خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
خیر تنها راه اون نیست
الان 99% مانیتورها دارای خروجی صدا هستند ، شما کافیه کنسول رو با HDMI به مانیتور وصل کنی و هدفون یا اسپیکر به خروجی صدا وصل کنی

این عکس رو از توی زومیت پیدا کردم . پورت صدا هم ظاهرا داره . درسته ؟

samsung-led-monitor-s24d595p-review%2011.jpg

آخرین ویرایش:
مبارکت باشه کیفیتش که توپه!
از سایت بانه گرفتی؟
راضی بودی؟ قابل اطمینان هستن؟ آخه قیمتاش عالیه و یکم آدمو دودل میکنه.اگر تجربه خرید خوبی داشتی به ما هم بگو!
نه من تا بانه فاصلم 2 ساعته خودم حضوری رفتم.
موردی که هست اینه کلا 4-5 مغازه بیشتر این مدلو نداشتن و اکثراال جی و سونی دارن.و در مورد جنس هم باید بگم قبل اینکه اینو بردارم دوتا دیگه از همین آورد پیکسل سوخته داشت و سومی مشکلی نداشت.حالا نمیدونم قبلیارو میدونسته و میخواست به کسی که نمیدونه بندازه یا نه!در این مورد هوشیار باشید.البته اینم بگم 1دونه پیکسل سوخته چیزی نیست و حتی فکر کنم گارانتی ایران هم به خاطر یه پیکسل سوخته پس نمیگیره و البته اصلا هم دیده نمیشه چون فاصله با تی وی 50 اینچ حداقل باید دو متر باشه که تو این فاصله اصلا دیده نمیشه ولی خوب من حساسم.

سلام دوستان
من یه مانیتور گیمینگ میخواستم بخرم یه مدل هم انتخاب کردم برند BenQ. چطوره برندش؟خوبه؟
اینم همون مدلی که انتخاب کردم BenQ RL2755HM Gaming Led Monitor
چطوره؟ خوبه؟

سلام.دوستان میخوام یه مانیتور بگیرم تا 800 یا 900 هزار.چی بگیرم به نظرتون؟
قبلا هم این سوالو پرسیدم ولی یادم نیست تو کدوم صفحه بوده

مجتبی این چطوره؟
Samsung S27D590
کدوم بهترن؟
به شخصه مونیتورهای ایسوس رو یه درجه بالاتر از سامسونگ میدونم، ضمن این که مشخصات فنی اون ایسوسی که من پیشنهاد دادم بهتره مثل زمان پاسخگویی کمتر!
تنها مزیت این مدل سامسونگ نسبت به اون ایسوس بزرگتر بودنشه

من یک تجریه دارم در زمینه خرید مانیتور بد ندیدم بگم
من تا حالا سه تا مانیتور مختلف با سه برند مختلف خریدم با کیفیت تصویری و زمان پاسخ دهی متفاوت
به این نتیجه رسیدم اولین نکته تو خرید مانیتور کیفیت بالاتر تصویر و نمایش رنگهای شفاف و تا بالاترین سطح نزدیک به رنگ بندی سازنده بازی و سرعت پاسخ گویی در درجه بعدی
خلاصه روش من تو انتخاب مانبتور این شد ببین بهترین کیفیت رنگ بندی اونی رو انتخاب ‌کنم که سرعت پاسخ گوییه بهتری داره، نه اول دنبال 1ms باشم اونوقت بین گزینه ها یکی رو انتخاب کنم
هر کسی عقیده ای داره، شما هر جور مایلید انتخاب کنید :)

دوستان دیگه ام ممنون میشم نظر بدن تا 900 هزار کدوم مانیتور رو پیشنهاد میدین؟
بین این دو کدوم بهتره؟
Samsung S27D590 یا asus vx248h؟

من مدل ۲۴ اینچش (۲۴d395) را جدیدا با قیمت ۶۵۰ گرفتم
کیفیتش عالی
زاویه دیدش از اون عالی تر
از اون مهمتر ساخت شرکت سام الکتریک هستش
در کل من راضیم

دوستان دیگه ام ممنون میشم نظر بدن تا 900 هزار کدوم مانیتور رو پیشنهاد میدین؟
بین این دو کدوم بهتره؟
Samsung S27D590 یا asus ؟

همون s24d590 بهتره چون رنگا تو پنل pls خیلی بهتر و عمیق تر هستن نسبت به پنل tn و سایزش بزرگ تر هست و اون ریسپانس تایم هم فرق بین 1ms و 5ms تشخیصش خیلی سخته.در کل خرید این مدل معقولانه تر هست.

آخرین ویرایش:
به شخصه مونیتورهای ایسوس رو یه درجه بالاتر از سامسونگ میدونم، ضمن این که مشخصات فنی اون ایسوسی که من پیشنهاد دادم بهتره مثل زمان پاسخگویی کمتر!
تنها مزیت این مدل سامسونگ نسبت به اون ایسوس بزرگتر بودنشه

اگر بررسی کیفیت هارو ببینی میفهمی که سخت در اشتباهی
کیفیت پنلهای PLS سامسونگ مثل S24D595 یا مدل 27 اینچیش S27D590 اصلا قابل مقایسه با پنلهای TN که زمان پاسخشون 1 یا 2ثانیه هست ، نیست
5میلی ثاینه تاخیر اصلا به چشم نمیاد
به نظرم فدا کردن 2-3 میلی ثانیه برای داشتن رنگ بندی و کیفیت بالاتر ارزش داره واقعاََ . باز برمیگرده به خود فرد این انتخاب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or