|FARSHAD|
کاربر سایت
سلام
میخواستم یه tv بگیرم سایز 40 تا 43 برای بازی و فیلم
الان چه مارکی و مدلی بگیرم خوبه؟
آها اینم جالبهبهترین برند tv برای بازی کردن با کنسول
تو سایزهای پایین زیر 48 و فول اچدی سونی w800c بخرید .سلام
به این که نمیشه اضافه کرد چون مال مانیتوره این نظرسنجی.نظر من اینه:
بهترین برند tv برای بازی کردن با کنسول
اخه مانیتور یا tv رو هر کس بسته به نیاز و شرایطش میخره و هر کدوم مزیت های خودش رو داره.ولی بازم فکر خوبیه{39}
سلام
برو تو قسمت تنظیمات و تی وی رو بزار رو حالت مخصوص بازی یا به اصطلاح گیم مدآقا یه سوالی داشتم..tv ها یه میزانی لگ دارن درسته اما ایا این موضوع تو سرعت یه بازی مثل فیفا تاثیر داره ؟؟
من تا چند روز پیش یه ایسوس 27 داشتم..اون مخصوص گیم بود اصلا...الان رفتم یه سامسونگ 40 اینچ سری 5 خریدم..نزدیک 3 روزه داره بازی میکنم احساس میکنم یه جوری شده بازیم..یعنی کنده..ایا این موضوع درسته ؟؟
من قبلا شنیده بودم tv ها اون مقدارشون بیشتر از مانیتوراس..حالا اسم اون اصطلاحشو دقیق یادم نیس..فکر کنم اینپوتلگ بود !
حالا این ایمپوت لگ همینیه که من حس میکنم یعنی ؟؟
من مطمئنم بازیم بد نشده تو عرض 3 روز...ولی اینو کاملا داره حس میکنم کند شده همه چی
لطفا کسی میدونه یه توضیحی بده
مشکل اینه که گیم مود ندارهبرو تو قسمت تنظیمات و تی وی رو بزار رو حالت مخصوص بازی یا به اصطلاح گیم مد
همچینم قیمتش پایین نیست ها !قدیم مانیتور 1 مزیت هایی داشت قیمت خیلی مناسب تری هم داشت در حال حاضر tv از هر لحاظی برای کنسول مناسب تره مگر برای pc بازهای خاص که 144 هرتز gsync دارش می خرن برای کنسول بازا فقط tv پیشنهاد می شه مگر اینکه بودجه به خرید هیچ tv نرسه اما اکثرا 1 عدد 32 اینچ می تونن خریداری کنن سری های قدیم سونی با قیمت مناسب همچنان پیدا می شن.
40ju7000 از سامسونگ هست قیمتشم مفته یعنی نسبت به امکاناتی که داره از مفت هم اون ور تره
سلام
همچینم قیمتش پایین نیست ها !
حدود 3 تومنی هست
زیر 2 تومن مد نظرم هست
من با اینکه tv از مانیتور بهتره واسه بازی موافق نیستم . اکثر TV ها از ghosting شدید بخاطر response time بالاشون ضربه میخورن و input lag بالایی هم دارن .... که واسه کسایی که online بازی میکنن خوب نیست . الان هم مانیتور با پنل IPS با response time 4ms پیدا میشه . ولی واسه کسایی که میخوان کارای دیگه ی هم بجز gaming بکنن شاید TV گزینه بهتری باشه و یا گیمرهای casual . هر چقدر هم صفحه نمایش بزرگتر باشه pixel density(اکثرا) کمتر میشه که چشمه ادمو میزنه .... مخصوصا واسه بازی های کنسولی که اکثرا از 1080P رزولوشنشون کمتره .....