خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام
من یک مانیتور LG W2261V دارم آیا مناسب بازی PS4 هست چه تنظیماتی مناسب هست برای این مانیتور ! ()

سلام دوست عزیز.

من 5-6 ساله این مانیتور رو دارم . زمان خودش غولی بود تو مانیتور های بازار. تاحالا آخ نگفته و هیچ پیکسلی هم نسوزونده. از نظر تکنولوژِی به هر حال یه سری فاکتور هایی که تو مانیتورهای جدیدتر هستش رو طبیعتا نداره. البته اگر شرایط مالیت اجازه میده، ارزش داره یه مانیتور جدید بگیری.
ولی به هیچ وجه فکر نکن که با این مانیتور پیشکسوت چیز خیلی خاصی رو در هنگام بازی از دست میدی :دی واقعا بعد از این همه سال هنوز گزینه مناسبی برای گیم هست . یادش بخیر وقتی میخواستم بخرمش ، کلی تحقیق کردم

سامسونگ j6950 fhd چطور؟

سلام دوستان سامسونگ فول اچ دی مدل J6950 رو دیدم که 200 هرتز هم هستش سری 5 مدل پایین تر هم هستن با قیمت پایین تر که 100 هریز هستن . به نظرتون اون هرتز تاثیری داره مثلا 100 یا 200 هرتز بودن TV ؟؟؟ کلا نظرتون رو راجع به J6950 بگید . مرسی .

سلام دوستان من زیاد حرفه ای نیستم تو این چیزا,میخاستم ps4 بگیرم,ولی براش میخام مانیتور بگیرم زیر 700 تومن, ی سری مانیتورا هم دیدم تو این رنج قیمت,حتما باید مانیتور hdmi بخوره برای ps4 دگ؟اگه میشه چند تا مانیتور خوب بهم معرفی کنید برای خرید

با درود به همگی من یه تلویزیون 40 اینچ سامسونگ اسمارت مدل H6430 دارم.
فایل آپدیت آفلاینشو هرچی می گردم پیدا نمیکنم خواهشا اگر کسی از دوستان می تونه لینک دانلود آپدیتش رو بذاره یا راهنمایی کنه ممنون میشم.

دوستان واقعا ممنون میشم این سوالم رو جواب بدید ​آیا به روز رسانی نرم افزار تلویزیون تو کیفیت تصویر و رنگ وو کنتراست....... تاثیرتاثیر داره؟

دوستان خیلی عجله دارم
مانیتور ۲۲ اینچ ips الجی که ۵۷۰ قیمت داره بهتره یا bnq پنل tn که ۶۳۰ قیمت داره؟
برام کیفیت ساخت و طبیعی بودن زنگها خیلی مهمه

دوستان واقعا ممنون میشم این سوالم رو جواب بدید ​آیا به روز رسانی نرم افزار تلویزیون تو کیفیت تصویر و رنگ وو کنتراست....... تاثیرتاثیر داره؟
ببين آخه بستگي داره.
صدها آپديت براي صدها مدل تلويزيون داره ارائه ميشه.نميشه در مورد همگي نظر داد.ممكنه در يك آپديت براي يك مدل تغيير بكنه براي يك مدل ديگر نه.
بستگي داره كه شركت ارائه دهنده در تنظيمات تصوير تغييرات داده يا نه.(بايد از كساني كه آپديت كردن بپرسي)
اگر تغيير نداده پس حتما لازم نبوده.و كيفيت تصوير در نهايت خودش هست.
Rtings.com - TV Reviews - Best TV Recommendations
شما در سايت بالا اگر تلويزيونت رو پيدا كردي.در بخش بررسي تلويزيونتون بهترين تنظيمات رو هم براي اون تلويزيون معرفي كرده.(در سربرگ setting)
دوستان لطفا چند تا مدل 42 اینچ سامسونگ تا سقف 2600 واسم معرفی کنید.برام Input Lag، کیفیت تصویر، اسمارت بودن، کنتراست و نبود کلودینگ و ... خیلی مهمه.
شما با اين قيمت سايز تا 46 يا 48 اينچ هم ميتوني بخري.

فقط يك نصيحت ميكنم. همانقدر كه به مشكلاتي كه گفتي حساس هستي 1000 برابر به مشكل dse يا dirty screen effect حساس باش.چون آزار دهنده ترين مشكل هست.(مخصوصا در game)
لكه هاي سياه رنگ در تصوير هست كه در تصاوير روشن ديده ميشه.و در محصولات ال جي بسيار زياد هست.(سمت ال جي كلا نيا چون با اينكه طرفدارش بودم جديدا گند زده.)
دوستان خیلی عجله دارم
مانیتور ۲۲ اینچ ips الجی که ۵۷۰ قیمت داره بهتره یا bnq پنل tn که ۶۳۰ قیمت داره؟
برام کیفیت ساخت و طبیعی بودن زنگها خیلی مهمه
100% benq بهتر هست.

+++

دوستان فريب ارزانتر بودن محصولات LG رو نخوريد.

ما خورديم و پشيمانيم مثل...

دوتا ويديو براي تست اين مشكل در لينك زير آپلود كردم مي توانيد استفاده كنيد.

http://www.aparat.com/v/9XD1Q

http://www.aparat.com/v/13FId

آخرین ویرایش:
ببين آخه بستگي داره.
صدها آپديت براي صدها مدل تلويزيون داره ارائه ميشه.نميشه در مورد همگي نظر داد.ممكنه در يك آپديت براي يك مدل تغيير بكنه براي يك مدل ديگر نه.
بستگي داره كه شركت ارائه دهنده در تنظيمات تصوير تغييرات داده يا نه.(بايد از كساني كه آپديت كردن بپرسي)
اگر تغيير نداده پس حتما لازم نبوده.و كيفيت تصوير در نهايت خودش هست.
Rtings.com - TV Reviews - Best TV Recommendations
شما در سايت بالا اگر تلويزيونت رو پيدا كردي.در بخش بررسي تلويزيونتون بهترين تنظيمات رو هم براي اون تلويزيون معرفي كرده.(در سربرگ setting)

شما با اين قيمت سايز تا 46 يا 48 اينچ هم ميتوني بخري.

فقط يك نصيحت ميكنم. همانقدر كه به مشكلاتي كه گفتي حساس هستي 1000 برابر به مشكل dse يا dirty screen effect حساس باش.چون آزار دهنده ترين مشكل هست.(مخصوصا در game)
لكه هاي سياه رنگ در تصوير هست كه در تصاوير روشن ديده ميشه.و در محصولات ال جي بسيار زياد هست.(سمت ال جي كلا نيا چون با اينكه طرفدارش بودم جديدا گند زده.)

100% benq بهتر هست.

+++

دوستان فريب ارزانتر بودن محصولات LG رو نخوريد.

ما خورديم و پشيمانيم مثل...

دوتا ويديو براي تست اين مشكل در لينك زير آپلود كردم مي توانيد استفاده كنيد.

ویدیو تست لكه های سیاه در تصویر dse - gray uniformity

ویدیو تست لكه های سیاه در تصویر dse - gray uniformity

لطف میکنی بهترین انتخاب های سامسونگ رو واسم تا این سقف قیمت معرفی کنی؟ با توجه به شرایطی که خودت هم گفتی عزیز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or