خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
من وقتی دستگاه رو به LG Ultawide وصل میکنم تو صحنه های تاریک سیاه ها یه جوری هستند و تو صحنه های اکشن هم گاهی رد انفجار میمونه ولی تو TV سونی اینجوری نیست.
مشکل از کابل هستش یا گرافیک PS4 یا مانیتور؟

مانیتور UltraWIde مثلا همین مدل LG با توجه به رزولیشنی که داره ، و رزولیشن استاندارد کنسولهای بازی PS3-PS4 ، میخواستم بدونم در هنگام اجرای بازی به چه صورت هست؟ آیا فضای اضافی مشکی میشه و قابل استفاده نیست؟ آیا تصویر کشیده میشه تا فضای اضافه کناره ها رو پر کنه؟ یا قسمت های بیشتری از تصویر رو میتونیم ببینیم و واقعا به درد میخوره؟

سلام دوستان
میخواستم یه تلوبزیون خوب برای ps4 بخرم
میخواستم کمکم کنید من خودم دو مدل رو در نظرگرفتم جالبه
سایز میخوام فقط کمتر از 40 نباشه حال نمیده
در lg مدل lf650 رو در نظر گرفتم سایز 42 اینچ و سرعت انطباق تصویر خم 1100 میگن هستش
در sony مدل w807B رو در نظر گرفتم اونم 43 اینچ و انطباق تصویرش هم فک کنم بالاست
پبشنهاد شما چیه ؟
یه مدل خول پیشنهاد بدید
ممنون

سلام به همه
دوستان توجه کنن مانیتورهای Ultra Wide به هیچ وجه به درد کنسول نمیخوره بعلت اینکه نسبت تصویر این مانیتورها 21:9 هستش در حالیکه نسبت تصویر کلیه بازیهای کنسولی چه Xbox one و پلی 4 روی 16:9 قفل شدن به هرحال تصویر مناسب و استانداردی رو بهتون نمیده یا باید با گوشه های سیاه تصویر کنار بیایین یا تصویر کشیده که اصلا عقلانی نیستش... خواهشا در هنگام خرید توجه کنید ;)
مرسی

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان تلویزیون 40 اینچ سامسونگ واسه بازی و ... چی پیشنهاد میکنید . قیمت هم لطف کنید ممنون میشم . ( موندم اسمارت بخرم یا معمولی ؟؟ آخه تفاوت قیمتشون زیاده . به نظرتون اسمارت کاربرد زیادی داره ؟؟ ) .

یعنی عاشق ایناییم که بجای مانیتور گیم با پنل IPSمیرن تلویزیون میخرند:d
بعد یک تلویزیون ایکس ویژن و یک تلویزیون 48اینچ سامسونگ به سوی مانیتور های گیمینگ Asusرفتیم و کاملا راضی راضی اوج کیفیت !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or