تو سایز پایین و فول اچدی سونی w800c بگیر .
قیمت معقول سونی تو ایران 5 میلیون هست یعنی قیمتی که الان بدون گارانتی دارن میفروشن تو بانه و گناوه و این قیمت براش مناسبه ولی اینکه شما بیای 7.5 بدی یعنی 50 درصد برای دو سال گارانتی ارزش نداره . تازه تلویزیون تو دو سال اول که چیزیش نمیشه فوقش چند تا پیکسلش بسوزه که اونم تا بالای 20-30 تا اصلا تو تلویزیون فروکا معلوم نیست و براتون تعمیرش نمیکنن . کلا گارانتی تو ایران یه چیز بی خوده اونهم 50 درصد گرونتر !! من خودم سامسونگ که گرفتم تفاوت با گارنتی و بی گارانتی 200 تومن بود برای همین با گارانتی گرفتم و به خاطر حمل و نقل بد بی گارانتیها ولی اگر میخواستم سونی بخرم صد در صد بدون گارانتی میخریدم چون اختلافش فاحشه .
من خودم 6 سال پیش یه سامسونگ گرفتم هنوز مثل بنز کار میکنه پارسال هم یه تلویزیون H700 سامسونگ از بانه گرفتم اونم عالیه . جالا یه نکته بگم اکثر تلویزیونها الان 120 هرتز هست ولی جالبه بدونید H7000 که پارسال گرفتم 240 هزتز بود که احساس میکنم تصویرش نرمتره .
تلویزیون JS8500 یا همون JS8980 از نظر رتینگز بهترین LED صفحه تخت جهان هست ! در حال که سونی در اواسط جدول هست .
http://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/55-inch/best
در کل سونی تمرکزش بیشتر رو کنسول و بازی هست نه تلویزیون .
امسال یکم دستم خالی بود ... سال دیگه یه OLED الجی میگیرم . تصویر اون رو تست کردم واقعا محشره .