خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان يه سوال
من ميخواستم تلويزيون بگيرم اكثر دوستان سوني w800 رو پيشنهاد ميكنن خواستم بدونم با توجه به اينكه با پولش ميشه تلويزيون 4k هم خريد ميصرفه w800 بخرم يا اينكه 4k با توجه به اينكه امكان داره كنسولا تو اينده نزديك 4k ساپورت بشن بصرفه تره؟؟
و اينكه با اين قيمت ميشه تلويزيون 4k خريد كه انطباق تصوير خوبي هم داشته باشه براي گيم؟؟
پ.ن : براي اتاقم ميخوام و نميخوام بالاي ٤٨ اينچ باشه، w800 هم ٤٣ اينچش مد نظرمه

Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه میخاید اینده نگری کنید و نسل بعدی کنسول ها که رزولیشن 4k پشتیبانی میکنن بخرید 4k بگیرید
من خودم 4k دارم و راضیم
رزولیشن 4k واقعا یه چیز دیگس

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

آخرین ویرایش:
در کل حرفت درسته ولی اینجا محتویات برای تلویزیون های 4k خیلی محدوده و فعلا نمیشه از تمام توانایی و ظرفیت این تلویزیون ها (از نظر تصویری) استفاده کرد البته استفاده من از تلویزیون فقط بازی نیست و فیلم هم زیاد نگاه میکنم البته با کیفیت درست حسابی . اگر تلویزیون 4k میخریدم شاید نهایت استفاده ای که میتونستم ازش بکنم (در حد کیفیت واقعی 4k)اجرای بازی های 4k بود اونم از یه سال دیگه .
الان خیلی ها میرن تلویزیون 4k کلی پول میدن میخرن بعد میارن خونه و چند تا فیلم 1080 میزارن توش اونم نه 1080 واقعی از این کیفیت متوسط ها که تو اینترنت هست و دو سه گیگ حجم دارن و بیت ریت تصویر پایینه (فیلم های فول اچ دی واقعی و درست حسابی بالای 10 گیگ حجم دارن و بیت ریت تصویر به شدت بالاس) و خیلی هم حال میکنن که تلویزیون 4k خریدن .
دوست عزیز از امسال محتوی 4k به وفور قابل دسترس هستش اکثر فیلم های روز با کیفیت ۴k ضبط و روانه بازار میشن و الان تمام بستر های مالتی مدیا از 4k پشتیبانی میکنن فقط کافیه شما یه سر به یوتوب بزنی و ببینی که انواع و اقسام ویدیو ها تریلر ها ویدیو کلیپ ها داخلش موجوده و میتونی دانلود کنی شون
سایت هایی هم تازه تاسیس شدن که فیلم با رزولیشن ۴k برای دانلود قرار میدن.
کلا الان دسترسی به محتوی ۴k اسان شده
به نظر من در حال حاظر که قیمت یک تلوزیون 4k تقریبا نزدیک به full hd شده خرید این نوع تلوزیون به صرفه نیست چون در اینده نزدیک تمامی رزولیشن ها به سمت رزولیشن ۴k نشانه خواهند رفت

• Like
Reactions: t33
سلام دوستان
چند سوال دارم ممنون میشم یکی جواب بده
من چند روزه نظرم روی x8500d سونی هستش
چند تا بررسی خوندم میگن رنگ مشکی رو خوب تولید نمیکنه و نور سفید توی رنگ مشکی میبینید این درسته ؟
کسی تا حالا از این مدل خریده ؟
قیمت بازار ایران 7 تومنه بعد بدون گارانتی مالزی 4.5 میلیون چرا این قدر اختلاف قیمت دارن ؟
میشه به اون تولید مالزی ها اعتماد کرد؟
خواهشا یک نفر جواب بده خدا خیرش بده

آقا چند اینچه؟ چند گرفتی؟ قیمت 50 اینچشو داری؟ 50 به بالا داری؟مدلشم میگی؟ خیلی فرق داره با سری B؟ زیاد شد! شرمنده! میخوام بگیرم تا الان تصمیمم روی سری B بود ولی اگر از لحاظ قیمتی و کیفی به صرفه هست برم سراغ سری C! تشکر و منتظرم!
برای من 43 اینچه و بدون گارانتی 2.600 خریدم 50 اینچش با گارانتی 4.800 بود .
سری C برخلاف سری B که سایز 42 اینچش نسبت به سایز های بالاتر انطباق تصویر پایین تری داشت ، سری C همه اندازه هاش انطباق تصویرشون 800 هست و همشون یکیه . از نظر کیفیت تصویر من تو خونه از هر دو سری دارم و هیچ تفاوتی با هم ندارن یا حداقل من تفاوتی نمیبینم فقط سری C چون MOTIONFLOW 800hz داره یه مقدار تصاویر روون تری داره . تنها موردی هست اینه که سری قبلی input lag پایین تری دارن (24 میلی ثانیه) و سری جدید حدود 10 میلی ثانیه بالاتره که خیلی ناچیزه.
سری C و B هر دو هوشمندن ولی سری C رابط کاربریش اندرویده که تا همین الان خیلی به درد من خورده البته اولش یه کم گیج کنندس ولی باهاش کار کنی عادی میشه.
در ضمن تو تصاویر سه بعدی من خودم تست نکردم ولی اون طور که تو سایت های خارجی میخوندم سری B تو پخش تصاویر سه بعدی یه مشکل کوچیک داشت که تو سری C برطرف شده .

برای من 43 اینچه و بدون گارانتی 2.600 خریدم 50 اینچش با گارانتی 4.800 بود .
سری C برخلاف سری B که سایز 42 اینچش نسبت به سایز های بالاتر انطباق تصویر پایین تری داشت ، سری C همه اندازه هاش انطباق تصویرشون 800 هست و همشون یکیه . از نظر کیفیت تصویر من تو خونه از هر دو سری دارم و هیچ تفاوتی با هم ندارن یا حداقل من تفاوتی نمیبینم فقط سری C چون MOTIONFLOW 800hz داره یه مقدار تصاویر روون تری داره . تنها موردی هست اینه که سری قبلی input lag پایین تری دارن (24 میلی ثانیه) و سری جدید حدود 10 میلی ثانیه بالاتره که خیلی ناچیزه.
سری C و B هر دو هوشمندن ولی سری C رابط کاربریش اندرویده که تا همین الان خیلی به درد من خورده البته اولش یه کم گیج کنندس ولی باهاش کار کنی عادی میشه.
در ضمن تو تصاویر سه بعدی من خودم تست نکردم ولی اون طور که تو سایت های خارجی میخوندم سری B تو پخش تصاویر سه بعدی یه مشکل کوچیک داشت که تو سری C برطرف شده .
تشکر بابت راهنمایی داداش. فقط اینکه از کجا گرفتی؟ سایت هست یا فروشگاه؟ ادرسش رو برام خصوصی بفرست اگر زحمتی نیست. تشکر

دوست عزیز از امسال محتوی 4k به وفور قابل دسترس هستش اکثر فیلم های روز با کیفیت ۴k ضبط و روانه بازار میشن و الان تمام بستر های مالتی مدیا از 4k پشتیبانی میکنن فقط کافیه شما یه سر به یوتوب بزنی و ببینی که انواع و اقسام ویدیو ها تریلر ها ویدیو کلیپ ها داخلش موجوده و میتونی دانلود کنی شون
سایت هایی هم تازه تاسیس شدن که فیلم با رزولیشن ۴k برای دانلود قرار میدن.
کلا الان دسترسی به محتوی ۴k اسان شده
به نظر من در حال حاظر که قیمت یک تلوزیون 4k تقریبا نزدیک به full hd شده خرید این نوع تلوزیون به صرفه نیست چون در اینده نزدیک تمامی رزولیشن ها به سمت رزولیشن ۴k نشانه خواهند رفت

صحبت های شما کاملا درسته الان فیلم های اورجینال 4K با نسل جدید دیسک های BLU-RAY به تعداد زیاد در حال فروش هست و سایت های زیادی هم هستن که امکان مشاهده انواع فیلم ها با کیفیت 4K رو فراهم کردن ولی نه اینجا .
راجع به سایت های تازه تاسیسی هم که فیلم با رزولیشن 4K قرار میدن اگه منظورتون سایت های ایرانی هست ، فیلم های 4K ای که میزارن مثل همون فیلم های اچ دیشون هست که یه فیلم حداقل 10 گیگی رو تبدیل میکنن به 2 گیگ و خیلی ها دانلود میکنند و خیلی هم خوشحال میشن که دارن فیلم FULL HD میبینن . تا اونجا که من آمارشو دراوردم فیلم های 4K اورجینال که روی UHD BLU-RAY ها منتشر میشن به صورت معمولی بالای 40 گیگ و به صورت 3D بالای 80 گیگ حجم دارن .

صحبت های شما کاملا درسته الان فیلم های اورجینال 4K با نسل جدید دیسک های BLU-RAY به تعداد زیاد در حال فروش هست و سایت های زیادی هم هستن که امکان مشاهده انواع فیلم ها با کیفیت 4K رو فراهم کردن ولی نه اینجا .
راجع به سایت های تازه تاسیسی هم که فیلم با رزولیشن 4K قرار میدن اگه منظورتون سایت های ایرانی هست ، فیلم های 4K ای که میزارن مثل همون فیلم های اچ دیشون هست که یه فیلم حداقل 10 گیگی رو تبدیل میکنن به 2 گیگ و خیلی ها دانلود میکنند و خیلی هم خوشحال میشن که دارن فیلم FULL HD میبینن . تا اونجا که من آمارشو دراوردم فیلم های 4K اورجینال که روی UHD BLU-RAY ها منتشر میشن به صورت معمولی بالای 40 گیگ و به صورت 3D بالای 80 گیگ حجم دارن .
دقیقا...همه ی اینها رو هم به سرعت اینترنت اضافه کنین مشخص میشه فعلا (این فعلا هم یه فعلا چند ساله اس) نیازی به تی وی 4K توی ایران نیست...همون FHD درست حسابی خروجی داشته باشیم خیلی بهتره تا خودمون رو درگیر جنگ اعداد کنیم!
البته باز یه عده که کم هم نیستن میگن 4k یه چیز دیگه اس ولی خب...

دوستان عزیز بین دو گزینه موندم که کدوم رو بخرم:

1-BenQ XL2720Z 144Hz 1ms 27 inch Gaming Monitor

2-Samsung U28E590 Ultra HD 4K 28-Inch 1MS

مهم ترین فرقشون اینه که اولی 144Hz هست ولی دومی 60Hz اما اولی FHD ولی دومی 4K

خواهشا هر کسی که میتونه راهنمایی کنه علتشو هم بهم بگه ممنون میشم.

دقیقا...همه ی اینها رو هم به سرعت اینترنت اضافه کنین مشخص میشه فعلا (این فعلا هم یه فعلا چند ساله اس) نیازی به تی وی 4K توی ایران نیست...همون FHD درست حسابی خروجی داشته باشیم خیلی بهتره تا خودمون رو درگیر جنگ اعداد کنیم!
البته باز یه عده که کم هم نیستن میگن 4k یه چیز دیگه اس ولی خب...

همین حالاشم که سال هاست Full HD تو بازار جا افتاده جمع کردن هرتز خوب(120 و بیشتر) و input lag مناسب (زیر 40 میلی ثانیه) مخصوصا در بازار ایران سخت هستش، مثلا فعلا فقط تقریبا دو گزینه ی سونی w800 و سامسونگ f6400 داریم که بین رفرش ریت و input lag توازن برقراره.

در رابطه با 4k کار سخت تر هم میشه چون پردازش 8 میلیون پیکسل سنگینتره از طرفی بحث HDR هم هست که بنظر من خرید تلویزیون 4k بدون HDR کار عاقلانه ای نیست چون احتمال میدم که ظرف چند سال آینده همه گیرتر بشه و تلویزیون Full HD بهمراه HDR از یک تلویزیون 4K بدون HDR کیفیت تصویر بهتری داره.

بنابراین اگر براتون توازن بین هرتز و input lag مهم نیست و صرفا به 8 میلیون پیکسل 4k عشق می ورزید 4k بگیرید.

شخصا برای خودم رفرش ریت و input lag خیلی مهمه چون تاثیر هردوشونو با مقایسه از نزدیک لمس کردم، مثلا در رابطه با رفریش ریت تلویزیون سامسونگ f6800 بازی های سی فریمی مثل GTA V رو چنان نرم و روان میکرد که احساس میشد بازی 60 فریم هست اما خب input lag حدود 50 الی 100 میلی ثانیه بود و مخصوصا در بازی های شوتر این تاخیر حس میشد و مجبور به بازی با حالت game mode بودید و تمام افکت ها و motion plus رو خاموش میکرد و رسما کیفیت تلویزیون رو با یک تلویزیون پایین رده ی ارزان برابر میکرد.
از طرفی رفریش ریت واقعی کیفیت تصویر رو هم موقع بازی افزایش میده، بنابراین خیلی اهمیت داره.

بنابراین ایده آل این هست که یک تلویزیون 4k با HDR و حداقل 120 هرتز با اینپوت لگ حدود 40 (خارج از game mode) تهیه کنید که من اطلاعی از مدلی با این ویژگیا تو بازار ایران ندارم(شاید باشه اگر هست به منم بگین).

در غیر این صورت اگر قصد تهیه Full HD داشته باشید فقط چند انتخاب از مدلای سونی می مونه چون اینپوت لگ پایینتری دارند از بقیه برندها، مثل w800c.

*اینو هم اضافه کنم که پلی استیشن نئو در تلویزیون های Full HD هم قابل استفاده اس با گرافیک و جلوه های گرافیکی بیشتر از PS4 و فریم ریت بهتر و با ثبات تر.

آخرین ویرایش:
به جز سامسونگو خوب اومدی
yahoo_4.gif

- - -ویرایش - - -
بچه ها من یه چیزی رو تازه فهمیدم بهترین تلویزیون برای ps4 تلویزیونی هست که بتونه تصاویر رو با ۶۰فریم بر ثانیه نشون بده اون مشکلات hdmi و برفکی شدن بخاطر اینه

الان کم کم فیلمهای روز با کیفیت 4k هم داره عرضه میشه . کسانی که میان میگن اینجا و اونجا میکنن الان شما برو تو kickasstorrent فیلمهای فورکا ریخته . فرض کن هر کدوم 60 70 گیگ هم که باشه دو تا بسته دو تومنی شبانه 4g ایرانسل بخر 4000 تومن راحت 60 گیگ دانلود میکنی . خدا را شکر که تو همه داهات های ایران هم 4g فراگیر شده ! شما شاید الان تلویزیون فول اچدی کفاف کارت رو بده ولی یکسال دیگه که کنسول های فورکا اومد اونوقت کیفیت خیلی تفاوت داره و باید عوضش کنی .
من نمیگم اونی که الان فول اچدی داره بره عوض کنه ولی اونکه تازه میخواد تی وی بخره باید فورکا بخره چون تلویزیون یه چیز هست که برای 4 سال میخری نه اینکه هر سال بخوای عوضش کنی .
خرید فول اچدی الان مثل خرید تی وی crt وقتی هست که فول اچدی رو بورس بود .
تازه الان رو همین فورکا بازیهایی که گرافیک خوبی داره مثل انچارتد 4 یا همین ویچر 3 مخصوصا دی ال سی اخریش b&w چون خود تلویزیون اپسکیلش میکنه کیفیت بهتری تا فول اچدی داره .
البته بستگی داره چه تلویزیون فورکایی بخری مثلا یکی میره این فورکاهای اشغال دو سه تومنی میخره خوب معلومه پرفورمنس خوبی نداره و دلزده میشه ولی اگر های اندهای سامسونگ یا سونی یا oled 4k های الجی بخری اونوقت کاملا معلومه .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: ps3_360_wii
الان کم کم فیلمهای روز با کیفیت 4k هم داره عرضه میشه . کسانی که میان میگن اینجا و اونجا میکنن الان شما برو تو kickasstorrent فیلمهای فورکا ریخته . فرض کن هر کدوم 60 70 گیگ هم که باشه دو تا بسته دو تومنی شبانه 4g ایرانسل بخر 4000 تومن راحت 60 گیگ دانلود میکنی . خدا را شکر که تو همه داهات های ایران هم 4g فراگیر شده ! شما شاید الان تلویزیون فول اچدی کفاف کارت رو بده ولی یکسال دیگه که کنسول های فورکا اومد اونوقت کیفیت خیلی تفاوت داره و باید عوضش کنی .
من نمیگم اونی که الان فول اچدی داره بره عوض کنه ولی اونکه تازه میخواد تی وی بخره باید فورکا بخره چون تلویزیون یه چیز هست که برای 4 سال میخری نه اینکه هر سال بخوای عوضش کنی .
خرید فول اچدی الان مثل خرید تی وی crt وقتی هست که فول اچدی رو بورس بود .
تازه الان رو همین فورکا بازیهایی که گرافیک خوبی داره مثل انچارتد 4 یا همین ویچر 3 مخصوصا دی ال سی اخریش b&w چون خود تلویزیون اپسکیلش میکنه کیفیت بهتری تا فول اچدی داره .
البته بستگی داره چه تلویزیون فورکایی بخری مثلا یکی میره این فورکاهای اشغال دو سه تومنی میخره خوب معلومه پرفورمنس خوبی نداره و دلزده میشه ولی اگر های اندهای سامسونگ یا سونی یا oled 4k های الجی بخری اونوقت کاملا معلومه .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

اتفاقا اصلا هم 4g فراگیر نیست!
تو خود همین تهران الان کلی مناطق اینترنت 4g ندارن.
ما الان تو خود تهران نت درستی نداریم( خودم میگم)
نه ایرانسل 4g انتن مبده.
خطمون هم که نویز میندازه.
کلا تو بد وضعی گیر کردیم

سلام دوستان
چند سوال دارم ممنون میشم یکی جواب بده
من چند روزه نظرم روی x8500d سونی هستش
چند تا بررسی خوندم میگن رنگ مشکی رو خوب تولید نمیکنه و نور سفید توی رنگ مشکی میبینید این درسته ؟
کسی تا حالا از این مدل خریده ؟
قیمت بازار ایران 7 تومنه بعد بدون گارانتی مالزی 4.5 میلیون چرا این قدر اختلاف قیمت دارن ؟
میشه به اون تولید مالزی ها اعتماد کرد؟
خواهشا یک نفر جواب بده خدا خیرش بده

این متاسفانه پنلش IPS هست که به درد نمی خوره البته بین IPS ها بهترین هست اما مدل سال پیشش سری C همه چیزش خوبه هر چند به طرز عجیبی از مدل جدیدش هم گرون تره(در ایران) اما در کل سونی در سری D جالب کار نکرده سری C حرف نداره.

این سوال هم خیلی ازم شده که محتوای 4K نیست پس 1080 بگیریم باید بگم خیر عزیزان الان همه TV ها 4K UPSCALER دارن که به زیبایی هر تمام 1080 به 4K تبدیل می کنه زیر 1080 هم خوب عمل می کنه. تصوری که قبلا از UPSCALE داشتید رو فراموش کنید الان الگوریتم نرم افزاری سخت افزاری جالبی استفاده می شه که کیفیت بسیار بهتر می شه قطعا DPI چهار برابری به نسبت 1080 چیزی نیست که بشه از کنارش راحت گذشت تاثیر خیلی زیادی داره.

• Like
Reactions: t33 and ps3_360_wii
این متاسفانه پنلش IPS هست که به درد نمی خوره البته بین IPS ها بهترین هست اما مدل سال پیشش سری C همه چیزش خوبه هر چند به طرز عجیبی از مدل جدیدش هم گرون تره(در ایران) اما در کل سونی در سری D جالب کار نکرده سری C حرف نداره.

این سوال هم خیلی ازم شده که محتوای 4K نیست پس 1080 بگیریم باید بگم خیر عزیزان الان همه TV ها 4K UPSCALER دارن که به زیبایی هر تمام 1080 به 4K تبدیل می کنه زیر 1080 هم خوب عمل می کنه. تصوری که قبلا از UPSCALE داشتید رو فراموش کنید الان الگوریتم نرم افزاری سخت افزاری جالبی استفاده می شه که کیفیت بسیار بهتر می شه قطعا DPI چهار برابری به نسبت 1080 چیزی نیست که بشه از کنارش راحت گذشت تاثیر خیلی زیادی داره.
میتونم بپرسم دقیقا چیش بهتره
توی نسل جدیدش هم HDR اضافه شده هم input lag پایین تره تازه پول اضافه هم پای سه بعدی نمیدی میشه دلایلتون رو بدونم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or