خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
بین دو تلویزیون Samsung JU7000 و Sony W800B (هر دو سایز 50)، کدوم رو انتخاب می کنید؟
اولی 4K با قیمت 3.550 و دومی 1080p با قیمت 3.350 (قیمت های بانه).
البته سری جدید W800 هم با پسوند C اومده که متاسفانه نسبت به سری B پسرفت داشته.

چیزی که برام جالبه کشور سازنده Samsung JU700ـه: مصر! خبری از این مدل تو فروشگاه های معتبر دنیا نیست و متاسفانه نقد معتبری هم براش پیدا نکرم! یه جایی مطالعه می کردم که اگر TVـه 4K خواستید برا کنسول های گیم بخرید، TVـی بخرید که Upscaler قدرتمندی داشته باشه؛ بعید می دونم Samsung JU700 این مورد رو داشته باشه.

از کیفیت Sony W800B کاملا مطمئنم، این TV امتحانش رو پس داده. از یه طرف هم Samsung JU7000 به خاطر 4K بودنش منو به شک میندازه! نیازمند راهنمایی دوستان هستم.

اگر بررسی کیفیت هارو ببینی میفهمی که سخت در اشتباهی
کیفیت پنلهای PLS سامسونگ مثل S24D595 یا مدل 27 اینچیش S27D590 اصلا قابل مقایسه با پنلهای TN که زمان پاسخشون 1 یا 2ثانیه هست ، نیست
5میلی ثاینه تاخیر اصلا به چشم نمیاد
به نظرم فدا کردن 2-3 میلی ثانیه برای داشتن رنگ بندی و کیفیت بالاتر ارزش داره واقعاََ . باز برمیگرده به خود فرد این انتخاب
اتفاقا واسه گیمینگ زمان پاسخگویی خیلی مهم است، کافیه دو تا مونیتور کنار هم قرار بگیره تا تفاوتش مشخص بشه، خیلی ها مثل خود رنگ بندی TN رو واسه گیمینگ بهتر از IPS میدونن، IPS بیشتر به درد کارهای فتوشاپ و عکاسی میخوره و به نظرم چندان واسه گیم جالب نیست، به هر حال خود من هر دو پنل رو گذاشتم کنار هم و آخر TN رو انتخاب کردم، باز ممکنه نظر بعضی ها متفاوت باشه!
مورد دیگه بر میگرده به کیفیت ساخت ایسوس و سامسونگ که ایسوس یه سر و گردن بالاتره از سامسونگه، مقایسه قیمت های دو برند هم گویای همین مطلبه!

اتفاقا واسه گیمینگ زمان پاسخگویی خیلی مهم است، کافیه دو تا مونیتور کنار هم قرار بگیره تا تفاوتش مشخص بشه، خیلی ها مثل خود رنگ بندی TN رو واسه گیمینگ بهتر از IPS میدونن، IPS بیشتر به درد کارهای فتوشاپ و عکاسی میخوره و به نظرم چندان واسه گیم جالب نیست، به هر حال خود من هر دو پنل رو گذاشتم کنار هم و آخر TN رو انتخاب کردم، باز ممکنه نظر بعضی ها متفاوت باشه!
مورد دیگه بر میگرده به کیفیت ساخت ایسوس و سامسونگ که ایسوس یه سر و گردن بالاتره از سامسونگه، مقایسه قیمت های دو برند هم گویای همین مطلبه!

به هر حال منم خودم قبول دارم سلیقه ای هستش اما اکثرا دنبال رنگ بندی بهتر هستن
تفاوت قیمت هم تا حدودی به دلیل اینه که مانتیورها و تلیویزیونهای سامسونگ ، داخل کشور مونتاژ میشه اما ایسوس وارد میشه

5میلی ثاینه تاخیر اصلا به چشم نمیاد
به نظرم فدا کردن 2-3 میلی ثانیه برای داشتن رنگ بندی و کیفیت بالاتر ارزش داره واقعاََ . باز برمیگرده به خود فرد این انتخاب
5 میلی ثانیه تفاوت خودشو تو بازی های سریع مثل کد و انلاین بازی های شوتر خودشو نشون میده.اینطور نیست که به چشم نیاد.چون با مونیتور فاصله کمه خیلی بیشتر از tv به چشم میاد.
من تا الان با d595 مشکلی نداشتم چون شوتر بازی نمیکنم کلا.حالت گیم مد هم داره که عملا کیفیت رنگ ها در حد یه tv میشه.اما تو انتخاب کردن مونیتور واسه گیم باید پنل tn رو در نظر گرفت. پنل های tn گرون قیمت کیفیتشون و زاویه دیدشون میتونه با ips رقابت کنه.پنل tn ارزون قیمت بدرد کانتر بازی کردن تو گیم نت میخوره
من چون هم واسه فیلم دیدن و بازی میخواستم بگیرم ips یا pls خریدم.ولی اگه فقط واسه گیم بود شاید tn میگرفتم
ورد دیگه بر میگرده به کیفیت ساخت ایسوس و سامسونگ که ایسوس یه سر و گردن بالاتره از سامسونگه
قیمت بالاتر ایسوس بعضا به خاطر بدنه بهتر و اسپیکر هاشونه.وگرنه تفاوت خاصی بین ips و pls نیست.همشون یکین:d

آخرین ویرایش:
5 .اما تو انتخاب کردن مونیتور واسه گیم باید پنل tn رو در نظر گرفت. پنل های tn گرون قیمت کیفیتشون و زاویه دیدشون میتونه با ips رقابت کنه.
:d
چه حدود قیمتی میشه TN گرون قیمت ؟
مثل ASUS PB287Q 4K UHD که حدود 2.700 قیمت داره ؟

بین دو تلویزیون Samsung JU7000 و Sony W800B (هر دو سایز 50)، کدوم رو انتخاب می کنید؟
اولی 4K با قیمت 3.550 و دومی 1080p با قیمت 3.350 (قیمت های بانه).
البته سری جدید W800 هم با پسوند C اومده که متاسفانه نسبت به سری B پسرفت داشته.

چیزی که برام جالبه کشور سازنده Samsung JU700ـه: مصر! خبری از این مدل تو فروشگاه های معتبر دنیا نیست و متاسفانه نقد معتبری هم براش پیدا نکرم! یه جایی مطالعه می کردم که اگر TVـه 4K خواستید برا کنسول های گیم بخرید، TVـی بخرید که Upscaler قدرتمندی داشته باشه؛ بعید می دونم Samsung JU700 این مورد رو داشته باشه.

از کیفیت Sony W800B کاملا مطمئنم، این TV امتحانش رو پس داده. از یه طرف هم Samsung JU7000 به خاطر 4K بودنش منو به شک میندازه! نیازمند راهنمایی دوستان هستم.

من ju7000 رو گرفتم.واقعا برای گیم عالیه و هیچ جاموندگی تو تصاویر سریع نمیبینی.البته باید موشن رو روی حالت شفاف بزاری.عکساش صفحه قبل هست.

تصمیم گرفتم همون مانیتور سامسونگ رو بخرم.ولی میترسم این رسپاون تایم 5 میلیش اذیت کنه.اخه من زیاد مولتی بتلفیلد و کال اف و.... بازی میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or