خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام
من کل بودجه ام 2000 تومن هست و میخواستم هم یه ps4 یه ترا بگیرم که فکر کنم 1350 1400 باشه هم یه مانیتور یا tv که tv رو فکر نکنم بتونم با این بودجه ای که دارم بتونم بگیرم
شما پیشنهادی واسه مانیتور یا tv با این بودجه من ندارید؟؟

• Like
Reactions: s.1
به این که نمیشه اضافه کرد چون مال مانیتوره این نظرسنجی.نظر من اینه:
بهترین برند tv برای بازی کردن با کنسول

اخه مانیتور یا tv رو هر کس بسته به نیاز و شرایطش میخره و هر کدوم مزیت های خودش رو داره.ولی بازم فکر خوبیه{39}

قدیم مانیتور 1 مزیت هایی داشت قیمت خیلی مناسب تری هم داشت در حال حاضر tv از هر لحاظی برای کنسول مناسب تره مگر برای pc بازهای خاص که 144 هرتز gsync دارش می خرن برای کنسول بازا فقط tv پیشنهاد می شه مگر اینکه بودجه به خرید هیچ tv نرسه اما اکثرا 1 عدد 32 اینچ می تونن خریداری کنن سری های قدیم سونی با قیمت مناسب همچنان پیدا می شن.
سلام
میخواستم یه tv بگیرم سایز 40 تا 43 برای بازی و فیلم
الان چه مارکی و مدلی بگیرم خوبه؟

40ju7000 از سامسونگ هست قیمتشم مفته یعنی نسبت به امکاناتی که داره از مفت هم اون ور تره

آقا یه سوالی داشتم..tv ها یه میزانی لگ دارن درسته اما ایا این موضوع تو سرعت یه بازی مثل فیفا تاثیر داره ؟؟
من تا چند روز پیش یه ایسوس 27 داشتم..اون مخصوص گیم بود اصلا...الان رفتم یه سامسونگ 40 اینچ سری 5 خریدم..نزدیک 3 روزه داره بازی میکنم احساس میکنم یه جوری شده بازیم..یعنی کنده..ایا این موضوع درسته ؟؟
من قبلا شنیده بودم tv ها اون مقدارشون بیشتر از مانیتوراس..حالا اسم اون اصطلاحشو دقیق یادم نیس..فکر کنم اینپوتلگ بود !
حالا این ایمپوت لگ همینیه که من حس میکنم یعنی ؟؟
من مطمئنم بازیم بد نشده تو عرض 3 روز...ولی اینو کاملا داره حس میکنم کند شده همه چی :|
لطفا کسی میدونه یه توضیحی بده

آقا یه سوالی داشتم..tv ها یه میزانی لگ دارن درسته اما ایا این موضوع تو سرعت یه بازی مثل فیفا تاثیر داره ؟؟
من تا چند روز پیش یه ایسوس 27 داشتم..اون مخصوص گیم بود اصلا...الان رفتم یه سامسونگ 40 اینچ سری 5 خریدم..نزدیک 3 روزه داره بازی میکنم احساس میکنم یه جوری شده بازیم..یعنی کنده..ایا این موضوع درسته ؟؟
من قبلا شنیده بودم tv ها اون مقدارشون بیشتر از مانیتوراس..حالا اسم اون اصطلاحشو دقیق یادم نیس..فکر کنم اینپوتلگ بود !
حالا این ایمپوت لگ همینیه که من حس میکنم یعنی ؟؟
من مطمئنم بازیم بد نشده تو عرض 3 روز...ولی اینو کاملا داره حس میکنم کند شده همه چی :|
لطفا کسی میدونه یه توضیحی بده
برو تو قسمت تنظیمات و تی وی رو بزار رو حالت مخصوص بازی یا به اصطلاح گیم مد

الان میزان لگشو در اوردم.. 33 زده بود یه سایتی
خیلیه نه !؟ البته تو سایت Display lag زده مناسبه برا گیم !
حالا نمیدونم ..ولی رو اعصابمه این کندی :|

قدیم مانیتور 1 مزیت هایی داشت قیمت خیلی مناسب تری هم داشت در حال حاضر tv از هر لحاظی برای کنسول مناسب تره مگر برای pc بازهای خاص که 144 هرتز gsync دارش می خرن برای کنسول بازا فقط tv پیشنهاد می شه مگر اینکه بودجه به خرید هیچ tv نرسه اما اکثرا 1 عدد 32 اینچ می تونن خریداری کنن سری های قدیم سونی با قیمت مناسب همچنان پیدا می شن.

40ju7000 از سامسونگ هست قیمتشم مفته یعنی نسبت به امکاناتی که داره از مفت هم اون ور تره
همچینم قیمتش پایین نیست ها !
حدود 3 تومنی هست
زیر 2 تومن مد نظرم هست

من با اینکه tv از مانیتور بهتره واسه بازی موافق نیستم . اکثر TV ها از ghosting شدید بخاطر response time بالاشون ضربه میخورن و input lag بالایی هم دارن .... که واسه کسایی که online بازی میکنن خوب نیست . الان هم مانیتور با پنل IPS با response time 4ms پیدا میشه . ولی واسه کسایی که میخوان کارای دیگه ی هم بجز gaming بکنن شاید TV گزینه بهتری باشه و یا گیمرهای casual . هر چقدر هم صفحه نمایش بزرگتر باشه pixel density(اکثرا) کمتر میشه که چشمه ادمو میزنه .... مخصوصا واسه بازی های کنسولی که اکثرا از 1080P رزولوشنشون کمتره .....

همچینم قیمتش پایین نیست ها !
حدود 3 تومنی هست
زیر 2 تومن مد نظرم هست

حقیقتا بعضی جا 2 تومن زدن زنگ بزنید تحقیق کنید راسته یا نه اما اگر 3 هم باشه بازم می ارزه 1 چیز عمری می خرید 4k هم هست 3d هم حتی داره. از لحاظ های دیگه هم بسیار خوب هست اگر نه full hd سونی سری w سری c
من با اینکه tv از مانیتور بهتره واسه بازی موافق نیستم . اکثر TV ها از ghosting شدید بخاطر response time بالاشون ضربه میخورن و input lag بالایی هم دارن .... که واسه کسایی که online بازی میکنن خوب نیست . الان هم مانیتور با پنل IPS با response time 4ms پیدا میشه . ولی واسه کسایی که میخوان کارای دیگه ی هم بجز gaming بکنن شاید TV گزینه بهتری باشه و یا گیمرهای casual . هر چقدر هم صفحه نمایش بزرگتر باشه pixel density(اکثرا) کمتر میشه که چشمه ادمو میزنه .... مخصوصا واسه بازی های کنسولی که اکثرا از 1080P رزولوشنشون کمتره .....

اگر 4k بگیرید که مشکلی dpi حل می شه اپ اسکیل هم می شه به 4k

الانم input lag های tv درست حسابی فرقی با بهترین مانیتورها ندارن حتی بعضی ها بهترم هستن

در مورد زمان پاسخ دهی هم بازم بستگی داره چی می خرید اما فکر نکنید زمان پاسخ دهی مانیتورها اینی هست که اعلام می شه زمان پاسخ دهی در هر شرایطی فرق می کنه که باید میانگینش سنجیده بشه که همین 4 هایی که می گید اکثرا بالای 10 یا حتی بیشترم می رن همین 1 میلی asus ها میانگینش 6 میلی ثانیه هست در کل پنل پنله اگر مانینور می رسه tv هم طعا می رسه مگه پنل های tn که خوب تنها مزیتشون همینه جاش کیفیتش بدترین هست. تازه در tv ها می شه از motion هم استفاده کرد حتی همین تکنیک nvidia در سونی به اسم clearness استفاده می شه که input lag هم تقریبا تغییری نمی کنه در حالت گیم هم قابل استفاده هست.

در کل tv های حال حاضر از هر لحاظی می تونن از مانیتورها سرتر باشن اما خوب قیمت بیشترم می طلبن بزرگ ترین مزیت tv ها اپ اسکیل خوبشون هست که مانیتور نداره حتما باید در مکس بازی کنید ضمن اینکه کیفیت تصویر خیلی بالاتی دارن و کلی هم تنظیمات دقیق برای بهتر کردن تصویر دارن

هر وقت مانیتور 4k 144hz در رنج سایز 27 تا 31 اومد منو خبر کنید:grin: تا اونموقع اصلا تصمیم به خرید ندارم.
بهترین نمایشگر برای گیم فقط مانیتوره ، بهترین tv بازار هم با مانیتور های مخصوص گیم برابری نمیکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or