UnlovelyWriter
کاربر سایت
مباركه. عينك نداشت همراهش نه؟خیلی ممنون داداش همون w800c 50 خریداری شد بدون گارانتی از تهران 3600 در اومد.
مباركه. عينك نداشت همراهش نه؟خیلی ممنون داداش همون w800c 50 خریداری شد بدون گارانتی از تهران 3600 در اومد.
داداش شرمنده اینو پسرخالم گرفته اونم تهران من بهش دسترسی ندارم که عکس بگیرم.مبارکا باشه،انشاله پیکسلهاش همیشه پر نور باشه.
عزیز میشه بفرمایید کیفیتش چه جوریه؟
لطف کن حسگرنور رو کاملاً خاموش کن.
XPERIA Z3+
نه عینک نداشت.مباركه. عينك نداشت همراهش نه؟
مباركه. عينك نداشت همراهش نه؟
مال من 50W800B هستش و 2تا عینک Active داشت، بهمون گفتن عینک نداره ولی یکی از دوستانمون رو فرستادیم جعبه رو خودش باز کرد عینک توش بود :dنه عینک نداشت.
نمیدونم چرا تو اینا عینک نیست؟![]()
سلام دوستان. دنبال تلویزیون بین سایز 32 تا 39 اینچ هستم. تلویزیون پاناسونیک مدل A400 را بهم پیشنهاد کردن، و LG مدل 56100 و sony مدل R420
مدل پاناسونیک دقیقا متوجه نشدم که Full Hd هست یا نه
ولی اون دو مدل HD هستن
کلن 2 مدل تلویزیون داریم (فعلا) LCD و OLEDبعضی مانیتورها تو مشخصاتشون نوشته LED Backlight ، یعنی چی ؟ خوبه ؟
اگه دوستی میدونه لطفا راهنمایی کنه
ممنون
کلن 2 مدل تلویزیون داریم (فعلا) LCD و OLED
که OLED بینهایت گرونه و فعلا تلویزیون مطرح پر فروش OLED نداریم در دنیا.
میمونه LCD
پس LED چیه؟
LED همون LCD هست که BackLightـش (نور پس زمینه اش) از طریق LED ها بوجود میاد!!
یعنی LCD های قدیم قبلا یجور دیگه نور پس زمینه رو بوجود می آوردن الآن از 4-5سال پیش به اینور هرچیزی شنیدی میگن LED این همون LCD جدید هستش که نورش توسط LED ها تامین میشه که باعث میشه کیفیت بره بالا و کنتراست (مشکی عمیق) رو بهتر نشون بده و زاویه دید خیلی بهتر شده.
OLED هم فعلا نداریم چنتا دونه الجی و سامسونگ فکر کنم ساختن که مثلا 110اینچ و 85 اینچ هستن و قیمتشون 15تا صفر داره
خلاصه تمام تلویزیون هایی که الآن فروش میرن همشون از همین مدل های LED backlight LCD هستند.
اینا چیزایی بود که می دونستم.موفق باشی
خیر تنها راه اون نیستدوستان یه سوال داشتم. برای گرفتن صدا زمانی که از یک مانتیور بدون اسپیکر استفاده میشه باید چیکار کرد ؟
تو یوتیوب دیدم که با تبدیل به دسته وصل کردن اسپیکر رو . تنها راهش همینه یعنی ؟
مانیتوری که قصد دارم برای PS4 بگیرم Samsung D595 مدل 27 اینچ هستش . تو رنج 700-800 تومن انتخابهای دیگه ای هم وجود داره ؟
مبارکت باشه کیفیتش که توپه!این هفته من مدل سامسونگ ju7000 که سایزش 50 هست و 4k هم هست رو گرفتم و کنسولمم امروز رسید.کیفیتش واقعا عالیه.تنظیماتشم کاملا عالیه و 120 هرتز هست.وقتی تنظیمات موشن رو هم بزاری روی شفاف اصلا تصویر خراب نمیشه و اصلا تصویر جا نمیمونه.
من از بانه گرفتم به قیمت 3.5