خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان بطور کلی TV 4K برا گیم خوبه ؟
اگه آره حدود 40 اینچ یکی دو سه مدل لطفا بهم معرفی کنید ، اینپوت لگ هم که برام مهمه

دوستان یه چندتا مانیتور معرفی کنید که بالای 27 اینچ باشن
و صفحاتشونم مات نباشن(مثل اسمارت تی وی های امروزی براق باشن)
رنگ ها هم اگه اشباع شده باشنم مهم نیست:دی
قیمتشم مهم نیست:دی
ممنون

دوستان بطور کلی TV 4K برا گیم خوبه ؟
اگه آره حدود 40 اینچ یکی دو سه مدل لطفا بهم معرفی کنید ، اینپوت لگ هم که برام مهمه
تلویزیون فورکا زیر 50 با فول اچدی قابل تشخیص نیست . شما یه w800c سونی بخر سایز 43 پشیمون نمیشی.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: NINJѦ
سونی که مطلقا تو این قیمت گیر نمیای. سامسونگ هم فک کنم با این قیمت ۴۲ اینچ شو بتونی بگیری
سامسونگ خیلی بالاترش میشه.
مدل JU6990 ۵۰ اینچ 4K هست تنها مشکلش اینه که تو سایتا خوندم روی فیلمای 24fps, مشکل Judder داره.

تلویزیون فورکا زیر 50 با فول اچدی قابل تشخیص نیست . شما یه w800c سونی بخر سایز 43 پشیمون نمیشی.

ممنون
نکته اینجاس که اسمارت و 3D بکارم نمیاد ، مدلی که کیفیت همین باشه ولی اسمارت و 3D نباشه و البته حدود 40 اینچ چی گیر میاد ؟

• Like
Reactions: IMANOKA
بین مدل 43 اینچ w800c و 49 اینچ x830c کدوم یکی رو پیشنهاد میدید و ارزش 2 تومن بالاتر رو داره 830 ؟ x830c انگار پنل ips داره زیاد تعریف نمیکنن ازش
این مدل JU6980 سامسونگ چطوره ؟ چرا قیمتش نصف 4k های سونیه ؟

سلام دوستان
این تلویزیون مناسب هست؟ بالاخره بودجه کمه و ...
lg 32LF5600
تو هال ال جی 47LED4700 داریم و باهاش بازی میکنم راضی هستم، ولی خودتون میدونید دیگه، خانواده نهایت یک هفته میتونن حضورت و تو هال خونه تحمل کنن و بعد یک هفته مجبوری کوچ کنی تو اتاق!

از تاپیک لذت بردم.
من با خوندن پست ها به این نتیجه رسیدم: توی رزولیشن Full HD بهترین انتخاب SONY W800c هست که بدون گارانتیش ۲.۴۰۰.۰۰۰ قیمت میخوره.

دو تا سوال:
۱.توی ۴۰ تا ۴۳ اینچ انتخاب بهتری نیست؟
۲. از ۴۶ تا ۵۰ اینچ با رزولیشن 4K و مناسب برای گیم با قیمت کم چی پیشنهاد می کنید.

تاکیید میکنم از تاپیک لذت بردم. کلی ابهام توی ذهنم بود که خدا رو شکر به لطف دوستان رفع شد.

ممنون
نکته اینجاس که اسمارت و 3D بکارم نمیاد ، مدلی که کیفیت همین باشه ولی اسمارت و 3D نباشه و البته حدود 40 اینچ چی گیر میاد ؟

داداش در حد اون غیر اسمارت و تری دی چیز خوبی گیر نمیاری . پیشنهاد من همون W800C هست .

بین مدل 43 اینچ w800c و 49 اینچ x830c کدوم یکی رو پیشنهاد میدید و ارزش 2 تومن بالاتر رو داره 830 ؟ x830c انگار پنل ips داره زیاد تعریف نمیکنن ازش
این مدل JU6980 سامسونگ چطوره ؟ چرا قیمتش نصف 4k های سونیه ؟

داداش پنل ips برای تلویزیون مناسب نیست و باعث کاهش وحشتناک کتنتراست میشه . شما اگر میخوای فورکا بگیری یکم دیگه پول بزار x850c بدون گارانتی بخر حدود 5 میلیون .
فقط یه چیز بگم ببینید من خودم js8980 دارم سایز 55 که فورکا هست پارسال هم یه h7000 سامسونگ فول اچدی سایز 46 گرفتم . دوتاش رو که مقایسه میکنم کیفیت تصویر برای ویدیوهای غیر فورکا از 0.5 متری که بری عقبتر نمیتونی فرق بین فورکا و فول اچدی رو تشخیص بدی یعنی چشم تشخیص نمیده . تفاوت تو ویدئوهای فورکا هست که اونهم در حال حاضر بسیار کم هست در نت .
حتی من چند تا موزیک ویدئو نسخه فول اچدی و فورکا رو گرفتم گذاشتم رو تلویزیون فرق خاصی بین دو نسخه فول اچدی و فورکا ندیدم !

سامسونگ خیلی بالاترش میشه.
مدل JU6990 ۵۰ اینچ 4K هست تنها مشکلش اینه که تو سایتا خوندم روی فیلمای 24fps, مشکل Judder داره.
مشکل judder تو بعضی مدلهای سامسونگ هست تو همین تلویزیون js8980 خودم هم تو فیلمهای 24fps هست البته اتو موشن پلاس رو بزار رو حالت استاندارد مشکل حل میشه تا حد خیلی زیادی . اگه نزاری دقیقا میشه مثل وقتی که داری بازی میکنی و افت فریم داره و اعصابتو میریزه به هم .

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: S0lid Snake
مشکل judder تو بعضی مدلهای سامسونگ هست تو همین تلویزیون js8980 خودم هم تو فیلمهای 24fps هست البته اتو موشن پلاس رو بزار رو حالت استاندارد مشکل حل میشه تا حد خیلی زیادی . اگه نزاری دقیقا میشه مثل وقتی که داری بازی میکنی و افت فریم داره و اعصابتو میریزه به هم .

به نظرتون ارزش داره ۴ میلیون و ۲۰۰ بذارم مدل 50JS7980 رو بخرم؟

• Like
Reactions: emperaturs
به نظرتون ارزش داره ۴ میلیون و ۲۰۰ بذارم مدل 50JS7980 رو بخرم؟
نه داداش خوب نیست .
این تلویزیون پنلش ips هست . تو تستهای مختلف هم نتایج جالب نیست .

Samsung JS7000 Review (UN50JS7000, UN55JS7000, UN60JS7000)

اگر برای فیلم میخوای js8980 عالیه ولی برای گیم خوب نیست . اگر برای گیم میخوای x850c

• Like
Reactions: UnlovelyWriter

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or