بزارید استاندارد . رو حالت واضح یا همون clear که بزارید تو فیلمهای 24fps مشکل داره تو حالت روان یا smooth هم به نظر میاد تو حرکتهای سریع یکم تصویر کشیده میشه .دوستان خواهش میکنم جواب بدید. بهترین تنظیم motion plus تو تلویزیونهای سامسونگ بهترین حالتش واسه فیلم و گیم چیه؟ واضح،استاندارد،روان یا خاموش؟ به هیچ عنوان کیفیت تصویر افت نکنه. ممنون
Samsung S24D595 Plus 24inch PLSدوستان کسی مانیتور خوب با این قیمت نمیشناسه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
وقتی auto motion plus رو فعال میکنین تیوی روی تصویر پروسس اضافه انجام میده و همین خودش اینپوت لگ رو بالا میبره گیم مد هم کل پروسس های اضافی روی تصویر رو غیر فعال میکنهمن امروز 55js8980 تو حالت گیم کالیبره کردم بیشتر مشکلاتی که بود حل شد فقط یه نکته مونده که اذیت میکنه . همونطور که میدونید تلویزیونهای سامسونگ یه قابلیت دارن به نام auto motion plus که کارش بهینه کردن فریم ریت تصویر هست ولی متاسفانه تو گیم مد این قابلیت غیر فعال هست . این موضوع تو بازیهایی مثل TLOU که خودشون 60 فریم هستن مهم نیست ولی تو بازیهای 30 فریم خیلی فرق داره . اگر auto motion plus رو فعال کنید به جرات میگم فریم ریت بازیهای 30 فریم هم میشه در حد 60 و روان شدنش کاملا محسوس هست ولی خب تو گیم مد چون غیر فعاله لذت بازی تو این حالت رو میگیره . دوستانی که تلویزیونهای سامسونگ دارن راهی نیست تو گیم مد اینو فعال کنیم ؟ من نمیدونم سامسونگ پیش خودش چه فکری کرده که تو حالت گیم اینو off و غیر فعال کرده چون اگر جایی هم باید از این قابلیت استفاده بشه همینجاست !
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
وقتی auto motion plus رو فعال میکنین تیوی روی تصویر پروسس اضافه انجام میده و همین خودش اینپوت لگ رو بالا میبره گیم مد هم کل پروسس های اضافی روی تصویر رو غیر فعال میکنه
من دقیق نمیدونم ولی میگن سونیw800 زیرنویس فارسی نمیخونه!دوستان برای گیم w800c مورد تاییده؟؟؟ برای اتاقم میخوام 43 خوبه دیگه؟؟؟ و اینکه چون غیر از گیم برای تماشای فیلم هم میخوام استفاده کنم جوابه؟؟؟
من خریدم واقعا راضیم هم برای فیلم عالیه هم گیم هم اینکه 3d هست.... زیرنویس فارسی هم چون تلویزیون اندروید هست میتونی با نرم افزار vlc یا mx player پلی کنی...خود نرم افزار تلویزیون هم بعضی زیرنویس های فارسیو میخونهدوستان برای گیم w800c مورد تاییده؟؟؟ برای اتاقم میخوام 43 خوبه دیگه؟؟؟ و اینکه چون غیر از گیم برای تماشای فیلم هم میخوام استفاده کنم جوابه؟؟؟
اصلا خوب نیست ، کلا Ultra Wide برای PS4 مناسب نیست ، چون 1080 × 2560 هستبچه ها ابن مانبتور lgچه طوره؟ برای وصل کردن ps4
LG 25UM65-P Ultra-Wide IPS Monitor
LG 25UM65-P Ultra-Wide IPS Monitor
ما که از js8980 که به اصطلاح تاپ لاین هست برای گیم خیری ندیدیم !دوستان من تلويزيون سامسونگ ٦٥اينچ ju7960 خريدم به نظرتون واسه ps4 مناسب هست؟؟
داداش پیشنهاد من اینه که یه تومن بودجه رو ببر بالا x850c بخر . تلویزیون x830c پنلش ips هست و کنتراستش پایینه مشکل رفلکت هم داره که برای فضاهای روشن پرفورمنس خوبی نمیده . عمق رنگ مشکیش هم خوب نیست .دوستان 49x8300c سونی 4K چطوره؟
البته فعلا در حال تحقیق هستم.
از لحاظه اینپوت لگ.
جا موندن تصویر تو حرکات سریع.
تاری موضعی یا به اصطلاح لکه های ال ای دی که بخصوص تو فوتبال دیدن و بازی کردن ایجاد میشه.
و سایره موارد
البته فقط برای گیم نمیخوام و تی وی و فیلم ام زیاد استفاده میکنم.