Hamed_Maleki
کاربر سایت
سونی که مطلقا تو این قیمت گیر نمیای. سامسونگ هم فک کنم با این قیمت ۴۲ اینچ شو بتونی بگیریسلام. علاقه ای به خرید از برند LG تو این رنج قیمتی ندارم متاسفانه.
سونی که مطلقا تو این قیمت گیر نمیای. سامسونگ هم فک کنم با این قیمت ۴۲ اینچ شو بتونی بگیریسلام. علاقه ای به خرید از برند LG تو این رنج قیمتی ندارم متاسفانه.
تلویزیون فورکا زیر 50 با فول اچدی قابل تشخیص نیست . شما یه w800c سونی بخر سایز 43 پشیمون نمیشی.دوستان بطور کلی TV 4K برا گیم خوبه ؟
اگه آره حدود 40 اینچ یکی دو سه مدل لطفا بهم معرفی کنید ، اینپوت لگ هم که برام مهمه
سامسونگ خیلی بالاترش میشه.سونی که مطلقا تو این قیمت گیر نمیای. سامسونگ هم فک کنم با این قیمت ۴۲ اینچ شو بتونی بگیری
ممنونتلویزیون فورکا زیر 50 با فول اچدی قابل تشخیص نیست . شما یه w800c سونی بخر سایز 43 پشیمون نمیشی.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
ممنون
نکته اینجاس که اسمارت و 3D بکارم نمیاد ، مدلی که کیفیت همین باشه ولی اسمارت و 3D نباشه و البته حدود 40 اینچ چی گیر میاد ؟
بین مدل 43 اینچ w800c و 49 اینچ x830c کدوم یکی رو پیشنهاد میدید و ارزش 2 تومن بالاتر رو داره 830 ؟ x830c انگار پنل ips داره زیاد تعریف نمیکنن ازش
این مدل JU6980 سامسونگ چطوره ؟ چرا قیمتش نصف 4k های سونیه ؟
مشکل judder تو بعضی مدلهای سامسونگ هست تو همین تلویزیون js8980 خودم هم تو فیلمهای 24fps هست البته اتو موشن پلاس رو بزار رو حالت استاندارد مشکل حل میشه تا حد خیلی زیادی . اگه نزاری دقیقا میشه مثل وقتی که داری بازی میکنی و افت فریم داره و اعصابتو میریزه به هم .سامسونگ خیلی بالاترش میشه.
مدل JU6990 ۵۰ اینچ 4K هست تنها مشکلش اینه که تو سایتا خوندم روی فیلمای 24fps, مشکل Judder داره.
به نظرتون ارزش داره ۴ میلیون و ۲۰۰ بذارم مدل 50JS7980 رو بخرم؟مشکل judder تو بعضی مدلهای سامسونگ هست تو همین تلویزیون js8980 خودم هم تو فیلمهای 24fps هست البته اتو موشن پلاس رو بزار رو حالت استاندارد مشکل حل میشه تا حد خیلی زیادی . اگه نزاری دقیقا میشه مثل وقتی که داری بازی میکنی و افت فریم داره و اعصابتو میریزه به هم .
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
نه داداش خوب نیست .به نظرتون ارزش داره ۴ میلیون و ۲۰۰ بذارم مدل 50JS7980 رو بخرم؟