خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
امروز destiny رو گرفتم و دارم از صبح يه كله تا همين الان كه ساعت ٥بعد ظهره انلاين ميزنم بايد بگم كه واقعا توي تلوزيون 4k كيفيت يه چيز ديگست من اين بازي رو توي تلوزيون فول hd هم بازي كرده بودم و توي تلوزيونlg خودم كيفيت و وضوح تصوير واقعا ميتونم بگم نزديك به 4k شده اصلا مشكل لگ تايم و اين حرف ها رو ندارم
راستي چند وقت پيش گفته بودم كه توي فوتبال جاي پاي بازيكن ها تار ميشه
ديروز lg براي سيستم عامل تلوزينم يه اپديت داد بيرون

با نصب اون اپديت مشكلم حل شد :)
الان ديگه هيچ مشكلي ندارمممممن
9ed542c75d5ef6a682569cf83b8550bb.jpg

Sent from my HTC Ruby using Tapatalk

آخرین ویرایش:
.Sony W8 exists in four variants called W805B, W815B, W828B, W829
Read more at Sony W8 (2014) review - FlatpanelsHD

خب پس چرا W800 توی این سری نیست؟ اونم جزو W8ه دیگه. از کجا بدونم با W800 هیچ تفاوتی نداره؟ خیلی تفاوت های تخصصی مثل Black Uniformity، Input Lag و ... تا تلویزیون نقد نشه از روی مشخصات سایت قابل مقایسه نیستند.

راستی متوجه شدم که این تلویزیون با یه پاور بریک ( آدابتور ) به برق وصل میشه! W800 هم همینطوره؟!

خب پس چرا W800 توی این سری نیست؟ اونم جزو W8ه دیگه. از کجا بدونم با W800 هیچ تفاوتی نداره؟ خیلی تفاوت های تخصصی مثل Black Uniformity، Input Lag و ... تا تلویزیون نقد نشه از روی مشخصات سایت قابل مقایسه نیستند.

راستی متوجه شدم که این تلویزیون با یه پاور بریک ( آدابتور ) به برق وصل میشه! W800 هم همینطوره؟!
سایت FlatpanelsHD اسمــ های منطقه UK رو برا سری W8 گذاشته. W828 همون W800 در انگلستانه. W800 برا USـه، W805 برا EU.
بله، W800 همــ آداپتور داره.

سایت FlatpanelsHD اسمــ های منطقه UK رو برا سری W8 گذاشته. W828 همون W800 در انگلستانه. W800 برا USـه، W805 برا EU.
بله، W800 همــ آداپتور داره.

خب دوست عزیز من الان رفتم نقد این تی وی رو چند جا خوندم و متوجه شدم یک سری تفاوت داره از جمله اینکه مثل W800 اینپوت لگش 24ms نیست و 28msه. میدونم فرث خاصی نداره اما منظورم اینه که این دو تا تی وی با هم تفاوت دارند و همچنین کیفیت 3D این تی وی هم کمی تفاوت داره. کلا Rating های بسیار پایین تری نسبت به W800 دریافت کرده.
قیمتش هم توی سایت های فروش اجناس بانه 200 تومان اززون تر از مدل 800ه که این مورد آخر کاملا تفاوت زو توجیه میکنه.

خب دوست عزیز من الان رفتم نقد این تی وی رو چند جا خوندم و متوجه شدم یک سری تفاوت داره از جمله اینکه مثل W800 اینپوت لگش 24ms نیست و 28msه. میدونم فرث خاصی نداره اما منظورم اینه که این دو تا تی وی با هم تفاوت دارند و همچنین کیفیت 3D این تی وی هم کمی تفاوت داره. کلا Rating های بسیار پایین تری نسبت به W800 دریافت کرده.
قیمتش هم توی سایت های فروش اجناس بانه 200 تومان اززون تر از مدل 800ه که این مورد آخر کاملا تفاوت زو توجیه میکنه.

شما یک روز تفریحی پاشو بیا تهران به احتمال قوی w800 رو تهران هم پیدا میکنی.

کلا در مورد تلویزیون اینقدر اگر حساس باشی همیشه ناراحتی برات پیش میاد.(منم مثل خودت حساسم)
شما مطمئن باش هر تلوزیونی بخری.یکی از مشکلات زیر رو داره.
1.color banding
2.clouding ابری شدن
3.back light bleeding
4.پیکسل سوخته
5.dse یا به قول خودت gray uniformity

فقط باید دقت کنی که این مشکلات در حد نُرمالی باشند.ولی همه کم و زیاد این مشکلات رو دارن.
این رو گفتم که با اطلاع خرید کنی.نه اینکه مثل من بعد از خرید با این اصطلاحات آشنا بشی. ؛-)
سایت زیر رو کامل بگرد سایت خوبی هست.در این لینک هم همونطور که میبینی همه مشکلاتی دارند.
http://www.rtings.com/tv/reviews/by-test-results/gray-uniformity-dirty-screen-effect-dse

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
من یه مانیتور syncmaster 723n داشتم از قبل.به ذهنم رسید یه تبدیل براش بگیرم یه چند ماهی سر کنم باهاش.
به نظرتون جواب میده؟
کاری به کیفیت و اندازه تصویر ندارم فقط میخوام بدونم کسی این کارو کرده یا اصلا تصویر نشون میده.
ممنون

آخرین ویرایش:
اینپوت لگ در سری W8 از 24 تا 28 متغیره.
به نقل از FlatpanelsHD:
[LTR]
On W8 we measured just 24-28 ms in the Game mode (found in system settings - > scene select)- Input lag was way higher in the non-Game mode profiles, but the game mode makes W8 one of the best TVs out there right now in this regard. So, a Sony TV for your Sony PlayStation 4? Seems like a good match.
[/LTR]در مورد 3D، کلا رو سری W8 حساب نکنید! در تمام نقدها همــ اشاره شده که اگر آپشن 3D برای شما مهمه، رو گزینه دیگه ای فکر کنید. دوتا اشکال داره؛ یکی همون 3D و دومی زاویه دید محدود.
اگر از لحاظ هزینه، براتون 200 تومن تفاوتی نمی کنه، با خیال راحت W800B رو انتخاب کنید.

يه سوال من ميخام كنسولمو به تلوزويون مغازه بقلي ام وصل كنم كه با هم بشينيم تو مغازه هامون بازي كنيم اون كنسوا نداره فقط يه تلوزون ٤٢ hdmi خور داره چطور ميشه كنسول رو به دو تلوزيون وصل كرد ؟؟
به صرفه ترين راهش چيه؟؟؟
از كنسول من تا مغازه اون ٢٠ متر فاصله هستس
ممنون

آخرین ویرایش:
يه سوال من ميخام كنسولمو به تلوزويون مغازه بقلي ام وصل كنم كه با هم بشينيم تو مغازه هامون بازي كنيم اون كنسوا نداره فقط يه تلوزون ٤٢ hdmi خور داره چطور ميشه كنسول رو به دو تلوزيون وصل كرد ؟؟
به صرفه ترين راهش چيه؟؟؟
ممنون
فكر كنم حدود 150 تومن براتون هزينه خواهد داشت.
شما نياز به يك hdmi اسپليتر داري.
%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%AA%D8%B1-2-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-hdmi-%DA%A9%DB%8C%D8%B3-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-xbox-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88-dvr-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87-2-%D8%AA%D8%A7-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1.jpg

اينجا كليك كن مي توني بخري جاهاي ديگر هم هست.
يك كابل hdmi به طول 20 متر هم نياز داري.(حدود 100 هزار تومن)(حتما جنس خوب بخر)
من شخصا امتحان نكردم ولي بازم شما بيشتر پرسوجو كن.

به صرفه ترين راهش چيه؟؟؟
ممنون
دوست عزیز تا جائیکه بنده تست کردم،شما نمیتونید 2عدد خروجی تلویزیون از آداپتور HDMI کنسول پلی استیشن 4 دریافت کنید.
از طرفی بدون آداپتور های گرون قیمت شما نمیتونید بیش از 5متر HDMI رو انتقال بدید چون این فیش برق مصرف میکنه و بیش از 5متر نیاز به آداپتور هست،برای 20 متر شاید باید 300هزار تومن فقط هزینه آداپتور بدی.

یک راه ساده »
استفاده از قابلیت Remote Play
به چه شکل؟ »
یکفنرتون با موبایل یا تبلت به کنسول پلی استیشن وصل بشه (نیاز به خرید یک عدد Access Point که از پلی استیشن امواج وایرلس بفرسته به تبلت مورد نظر،با مودم وایرلس مغازه هم میشه ولی اگر مودم نداری میتونی جدا بخری معمولا هزینه اش 65تومنه)
و یکنفرتون با تلویزیون بازی کنه.

نکته » میشه دسته ی پلی استیشن رو به تبلت یا موبایل متصل کرد.میشه با خود تبلت یا موبایل نیز بازی کرد.

این بهترین روش برای چیزیکه مد نظر شماست.

پایه ی اتصال دسته دول شوک 4 به تبلت ها هم هست قیمتش 100تومنه تو سایتا بگردی پیدا میکنی.مدلش اینه» GCM10
1fb730dfb6cf7f96e5282f37badc09ec.jpeg
$_35.JPG

موفق باشی :)

دوست عزیز تا جائیکه بنده تست کردم،شما نمیتونید 2عدد خروجی تلویزیون از آداپتور HDMI کنسول پلی استیشن 4 دریافت کنید.
از طرفی بدون آداپتور های گرون قیمت شما نمیتونید بیش از 5متر HDMI رو انتقال بدید چون این فیش برق مصرف میکنه و بیش از 5متر نیاز به آداپتور هست،برای 20 متر شاید باید 300هزار تومن فقط هزینه آداپتور بدی.

یک راه ساده »
استفاده از قابلیت Remote Play
به چه شکل؟ »
یکفنرتون با موبایل یا تبلت به کنسول پلی استیشن وصل بشه (نیاز به خرید یک عدد Access Point که از پلی استیشن امواج وایرلس بفرسته به تبلت مورد نظر،با مودم وایرلس مغازه هم میشه ولی اگر مودم نداری میتونی جدا بخری معمولا هزینه اش 65تومنه)
و یکنفرتون با تلویزیون بازی کنه.

نکته » میشه دسته ی پلی استیشن رو به تبلت یا موبایل متصل کرد.میشه با خود تبلت یا موبایل نیز بازی کرد.

این بهترین روش برای چیزیکه مد نظر شماست.

پایه ی اتصال دسته دول شوک 4 به تبلت ها هم هست قیمتش 100تومنه تو سایتا بگردی پیدا میکنی.مدلش اینه» GCM10
1fb730dfb6cf7f96e5282f37badc09ec.jpeg
$_35.JPG

موفق باشی :)
مرسي بابت پاسخ
يه سوال اگه اونم ps4 بگيره ميشه بدون اينترنت با كابل لن دو كنسول رو بهم وصل كرد؟ بازي كنيم

مرسي بابت پاسخ
يه سوال اگه اونم ps4 بگيره ميشه بدون اينترنت با كابل لن دو كنسول رو بهم وصل كرد؟ بازي كنيم
برخی از بازی ها این قابلیت رو (اتصال LAN و قابلیت Local Multiplayer) رو ساپورت میکنند.

این لیست بازی هایی هستش که از LAN بین 2 یا چند عدد پلی استیشن 4، پشتیبانی می کنند »
odxo_lan_ps4.jpg

(عکس کیفیتش بالاست اگر کوچیک در اومد،رووش راست کلیک کنید، بزنید Open Image)

برخی بازی های Couch دارند یعنی با همدیگه میتونید یک مرحله رو برید (مثلا Magicka 2) ،برخی بازی ها نه ممکنه فقط رو در روی هم باشید (مثلا Saints Row)
برخی بازی ها بین 2تا دستگاه LAN میشند (مثلا Samurai Warriors 4) ولی برخی بازی ها علاوه بر اینکه با 2تا کنسول هم لن میشن، بین 4تا یا 6تا کنسول یا بیشتر هم میتونن Lan بشن (مثلا Call of duty Ghosts)

موفق باشین :)

ممنون بابت پاسخ ما فقط ميخايم فيفا بازي كنيم ظهر ها و اخر شبا تو تايم بيكاري :)
فيفا ١٤:يا ١٥ يا ١٦
دوستمون پيشنهاد خيلي خوبي داد يه اسپيليتر ميخرم با ٢٠ متر كابل hdmi
زير ٢٠٠ تومن در مياد به صرفه هستش
يه سوال اساسي كسي ازين دانگل هاي بيسيم hdmi استفاده كرده رو ps4؟ كيفيتشون چتوره
ميخام ببينم اگه خوبه و اندازه كابله ديگه نرم كابل ٢٠ متري بخرم يه دونه از همين دانگل ها بگيرم

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or