خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
من تلویزیونی که با مشورت بچه های همینجا انتخاب کردم SONY 42W800ه. الان تو تهران شما مغازه هایی میشناسی که مثل بانه با قیمت 2150000 تا 2200000 بدن؟
شماره مغازه رو برات پخ كردم.زنگ بزن بپرس.
من میخوام ی مانتیوری ۲۲ اینچ پنل ای پی اس الجی بخرم از این قاچاقی ها میگه ۴۵۰ نظرتون چیه؟ متاسفانه مدلش یادم نیست ولی توی دیجی کالا زده ۵۸۰

راستش من يك مانيتور سامسونگ بدون گارانتي چند سال پيش خريدم.
كاملا پلمپ بود وقتي بردم خونه ديدم يكي از گوشه هاي تصوير سياه هست.چون از مغازه خريده بودم.بردم گفتم اونم برام عوض كرد و يكي ديگه داد.كه كاملا سالم بود و الانم مثل بنز كار ميكنه.
در زمان خريد حتما حداقل 48 ساعت مهلت تست بگير.يك سري مشكلات فقط توي خونه معلوم ميشه.(چون بدون گارانتي و قاچاق هست خود مغازه هم سعي ميكنه كه در نهايت تو رو راضي كنه تا كار به شكايت نكشه.)
تجربه من ميگه كه جنس قاچاق و بدون گارانتي كيفيتش بيشتره از گارانتي ها.
قاچاقچي ها با مرام تر هستند از خيلي از اين شركت ها.

شماره مغازه رو برات پخ كردم.زنگ بزن بپرس.
.
خب من تماس گرفتم عزیز گفتن ما اصلا مدل W800B نداریم. فقط مدل W825 داریم که تنها تفاوتش اینه که روش یه رسیور تلویزیون هم داره! دوستان مگه اصلا همچین مدلی هم داریم!؟

درود

دوستان با توجه به :
بودجه 1.5 بنده "حالا اگه یکم بالاتر هم بشه عیبی نیس"
اندازه اتاق 4*3
کارایی اول : سیستم با کارت گرافیک GTX 660
کارایی دوم : PS4
کارایی سوم : فیلم

به نظرتون چی بردارم . چند تا مقاله خوندم که نوشته بود تلویزیون های پلاسما بر خلاف اعتقاد عمومی خوب هستن برای کارایی های من . قیمت مناسب هم دارن

نظر اساتید چیه ؟

خب من تماس گرفتم عزیز گفتن ما اصلا مدل W800B نداریم. فقط مدل W825 داریم که تنها تفاوتش اینه که روش یه رسیور تلویزیون هم داره! دوستان مگه اصلا همچین مدلی هم داریم!؟
رسیور تلویزیون نه! منظورش همون دیجیتال هستش.همون تلویزیون دیجیتال.بله تمامی تلویزیون های هوشمند جدید همگی (اکثرن) دیجیتال دارند.
مدل W800B داره (خودم تست کردم) اکثر سری های 550 به بالای سونی (اعم از R550 و W600 و.....) این دیجیتالی رو دارند.
یعنی آنتن رو میزنی 2تا گزینه تو منو هست یکی آنالوگ،یکی دیجیتال.به جز HDMIـها و فلان و بیسار دیگه.

بعدشم من W805 شنیدم، W829 هم شنیدم،ولی W825 من نشنیدم... باید بری ببینی دقیقا روی جعبه چی نوشته.شاید همون W800 هستش ولی مثلا سریال نامبرش W825 نوشته شده مثلن میگم...طرف هم بیسواد بوده اینو گفته.چون تو سایت سونی هم پیدا نکردم 825رو!

درود

دوستان با توجه به :
بودجه 1.5 بنده "حالا اگه یکم بالاتر هم بشه عیبی نیس"
اندازه اتاق 4*3
کارایی اول : سیستم با کارت گرافیک GTX 660
کارایی دوم : PS4
کارایی سوم : فیلم

به نظرتون چی بردارم . چند تا مقاله خوندم که نوشته بود تلویزیون های پلاسما بر خلاف اعتقاد عمومی خوب هستن برای کارایی های من . قیمت مناسب هم دارن

نظر اساتید چیه ؟
من پیشنهاد میکنم سری سامسونگ فول اچ دی بخری (زیر 1.500 تومن داره) 32اینچی هستند.
اگر هم خواستی میتونی مانیتور تهیه کنی.

تلویزیون پلی استیشن 3D هم هستش که این 24اینچه و قیمتش حدودن 1.300 تومن هست و فول اچ دی ـه.

موفق باشین.

اكثر تلويزيون ها در دنيا ريسيو*ر ماهوار.ه دارن.برعكس اون چيزي كه دوستمون گفت منظور فروشنده گيرنده ديجيتال نيست.گيرنده ماهوار.ه هست.يعني ديگه نيازي به رسيو.ر جدا نداري دي.ش رو مستقيم وصل ميكني به تلويزيون.
بيشتر تلوزيون هايي كه در ايران بدون گارانتي هستند رسيو.ر داخلي دارند.ولي اونهايي كه رسمي وارد ميشن و يا در ايران توليد ميشن چون به سفارش ايران هست رسيو.ر داخلي نداره و فقط گيرنده ديجيتال داره.(چون ماهوار.ه و رسيو.ر غير قانوني هست به هر حال)
شما بگير اگر خواستي دي.ش وصل كن اگرم نخواستي وصل نكن.

فقط مدلي كه بهت گفته رو برو دقيق در اينترنت جست و جو كن.ببين راست گفته كه تنها تفاوتشون اين هست يا تفاوت هاي ديگر هم دارند.

اكثر تلويزيون ها در دنيا ريسيو*ر ماهوار.ه دارن.برعكس اون چيزي كه دوستمون گفت منظور فروشنده گيرنده ديجيتال نيست.گيرنده ماهوار.ه هست.يعني ديگه نيازي به رسيو.ر جدا نداري دي.ش رو مستقيم وصل ميكني به تلويزيون.
بيشتر تلوزيون هايي كه در ايران بدون گارانتي هستند رسيو.ر داخلي دارند.ولي اونهايي كه رسمي وارد ميشن و يا در ايران توليد ميشن چون به سفارش ايران هست رسيو.ر داخلي نداره و فقط گيرنده ديجيتال داره.(چون ماهوار.ه و رسيو.ر غير قانوني هست به هر حال)
شما بگير اگر خواستي دي.ش وصل كن اگرم نخواستي وصل نكن.

فقط مدلي كه بهت گفته رو برو دقيق در اينترنت جست و جو كن.ببين راست گفته كه تنها تفاوتشون اين هست يا تفاوت هاي ديگر هم دارند.

ممنون برای پاسخت عزیز ولی مشکل اینجاست که این مدلی که اشون گفتن اصلا توی نت و نه سایت سونی وجود نداره! خیلی اصرار هم میکرد که فقط همین درسته. نمیدونم والا. قیمتش هم خیلی خوب بود. 225000 ولی نمیدونم الان دیگه چیکار کنم.

ممنون برای پاسخت عزیز ولی مشکل اینجاست که این مدلی که اشون گفتن اصلا توی نت و نه سایت سونی وجود نداره! خیلی اصرار هم میکرد که فقط همین درسته. نمیدونم والا. قیمتش هم خیلی خوب بود. 225000 ولی نمیدونم الان دیگه چیکار کنم.

زنگ بزن از اون سایت های بانه هم سوال کن.بگو شما ۸۰۰ رو دارید یا ۸۲۵ رو دارید.؟رسیو.ر داره یا نه؟

یک زنگ هم به همون فروشگاهه بزن.بگو که رفتم توی اینترنت چیزی نبود.بگو مدل دقیقش رو بگو.
چون مثلا من میزنم sony 825 یک مدل میاره ولی w نیست hx هست.
بگو دقیق مدلش رو بگه.
در هر صورت عجله نکن.
هر وقت عجله کردم کلاه سرم رفته.بیشتر تحقیق کن.

آخرین ویرایش:

این مدل اگه اشتباه نکنم مدل 2013 هست .

رسیور تلویزیون نه! منظورش همون دیجیتال هستش.همون تلویزیون دیجیتال.بله تمامی تلویزیون های هوشمند جدید همگی (اکثرن) دیجیتال دارند.
مدل W800B داره (خودم تست کردم) اکثر سری های 550 به بالای سونی (اعم از R550 و W600 و.....) این دیجیتالی رو دارند.
یعنی آنتن رو میزنی 2تا گزینه تو منو هست یکی آنالوگ،یکی دیجیتال.به جز HDMIـها و فلان و بیسار دیگه.

بعدشم من W805 شنیدم، W829 هم شنیدم،ولی W825 من نشنیدم... باید بری ببینی دقیقا روی جعبه چی نوشته.شاید همون W800 هستش ولی مثلا سریال نامبرش W825 نوشته شده مثلن میگم...طرف هم بیسواد بوده اینو گفته.چون تو سایت سونی هم پیدا نکردم 825رو!

من پیشنهاد میکنم سری سامسونگ فول اچ دی بخری (زیر 1.500 تومن داره) 32اینچی هستند.
اگر هم خواستی میتونی مانیتور تهیه کنی.

تلویزیون پلی استیشن 3D هم هستش که این 24اینچه و قیمتش حدودن 1.300 تومن هست و فول اچ دی ـه.

موفق باشین.
درود

نظرتون در مورد پلاسما چیه ؟ 32 اینچ کم نیست به نظرتون . اون تلویزیون 3D هم قابلیت هاش رو خوندم . جالب بود . ارزش داره که اونو بگیرم . یا یه چی بگیرم که هم مانیتور بشه هم تلویزیون برای PS4 و فیلم

درود

نظرتون در مورد پلاسما چیه ؟ 32 اینچ کم نیست به نظرتون . اون تلویزیون 3D هم قابلیت هاش رو خوندم . جالب بود . ارزش داره که اونو بگیرم . یا یه چی بگیرم که هم مانیتور بشه هم تلویزیون برای PS4 و فیلم
اگر 8سال پیش میپرسیدی میگفتم پلاسما عالیه...
ولی الآن، نه،اصلا.بخصوص بخاطر Burn-in که دامن گیر این مدل ها هستش ( و همینطور OLEDـها!!) اصلن پیشنهاد نمیدم.

اون 24اینچه هم خوبه ولی خداوکیلی گرونه اگر 900تومن بود آره میصرفید.ولی درکل انتخاب توپیه اون هم...

من پیشنهادم اینه که مانیتور 27اینچی زیر 1تومن تهیه کنید.
یا اینکه تلویزیون 32اینچ.32اینچ اتفاقا کم نیست و خوبه بخصوص اگر در فاصله کمتر از 2متر باشه،فوق العاده خوبه.من خودم تست کردم مطمئن باش کم نمیاد.
میگی اتاقت 3در4 هست؟ اگر از این مدل ها هستی که تلویزیون رو میزاری میری ته اتاق میشینی،آره نیاز به 40اینچ داری.ولی اگر مثل من رو تخت نشستی و تلویزیون هم پیشت هست،حتی 25اینچ هم زیاده.32اینچ دیگه فوق العادست.

ترجیحا این مد نظرت باشه » FULL HD چون پلی4 یعنی رزولوشن فول اچ دی و زیر این رزولوشن اصلن حال نمیده!

الآن 32اینچ های باریک و خوشکل زیادی هم سونی و سامسونگ و الجی دارند،هر کدوم به شرایط و هزینه ات میخوره تهیه کن.فکر کنم فقط سامسونگ 32اینچ فول اچ دی داره و یک مدل سونی.دقیقن اطلاع ندارم.ولی کلن بهیچوجه پلاسما پیشنهاد نمیدم.

موفق باشین :)

خب دوباره تماس گرفتم گفتن که منظورشون مدل W828 بوده. کسی اطلاعی در مورد این مدل داره؟

به نظر من كه عاليه.حرف نداره.قيمتي هم كه بهت گفته عالي هست.حتي از بانه هم كمتر گفته.
البته من اين مدل رو از نزديك نديدم.اما ظاهرش و مشخصاتش دقيقا مشابه w800 هست.در سايت سوني هم اين مدل هست.
سايت هاي ايراني هم اين مدل رو دارن.
بازم موقع خريد دقت كن.اگر اومدي جمهوري مغازه هاي ديگه رو هم زير و رو كن ببين اوضاع چطوره.

فقط سمت ال جي و سامسونگ نيا.(چون ممكنه مغازه دار ها خفتت كنن.من رو خفت كردن. مي خواستن tcl رو بهم قالب كنن كه فرار كردم.):))

اگر 8سال پیش میپرسیدی میگفتم پلاسما عالیه...
ولی الآن، نه،اصلا.بخصوص بخاطر Burn-in که دامن گیر این مدل ها هستش ( و همینطور OLEDـها!!) اصلن پیشنهاد نمیدم.

اون 24اینچه هم خوبه ولی خداوکیلی گرونه اگر 900تومن بود آره میصرفید.ولی درکل انتخاب توپیه اون هم...

من پیشنهادم اینه که مانیتور 27اینچی زیر 1تومن تهیه کنید.
یا اینکه تلویزیون 32اینچ.32اینچ اتفاقا کم نیست و خوبه بخصوص اگر در فاصله کمتر از 2متر باشه،فوق العاده خوبه.من خودم تست کردم مطمئن باش کم نمیاد.
میگی اتاقت 3در4 هست؟ اگر از این مدل ها هستی که تلویزیون رو میزاری میری ته اتاق میشینی،آره نیاز به 40اینچ داری.ولی اگر مثل من رو تخت نشستی و تلویزیون هم پیشت هست،حتی 25اینچ هم زیاده.32اینچ دیگه فوق العادست.

ترجیحا این مد نظرت باشه » FULL HD چون پلی4 یعنی رزولوشن فول اچ دی و زیر این رزولوشن اصلن حال نمیده!

الآن 32اینچ های باریک و خوشکل زیادی هم سونی و سامسونگ و الجی دارند،هر کدوم به شرایط و هزینه ات میخوره تهیه کن.فکر کنم فقط سامسونگ 32اینچ فول اچ دی داره و یک مدل سونی.دقیقن اطلاع ندارم.ولی کلن بهیچوجه پلاسما پیشنهاد نمیدم.

موفق باشین :)
حرفت در مورد پلاسما رو اصلا قبول ندارم خودم 4 سال تموم رو پلاسما بازی می کردم و واقعا راضی بودم ازش هم رفرش ریت بالاتری داره و هم رنگ بندیش بیشتر به سلیقه من میخوردش . مسئله burn in هم سال هاست که رفع شده و خود تلوزیون هم تشخیص میده و نور صفحه رو کم می کنه و هم این که اصلا فناوریش یه تغییراتی داشته .
ولی فلسفه پلاسما کلا برای سایز بزرگ هست و بدرد سایز کوچیک نمی خوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or