خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
آقا من asus vx239h رو خریدم
خیلی تعریفش بود
tlou و arkhamknight و order 1886 رو روش تست کردم ولی خیلی کیفیت جالبی ارائه نمیده تنظیمات اولیه خودش در حالت های مختلفش مثل game mode movie و... هم زیاد جالب نیستن
تنظیمات خوبی واسش سراغ دارید؟ یا جایی رو سراغ دارید تنظیمات خوبش رو گذاشته باشه ما بریم همونا رو وارد کنیم؟؟؟

ممنون

مشکل تصویرتون چیه؟

واقعیتش من زیاد از اصطلاحات تصویر مثل عمق رنگ و گرمی و سردی رنگ ها و... سر در نمیارم
فقط میفهمم کیفیتش اصلا جالب نیست و یکم انگار تصویره خط و خش ظریف سفید رنگی داره
حالا اگه این توضیحات من کمکی نمیکنه میخواین من یکم با دقت بیشتر نگاه کنم و یه چند تا عکس هم ازش بگیرم بذارم ببینید شاید کمکی کرد؟؟

واقعیتش من زیاد از اصطلاحات تصویر مثل عمق رنگ و گرمی و سردی رنگ ها و... سر در نمیارم
فقط میفهمم کیفیتش اصلا جالب نیست و یکم انگار تصویره خط و خش ظریف سفید رنگی داره
حالا اگه این توضیحات من کمکی نمیکنه میخواین من یکم با دقت بیشتر نگاه کنم و یه چند تا عکس هم ازش بگیرم بذارم ببینید شاید کمکی کرد؟؟
خب اونجور که توضیح دادین فک کنم شارپنس تصویر بالاست شما 2 راه داری یکی اینکه فایل تست رو که آپ کردم عکسهای تنظیمات کالیبره کردن xone هست رو داخل فلش اکسترکت کنی و طبق اون کالیبره کنی راه دوم هم اینه که به این سایت بری برای همه چی قسمت بندی داره طبق همون کالیبره کنی (از مرورگر ps4 میشه استفاده کنی فقط باید روی فول اسکرین تست کنی)

Attachments

• Like
Reactions: PRINCE.OF.IRAN
خب اونجور که توضیح دادین فک کنم شارپنس تصویر بالاست شما 2 راه داری یکی اینکه فایل تست رو که آپ کردم عکسهای تنظیمات کالیبره کردن xone هست رو داخل فلش اکسترکت کنی و طبق اون کالیبره کنی راه دوم هم اینه که به این سایت بری برای همه چی قسمت بندی داره طبق همون کالیبره کنی (از مرورگر ps4 میشه استفاده کنی فقط باید روی فول اسکرین تست کنی)
تو مانیتور های asus بهترین حالت همون game mode خود مانیتوره بزارش رو game mode

فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk

تو مانیتور های asus بهترین حالت همون game mode خود مانیتوره بزارش رو game mode

میذارم رو گیم مود ولی زیاد جالب نیست

رفیق من رفتم ps4 رو به ال سی دی خونه وصل کردم یه ال سی دی سری 4 سامسونگ هست
از یه جهاتی خیلی جالب تر از مانیتور خودم بود:neutral:
مثلا رنگ ها خیلی روشن تر و زیبا تر بودن
رو مانیتور vx239h خودم رنگ ها یکم تیره میشن!
حتی روی ال سی دی خونه 60fps بودن بازی tlou خیلی بهتر حس میشد!
حالا نمیدونم 60fps بودن، به نمایشگر هم بستگی داره یا چون ال سی دی خونه 40 اینچ بوده بنظر بهتر میومد؟؟

میذارم رو گیم مود ولی زیاد جالب نیست

رفیق من رفتم ps4 رو به ال سی دی خونه وصل کردم یه ال سی دی سری 4 سامسونگ هست
از یه جهاتی خیلی جالب تر از مانیتور خودم بود:neutral:
مثلا رنگ ها خیلی روشن تر و زیبا تر بودن
رو مانیتور vx239h خودم رنگ ها یکم تیره میشن!
حتی روی ال سی دی خونه 60fps بودن بازی tlou خیلی بهتر حس میشد!
حالا نمیدونم 60fps بودن، به نمایشگر هم بستگی داره یا چون ال سی دی خونه 40 اینچ بوده بنظر بهتر میومد؟؟
توی نت کاربر ها اعلام کردن بهترین تنظیم این بوده
روی حالت night mode این کانفیق اینم بگم همه از رنگ ها ناراضی بودن اکثرا
The monitor offer 6 color presets, so you'll have to pick one or two modes you want and make adjustments from that. I mainly use NightView mode and have my settings like this:

Brightness = 0 (the monitor is very bright when set at 100) / Contrast = 80 / Saturation = 40 / Color temp = User mode (R=88; G=86; B=100) / Skin tone = Natural /

Sharpness = 40 / Aspect Control = Full / ASCR = OFF (this feature is a bloat and should always be disabled)

This is just my preference though. You'll probably want a different setting for your need.

• Like
Reactions: PRINCE.OF.IRAN
توی نت کاربر ها اعلام کردن بهترین تنظیم این بوده
روی حالت night mode این کانفیق اینم بگم همه از رنگ ها ناراضی بودن اکثرا
The monitor offer 6 color presets, so you'll have to pick one or two modes you want and make adjustments from that. I mainly use NightView mode and have my settings like this:

Brightness = 0 (the monitor is very bright when set at 100) / Contrast = 80 / Saturation = 40 / Color temp = User mode (R=88; G=86; B=100) / Skin tone = Natural /

Sharpness = 40 / Aspect Control = Full / ASCR = OFF (this feature is a bloat and should always be disabled)

This is just my preference though. You'll probably want a different setting for your need.

دمت گرم
یه تست کنم ببینم چطور از آب در میاد

• Like
Reactions: Hamed_Maleki
سلام اگه فیفا داری لطفا در حین بازی عکس بگیر بزار
ممنون

دوستان طی خبر های جسته و گریخته ای که شاید شنیده باشید نسل جدید PS4 با سابورت از رزولیشن 4K تو راهه
تو اینجا تایبیک شو زدم
نسل جدید کنسول سونی در راه است,.همه چیز در مورد PS 4K
با تشکر
فیفا 16 ندارم ولی 15 چرا این دو تا عکس الان گرفتم :

عکس اول حالت استاندارد کالیبره شده که تصویر کیفیت خوبی داره ولی یکم لگ داره .

تصویر دوم حالت گیم مد لگ نداره ولی همونطور که میبینی کیفیت تصویر افت فاحش کرده .

من خودم این تیوی رو دارم ولی ادمی نیستم که چون حالا این تیوی رو خریدم بیام الکی بگم خوبه . واسه فیلم و ... خوبه ولی واسه گیم و حرکات سریع جالب نیست . اگر استفاده غالب شما گیم هست اینو نخرید که پشیمونی سودی نداره .
عکسها با گوشی G4 گرفتم .

dad81cc007f4bee7137374ddc9953f2e.jpg

69377bf5fb126177c96251fe2c058c23.jpg

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

تصویر دوم حالت گیم مد لگ نداره ولی همونطور که میبینی کیفیت تصویر افت فاحش کرده .

من خودم این تیوی رو دارم ولی ادمی نیستم که چون حالا این تیوی رو خریدم بیام الکی بگم خوبه . واسه فیلم و ... خوبه ولی واسه گیم و حرکات سریع جالب نیست . اگر استفاده غالب شما گیم هست اینو نخرید که پشیمونی سودی نداره .
عکسها با گوشی G4 گرفتم .

من هم 4k دارم.چون توی فوتبال جزییات تصویر متحرک زیاده.اینجوری نشون میده ولی تو بازی های دیگه فکر کنم کیفیت خیلی خیلی بهتری داشته برای من که اینطوری
این HITMAN paris هستش که روی 4k من واقعا کیفیت خوبی داره
7d92203fb002c8618a61a20779550b96.jpg
c31a20049234d029cbf57f98834e8e58.jpg
77d5bd7fc53aa205d79119e23a2e4729.jpg

عکسها با گوشی G4 گرفتم .

منم سامسونگ سری 6 دارم مدل 6500 2014 از اون موقع تا حالا همیشه این مشکل رو بین این دو حالت داشتم که در واقع گیم مود باید انتخاب بشه

• Like
Reactions: emperaturs
من هم 4k دارم.چون توی فوتبال جزییات تصویر متحرک زیاده.اینجوری نشون میده ولی تو بازی های دیگه فکر کنم کیفیت خیلی خیلی بهتری داشته برای من که اینطوری
این HITMAN paris هستش که روی 4k من واقعا کیفیت خوبی داره
7d92203fb002c8618a61a20779550b96.jpg
c31a20049234d029cbf57f98834e8e58.jpg
77d5bd7fc53aa205d79119e23a2e4729.jpg
به عنوان مثال این عکس رو ببینید . این یک فیلم 1080p ریپ شده هست . همون MKV یک گیگی ها . میبینید که تصویر کیفیت فوق العاده ای داره و زنده هست و جزییات بسیار بالاست ولی اخر نفهمیدم چرا هر کار کردم تو گیم پرفورمنس خوبی نمیده .

12465f980047d20f1c01302cd7634489.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sherytto
دوستان کسی میدونه بهترین کالیبره برای کیفیت تصویر سری ۶ full HD سامسونگ واسه گیم و فیلم چیه؟ فقط تو حالت گیم مد نباشه که افت کیفیت فاحشی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or