emperaturs
کاربر سایت
سلام دوستان سامسونگ فول اچ دی مدل J6950 رو دیدم که 200 هرتز هم هستش سری 5 مدل پایین تر هم هستن با قیمت پایین تر که 100 هریز هستن . به نظرتون اون هرتز تاثیری داره مثلا 100 یا 200 هرتز بودن TV ؟؟؟ کلا نظرتون رو راجع به J6950 بگید . مرسی .
w800b برای بازی عالیه .
دوستان فريب ارزانتر بودن محصولات LG رو نخوريد.
ما خورديم و پشيمانيم مثل...
دوتا ويديو براي تست اين مشكل در لينك زير آپلود كردم مي توانيد استفاده كنيد.
ویدیو تست لكه های سیاه در تصویر dse - gray uniformity
مرسیمن که lg 22mp55 دارم ویدئوهای شما رو هم پلی کردم مشکلی نداشت خیلی هم راضیم.tv خونه هم lg هست رو اونم تست کردم مشکلی نداشت دو تا محصول هم با گارانتی گرفتیم.
منم خودم ۴۲ داشتم امشب ی ۲۴ سفارش دادم واقغا بازی کردن با سایز بزرگ خیلی سخته مخصوصا بازی های با سرعت بالا مثل ماشین سواری یا شوتر اول شخص انلایندوستان تا حول و حوش یک تومن یا یکم بیشتر چیا میشه خرید سایزم زیر 29 نمیخوام باشه
بله دارهدوستان واقعا ممنون میشم این سوالم رو جواب بدید آیا به روز رسانی نرم افزار تلویزیون تو کیفیت تصویر و رنگ وو کنتراست....... تاثیرتاثیر داره؟
ببين آخه بستگي داره.
صدها آپديت براي صدها مدل تلويزيون داره ارائه ميشه.نميشه در مورد همگي نظر داد.ممكنه در يك آپديت براي يك مدل تغيير بكنه براي يك مدل ديگر نه.
بستگي داره كه شركت ارائه دهنده در تنظيمات تصوير تغييرات داده يا نه.(بايد از كساني كه آپديت كردن بپرسي)
اگر تغيير نداده پس حتما لازم نبوده.و كيفيت تصوير در نهايت خودش هست.
Rtings.com - TV Reviews - Best TV Recommendations
شما در سايت بالا اگر تلويزيونت رو پيدا كردي.در بخش بررسي تلويزيونتون بهترين تنظيمات رو هم براي اون تلويزيون معرفي كرده.(در سربرگ setting)
شما با اين قيمت سايز تا 46 يا 48 اينچ هم ميتوني بخري.
فقط يك نصيحت ميكنم. همانقدر كه به مشكلاتي كه گفتي حساس هستي 1000 برابر به مشكل dse يا dirty screen effect حساس باش.چون آزار دهنده ترين مشكل هست.(مخصوصا در game)
لكه هاي سياه رنگ در تصوير هست كه در تصاوير روشن ديده ميشه.و در محصولات ال جي بسيار زياد هست.(سمت ال جي كلا نيا چون با اينكه طرفدارش بودم جديدا گند زده.)
100% benq بهتر هست.
+++
دوستان فريب ارزانتر بودن محصولات LG رو نخوريد.
ما خورديم و پشيمانيم مثل...
دوتا ويديو براي تست اين مشكل در لينك زير آپلود كردم مي توانيد استفاده كنيد.
منم خودم ۴۲ داشتم امشب ی ۲۴ سفارش دادم واقغا بازی کردن با سایز بزرگ خیلی سخته مخصوصا بازی های با سرعت بالا مثل ماشین سواری یا شوتر اول شخص انلاین
دلیل فک نکنم بشه یه مدل ال جی بد بوده بقیشم بد باشه
باید دوستان دیگم نظر بدند
الان تلویزیون 42LF650 چطوره ؟ 1100 هرتزم هست
دوست عزيزم.من نگفتم ال جي بده.
بهترين تلوزيون هاي حال حاضر دنيا oled هاي lg هست.با اختلاف زياد از ساير برندها كيفيت عالي تري داره.
ولي در مدل هاي ميانرده و كم قيمت اين مشكلي كه گفتم زياد گزارش شده.(تلوزيون 6 ميليوني هم گزارش شده. LB69000)
يك مدل هم نيست در سايت ها در مورد چندين مدل كاربران اين مشكل رو ذكر كرده اند.
اين مشكل در سري دستگاه هاي LB كه من خريدم.
و در سري LF كه شما فرموديد بيشتر از همه گزارش شده.
شما هم اگر ميخواي بخري بايد با دقت زياد خريد كني.
و توجه داشته باشي كه اين مشكل يعني حاله هاي سياه رنگ (DSE) و مشكل CLOUDING مشكلاتي هستند كه پيش رونده هستند.يعني به مرور زمان بدتر ميشوند.
و توجه كني كه گارانتي گلديران اين مشكل رو جز مشكلات قبول نداره و به تلوزيون شما در اين مورد سرويسي نميدهد.
در سايت زير در بخش نظرات مي توني بخشي از شكايت ها از يك مدل رو ببيني.
اينجا
دقیقا من دنبال چه چیزی باید بگردم ؟
یعنی یه مدل از یه تلویزیون ممکنه اینطوری بشه دوباره همین مدل ممکنه نشه ؟
من احتمالا بدون گارانتی بگیرم نظرت چیه ؟
مدل w800c به نظرت چطوره ؟
در یوتیو.ب سرچ کن.
LG LF6000 Dirty Screen Effect (DSE
اولین ویدیویی که اومد رو ببین متوجه میشی.(انگار روی صفحه کثیف باشه)
w800c خیلی خوبه.
باگارانتیش بیش از حد گرونه.
همون بدون گارانتی ها شرف دارن به با گارانتی ها.