Hamed_Maleki
کاربر سایت
من بازار سوال کردم الجی و سامسونگ حدود 800-900 بودن(بدون گارانتی البته)
شما حداکثر همون 900 یا تهش 1میلیون بفرمایید لطفا"
Led 32 lg بدون گارانتي
به بوجه ي شما ميخوره
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز تا چقدر میخوای هزینه کنی؟اين مدلي كه گفتم 4k هستش
فك نكنم تو اين قيمت مدل بهتري باشه كه 4k باشه
سلامداداش این uf950 رو که گرفتی چند و از کجا گرفتی؟ بعد میدونی فرقش با uf 850 چیه؟ تو مشخصات فنی که دیدم فرقی آنچنان نداشتن و 850 قیمتش خیلی مناسب تر بود .از نظر کیفیت تصویر و اینپوت لگ چه جوریه
830بانه هستش قیمتش نزدیکا 6 میلیون خورده ای هستشدرود
مدل 2014 و خوبی هستش،مخصوصاً اینپوت لگ پایینی داره، ولی مدل X8504A که مدل 2013 هستش بهتر و گرونتره و موشن فلو بالاتری داره.
البته یکماهی صبر کنی مدل X830C برای 2015 میاد که خیلی بهتره.
XPERIA Z3+
دوستان من خیلی بودجه ندارم
یه LED فقطم واسه گیم قراره استفاده بشه ، 32اینچ ، حتما" full HD باشه ، بین مدل ها و برند ها هم اون برند و مدلی ک بهترین کیفیت تصویر واسه گیم داشته باشه ،
قابلیت های اضافی مثل اسمارت و 3D و این چیزا که ربطی به گیم نداره هم نداشته باشه ک قیمتش تاجایی که میشه بیاد پایین
لطفا" چند تا مدل رو شماره بندی کنیدو معرفی کنید ک من برم توی بازار پیداشون کنم و مقایسه کنم(توی شیراز ک فروشنده ها خیلی بی اطلاعاتان!به طرف میگم آقا الجی چند مدل 32 اینچ داره میگه مگه هر مارکی یه سایز رو چند مدل داره!!!)
حدود قیمت هاشون رو هم بی زحمت بگید
ممنونم
بوجه تون چقدره
Led 32 lg بدون گارانتي
به بوجه ي شما ميخوره
مدل خوبیه مخصوصا برای گیم هم عالیهدوستان نظرتون راجب این مدل سونیKDl-50w800bچیه ،اینپوت لگش چطوریه؟میخام موقع بازی تصویر هاله نداشته باشه،چون الان یهlg47 lb دارم توی بازیا تصویر هاله داره،ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان من خیلی بودجه ندارم
یه LED فقطم واسه گیم قراره استفاده بشه ، 32اینچ ، حتما" full HD باشه ، بین مدل ها و برند ها هم اون برند و مدلی ک بهترین کیفیت تصویر واسه گیم داشته باشه ،
قابلیت های اضافی مثل اسمارت و 3D و این چیزا که ربطی به گیم نداره هم نداشته باشه ک قیمتش تاجایی که میشه بیاد پایین
لطفا" چند تا مدل رو شماره بندی کنیدو معرفی کنید ک من برم توی بازار پیداشون کنم و مقایسه کنم(توی شیراز ک فروشنده ها خیلی بی اطلاعاتان!به طرف میگم آقا الجی چند مدل 32 اینچ داره میگه مگه هر مارکی یه سایز رو چند مدل داره!!!)
حدود قیمت هاشون رو هم بی زحمت بگید
ممنونم
بوجه تون چقدره
مدل هاي مختلفي هست lg sony samsung
من تو ضمينه lg اشنايي دارم سري 4k
55 اينچ تو ال جي به بوجه شما ميخوره
1-همین الجی 32 LED مدل های مختلفی نداره ک مشخصاتشون فرق کنه؟
2-سامسونگ هم فک کنم میخوره به بودجم ، سامسونگ بهتره یا الجی؟؟
.
مبارکه دوست عزیزخب امروز بلخره رفتم يه ٤٢ اينچ 4k مدل ub820 t خريدم واقعا حرف نداره خيلي خوبه
كيفيتش واقعا حرف نداره
حرفي براي گفتن نزاشته واسم
دوستان کسی سایت یا آدرسی تو بانه نداره که تلویزیون 4k رو ارزونتر از جای دیگه بده. یه چند تا سایت اینترنتی برای فروشگاه های تو بانه دیدم که هر کدومشون یه جور قیمت میدن . ممنون میشم بهم بگید از کجا بگیرم که ارزونتر واسم تموم شه. البته واسم بفرستن امکان خرید حضوری ندارم
دوست عزيز شما با بوجه ٢ ميليون ميتوني سري ٤k ال جي رو بخري كه تازه معرفي شده قيمت ٤٢ اينچش حدود ٢ مليونه چند پست قبل معرفي كردمشون و مشخصات شون رو گزاشتم در مورد اون موردي كه پرسيديد نيستش تو نت
به نظر من بهتره دنبال 4k مدل 42ub850 بگردي
قيمتش به بوجه شما ميخوره اينم مشخصاتش البته ٤٩ اينچ شه ولي همين مدل ٤٢ هم داره حدود ٢ مليون هم قيمتشه
واي اين مدل٤٢ اينچ 4k ال جي ub700كه تازه داده بيرون واقعا معركس من امروز يكي از دوستام تازه واس خونشون خريده بود قبول كرد كه رو تلوزيونشون تست كنيم يه دست fifa 15 زديم واقعا منو متعجب كرد بي نهايت تصوير شفاف و با كيفيتي داره
الان كه رفتم در موردش سرچ كردم ديدم رزوليشين ultra hd داره و داراي پنل 4k هستش و دقت تصويرش 900 هرتس هستش
و قيمتش ٢ مليونه 42 اينچش
واقعا ميرزه جاي اينكه برم يه 42 سري ٦ سام رو بخرم ١٨٠٠ خوب چه كاريه ٢٠٠ تومن بيشتر ميزارم اينو ميخرمش كه حد اقل ٥ برابرش كيفيت تصوير داره
البته تا همين امروز خودم lg رو اصلا قبول نداشتم و فقط دنبال سامسونگ بودم ولي بعضي وقت ها هم بعضي شركت ها يه كار خوب با قيمت خوب ميدن بيرون كه بايد انتخابشون كني اينم از همون دسته هاس
42ub820
داريم با 42ub700
49ub 850 هم داريم
بله من بالا به اشتباه 42ub850 نوشتم
همگي اين مدل هايي كه بالا گفتم ٤k هستند فرق ub820 &ub700 باub850 49اينه كه سرعت تصويرش ١٠٠ هرتس بيشتره از اون دو مدل
Ub700 تو بازار پيدا ميشه
42ub820 هست تو بازار
پيشنهاد من ub820 هستش اگه متلقا ٤٢ اينچ ميخاي قيمتش هم زير٢ مليون تومنه
لطف میکنید علت پیشنهادهاتون برای خرید تلویزیون های 4K بفرمایید؟مدل هاي مختلفي هست lg sony samsung
من تو ضمينه lg اشنايي دارم سري 4k
55 اينچ تو ال جي به بوجه شما ميخوره
لطف میکنید علت پیشنهادهاتون برای خرید تلویزیون های 4K بفرمایید؟
رزوليشن ٤ برابر فول اچ دي داره
ريت تصويرش ٩٠٠ هرتس هستش
اسمارت هستش به جز ps4 اهل خونه هم ميتونن بهش فلش وصل كنن و فيلم ببينن يا موسيقي گوش بدن يا برنامه روش نصب كنن
كلا 4k استاندارد نسل جديد تلوزيون ها هستش و فول اچ دي ديگه داره جمع ميشه
قيمتش برابر با تلوزيون led فول اچ دي هستش شايد ٦٠٠ تومن بيشتر
به نظر خودتون كدوم بهتره?
اين مورد هم اضافه كنم در اينده ps4 از 4k براي نشان دادن عكس و فيلم پشتيباني خواد كرد