.: Megatron :.
کاربر سایت
میتونم بپرسم دقیقا چیش بهتره
توی نسل جدیدش هم HDR اضافه شده هم input lag پایین تره تازه پول اضافه هم پای سه بعدی نمیدی میشه دلایلتون رو بدونم؟
دوستان ، نظرتون راجع به Samsung KS8000 چیه ؟
داداش دمت گرم یک مسئله دیگه اینم کمک کنید ممنون میشممهم ترین چیزیش کنتراستش هست که 1 به 4800 هست (طبق دستگاه های دقیق تر در نقد های دیگه) چرا که پنلش va هست اما کنتراست سری جدید 850 زیر 1500 هست که البته اگر درست پستمم خونده بودید اشاره کرده بودم چرا. ضمن اینکه هم گستردگی رنگ سری قبلی بهتره هم دقت رنگش بیشتره پس کلا کیفیت تصویرش دنیایی بهتره این از این. سری 850c به طور کامل از hdr پشتیبانی می کنه پنلش هم 10 بیت کاملا واقعی هست کلا در اپدیت ها گزینه hdr بهش اضافه شده hdr هم که داره کاملا قابل تنظیم هست برعکس سامی که در حالت hdr 1 سری چیزش محدود می شهاز جمله شدت backlight که مکس می شه.
input lag سری 850c هم بعد از اپدیت همین 34 میلی می شه که با اپدیت ها هم دیگه می شه خارج از حالت گیم هم به راحتی حتی با تنظیم motion در عدد 3 به پایین بازی کرد. علت چیه؟ چیت پردازش سری c با d عینا یکی هست برای همینم input lag دقیقا یکسانی دارن.
البته سری d برتری هم جز ظاهر یا باریک تر شدنش داره response time به مراتب بهتری داره به جاش کیفیت صدای اسپیکرهاش بدتر شده
3d هم به هر حال 1 مزیت محسوب می شه در سایز بالا هم لذت بیشتری داره.(قیمت هم با حذفش کم نشده کلا 100 دلار با هم اختلاف دارن 100 دلار سری d قیمت بالاتری داره.)
در نهایتم با در نظر گرفتن موقعیت خودتون تصمیم بگیرید ممکنه یکی بگه پنل ips برای من مناسب تره من از بقل اکثرا بازی می کنم یا حالا هر چیزه دیگه ای البته 850c در پنل های va انصافا بهترین زاویه هم داره رنگ هاش عملا تغییر چندانی نمی کنن برعکس تجربه ای که قبلا داشتم که کلا تون رنگ عوض می شد.
گزینه ی مناسبی هست فقط 1 بدی داره اونم اینه که زمان پاسخ دهیش بالا هست 18 میلی هست یکم overshoot هم داره flicker free هم اشاره نشده هست یا نه اما غیر از این مورد که متاسفانه قابل حل هم نیست چرا که در حالت غیر گیم لگ بالای 100 می ره که فاجعه هست یکی از بهترین led هایی هست که الان در بازار می شه پیدا کرد عنی اگر استفاده غیر از گیم باشه که بهترین گزینه هست. این tv نهایت کنتراست با حداقل رنگ مشکی بین تمام led ها داره فکرم نکنم دیگه از این بهتر بشه.
در ضمن سری ks9000 زمان پاسخ دهی بهتری داره یکمی
داداش دمت گرم یک مسئله دیگه اینم کمک کنید ممنون میشم
من تحقیق کردم دیدم بله اطلاعاتی که دادید صحیحه و رنگ مشکی توی سری c بهتره و سخت افزاری نمونه
حالا میخوام بخرم اما موندم از کجا بگیرم بازار با گارانتی بازرگانی ایران 7500 هست فروشگاه های بانه ای 5700 میگن نظر خودتون چیه
با اینکه بانه ای ها تولید مالزی هستند
سلام بر دوستان گل!
بنظرتون با بودجه 3(نهایت 3200) بهترین تلویزیون چی میتونه باشه؟(برای ps4 و شبکه های ایران و ماهواره)
خودم نظرم رو 4k هست چون بعدا قراره کنسولا آپدیت 4k بشن نمیخوام دوباره کاری کنم
از طرفی یجا خوندم که کیفیت hd رو 4k خراب میشه
راسته؟+درمورد شبکه ها چطور؟
اول نظر خودتون بگید
بعدش نظرم رو این 4 تامدله که تو دیجی کالا دیدم
samsung juc7920
samsung ju6980/6990
lg uf64000gl
lg uf69000gl
کدوم بهتره؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید!
ماشاالله یه مدلایی میاد ایران که با بقیه کشورای خارجی فرق میکنه آدم نمیتونه تحقیق کنه![]()
رفيق اين اپ اسكيل كه مي گي رو بايد جايي فعال كنيم ؟ من سامسونگ ju6400 به پيشنهاد خودت گرفتم واضيم هستم به خصوص رو گيم مودش عالي جواب داده ، فقط اين فول اچ دي الان چه جورري اپ اسكيلش رو فعال كنم ؟نه عزیز خراب نمی شه همین بالا توضیح دادم که اپ اسکیل می شه من الان ps4 دارم در 4k می زنم کیفیت عالی فقط اپ اسکیل بذارید مکس اگر سونی هست بذارید 63 سونی از 1 تا 100 قابل تنظیم هست.
رفيق اين اپ اسكيل كه مي گي رو بايد جايي فعال كنيم ؟ من سامسونگ ju6400 به پيشنهاد خودت گرفتم واضيم هستم به خصوص رو گيم مودش عالي جواب داده ، فقط اين فول اچ دي الان چه جورري اپ اسكيلش رو فعال كنم ؟
رفيق اين اپ اسكيل كه مي گي رو بايد جايي فعال كنيم ؟ من سامسونگ ju6400 به پيشنهاد خودت گرفتم واضيم هستم به خصوص رو گيم مودش عالي جواب داده ، فقط اين فول اچ دي الان چه جورري اپ اسكيلش رو فعال كنم ؟
تنظیمات خاصی برای اپسکیل نداره و خودش به صورت اتوماتیک با توجه به خروجی دیوایسی که بهش وصل کردید تنظیم میشه . فقط اونهایی که تی وی های سامسونگ با قابلیت hdr دارن قسمت colore space رو بزارن رو native .من با سری جدید کار نکردم در setting بگردید حتما 1جایی داره ابته امکان داره سامی در حالت گیم غیر فعالش کنه
تنظیمات خاصی برای اپسکیل نداره و خودش به صورت اتوماتیک با توجه به خروجی دیوایسی که بهش وصل کردید تنظیم میشه . فقط اونهایی که تی وی های سامسونگ با قابلیت hdr دارن قسمت colore space رو بزارن رو native .
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
این دیگ بستگی ب شما داره من با بازرگان گرفتم اما بی گارانتی هم بانه ای نگیرید از همین نمایندگی های سونی بخرید بی گارانی هم دارن 100 تا 300 بیشتر می گن اما ارزش داره بانه ای اصلا مشخص نیست چیه تازه کلی هم هزینه راه می خوره همون می شه 250 اینا می گیرن.
همشون مالزی هستن اصلا بازرگان مونتاژ دیگه نداره اگرم زده من نشندیم سری 4k حداقل مونتاژ کرده باشه برای همینم اصلا قیمتش بالا هست به جای 1سال جهانی گارانتیشم 2 سال می ده.
lg همش پنلش ips اصلا نمی ارزه با اینکه قیمتاش عالیه ju سری 7 ابتدا بعد 6 عالیه گزینه مناسبی هست پانا cx600 هم گزینه ی مناسبی ست اگر پیدا کنید.
نه عزیز خراب نمی شه همین بالا توضیح دادم که اپ اسکیل می شه من الان ps4 دارم در 4k می زنم کیفیت عالی فقط اپ اسکیل بذارید مکس اگر سونی هست بذارید 63 سونی از 1 تا 100 قابل تنظیم هست.
نه عزیز خراب نمی شه همین بالا توضیح دادم که اپ اسکیل می شه من الان ps4 دارم در 4k می زنم کیفیت عالی فقط اپ اسکیل بذارید مکس اگر سونی هست بذارید 63 سونی از 1 تا 100 قابل تنظیم هست.
با فرمایش های این دوس مون موافقم.الان کم کم فیلمهای روز با کیفیت 4k هم داره عرضه میشه . کسانی که میان میگن اینجا و اونجا میکنن الان شما برو تو kickasstorrent فیلمهای فورکا ریخته . فرض کن هر کدوم 60 70 گیگ هم که باشه دو تا بسته دو تومنی شبانه 4g ایرانسل بخر 4000 تومن راحت 60 گیگ دانلود میکنی . خدا را شکر که تو همه داهات های ایران هم 4g فراگیر شده ! شما شاید الان تلویزیون فول اچدی کفاف کارت رو بده ولی یکسال دیگه که کنسول های فورکا اومد اونوقت کیفیت خیلی تفاوت داره و باید عوضش کنی .
من نمیگم اونی که الان فول اچدی داره بره عوض کنه ولی اونکه تازه میخواد تی وی بخره باید فورکا بخره چون تلویزیون یه چیز هست که برای 4 سال میخری نه اینکه هر سال بخوای عوضش کنی .
خرید فول اچدی الان مثل خرید تی وی crt وقتی هست که فول اچدی رو بورس بود .
تازه الان رو همین فورکا بازیهایی که گرافیک خوبی داره مثل انچارتد 4 یا همین ویچر 3 مخصوصا دی ال سی اخریش b&w چون خود تلویزیون اپسکیلش میکنه کیفیت بهتری تا فول اچدی داره .
البته بستگی داره چه تلویزیون فورکایی بخری مثلا یکی میره این فورکاهای اشغال دو سه تومنی میخره خوب معلومه پرفورمنس خوبی نداره و دلزده میشه ولی اگر های اندهای سامسونگ یا سونی یا oled 4k های الجی بخری اونوقت کاملا معلومه .
Sent from my LG-H818 using Tapatalk