خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
شما خرید مانیتور هم مدنظر داشته باش به خصوص مدل های گیمینگ asus و benq

به نظرم سایزشون برای اتاق کمی کوچیک ـه من خودم مانیتور دارم و میخوام چیزی بخرم جایگزین LCD 29 ـم باشه

---

ویرایش: یک فروند j5000 چهل اینچ سامسونگ خریداری شد، بسیار هم راضیم D :

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال

آیا همه مانیتورها با پنل TN یک کیفیت رنگی رو دارن ؟
اگه کیفیت هاشون باهم فرق داره کدوم مشخصه رو باید درنظر بگیرم تا بهترین TN رو از نظر کیفیت رنگ انتخاب کنم ؟

سلام
يه ٥٥ اينچ درست حسابي معرفي كنيد

اگر برای بازی میخوای x850c سونی بخر و بی گارانتی هم بخر چون ارزش نداره 50 درصد پای گارانتی بدی ! بدون گارانتی 5 تومن با گارانتی 7.5 !
اگر برای فیلم میخوای samsung js8980 بخر که با گارانتی و بی گارانتی زیاد فرقی نداره و حدود 6.700-800 هست .
سامسونگه تو حالت گیم مد برای بازی خوبه ولی خارج از گیم مد اینپوت لگ وحشتناک بالاست یعنی بالای 100 ! ولی سونی تو حالت خارج از گیم مد هم اینپوت لگ پایینه به نسبت .

سلام دوستان من یه مشکلی دارم اینه که با مانیتور BenQ RL2755-HM بازی میکنم و وقتی بازی میکنم یک سری نوشته ها معلومه که خارج از کادر هستش. کسی میتونه کمک کنه؟ در ضمن رو وان بازی میکنم و اینکه داخل خود بازی ها قسمتی برای درست کردن کادر نیستش

سلام دوستان من یه مشکلی دارم اینه که با مانیتور BenQ RL2755-HM بازی میکنم و وقتی بازی میکنم یک سری نوشته ها معلومه که خارج از کادر هستش. کسی میتونه کمک کنه؟ در ضمن رو وان بازی میکنم و اینکه داخل خود بازی ها قسمتی برای درست کردن کادر نیستش

منم همین مانیتور رو دارم با ps4 عالی هست و مشکلی ندارم.
برای کادر هم یا از تنظیمات خود مانیتور برو درستش کن یا از تنظیمات کنسول.

سلام من تا دو ماه دیگه که از کنکور ارشد رهایی یابم میخواستم بعد از پلی ۱ ۲ ۳ که قبلن داشتم ولنز همه انها سوخت یک فروند پلی ۴ تهیه کنم با تی وی سونی w550a مشکلی از لحاظ کیفیت خواهم داشت ؟:d

خب من امروز تی وی سامسونگ js8980 سایز 55 رو گرفتم به قیمت 6.850 با گارانتی و شب اومدن برام نصب کردن . در اولین نگاه عمق رنگ مشکی واقعا خیره کنندست . من تلوزیونهای زیادی داشتم ولی به گرد پای این نمیریند . کیفیت کانالهای اچدی ماهواره عالیه و مخصوصا فوتبال که میبینید خیلی حال میده . چند تا کلیپ فور کا هم داشتم اونها دیگه میترکونه اصلا فضایی . تلویزیون ایران کیفیت تصویر متوسطه و البته توقع چندانی نمیشه داشت . پلی فور یه مقدار فوتبال زدم و درایو کلاب کیفیت خوب بود البته هنوز دو تا نکته میمونه که تلوزیون رو فرصت نشده کالیبره کنم و فریم ور رو هم آپدیت نکردم . تستهای بیشتری که روش انجام دادم نقد کامل مینویسم برای کسانی که میخوان تی وی تو این رنج بگیرن به کار میاد .

چند تا عکس :

73805bfc693a2ffe9e45a5cdff403d60.jpg

کیفیت 720 ریپ شده.

19f76220b1a045a15c2bd2539384f1ed.jpg

کانال اچدی :

bb64b3cb94f491c0be7496eaf713f14f.jpg

کانال ایران :

2862361f607948304ad0bba2811410d7.jpg

پلی فور فردا عکس میزارم .

سلام دوستان.لطفا یه زاهنمایی کنین ممنون میشم.تا رنج قیمت 1 تومن حالا یکم بالا پایین مانیتوری معرفی کنین که 27 29 اینچ باشه.هم برای بازی هم برای فیلم دیدن برای کار با pc کلا همه کار مناسب باشه.تشکر از همه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or