خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
شما که اینقدر خرج کردی بیا 5 میل بده x850c سونی بی گارانتی سایز 55 بخر حالشو ببر .
برای گیم سمت فورکا سامسونگ نرو که کیفیتش زیاد جالب نیست و لگ داره . من خودم 55js8980 دارم که بالاترین مدل صفحه تخت سامسونگه از کیفیتش واسه گیم راضی نیستم .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

ممنون
راستش خودم 50 اینچ سونی w800b مدنظرمه و به جز 3d همه چیزش چه input lag که 24.3msec هست چه چیزهای دیگه بهتر از w800c هستش
با lg هم کلا حال نمیکنم توی full hd ها که تو ایران موجود باشه w800b از سامسونگا بهتره

در حالت گیم اجراش کن لگش در حالت گیم از سونی کمتره زمان پاسخ دهیشم از سونی کمتره نیازی به MOTION نداره البته MOTION باعث افزایش فریم با نرمی بازی هم می شه. در حالت PC هم لگش کمی از سونی بیشتره اما همه کیفیت تصویر خیلی افت می کنه(چرا که خیلی از گزینه ها از دسترس خارج می شه) هم اینکه فقط برای 4K 4:4:4 مناسبه یا FULL RGB

بانه مارکت شنیدم قابل اعتماده اما نمایندگی های سونی الان خودشون بی گارانتی هم می فروشن جای اینکه 250 هزینه کرایه راه بدید همین ها 300 تا 400 بالاتر می دن کاملا هم قابل اعتماد هستن می تونید با نصاب خود سونی هم بگید بفرستن.

W800C قطعا بهتره جدیدترم هست مدلشم بالاتره من کیفیتشو دیدم بسیار عالی هست. اما سایز 40 نداره R510C هم هست که جدیده در جریان نیستم در ایران پیدا می شه یا اصلا میاد یا نه R500C که می دونم HD هست حالا این در جریان نیستم فرقی داره FULL HD هست یا نه چرا که سری R اکثرا FUL HD SUPPORT هست نه REAL
40CX600 PANASONIC هم در این رنج قیمت هست کیفیت خیلی خوبی داره پیشنهادم برای 4K خیلی بیشتره چرا که DPI 4 برابر می شه کیفیت بسیار بهتر می شه.
تو حالت گیم که میزارم تصویر مات میشه و زیاد کیفیت جالبی نداره مثلا دو تا عکس زیر الان گرفتم اولی گیم مد دومی داینامیک البته کیفیت عکس با تصویر رو صفحه تلویزیون فرق داره .
خواستید فردا واسه بازیهایی مثل درایو کلاب یا فارکرای 4 که منظره زیاد داره میزارم مثلا رو فارکرای میزاری رو گیم مد منظره کاملا بی روح و مرده میشه .
تفاوت سونی و سامسونگ واسه گیم اینه که تو حالت خارج از گیم مد اینپوت لگ سونی پایین هست ولی سامسونگ میره بالای 100!!

758c74be9c65aac68e95f262df1b10a2.jpg

f794df83c89ca6f03474433df9bc0e1c.jpg

تو حالت گیم که میزارم تصویر مات میشه و زیاد کیفیت جالبی نداره مثلا دو تا عکس زیر الان گرفتم اولی گیم مد دومی داینامیک البته کیفیت عکس با تصویر رو صفحه تلویزیون فرق داره .
خواستید فردا واسه بازیهایی مثل درایو کلاب یا فارکرای 4 که منظره زیاد داره میزارم مثلا رو فارکرای میزاری رو گیم مد منظره کاملا بی روح و مرده میشه .
تفاوت سونی و سامسونگ واسه گیم اینه که تو حالت خارج از گیم مد اینپوت لگ سونی پایین هست ولی سامسونگ میره بالای 100!!

758c74be9c65aac68e95f262df1b10a2.jpg

f794df83c89ca6f03474433df9bc0e1c.jpg

چقدر بد می شه می شه در حالت گیم؟ احتمالا اپ اسکیل به 4k خاموش می شه یکمی در تنظیمات بگیردید ببینید نمی شه در حالت گیم یا pc درستش کرد؟ دنبال تنظیمات اپ اسکیل هم حتما برید نباید این شکلی بشه این خیلی فاجعس که من در نقدهاش چیزی ندیدم که به این مورد اشاره کنن حتما دنبال اپ اسکیل برید ببینید در تنظیمات off می شه؟

جالبه که سونی در حالت گیم از 1 اپ اسکیل مخصوص استفاده می کنه(در حالت گرافیک هم همچنین) که باعث می شه 1080p تا نزدیک 4k اپ اسکیل بشه البته در حالت های دیگه هم اپ اسکیل عالی هست اما گیم کوچکترین جزئیات هم اپ اسکیل می کنه که بشه به عنوان مانیتور هم ازش استفاده کرد در حالت 120 هرتز هم فقط در همین دو حالت اپ اسکیل درست انجام می شه بقیه ی حالات عین این عکسه می شه.

شما 1 تست دیگه هم انجام بدید یکی در حالت pc mode به جای گیم بذارید یکی هم اینکه rgb limited بذارید از تنظیمات ps4 ببینید درست می شه یا نه حتما هم با کابل hdmi اصل ps4 اتصال برقرار کنید به نظرم این مشکل اصلا طبیعی نیست.

• Like
Reactions: emperaturs
چقدر بد می شه می شه در حالت گیم؟ احتمالا اپ اسکیل به 4k خاموش می شه یکمی در تنظیمات بگیردید ببینید نمی شه در حالت گیم یا pc درستش کرد؟ دنبال تنظیمات اپ اسکیل هم حتما برید نباید این شکلی بشه این خیلی فاجعس که من در نقدهاش چیزی ندیدم که به این مورد اشاره کنن حتما دنبال اپ اسکیل برید ببینید در تنظیمات off می شه؟

جالبه که سونی در حالت گیم از 1 اپ اسکیل مخصوص استفاده می کنه(در حالت گرافیک هم همچنین) که باعث می شه 1080p تا نزدیک 4k اپ اسکیل بشه البته در حالت های دیگه هم اپ اسکیل عالی هست اما گیم کوچکترین جزئیات هم اپ اسکیل می کنه که بشه به عنوان مانیتور هم ازش استفاده کرد در حالت 120 هرتز هم فقط در همین دو حالت اپ اسکیل درست انجام می شه بقیه ی حالات عین این عکسه می شه.

شما 1 تست دیگه هم انجام بدید یکی در حالت pc mode به جای گیم بذارید یکی هم اینکه rgb limited بذارید از تنظیمات ps4 ببینید درست می شه یا نه حتما هم با کابل hdmi اصل ps4 اتصال برقرار کنید به نظرم این مشکل اصلا طبیعی نیست.
ممنون .
والا تنظیمات برای اپسکیل به فورکا نداره و خودش اتومات اپسکیل میکنه . ففط یه گزینه hdmi uhd color داره که اونم قبلا روشن کرده بودم .
تو حالتهای تصویر هم پی سی مد من ندیدم !
کلا شش تا حالت داره :
Dynamic
Standard
Natural
Movie
Sport
Game

در مورد اینکه چقدر بد میشه مثلا فوتبال که میزنی اگر بزاری گیم مد چمن میشه مثل موکت ! حتی خطهای افساید هم درست معلوم نیست ولی رو دینامیک که بزاری درست میشه ولی اینپوت لگ میره بالا .
پسرعموی من یه x850c گرفته تو تستهایی که کردیم تی وی من رو کیفیت کانالهای ماهواره مخصوصا اچدیها و فیلم سره ولی تو بازی تلویزیون اون بهتره البته نمیدونم والا شاید یه تنظیمات خاصی داشته باشه من بلد نباشم ولی در کل نتونستم پرفورمنس خوبی برای گیم بگیرم .

ممنون .
والا تنظیمات برای اپسکیل به فورکا نداره و خودش اتومات اپسکیل میکنه . ففط یه گزینه hdmi uhd color داره که اونم قبلا روشن کرده بودم .
کلا شش تا حالت داره :
Dynamic
Standard
Natural
Movie
Sport
Game

در مورد اینکه چقدر بد میشه مثلا فوتبال که میزنی اگر بزاری گیم مد چمن میشه مثل موکت ! حتی خطهای افساید هم درست معلوم نیست ولی رو دینامیک که بزاری درست میشه ولی اینپوت لگ میره بالا .
پسرعموی من یه x850c گرفته تو تستهایی که کردیم تی وی من رو کیفیت کانالهای ماهواره مخصوصا اچدیها و فیلم سره ولی تو بازی تلویزیون اون بهتره البته نمیدونم والا شاید یه تنظیمات خاصی داشته باشه من بلد نباشم ولی در کل نتونستم پرفورمنس خوبی برای گیم بگیرم .

Source رو که میزنی روی hdmi دکمه tools رو بزنی میتونی بزاریش رو pc mode
یه مورد دیگه هم در نطر بگیرین اینه که تو مد dynamic شارپنس و کانترست خیلی زیاده و در صورت کالیبره کردن تیوی تقریبا یه کیفیتی نزدیک به عکسی که گیم مد فعال هست میگیرین (در کل سلیقه ای هست من خودم ترجیح میدم همون کیفیتی رو که سازنده مد نظر داشته تجربه کنم) و اینکه تو حالت داینمیک کلی پروسس رو تصویر انجام میشه که اینپوت لگ رو بالا میبره نمونش داینمیک کانترست شما همون pc mode رو فعال کنی اینپوت لگ کاهش پیدا میکنه

ممنون .
کلا شش تا حالت داره :
Dynamic
Standard
Natural
Movie
Sport
Game

من متاسفانه سری 4k نداشتم سری قبلیش رو داشتم که منوی خیلی ساده ای داشت کمی باهاش کار کنید قطعا باید راه حلی داشته باشه از سایت rtings هم می تونید کمک بگیرید.

حقیقتش x850c یا اصلا سونی جدید تنظیماتش خیلی تو در تو هست برای گرفتن کیفیت عالی ازش باید خیلی تلاش کنید من به شخصه 1 ماه تمام در حال تنظیمش بودم بدون دستگاه کار خیلی سختی هست برای همینم 1 سری تنظیمات در اینده براش می ذارم تا کسایی که دارن لذت ببرن خوشبختانه سونی در حالت گیم همون کیفیتی رو می شه ازش گرفت که در حالت های دیگه می شه.
شما خارج از حالت گیم اصلا بازی نکن لگ بالای 70 اصلا قابل بازی کردن نیست لذت بازی هم منهندم می شه برای شما که بالای 100 می ره اصلا هیچ بازی ای نمی شه باهاش بازی کرد لگ باید زیر 50 باشه ا لذت بازی از بین نره برای حرفه ای ها هم زیر 40 باید باشه.

هم مد دینامیک تصویر رو داغون میکنه هم مدگیم.من شخصا روی مد standard میذارم.یک مقدار گاما رو کم میکنم و دمای رنگ روی warm1 یا warm 2 قرار میدم.البته تلویزیون من w800b هست و اینپوت لگ پایینی داره در حالت عادی

Source رو که میزنی روی hdmi دکمه tools رو بزنی میتونی بزاریش رو pc mode
یه مورد دیگه هم در نطر بگیرین اینه که تو مد dynamic شارپنس و کانترست خیلی زیاده و در صورت کالیبره کردن تیوی تقریبا یه کیفیتی نزدیک به عکسی که گیم مد فعال هست میگیرین (در کل سلیقه ای هست من خودم ترجیح میدم همون کیفیتی رو که سازنده مد نظر داشته تجربه کنم) و اینکه تو حالت داینمیک کلی پروسس رو تصویر انجام میشه که اینپوت لگ رو بالا میبره نمونش داینمیک کانترست شما همون pc mode رو فعال کنی اینپوت لگ کاهش پیدا میکنه
اونجا هم رفتم پی سی مد نداره . شاید باید پی سی بهش وصل کنی تا بیاد و بتونی فعال کنی .
من متاسفانه سری 4k نداشتم سری قبلیش رو داشتم که منوی خیلی ساده ای داشت کمی باهاش کار کنید قطعا باید راه حلی داشته باشه از سایت rtings هم می تونید کمک بگیرید.

حقیقتش x850c یا اصلا سونی جدید تنظیماتش خیلی تو در تو هست برای گرفتن کیفیت عالی ازش باید خیلی تلاش کنید من به شخصه 1 ماه تمام در حال تنظیمش بودم بدون دستگاه کار خیلی سختی هست برای همینم 1 سری تنظیمات در اینده براش می ذارم تا کسایی که دارن لذت ببرن خوشبختانه سونی در حالت گیم همون کیفیتی رو می شه ازش گرفت که در حالت های دیگه می شه.
شما خارج از حالت گیم اصلا بازی نکن لگ بالای 70 اصلا قابل بازی کردن نیست لذت بازی هم منهندم می شه برای شما که بالای 100 می ره اصلا هیچ بازی ای نمی شه باهاش بازی کرد لگ باید زیر 50 باشه ا لذت بازی از بین نره برای حرفه ای ها هم زیر 40 باید باشه.
http://www.rtings.com/tv/tests/video-games/input-lag

تو لینک بالا اینپوت لگ خارج از گیم مد زده . برای مدل تیوی من 110 هست که عملا نمیشه درست بازی کنی .
در مورد کالیبره تنظیمات رتینگز رو زدم ولی تصویر کیفیت جالبی نداشت.

اونجا هم رفتم پی سی مد نداره . شاید باید پی سی بهش وصل کنی تا بیاد و بتونی فعال کنی .

http://www.rtings.com/tv/tests/video-games/input-lag

تو لینک بالا اینپوت لگ خارج از گیم مد زده . برای مدل تیوی من 110 هست که عملا نمیشه درست بازی کنی .
در مورد کالیبره تنظیمات رتینگز رو زدم ولی تصویر کیفیت جالبی نداشت.

نه زیر نقدش 1 جا هست لت سوال می پرسن منتقد هم میاد جواب می ده خیلی هم پاسخگو هست اگه انگلیسیت بد نیست پست بده حتی عکساتم بفرست کمکت می کنه

• Like
Reactions: emperaturs
چندتا سوال لطفا کمک کنید
من تلویزیونم lg 49lf5100 هستش
هنوز پی اس 4نگرفتم
یدونه درگاه hdmi داره فقط
یکی میگفت به این تی وی سینما خونگی وصل نمیشه همچین چیری درسته؟ چون میگفت از خود ال جی اومدن و گفتن وصل نمیشه
امکانش هست مثلا چون مدل سینما خونگی5.1بوده وصل نشده باشه و مثلا2.1 وصل بشه؟
میگفت خروجی صدا نمیشه از hdmi گرفت
واسه پی اس 4هم امکانش هست که اینجوری باشه؟

نه زیر نقدش 1 جا هست لت سوال می پرسن منتقد هم میاد جواب می ده خیلی هم پاسخگو هست اگه انگلیسیت بد نیست پست بده حتی عکساتم بفرست کمکت می کنه
تقریبا بعد تست های زیاد به نتایجی رسیدم . بهترین کیفیت رو با کالیبره کردن حالت دینامیک و اسپورت تونستم بگیرم فقط حس میکنم یکم رنگ سبز تو حالت دینامیک اشباع میشه مخصوصا موقع دیدن فوتبال . مشکل اینجاست که تو حالت دینامیک بخش ادونس ستینک که بخش مربوط به جزییات رنگهاست غیرفعاله ولی تو حالت اسپورت فعاله که تونستم تو حالت اسپورت بهتر کالیبره کنم . در کل الان تونستم ازش پرفورمنس خوبی بگیرم و در حالتهای کانالهای اچدی ماهواره در حد عالیه . فیلمهای فول اچدی که با اچدی پلیر پخش میکنم در حد بسیار عالیه . کانالهای ایران هم در حد متوسط هست .
تو این حالت دینامیک که کالیبره کردم برای پلی فور کیفیت تصویر عالی میشه ولی مشکل لگ زیاد داره که لذت بازی رو از بین میبره برای حل شدن مشکل لگ مجبورم بزارم رو حالت گیم مد که همون مشکل افت کیفیت تصویر داره که باید بسازم .
چند تا فیلم فورکا با بیت ریت بالا دارم اونها محشره . امیدوارم سریعتر فورکا فراگیر بشه و فیلمهای بیشتری عرضه بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or