خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام به همه دوستان یه خواهش داشتم از دوستانی که تازه تلویزیون یا مانیتور میخرن لطفا بیان و چند تا عکس ازش هنگامی که دارن بازی میکنن یا فیلم تماشا میکنن بزارن و خودشون هم یه نقدی براش داشته باشن ,هر چند کوتاه... اینجوری بنظرم میتونیم به خرید هم کمک کنیم تا گزینه بهتر انتخاب بشه
ممنون از همه

مبارکا باشه،انشاله پیکسلهاش همیشه پر نور باشه.
عزیز میشه بفرمایید کیفیتش چه جوریه؟
لطف کن حسگرنور رو کاملاً خاموش کن.

XPERIA Z3+
داداش شرمنده اینو پسرخالم گرفته اونم تهران من بهش دسترسی ندارم که عکس بگیرم.
ولی راجب کیفیتش خیلی تعریف میکنه و میگه عالی.

مباركه. عينك نداشت همراهش نه؟
نه عینک نداشت.
نمیدونم چرا تو اینا عینک نیست؟:|

مباركه. عينك نداشت همراهش نه؟

نه عینک نداشت.
نمیدونم چرا تو اینا عینک نیست؟:|
مال من 50W800B هستش و 2تا عینک Active داشت، بهمون گفتن عینک نداره ولی یکی از دوستانمون رو فرستادیم جعبه رو خودش باز کرد عینک توش بود :d
من فکر کنم اینا عینک ها رو برمیدارن و جدا میفروشن چون هیچ تلویزیون 3دی من ندیدم که عینک همراهش نباشه.

تلویزیون قبلیمون که 50R550 بود و بعد مشکل براش پیش اومد و عوضش کردند واسمون، 4تا عینک Passive داشت.
شاید چون بدون گارانتی بوده و تونستن دست کنن توش عینکا رو بردارن، فکر کنم هزینه هر عینک بالای 120تومنه.
یک عدد باتری 2032 قرصی نیز میخوره واسه چندین ماه کار می ده.

سلام دوستان اصولا چه tv های اون تاخیرش کم تره ، بعد این تاخیر اونقدری هست که اذیت کنه ؟
من قبلا ps4 رو به تلویزیون توشیبا 48 وصل کرده بودم که کیفیت خوبی داشت چند سال پیش خریدیم 4800
الان می خوام یه تلویزین جدید بگیرم برا اطاق
اندازه حدود 40 تا 47 حالا کمتر هم بود یکم عب نداره 3d نداشته باشه ،speaker مهم نیست فقط کیفیتش full hd باشه ، هوشمند نباشه بقیه چیزا اصلا مهم نیست انگار فقط برا ps4 می خوام بگیرم برا همین میخوام ارزون باشه شما چی پیشنهاد میکنین؟
خودم تا اون جایی که میدونم x vision ها برام مناسب هست چون امکانات اضافی نداره قیمتش مناسب هست.
این فروشگاه بانه مارکت کسی خرید کرده ازش؟
معتبر هست؟
http://banehmarket.com/product/2961
این تلویزیون مناسب است؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ی سوال
میخوام تلویزیون بخرم دو دلم که کدوم تلوزیون بهتر جواب میده
حالا بین تی وی سامسونگ الجی پاناسونیک کدوم بهتر جواب میده راستش بیشتر از 1600 نمیخوام هزینه کنم کدوم برند و کدوم مشخصات بهتره خصوصا مگاهرست چی بگیرم که بهترین حالت را بهم بده
ممنون میشم زود بهم بگید امروز میخوام بخرم

سلام دوستان. دنبال تلویزیون بین سایز 32 تا 39 اینچ هستم. تلویزیون پاناسونیک مدل A400 را بهم پیشنهاد کردن، و LG مدل 56100 و sony مدل R420
مدل پاناسونیک دقیقا متوجه نشدم که Full Hd هست یا نه
ولی اون دو مدل HD هستن

بعضی مانیتورها تو مشخصاتشون نوشته LED Backlight ، یعنی چی ؟ خوبه ؟
اگه دوستی میدونه لطفا راهنمایی کنه
ممنون
کلن 2 مدل تلویزیون داریم (فعلا) LCD و OLED
که OLED بینهایت گرونه و فعلا تلویزیون مطرح پر فروش OLED نداریم در دنیا.
میمونه LCD
پس LED چیه؟
LED همون LCD هست که BackLightـش (نور پس زمینه اش) از طریق LED ها بوجود میاد!!
یعنی LCD های قدیم قبلا یجور دیگه نور پس زمینه رو بوجود می آوردن الآن از 4-5سال پیش به اینور هرچیزی شنیدی میگن LED این همون LCD جدید هستش که نورش توسط LED ها تامین میشه که باعث میشه کیفیت بره بالا و کنتراست (مشکی عمیق) رو بهتر نشون بده و زاویه دید خیلی بهتر شده.

OLED هم فعلا نداریم چنتا دونه الجی و سامسونگ فکر کنم ساختن که مثلا 110اینچ و 85 اینچ هستن و قیمتشون 15تا صفر داره :|

خلاصه تمام تلویزیون هایی که الآن فروش میرن همشون از همین مدل های LED backlight LCD هستند.
اینا چیزایی بود که می دونستم.موفق باشی

کلن 2 مدل تلویزیون داریم (فعلا) LCD و OLED
که OLED بینهایت گرونه و فعلا تلویزیون مطرح پر فروش OLED نداریم در دنیا.
میمونه LCD
پس LED چیه؟
LED همون LCD هست که BackLightـش (نور پس زمینه اش) از طریق LED ها بوجود میاد!!
یعنی LCD های قدیم قبلا یجور دیگه نور پس زمینه رو بوجود می آوردن الآن از 4-5سال پیش به اینور هرچیزی شنیدی میگن LED این همون LCD جدید هستش که نورش توسط LED ها تامین میشه که باعث میشه کیفیت بره بالا و کنتراست (مشکی عمیق) رو بهتر نشون بده و زاویه دید خیلی بهتر شده.

OLED هم فعلا نداریم چنتا دونه الجی و سامسونگ فکر کنم ساختن که مثلا 110اینچ و 85 اینچ هستن و قیمتشون 15تا صفر داره :|

خلاصه تمام تلویزیون هایی که الآن فروش میرن همشون از همین مدل های LED backlight LCD هستند.
اینا چیزایی بود که می دونستم.موفق باشی

از نکاتی که بهش اشاره کردی ممنونم
ولی من اونا رو میدونستم ، چون برا تعدادی کمی از مانیتورها این مورد LED backlight ثبت شده بود حدس زدم شاید نکته خاصی پشته قضیه باشه
ممنون

این هفته من مدل سامسونگ ju7000 که سایزش 50 هست و 4k هم هست رو گرفتم و کنسولمم امروز رسید.کیفیتش واقعا عالیه.تنظیماتشم کاملا عالیه و 120 هرتز هست.وقتی تنظیمات موشن رو هم بزاری روی شفاف اصلا تصویر خراب نمیشه و اصلا تصویر جا نمیمونه.
من از بانه گرفتم به قیمت 3.5
اینم چند تا عکس:
البته این تصاویر مربوط به GTA هستن.فکر کنید با درایو کلوب چی میشه:d
xii83b2u5fmmqtg5cf7k.jpg

دوستان یه سوال داشتم. برای گرفتن صدا زمانی که از یک مانتیور بدون اسپیکر استفاده میشه باید چیکار کرد ؟
تو یوتیوب دیدم که با تبدیل به دسته وصل کردن اسپیکر رو . تنها راهش همینه یعنی ؟
مانیتوری که قصد دارم برای PS4 بگیرم Samsung D595 مدل 27 اینچ هستش . تو رنج 700-800 تومن انتخابهای دیگه ای هم وجود داره ؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال داشتم. برای گرفتن صدا زمانی که از یک مانتیور بدون اسپیکر استفاده میشه باید چیکار کرد ؟
تو یوتیوب دیدم که با تبدیل به دسته وصل کردن اسپیکر رو . تنها راهش همینه یعنی ؟
مانیتوری که قصد دارم برای PS4 بگیرم Samsung D595 مدل 27 اینچ هستش . تو رنج 700-800 تومن انتخابهای دیگه ای هم وجود داره ؟
خیر تنها راه اون نیست
الان 99% مانیتورها دارای خروجی صدا هستند ، شما کافیه کنسول رو با HDMI به مانیتور وصل کنی و هدفون یا اسپیکر به خروجی صدا وصل کنی

این هفته من مدل سامسونگ ju7000 که سایزش 50 هست و 4k هم هست رو گرفتم و کنسولمم امروز رسید.کیفیتش واقعا عالیه.تنظیماتشم کاملا عالیه و 120 هرتز هست.وقتی تنظیمات موشن رو هم بزاری روی شفاف اصلا تصویر خراب نمیشه و اصلا تصویر جا نمیمونه.
من از بانه گرفتم به قیمت 3.5
مبارکت باشه کیفیتش که توپه!
از سایت بانه گرفتی؟
راضی بودی؟ قابل اطمینان هستن؟ آخه قیمتاش عالیه و یکم آدمو دودل میکنه.اگر تجربه خرید خوبی داشتی به ما هم بگو!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or