خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دومتر خوبه(اصلا" با وضعیت فعلی اتاق من بیشتر از این هم نمیشه!)
32 اینچ جزئیات رو خوب نشون میده؟؟...تصویرش بیش از حد کوچیک نیست؟
شما خودت 32" داری؟؟
;)
خوب نشون میده فقط باید 1080P باشه وگرنه 720ش به نظرم جالب نبود خودم که دیدم:dاگه نزدیک باشی و زاویه هم خوب باشه جزئیات رو هم میشه دید:d
نه من 40 دارم(که البته تو اتاق نیست و کاش یه 32 داشتم که تو اتاق بود:()

دوسان یه سوال داشتم
من با خرید ps4 دیگه خیلی پولی واسم نمیمونه
با 32 اینچ حداکثر چقدر میشه از نمایشگر فاصله گرفت؟؟؟

دو متر:d

دومتر خوبه(اصلا" با وضعیت فعلی اتاق من بیشتر از این هم نمیشه!)
32 اینچ جزئیات رو خوب نشون میده؟؟...تصویرش بیش از حد کوچیک نیست؟
شما خودت 32" داری؟؟
;)

خوب نشون میده فقط باید 1080P باشه وگرنه 720ش به نظرم جالب نبود خودم که دیدم:dاگه نزدیک باشی و زاویه هم خوب باشه جزئیات رو هم میشه دید:d
نه من 40 دارم(که البته تو اتاق نیست و کاش یه 32 داشتم که تو اتاق بود:()

باتوجه به بازی های این نسل که همه 1080 هستن مجبورم نمایشگر 1080 بگیرم:).....:(
واسه دیدن جزیات این نزدیک بودن که گفتن یعنی چند متر؟

بعد یه سوال دیگه با توجه به 1080 بودنش lcd و led فرق داره کیفیتشون؟؟

باتوجه به بازی های این نسل که همه 1080 هستن مجبورم نمایشگر 1080 بگیرم:).....:(
واسه دیدن جزیات این نزدیک بودن که گفتن یعنی چند متر؟

بعد یه سوال دیگه با توجه به 1080 بودنش lcd و led فرق داره کیفیتشون؟؟
بله 100 درصد باید 1080 بگیرید:d
والا دقیق متراژش رو نمیدونم ولی تا جایی که به چشم اسیب نرسه:d
تفاوت این دوتا رو تو گوگل سرچ کن میاد.در کل بگم LED رنگ ها رو بهتر نشون میده.TV های جدید اکثرا LED هستن:d

بله 100 درصد باید 1080 بگیرید:d
والا دقیق متراژش رو نمیدونم ولی تا جایی که به چشم اسیب نرسه:d
تفاوت این دوتا رو تو گوگل سرچ کن میاد.در کل بگم LED رنگ ها رو بهتر نشون میده.TV های جدید اکثرا LED هستن:d
پس مجبورم led بخرم...
بین led ها هم مدل های مختلف داریم
مختلف یعنی از نظر کیفیت یا مدل پورت های hdmi ؟؟
البته تعدا پورت زیاد واسم مهم نیست مهم کیفیتشون هست...

بچه های این تاپیک خیلی کم لطفن !! ما یه سوال رو بارها پرسیدیم هیچکس جواب نداد !
لااقل اینو بگین:

من امروز sony 55w800b رو با h6490 سامسونگ تو مغازه مقایسه کردم یک فیلم مشترک گذاشت که کیفیت رنگا و زنده بودن و احتمالا کنتراست سونی خیلی بیشتر و بهتر بود از سامسونگ و نظر من که رو سامسونگ بود برگشت . اما یجا خوندم همون سامسونگ رو اگر کالیبره کنیم رنگش میشه مشابه سونی و کیفیت تصویر هردو مشابه میشه. این موضوع صحت داره و راحت انجام میشه؟ یعنی با دستکاری تنظیمات میشه سامسونگ رو به پای کیفیت تصویر سونی رسوند؟ چون اگر بشه من h6400 رو میخرم اما اگر نشه مجبورم قید زیرنویس فارسی و 3d رو بزنم و سونی رو بردارم.
خواهشا اینبار دوستان کم لطفی نکنن و جواب کاملی به من بدن چون میخوام زودتر خریداری کنم
ممنون

لااقل اینو بگین:

من امروز sony 55w800b رو با h6490 سامسونگ تو مغازه مقایسه کردم یک فیلم مشترک گذاشت که کیفیت رنگا و زنده بودن و احتمالا کنتراست سونی خیلی بیشتر و بهتر بود از سامسونگ و نظر من که رو سامسونگ بود برگشت . اما یجا خوندم همون سامسونگ رو اگر کالیبره کنیم رنگش میشه مشابه سونی و کیفیت تصویر هردو مشابه میشه. این موضوع صحت داره و راحت انجام میشه؟ یعنی با دستکاری تنظیمات میشه سامسونگ رو به پای کیفیت تصویر سونی رسوند؟ چون اگر بشه من h6400 رو میخرم اما اگر نشه مجبورم قید زیرنویس فارسی و 3d رو بزنم و سونی رو بردارم.
خواهشا اینبار دوستان کم لطفی نکنن و جواب کاملی به من بدن چون میخوام زودتر خریداری کنم
ممنون
درود
تو این بودجه متاسفانه چیزی که بشه گفت عالی هستش، نیست.بخاطر اینه که خیلی ها مثل بنده دست و دلمون نمیاد برای پیشنهاد دادن.
در کل تصاویر سونی خیلی بهتر از سامسونگه. چه برای فیلم و چه برای بازی.
در کل من جای شما باشم یا صبر میکنم سری C مدلهای SONY W رو میخرم یا حداقل 46W900A رو میگیرم.در کل W800B مخصوصاً از سایز 50 اینچ به بالا بهتر از مدل رقیب سامسونگه.
کالیبره کردن هم برای هر دو TV هستش.

XPERIA Z3

لااقل اینو بگین:

ممنون
من سامسونگ دارم و همیشه چه tv ا ماینستور رو دستی کالیبره می کنم و به نظرم هم خیلی خوب هستش . به نظر من هیچ دلیلی نداره که کیفیت رنگ ها تفاوت داشته باشه

درود
تو این بودجه متاسفانه چیزی که بشه گفت عالی هستش، نیست.بخاطر اینه که خیلی ها مثل بنده دست و دلمون نمیاد برای پیشنهاد دادن.
در کل تصاویر سونی خیلی بهتر از سامسونگه. چه برای فیلم و چه برای بازی.
در کل من جای شما باشم یا صبر میکنم سری C مدلهای SONY W رو میخرم یا حداقل 46W900A رو میگیرم.در کل W800B مخصوصاً از سایز 50 اینچ به بالا بهتر از مدل رقیب سامسونگه.
کالیبره کردن هم برای هر دو TV هستش.

XPERIA Z3
ممنون دوست گرامی
اما من جوابم رو نگرفتم ! اولا زیره 55 اینچ نمیخوام . دوما سری های 2015 سونی قیمتاشون بالاست و بعید میدونم به این زودی ارزون بشه همین الان ارزونترینش تو بانه 6 تومن آب میخوره
ضمنا من سوالم الان اینه :
کیفیت تصویر سونی رو مقایسه کردم خیلی سرتر بود از سامسونگ و با چشم دیدم . اما ایا میشه با کالیبره کردن و چه میدونم تغیرات تو کنتراست تلویزیون سامسونگ کیفیت تصویرش رو به پای سونی رسوند یا نه؟ اگر اره من سامسونگ میخرم و تمام.
لطفا کسانی که کالیبره کردن تیوی رو اطلاعات بدن اینکار چجور انجام میشه و چقدر رو کیفیت تصویر تاثیر داره؟

بچه ها خواهشا اگر اطلاعاتی دارین دریغ نکنید من منتظرم
یک سوال دیگه هم داشتم:
با خریدن یک سینمای خانگی شامل بلوری سه بعدی میشه مشکل زیرنویس فارسی سونی و همچنین کیفیت بد 3D اون رو حل کرد؟ اصلا کیفیت 3D مربوط به خوده پنل تلویزیون است یا با خریدن بلوری مناسب حل میشه؟
ممنون

سلام
بنده یه مانیتور میخوام بگیرم که کابل hdmi داشته باشه که به ps4 وصل بشه و کابل vga بخوره که به کامپیتورم وصل بشه
قیمتش مهم نیس فقط کیفیتش برای بازی خوب باشه
چی پیشنهاد میدید؟؟؟؟

سلام
بنده یه مانیتور میخوام بگیرم که کابل hdmi داشته باشه که به ps4 وصل بشه و کابل vga بخوره که به کامپیتورم وصل بشه
قیمتش مهم نیس فقط کیفیتش برای بازی خوب باشه
چی پیشنهاد میدید؟؟؟؟
BenQ EW2440L Full

BenQ RL2455HM

BenQ EW2740L

Asus VX239H

ASUS MX279H

ASUS VG248QE

ASUS MX259H

ASUS VN247H

بازم هست البته :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند