خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
چه طور می شه تشخیص داد که مونتاژ ایرانـه؟ مطمئنا مونتاژ مالزی بهتره، درسته!؟
فقط این دو کشور مونتاژ می کنن؟
سوال اول رو والا من خودم ندیدم کجاش مینویسه فقط وقتی رفتم نمایندگی سونی گفت مونتاژ ایرانه ولی این سایت های فروش اجناس بانه رو که تماس گرفتم متوجه شدم برای اونا مونتاژ مالزیه.
به شخصه ترجیح میدم مونتاژ هرجایی رو بگیرم غیر ایران البته این به این معنی نیست که حتما مشکلی داشته باشه.
برای این تی وی بله من همین دو مونتاژو دیدم.
اگه واسه گیمینگ میخوای تو این رنج بهتر از این انتخابی پیدا نمیکنی. 24ms اینپوت لگ واقعا اعجوبست برای این تی وی.

سوال اول رو والا من خودم ندیدم کجاش مینویسه فقط وقتی رفتم نمایندگی سونی گفت مونتاژ ایرانه ولی این سایت های فروش اجناس بانه رو که تماس گرفتم متوجه شدم برای اونا مونتاژ مالزیه.
به شخصه ترجیح میدم مونتاژ هرجایی رو بگیرم غیر ایران البته این به این معنی نیست که حتما مشکلی داشته باشه.
برای این تی وی بله من همین دو مونتاژو دیدم.
اگه واسه گیمینگ میخوای تو این رنج بهتر از این انتخابی پیدا نمیکنی. 24ms اینپوت لگ واقعا اعجوبست برای این تی وی.
خیلی ممنون و متشکر برای راهنمایی.
بله 90% تو بانه مونتاژ مالزیـه. قیمت برا مونتاژ ایران رو 3.100ـه و برا مونتاژ مالزی رو 3.200 تا 3.350
بله واسه گیمینگ می خواستمــ. دقیقا همینطوره؛ اینپوت لگ و موشن بلار پایین. می خواستمــ سری جدیدش (سری W800C) رو بگیرمــ که متاسفانه اینپوت لگ بالا رفته (37ms) موشن بلار همــ افزایش پیدا کرده (موشن فلو بهتر شده).

خیلی ممنون و متشکر برای راهنمایی.
بله 90% تو بانه مونتاژ مالزیـه. قیمت برا مونتاژ ایران رو 3.100ـه و برا مونتاژ مالزی رو 3.200 تا 3.350
بله واسه گیمینگ می خواستمــ. دقیقا همینطوره؛ اینپوت لگ و موشن بلار پایین. می خواستمــ سری جدیدش (سری W800C) رو بگیرمــ که متاسفانه اینپوت لگ بالا رفته (37ms) موشن بلار همــ افزایش پیدا کرده (موشن فلو بهتر شده).
همچنين سري B دو عدد عينك به همراه داره ولي براي سري C بايد جداگانه تهيه بشه.

سلام.من خودم این تلویزیون رو دارم.
پشت تلویزیون نوشته شده made in malaysia.
سلام
دوست عزیز از لحاظ موشن بلار چطوره؟ منظورم کـــشـــیـــدگـــی و به جاموندگی تصویر تو صحنه های سریعـه. شخصا خیلی حساسم رو این موضوع!

چه طور می شه تشخیص داد که مونتاژ ایرانـه؟ مطمئنا مونتاژ مالزی بهتره، درسته!؟
فقط این دو کشور مونتاژ می کنن؟
فکر نکنم فرقی داشته باشه، شرکتها برای کاهش قیمت در توزیع منطقه ای، تو کشورهای مصرف مونتاژ میکنند، ممکنه مونتاژ مالزی، ایران، ترکیه یا مصر باشه ولی کیفیت فرقی نداره

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

والا میگن این تلویزیونهای سونی بانه ای پیکسل سوخته داره . من خودم یکی از دوستام از بانه w800 گرفت بعد 6 ماه چند تا پیکسلش سوخت رفت یکی دیگه خرید .
من خودم پارسال یه سامسونگ از بانه خریدم ولی واسه سونی دو دلم که بانه ای بخرم یه گارانتی دار .

بچها بطوره کلی مانیتور بهتر هست برای ps4 و گیم بازی کردن یا TV ؟؟

بستگی داره کجا و چطور بازی کنی!
اگه بخوای بهترین کیفیت رنگ رو داشته باشی باید tv بخری.چون از این نظر فرسنگ ها با مانیتور فاصله داره.اگه بخوای تو اتاق و روی یه صفحه کوچک بازی کنی و زمان پاسخ گویی تصویر کم باشه مانیتور بهترین گزینه است!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or