PS1
کاربر سایت
درودچند ماه دیگه؟ یه توضیحی بدید لطفا.
پست بالایی برای اطلاع شماست.
اینم FULL HD سری 70W850C
http://banehmarket.com/product/category/240
XPERIA Z3+
درودچند ماه دیگه؟ یه توضیحی بدید لطفا.
با یه ملیون tv خوب پیدا نمیشه.ولی مانیتور چراسلام به همه![]()
با توجه موارد زیر لطفا" من رو راهنمایی کنید خواهشا"![]()
- من کاربردم فقط و فقط گیمه با PS4 و اهل بازی های آنلاین تفنگی اول شخص مثل کال آف دیوتی به صورت خیلی حرفه ای نــیستم( چون این کاربرای خیلی حرفه ای و خوره کانتر و کال آف وجو دارن که دنبال input lag خیلی پایینن تا بتونن همه رو head shot کنن ، من خودم بیشتر از بازی کردن لذت میبرم و کمتر اهل کل انداختن و رقابت های حرفه ای هستم) ولی tv هم تاخیر بیشتر ا از 15-16 میلی ثانیه نباید نباشه چون دیگه واقعا" زیاد میشه
- حتما full HD میخوام و بودجم حدود 1 میلیون هست که میشه تقریبا" یه tv بین 29 تا 32 اینچ یا یه مانیتور 23-24 اینچ ، یعنی 7-8 اینچ تفاوت سایز
![]()
- کیفیت تصاویر واسم خیلی مهمه ، اصلا" هر کسی ک ps4 میخره دلش میخواد بهترین جلوه های گرافیکی رو با بهترین کیفیت ببینه و از این جهت مانیتور ها که تراکم پیکسلی بالا تری دارن بهتر هستن( ppi )
![]()
- امکانتای مثل اسمارت و بلند گو های خوب هم بدرد من نمیخورن چون من واسه گیم میخوام و باید هدفون بذارم ، ولی tv مورد نظر حتما" باید gaming mode رو داشته باشه تا یه مقدار بهتر بشه
- در مورد refresh rate هم که گویا مانیتور ها و tv ها زیاد تفوت ندارن ولی بنظر من دست کم 120hz باشه بهتره
حالا بنظر شما من چه کنم؟
مانیتور بگیرم یا tv ؟
![]()
فیلم پخش میکنن ولی زیرنویس فارسی رو نهعزیزان لطف کنید به TV خوب 40 یا 42 اینچ SONY که حتما اسمارت و حداقل FULL HD باشه معرفی کنید. TV های سونی کنترل جادویی دارن؟ هارد بهشون وصل میشه؟ MKV پخش میکنن؟ بودجه تم هم نهايتا تا ٢٥٠٠ ه.
دوست عزیز بودجتون چقدره؟چند اینچ ؟وبا گارانتی یا بودن گارانتی ؟اینها رو جواب بدید تا راهنماییتون کنم.لطفا در مورد مزایا و معایبشون هم توضیح بدید. مشکلم با سونی اینه که امکانات فرعیش کمه. من اول الجی lb67000 رو مورد نظر داشتم. هنوز هم دارم. کنترل جادوییش و امکاناتی مثل Dual Play و غیره ش برام کارامده. راستی اینا باید ساخت کجا باشن؟ اصل که نیست به هیچ وجه...
داداش آدرس و شماره جایی که خریدی را واسم پخ میکنی؟ ۴۹ یا ۵۵ اینچ هم داره؟
اینکه تلویزیون های 4K رزوليشن ٤ برابر فول اچ دی دارند و پنلشون ٤ برابر پيكسل بيشتری نسبت به فول اچ دی دارند کاملا درست اما در حال حاضر مزیتشون نیست چون محتوای 4K بصورت گسترده در جهان وجود نداره و حتی محتوای فول اچ دی بعد از گذشت 10 سال هنوز در ایران فراگیر نشده. پخش محتوای فول اچ دی در تلویزیون های 4K بخاطر Upscale شدن (کش اومدن) افت کیفیت پیدا میکنند البته از پروسسر هایی برای بالاتر بردن کیفیت استفاده میکنند تا وضوح تصویر بالاتر ببرند اما محتوای اجرایی شما حداقل باید فول اچ دی باشه
اگر محتوای 1080p رو بدون Upscale در تلویزیون 4K ببینید به اینصورت میشه
![]()
3840x2160 رزوليشن 4K و 1920x1080 رزوليشن فول اچ دی
اطلاعات بیشتر:
Code:http://www.cnet.com/news/can-4k-tvs-make-1080p-look-better http://www.rtings.com/tv/learn/4k-ultra-hd-uhd-vs-1080p-full-hd-tvs-and-upscaling-compared http://www.digitaltrends.com/home-theater/everything-you-need-to-know-about-4k-ultra-hd
بنظر من برای تلویزیون:
فقط گیمینگ 4K بخرید چون PS4 و Xbox One فول اچ هستند
برای گیمینگ و فیلم دیدن اگر دسترسی به محتوای فیلم فول اچ دی 1080p با کیفیت دارید 4K بخرید
فقط استفاده خانواده مثل شبکه های ایران جم فارسی 2 تو ومن و... 4K نخرید همون فول اچ دی زیادشونه
و مانیتور حتما 4K بخرید مخصوصا برای گیمینگ
سایت زیاده بانه مارکت و بانه خرید به نظرم بهترندوستان کسی سایت یا آدرسی تو بانه نداره که تلویزیون 4k رو ارزونتر از جای دیگه بده. یه چند تا سایت اینترنتی برای فروشگاه های تو بانه دیدم که هر کدومشون یه جور قیمت میدن . ممنون میشم بهم بگید از کجا بگیرم که ارزونتر واسم تموم شه. البته واسم بفرستن امکان خرید حضوری ندارم
خوب خیلیا نمیتونن برنشما بايد خودت بري حضوري بياري
اين سايت ها كلي كرايه ميگيرن ميارن نميرزه همين قيمت بدون گارانتي اينجا در ميادش
اينجا بخري خيالت راحت تره
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز بودجتون چقدره؟چند اینچ ؟وبا گارانتی یا بودن گارانتی ؟اینها رو جواب بدید تا راهنماییتون کنم.![]()
با بودجه 1600 انتخاب خوبی بود اما برای بودجه های بالاتر LG خوب نیستحرف شما كاملا درسته ولي فقط در ايران 4k گنگ هستش اگه يه سر به يوتو ب بزنيد كلي محتوي 4k پيدا خواهيد كرد و تريلر هاي همه فيلم هاي جديد هم ٤k داره مياد
به هر حال من يكي از گزينه هام ٤k بودن بود
دوست داشتم حد اقل يه tv 2015 بخرم تا يه ٢٠١٣ ٢ تومن هم بيشتر بوجه نزاشتم اول رفتم سراغ سام كه نظرمو جلب نكرد
بعد سوني كه اونم تلوزيون هاش قيمتشون بالا بود بعد مدل هاي lg نظرمو جلب كرد همه مدل ها رو تست زدم تا به اين رسيدم يه يه هفته اي در موردش تحقيق كردم و در اخر كنسول مو بردم و تست نهايي رو زدم هم رو يه ٤٢ full hd هم رو اين در اخر خريدم و ازش ناراضي هم نيستم انصافا كيفيتش هم خوبه برا ps4 البته من چون فقط فوتبال رو بازي ميكنم همون فيفا ١٦ رو تست زدم
هركي هم خواست قدمش رو چشم بياد ببينه اگه نظرشو جلب كرد بخره
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزی شما دو تا انتخاب داریبودجم 2500ه عزیز. با گارانتی باشه بهتره، نباشه هم اگه تی وی مطمئنی باشه مشکلی نیست. حتما این ویژگی هارو داشته باشه:
فول اچ دی باشه.
40 تا 42 اینچ باشه.
هارد بخوره و mkv. پخش کنه.
اسمارت باشه.
عزیز من خودم دو تا مدل دیگه هم مد نظرم بود. بکی الجی LB6700 42اینچی یکی هم سامسونگ H6430. قیمت ها به ترتیب 1850 و 2400 هستن. اینا چطورن؟ تا 3 تومن چه چیزایی فوق العاده ان؟دوست عزی شما دو تا انتخاب داری
اول ابنکه ای کاش بودجتو 3 تومن میکردی تا مدلهای بهتری رو بهت معرفی میکردم
1.سامسونک مدل 6490 یا همون h6400. به قیمت 2300 بودن کارانتی البته 48 اینچم هست به نظرم عالیه
2.سونی مدل w800b به قیمت 2100 بدون کارانتی اینم 42 اینچ هستش.دوست عزیز الکی پول بابت گارانتی نده.من خودم دو ماه پیش از سایت بانه مارکت یک تلویزیون 55 اینچ w800b گرفتم خیلیم راضیم.انتخاب با خودته.اون دو مدلی که معرفی کردم با توجه به بودجتون بهترین انتخاب ها هستن.موفق باشید
سه تومن 50 اینچ w800b .اولا 120هرتز هستش یعنی تصاویر روانتر وتاری تصویر کم هستش .هم سایزش 50 اینچ هستش.اینپوت لگ فکر کنم 23میلی ثانیه هستش که فوق العاده هستش برای گیم.دوست عزیز سعی کن تلویزیون سایز بزرگ بگیری. لذت بازی کردن در تلویزیونهای بزرگ فوق العاده استعزیز من خودم دو تا مدل دیگه هم مد نظرم بود. بکی الجی LB6700 42اینچی یکی هم سامسونگ H6430. قیمت ها به ترتیب 1850 و 2400 هستن. اینا چطورن؟ تا 3 تومن چه چیزایی فوق العاده ان؟