خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
داداش پیشنهاد من اینه که یه تومن بودجه رو ببر بالا x850c بخر . تلویزیون x830c پنلش ips هست و کنتراستش پایینه مشکل رفلکت هم داره که برای فضاهای روشن پرفورمنس خوبی نمیده . عمق رنگ مشکیش هم خوب نیست .
برای گیم همه چی اینپوت لگ نیست وقتی که شما مشکلاتی که بالا گفتم رو داشته باشی کیفیت تصویر بد میشه .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
با تشکر
850 پنلش چیه؟
من تحقیقی که کردم فقط فرقشون در سه بعدی داشتن و نداشتنه!؟
تو سه بعدیشونم دو مدل هست که ۸۵۰ پسیو و ۸۵۰ c اکتیوه.
البته من اصلا سه بعدی نمیخوام.

سلام
من چند وقته یه JU8890 سامسونگ خریدم اولش فکر میکردم TV ی مناسبی باشه (4k و 3d و..)
اما حس میکنم رنگش اصلا خوب نیست... زیاد هم با تنظیمات رنگ و کالیبره کردن و .. آشنایی ندارم.
میخوام بدونم با تنظیمات رنگ و نور و .. میشه واقعا کیفیت تصویرش بهتر بشه؟ یا اینکه کلا مدل جالبی نیست.
ممنون میشم راهنمایی کنید

داداشا تي وي كه واسه گيم و فيلم خوب باشه
قيمت مهم نيست بازده و هيجان بازي كردن داشته باشه و از طرفي سالي و باقيات باشه
ترجيحا بيشتر از 50 به كارم نمياد
چي بردارم؟؟؟؟؟!!!!!!!
6 دقیقه قبل
نقل قول چندگانهپاسخ به این نوشته
اگر قیمت واقعا برات مهم نیست بهترین تلویزیون جهان رو بخر
تلویزیون OLED - EC970T
ولی 25 میلیونی باید بسلفی :D
اگر میخواد معقول خرج کنی x850c سونی گزینه خوبیه ولی بی گارنتی بگیر که حدود 5 میلیونه . با گارانتی ارزش نداره 50 درصد گرونتر یعنی بالا 7 تومن بدی !
سلام
من چند وقته یه JU8890 سامسونگ خریدم اولش فکر میکردم TV ی مناسبی باشه (4k و 3d و..)
اما حس میکنم رنگش اصلا خوب نیست... زیاد هم با تنظیمات رنگ و کالیبره کردن و .. آشنایی ندارم.
میخوام بدونم با تنظیمات رنگ و نور و .. میشه واقعا کیفیت تصویرش بهتر بشه؟ یا اینکه کلا مدل جالبی نیست.
ممنون میشم راهنمایی کنید
من خودم هم js8980 دارم مشکل رنگ دارم . رنگش اشباع هست و طبیعی نیست . وقتی میزاری رو دینامیک رنگهاش خوب میشه ولی قابلیت تنظیم جزئیات رنگ غیر فعال میشه تو این حالت مثل فوتبال که بخوای ببینی چمن و رنگ سبزش خیلی اشباع هست و رنگ رو هم که کم کنی سایر رنگها میریزه به هم . تو مووی و استاندارد هم چیز جالبی درنیومد ازش و رنگها غیر طبیعیه . من که خدایی خودم پشیمون شدم و اگه میدونستم این مشکلات داره یه فول اچدی OLED الجی میخریدم 9 تومن چون برای فورکا OLED پول نداشتم .

• Like
Reactions: mostafaamiri
دوستان تا 10 میلیون یه تلویزیون مناسب بازی تا 55 اینچ چی رو پیشنهاد میکنید البته المپیک هم نزدیکه و یورو 2016 :-?
بیا اینو بگیر
OLED - EC93000GI
من تلویزیونهای زیادی دیدم و تست کردم ولی هیچی OLED نمیشه . عمل رنگ مشکی و کنتراست و شفافیتی که تو OLED میبینی تو هیچ تلویزیون دیگه ای نمیبینی ! فقط فول اچدی هست این مدل نه فورکا که اونم من خودم هم h7000 سامسونگ دارم که فول اچدیه هم js8980 که فورکا هست خدایی از فاصله یه متری که بری عقب اصلا فرق خاصی ندارن .
خلاصه اگر هم نظرت به فورکا هست قبلش برو چند تا نمایندگی و همین فول اچدی oled که لینکشو گذاشتم تصویرشو ببین با فورکاهای برند های دیگه مقایسه کن تا اونوقت متوجه بشی کیفیت oled برتره.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: amirdvb2
دوستان تا 10 میلیون یه تلویزیون مناسب بازی تا 55 اینچ چی رو پیشنهاد میکنید البته المپیک هم نزدیکه و یورو 2016 :-?
داداشم با این مبلغ خیلی انتخاب ها میتونی داشته باشی بنظر من oled های 4k منهنی تو سامسونگ و سونی انتخاب های خوبی میتونه باشه

اگر قیمت واقعا برات مهم نیست بهترین تلویزیون جهان رو بخر
تلویزیون OLED - EC970T
ولی 25 میلیونی باید بسلفی :D
اگر میخواد معقول خرج کنی x850c سونی گزینه خوبیه ولی بی گارنتی بگیر که حدود 5 میلیونه . با گارانتی ارزش نداره 50 درصد گرونتر یعنی بالا 7 تومن بدی !

من خودم هم js8980 دارم مشکل رنگ دارم . رنگش اشباع هست و طبیعی نیست . وقتی میزاری رو دینامیک رنگهاش خوب میشه ولی قابلیت تنظیم جزئیات رنگ غیر فعال میشه تو این حالت مثل فوتبال که بخوای ببینی چمن و رنگ سبزش خیلی اشباع هست و رنگ رو هم که کم کنی سایر رنگها میریزه به هم . تو مووی و استاندارد هم چیز جالبی درنیومد ازش و رنگها غیر طبیعیه . من که خدایی خودم پشیمون شدم و اگه میدونستم این مشکلات داره یه فول اچدی OLED الجی میخریدم 9 تومن چون برای فورکا OLED پول نداشتم .
Oled عالیه. واقعا در حال حاظر رو دستش هیچی نیست.
حیف که الان خونه خریدم و بودجم نمیرسه وگرنه میگرفتم.
ساله دیگه به امید خدا میگیرمش. قیمتش میاد پایین و هر چی بره جلوتر معایبش ام کم میشه و مدلهای جدید تر میاد

سلام خدمت دوستان و البته عرض شرمندگی به خاطر سوالی که احتمالا بارها قبلا تو این تاپیک پرسیده شده ولی خدایی پیدا کردنش بین این 425 صفحه فوق العاده مشکله
از یه مانیتور led با رزولیشن 900 × 1600 و با ورودی dvi میشه استفاده کرد ؟ چون چند جایی شنیدم این رزولوشن جز رزولوشن های استاندارد ps 4 نیست و مشکل ایجاد میکنه , اگه آره که یه مانیتور نهایت 22 اینچ مناسب واسه ps4 معرفی کنید
خیلی خیلی ممنون

دوستان اهل فن یه سوال. وضوح تصویر برای گیم رو چند باشه بهتره؟ من خودم رو ۵۰ میزارم جزییات خیلی خوبه ولی خبری از افکت بلور نیست وقتی هم که روی ۱۰ یا ۲۰ میزارم افکت بلور عالی ای داره ولی جزییات مات میشه مخصوصا واسه صورت. ممنون میشم راهنمایی کنید. تلویزیونم هم سامسونگ هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or