خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام
مدل ju7000 که معرفی کردید اصلا داخل بازار نبود
الان بین مدل با گارانتی JU6990 و W800C موندمه.
قیمت هر دو هم نزدیک به همه

این دوتا قابل مقایسه نیستن
یکی 4k یکی دیگه FHD

بنده همونطور که گفتم Input Lag اکثر 4k های سامسونگ پایینه:
http://www.displaylag.com/display-database/

توی 4K ها سامسونگ یکی از پایین ترین input lag ها رو داره
در حالت گیم بله اما اگر اینقدر کیفیت افت کنه به هیچ دردی نمی خوره هر چند من می گم قطعا نباید اینطوری بشه lg 4k هم نزدیک باهاش کار کردم در حالت گیم هم کیفیتش افت چندانی نمی کنه
سلام
مدل ju7000 که معرفی کردید اصلا داخل بازار نبود
الان بین مدل با گارانتی JU6990 و W800C موندمه.
قیمت هر دو هم نزدیک به همه

من مدل بی گارانتی گفتم بین این مدل ها Panasonic cx600 هم هست کیفیت خوبی هم داره با گارانتی هم می دنش

لطفا جوابم مارو هم بدید!!!!
ممنون میشم

صفحه ی قبل گفتم 32 اینچ سونی سری w هست.

Last edited by a moderator:
در حالت گیم بله اما اگر اینقدر کیفیت افت کنه به هیچ دردی نمی خوره هر چند من می گم قطعا نباید اینطوری بشه lg 4k هم نزدیک باهاش کار کردم در حالت گیم هم کیفیتش افت چندانی نمی کنه

من مدل بی گارانتی گفتم بین این مدل ها Panasonic cx600 هم هست کیفیت خوبی هم داره با گارانتی هم می دنش
منظور من مدل با گارانتی JU6990 و بدون گارانتی W800C هست.الان قیمت هر دوشون تقریبا یکی هست

چندتا سوال لطفا کمک کنید
من تلویزیونم lg 49lf5100 هستش
هنوز پی اس 4نگرفتم
یدونه درگاه hdmi داره فقط
یکی میگفت به این تی وی سینما خونگی وصل نمیشه همچین چیری درسته؟ چون میگفت از خود ال جی اومدن و گفتن وصل نمیشه
امکانش هست مثلا چون مدل سینما خونگی5.1بوده وصل نشده باشه و مثلا2.1 وصل بشه؟
میگفت خروجی صدا نمیشه از hdmi گرفت
واسه پی اس 4هم امکانش هست که اینجوری باشه؟
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟ :(

سلام ب دوستان.
امروز یه مدل led برند sharp مدل LC-39LE1550X دیدم
ب نظر شما کیفیتش خوبه و بگیرم؟؟یا سامسونگ و الجی بگیرم
واسه ps4 میخام!! ممنون میشم راهنمایی کنید........

led 40" samsung j6950 چطور؟؟خوبه بگیرم
لطفا سریع راهنماییم کنید........
امروز میخام بگیرم

led 40" samsung j6950 چطور؟؟خوبه بگیرم
لطفا سریع راهنماییم کنید........
امروز میخام بگیرم
دوست عزیز سامسونگ و الجی نخر چون مونتازه ایرانه کیفیتش خوب نیس اگه هم اولش خوب باشه بعد یکسال کیفیت پنلش میاد پاییم من خودم سال 89 یه 32 سامسونگ سری 4 گرفتم الان بعد 6 سال کیفیت تصویرش تکون نخورده ولی سال 91 یه 46 سری 5 گرفتم از این مونتاز داخلیا هم تصویرش تاریک شده هم رنگارو بد نشون میده اگه سامسونگ میخوای بگیری بدون گارانتی اگه گیر بیاری کیفیتش با این مدلای با گارانتیه تو بازار 180 درجه توفیق داره همون شارپ که گفتی خوبه مدلای سونی یا پاناسویک اگه گیر بیاری هم باز از شارپ بهتره

دوست عزیز سامسونگ و الجی نخر چون مونتازه ایرانه کیفیتش خوب نیس اگه هم اولش خوب باشه بعد یکسال کیفیت پنلش میاد پاییم من خودم سال 89 یه 32 سامسونگ سری 4 گرفتم الان بعد 6 سال کیفیت تصویرش تکون نخورده ولی سال 91 یه 46 سری 5 گرفتم از این مونتاز داخلیا هم تصویرش تاریک شده هم رنگارو بد نشون میده اگه سامسونگ میخوای بگیری بدون گارانتی اگه گیر بیاری کیفیتش با این مدلای با گارانتیه تو بازار 180 درجه توفیق داره همون شارپ که گفتی خوبه مدلای سونی یا پاناسویک اگه گیر بیاری هم باز از شارپ بهتره
کلا مونتاژ یک کشور باشه تو کیفیت فرقی نداره. شرکتها برای ارزان شدن در هر منطقه تلوزیون هارو مونتاژ میکنند. خط تولید میتونه تو ایران، عربستان، ترکیه و حتی مصر باشه. این سیاست شرکتهاست.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

آقا من asus vx239h رو خریدم
خیلی تعریفش بود
tlou و arkhamknight و order 1886 رو روش تست کردم ولی خیلی کیفیت جالبی ارائه نمیده تنظیمات اولیه خودش در حالت های مختلفش مثل game mode movie و... هم زیاد جالب نیستن
تنظیمات خوبی واسش سراغ دارید؟ یا جایی رو سراغ دارید تنظیمات خوبش رو گذاشته باشه ما بریم همونا رو وارد کنیم؟؟؟

ممنون

آقا من asus vx239h رو خریدم
خیلی تعریفش بود
tlou و arkhamknight و order 1886 رو روش تست کردم ولی خیلی کیفیت جالبی ارائه نمیده تنظیمات اولیه خودش در حالت های مختلفش مثل game mode movie و... هم زیاد جالب نیستن
تنظیمات خوبی واسش سراغ دارید؟ یا جایی رو سراغ دارید تنظیمات خوبش رو گذاشته باشه ما بریم همونا رو وارد کنیم؟؟؟

ممنون

مشکل تصویرتون چیه؟

خب من امروز تی وی سامسونگ js8980 سایز 55 رو گرفتم به قیمت 6.850 با گارانتی و شب اومدن برام نصب کردن . در اولین نگاه عمق رنگ مشکی واقعا خیره کنندست . من تلوزیونهای زیادی داشتم ولی به گرد پای این نمیریند . کیفیت کانالهای اچدی ماهواره عالیه و مخصوصا فوتبال که میبینید خیلی حال میده . چند تا کلیپ فور کا هم داشتم اونها دیگه میترکونه اصلا فضایی . تلویزیون ایران کیفیت تصویر متوسطه و البته توقع چندانی نمیشه داشت . پلی فور یه مقدار فوتبال زدم و درایو کلاب کیفیت خوب بود البته هنوز دو تا نکته میمونه که تلوزیون رو فرصت نشده کالیبره کنم و فریم ور رو هم آپدیت نکردم . تستهای بیشتری که روش انجام دادم نقد کامل مینویسم برای کسانی که میخوان تی وی تو این رنج بگیرن به کار میاد .

چند تا عکس :

پلی فور فردا عکس میزارم .
سلام اگه فیفا داری لطفا در حین بازی عکس بگیر بزار
ممنون

دوستان طی خبر های جسته و گریخته ای که شاید شنیده باشید نسل جدید PS4 با سابورت از رزولیشن 4K تو راهه
تو اینجا تایبیک شو زدم
نسل جدید کنسول سونی در راه است,.همه چیز در مورد PS 4K
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or