خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
والا میگن این تلویزیونهای سونی بانه ای پیکسل سوخته داره . من خودم یکی از دوستام از بانه w800 گرفت بعد 6 ماه چند تا پیکسلش سوخت رفت یکی دیگه خرید .
من خودم پارسال یه سامسونگ از بانه خریدم ولی واسه سونی دو دلم که بانه ای بخرم یه گارانتی دار .
این که بعد از 6 ماه پیکسل ها مشکل پیدا کنن، فکر نکنم به بانه ربطی داشته باشه.

طبق گفته این دوستمونــ و تماسی که با نمایندگی سونی داشتمــ، تلویزیون هایی که گارانتی داره، مونتاژ ایرانه و تلویزیون هایی که قاچاق وارد می شه، مونتاژ مالزی. همونطور که کاربر "shahryar84" همــ فرمودن، هیچ تفاوتی در کیفیتشون نیست. دلیل اینکه TVـه گارانتی دار گرون درمیاد، علاوه بر گارانتی، درصد گمرکی هست که به قطعات واردشده می خوره که ظاهرا 40 تا 50 درصده!

من که این ریسک رو پذیرفتم و بدون گارانتی گرفتم! شما تفاوت قیمت رو نگاه کنید؛ پایین ترین مورد با گارانتی اصلی ـه؛ البته تا 4.100 هم گارانتی اصلی دیدمــ.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان بنده یه تلویزیون ایکس ویژن 22 اینچ دارم که روشن نمیشه .یعنی این که وقتی دوشاخه رو به برق میزنم تنها اون LED کوچیک پایین پنل روشن میشه و نه با کنترل و نه با دکمه روی تلویزیون روشن میشه . به نظر شما چه مشکلی می تونه داشته باشه ؟؟ قبلا یه بار اینجوری شد از برق کندم و دوباره زدم درست شد ولی الان روشن نمیشه . ( انگار فقط تلویزیون درحالت استندبای مونده ) .

دوستان خسته نباشن
من دنبال یه تلویزیون ۳۲ فول اچ دی هستم...فقط بگم پنلش ۱۰۸۰ باشه نه ۷۲۰ نیتیو...برام اصلا مهم نیست اسمارت یا ۳d یا گیرنه دیجیتال داشته یا نداشته باشه...فقط ۱۰۸۰ با کیفیت تصویر خوب
لطفا چند مدل پیشنهاد بدین

با تشکر از همه

بچها بطوره کلی مانیتور بهتر هست برای ps4 و گیم بازی کردن یا TV ؟؟
اگر میخوای زیر 2میلیون تومن خرج کنی، بی شک مانیتور! هم کیفیت رنگ عالی ای داره هم زمان پاسخگویی بسیار خوب و امکاناتی که داره مختص خود رزولوشنی هستش که ارائه میده ولی امکانات تلویزیون مثل موشن فلوو و موتور تصویری و غیره که تو سونی و سامسونگ و غیره میبینی در واقع یجورایی افزایش دهنده کیفیت تصاویر "بی کیفیت" یا "فریم پائینه" درصورتیکه خود بازی ها رندر میشن و مستقیم خروجی خالص با کیفیت به مانیتور میدن مثل شبکه دیجیتالی و اینها نیست.

ولی اگر میخوای بالای 3میلیون تومن خرج کنی در کل تلویزیون با کیفیت تر میشه.مثلا تلویزیون های 4K و غیره هستند که اینها نسبت به امکانات و حجم تصویری که ارائه میدن (منظورم اینچ ـه :d ) باحال تر و بهترن
هرچند باز هم مانیتور های فوق باحال هم هستن مثل سری 24اینچی الجی خمیده که IPS و فول اچ دی هست و یعنی دیگه ناموس مانیتوره!! اینها هم براحتی میتونن بزنن تو دهن این تلویزیون ها :d

بستگی به هزینه هستش ولی من در کل برای بازی به خصوص در اتاق، مانیتور پیشنهاد می دم و برای سرگرمی کلی برای اتاق های بزرگ و اینها قطعا تلویزیون.

Made by Sony در تلویزیون های سونی (Sony W800B) یعنی چی؟ یعنی ساخت مالزی؟
آیا غیر از مالزی، در بازار، مونتاژ کشور دیگه ای هم هست؟

چه طور می شه تشخیص داد که مونتاژ ایرانـه؟ مطمئنا مونتاژ مالزی بهتره، درسته!؟
فقط این دو کشور مونتاژ می کنن؟

بزاريد يك نصيحت كلي بكنم.
چه تلويزيون يا چه هر چيز ديگري وقتي پشتش نوشته هاي زير هست رو نخريد.

made by sony
made by samsung
made by lg electronics
made by panasonic
و يا هر محصولي كه نوشته made by رو نخريد.

چون در اين نوع محصولات خود شركت سازنده هم ننگ داشته كه بنويسه محصولش ساخت كجاست.

مخصوصا در محصولات صوتي و تصويري مثل تلويزيون يا موبايل يا ... كه مونتاژ خيلي مهم هست به اين نكته دقت كنيد.
برادر بنده 15 سال فروشنده سامسونگ بود و خودش اعتراف ميكنه كه همه محصولات سامسونگي كه مونتاژ ايران بود كيفيت بدتري نسبت به محصولات كره اي داشت.
حتي يخچال و ... (در فروشگاه شهروند كار ميكرد. ميگه شركت براي نمونه و براي پشت ويترين چند نمونه اصل كره وارد ميكرد ما هم به مشتري ميگفتيم اصل كره هست.اما جنسي كه شركت خونه اش تحويل ميداد ساخت ايران بود)

هميشه جنسي بخريد كه پشتش نوشته made in
made in korea
made in china
made in malaysia
و...
دوستاني كه ميگن فرقي نداره و كيفيت ها يكيه هم به نظر من اشتباه ميكنن.مالزيايي ها بهترين مونتاژ كار هاي جهان هستند.
ما چه بخواهيم و چه نخواهيم.بدبختانه در كشور ما چيز هايي مثل وجدان كاري- قانون- حقوق مصرف كننده و... وجود نداره.

بنده به خاطر اعتبار ال جي يك ماه قبل تلويزيون ال جي خريدم.( مدل (42LB62300).كه همه از فروشنده تا نصاب گلديران به من گفتند كه ساخت كره هست.
پشتش نوشته made by lg electronics.
اما در اصل مونتاژ ايران هست.(خود سايت گلديران آخر به من گفت)
انواع مشكلات در تصوير بعد از يك مدت كه چشمم به تلويزيون عادت كرده دارم ميبينم.

مشكل نشت نور كه وحشتناكه(در رنگ مشكي و در محيط كم نور) حالا اين مهم نيست.
مشكل ابرها يا هاله هاي رنگ سياه هم داره.
يعني در تصاوير سفيد و روشن در تصوير سياهي ديده ميشه و در پخش مسابقه فوتبال يا ... واقعا مشهوده.انگار صفحه كثيف باشه يا دوده گرفته باشه.
گارانتي هم ميگه همشون اين مشكل رو دارن و راستم ميگه.(بعد از تحقيق فهميدم كه همه ال جي هاي جديد اين مشكل رو دارند)

اين دوتا مشكل همون طور كه برو بچه هاي حرفه اي مي دونن مشكلاتي هست كه ربط مستقيم به مونتاژ داره.
من در كل راضي هستم.چون 2 تومن پول تلويزيون دادم و به اندازه دو تومن خوبه و راضيم.ولي كسي كه ميخواد بيشتر هزينه كنه و يا به همه اشخاصي كه چشم هاي حساسي دارند توصيه ميكنم كه جنسي بخريد كه مونتاژ كشور هاي ضعيف از جمله ايران يا تركيه يا مصر نباشه.
برند هايي كه من تا الان فهميدم كه در ايران مونتاژ ميشوند.يكي ال جي هست و يكي سوني و يكي هم دوو deawoo و سامسونگ.
*بدون گارانتي بخريد و همون طور كه گفتم به made in دقت كنيد.
ببخشيد كه طولاني شد.:)

آخرین ویرایش:
اگر میخوای زیر 2میلیون تومن خرج کنی، بی شک مانیتور! هم کیفیت رنگ عالی ای داره هم زمان پاسخگویی بسیار خوب و امکاناتی که داره مختص خود رزولوشنی هستش که ارائه میده ولی امکانات تلویزیون مثل موشن فلوو و موتور تصویری و غیره که تو سونی و سامسونگ و غیره میبینی در واقع یجورایی افزایش دهنده کیفیت تصاویر "بی کیفیت" یا "فریم پائینه" درصورتیکه خود بازی ها رندر میشن و مستقیم خروجی خالص با کیفیت به مانیتور میدن مثل شبکه دیجیتالی و اینها نیست.

ولی اگر میخوای بالای 3میلیون تومن خرج کنی در کل تلویزیون با کیفیت تر میشه.مثلا تلویزیون های 4K و غیره هستند که اینها نسبت به امکانات و حجم تصویری که ارائه میدن (منظورم اینچ ـه :d ) باحال تر و بهترن
هرچند باز هم مانیتور های فوق باحال هم هستن مثل سری 24اینچی الجی خمیده که IPS و فول اچ دی هست و یعنی دیگه ناموس مانیتوره!! اینها هم براحتی میتونن بزنن تو دهن این تلویزیون ها :d

بستگی به هزینه هستش ولی من در کل برای بازی به خصوص در اتاق، مانیتور پیشنهاد می دم و برای سرگرمی کلی برای اتاق های بزرگ و اینها قطعا تلویزیون.
دوست گرامی شما میگید زیر 2 تومن TV نگیرید الان بهترین 32 های بازار زیره 2 تومن هست بازم به نظرت تو این حالت مانیتور سر تره ؟ مثلا کدوم مدل

بستگی داره کجا و چطور بازی کنی!
اگه بخوای بهترین کیفیت رنگ رو داشته باشی باید tv بخری.چون از این نظر فرسنگ ها با مانیتور فاصله داره.اگه بخوای تو اتاق و روی یه صفحه کوچک بازی کنی و زمان پاسخ گویی تصویر کم باشه مانیتور بهترین گزینه است!
یعنی شما میگی از لحاظ رنگ tv ها کیفیتشون بالاتر از مانیتورها هست ؟؟

دوست گرامی شما میگید زیر 2 تومن TV نگیرید الان بهترین 32 های بازار زیره 2 تومن هست بازم به نظرت تو این حالت مانیتور سر تره ؟ مثلا کدوم مدل
بیا عزیزم تا دلت بخواد هست این هزار تا مدل توشه »
http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_p...2115011&ie=UTF8&qid=1446988558&rnid=386442011

========================================================================================
ولی خب گیر آوردنشون کار حضرت فیله! همه ی بالایی ها قیمتشون زیر 1تومنه.واسه بالا 1تومن که غوغاست یه امکانات عجیبی ارائه می دن مثلا این مدل رو از ال جی ببین »
large01.jpg

قیمتش 1300 دلاره!! ولی 4K هست، IPS و خمیده و 34 اینچ و 300نیت نور که خداوکیلی کم گیر میاد، تمامی امکانات ساده و مورد نیاز مثل خروجی هدفون و 2تا HDMI و ورودی دیسپلی و اینها هم داره با یه استند قابل تنظیم به دیوارم میخوره و در مورد دقت رنگ و اینها هم نگم بهتره!
TechSpecs_34UC97S.jpg

منظورم اینه در کل مانیتور بهتره واسه گیمینگ چون با پول کمتر کیفیت عالی تری بهتون میده ولی اگر با یک تیر میخواید چندین نشون رو بزنید و کم و بیش همه چیز داشته باشید، تلویزیون بگیرید.

یعنی شما میگی از لحاظ رنگ tv ها کیفیتشون بالاتر از مانیتورها هست ؟؟

بله تو کیفیت رنگ TV خیلی بهتر از مانیتوره.من یه TV سونی مدل W550 که مال چند سال پیش هست رو با مانیتور خودم که S24D595 هست مقایسه کردم.رنگ های TV بیشتر زنده تر و پر رنگ تره!
ولی از نظر زمان پاسخ گویی TV مثل یه جوک در برابر مانیتوره!

این که بعد از 6 ماه پیکسل ها مشکل پیدا کنن، فکر نکنم به بانه ربطی داشته باشه.

طبق گفته این دوستمونــ و تماسی که با نمایندگی سونی داشتمــ، تلویزیون هایی که گارانتی داره، مونتاژ ایرانه و تلویزیون هایی که قاچاق وارد می شه، مونتاژ مالزی. همونطور که کاربر "shahryar84" همــ فرمودن، هیچ تفاوتی در کیفیتشون نیست. دلیل اینکه TVـه گارانتی دار گرون درمیاد، علاوه بر گارانتی، درصد گمرکی هست که به قطعات واردشده می خوره که ظاهرا 40 تا 50 درصده!

من که این ریسک رو پذیرفتم و بدون گارانتی گرفتم! شما تفاوت قیمت رو نگاه کنید؛ پایین ترین مورد با گارانتی اصلی ـه؛ البته تا 4.100 هم گارانتی اصلی دیدمــ.

شما که بدون گارانتی گرفتید راضی هستید ؟ مشکل خاصی پیش نیومد ؟

سلام بنده یک عدد مانیتور asus vs239h دارم
دقیقا این مدل https://www.asus.com/Monitors/VS239H/
با مدلی که لیون دارهه و تهش یک j داره اضافی اشتباه نگیرید
این مانیتور ما بهش ps4 وصل میکنیم با hdmi نشون نمیده تصویر 2 تا هم ps4 »ختلف تست کردم ولی نمایش نمیده!
ولی گرافیک hdmi أارو وصل کردم نوشن داد چیکار باید کنم نشون بده :(
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or