsung KS8500 Review (UN49KS8500, UN55KS8500, UN65KS8500)مدل uh8500 رو می گم.
من از این صفحه اینپوت لگ رو خوندم که برای ks8500 مقدار لگ رو 123 میلی ثانیه ذکر کرده.
Input Lag of TVs[/QUOTE
سری f سامسنگ قدیمیه.نه ساپورت نمیکنهسلام وقت بخیر اساتید
یه سوال من یه F8880 سامسونگ دارم
از همه نظر عالیه
سوالم اینه: آیا HDR در این TV تاثیری داره ؟ کلاً ساپورت شده هستش ؟
ممنون از نظرتون. نظرتون درباره ال جی چیه. اینپوت لگ سامسونگ خارج از گیمینگ مد در حدود 110، 120 است. چون تا حالا با تلویزیون بازی نکردم و نمی دونم این عدد چقدر بالاست. در حالی که تصویر الجی از سونی بهتره ولی از سامسونگ کمتره و همچنین اینپوت لگش هم 50 میلی ثانیه است. با این اوصاف نظرتون همون سامسونگ (8500 یا 8000) هست. این مدل سامسونگ آیا وارد ایران شده است؟
ممنون. سری c رو بررسی کردم از d بهتره. حرفتون در مورد سامسونگ هم درست. نظرتون در مورد اون الجی چیه؟