خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام.
ببخشید کسی میتونه یه توضیح درست و درمون راجع 4k و رزولوشنش بده یا مثلا لینک و منبع با توضیح ساده.
هرجا یه رزولوشنی نوشته. کلا hd , fhd , 2k , 4k چجوری محاسبه میشه.
یه مقاله تو زومیت زده بود راجع به اینکه استاندارد سینما با تلویزیون فرق داره. ولی من بازم گیج شدم.

یه سوال دیگه ام دارم. تفاوت 1080i و 1080p تو چیه. مثلا الان فک میکنم شبکه hd ایران . 1080i پخش میشه.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

متاسفانه باید خدمت شما عرض شود که دو سری تلویزیون x830c یعنی سایز 49 و 43 فوق افتضاح از کار دراومده و اگر یه سر به سایتهای رویو مثلا rtings بزتید متوجه میشید منتها سری x850 به بالا شرایط خوبی داره منتها زیر 55 نداره که حول و حوش 8.5 باید باشه موقع ورودش به ایران .
کسانی که دنبال سایز زیر 50 هستن صبر کنن تا j8500 سامسونگ برسه که 48 هم زده و باید دید سام سرویس چند قیمت میزنه روش . این تلویزیون نمرات بسیار عالی گرفته و از سری سوپر آلترا 2015 هست .

دوستان من موندم بین سونی55w800b و 60w600b کدوم رو بگیرم؟بررسی سایتها رو که میخوندم از w800b خیلی تعریف میکردند.دوستان فرق 55 اینچ و60 خیلی زیاده از لحاظ اندازه.؟چون سایز خیلی برام مهمه.قبلا 42 داشتم به خاطر همین میگم .ممنون میشم راهنماییم کنید

دوستان تلویزیون من 3 نوع پورت HDMI داره :

اولیشش نوشته HDMI ARC
دومیش هیچی ننوشته فقط نوشته HDMI
سومیش نوشته HDMI MHL

من میخوام بدونم برای گیم کدوم یکیش از همه Input Lag کمتری میده ؟ و کلاً مناسب تره ؟

ممنون

دوستان تلویزیون من 3 نوع پورت HDMI داره :

اولیشش نوشته HDMI ARC
دومیش هیچی ننوشته فقط نوشته HDMI
سومیش نوشته HDMI MHL

من میخوام بدونم برای گیم کدوم یکیش از همه Input Lag کمتری میده ؟ و کلاً مناسب تره ؟

ممنون
درود
از لحاظ اینپوت لگ هیچ فرقی نمیکنه،مگه اینکه ورژن ورودی کابل HDMI TV از 1.3 کمتر باشه،که اکثر TV های FULL HD جدید حداقل پورت 1.3 و حداکثر 1.4 رو دارا هستن.
منظور از HDMI ARC بخاطر سينك شدن وسایل صوتی روی این پورت هستش.مثال شما با کنترل TV میتونید پخش کننده هایی که به پورت ARC وصل هستن رو تحت کنترل بگیرید.و صدای TV رو از سینماخانگی پخش کنید.
منظور از MHL هم برای اینه که گوشی موبایل با کابل MHL وصل میشه به TV و با کنترل TV میشه به تمام منوهای گوشی دسترسی پیدا کرد و داخل TV دید و همزمان گوشی رو شارژ کرد.که بستگی به ورژن MHL داره که تو FULL HD ها حداکثر ورژن 2.0 (1080P 60hz) و تو 4K TV ها حداکثر ورژن 3.0 فعلاً ( 2160P 30hz) هست.که ورژن 3.0 خیلی محشره.

XPERIA Z3

آخرین ویرایش:
خوب دوستان نظرم عوض شد:dو میخوام به جای w800b سامسونگ 55f8000 روبگیرم.:dپولم به 55w900 نمیرسه متاسفانه.دوستان نظرتون راجع به این tvچیه?دوستان میخوام برای اولین بار از سایت بانه مارکت خرید کنم.میخواستم بپرسم tv رو اک میارن یا اول تو مغازه تستش میکنن بعد میارن؟دوستان یک توضیح میدین بی زحمت؟

خوب دوستان نظرم عوض شد:dو میخوام به جای w800b سامسونگ 55f8000 روبگیرم.:dپولم به 55w900 نمیرسه متاسفانه.دوستان نظرتون راجع به این tvچیه?دوستان میخوام برای اولین بار از سایت بانه مارکت خرید کنم.میخواستم بپرسم tv رو اک میارن یا اول تو مغازه تستش میکنن بعد میارن؟دوستان یک توضیح میدین بی زحمت؟
درود
خب شما که میخوایید اینهمه پول بدید مدل 2013 بخرید به نظر بنده یکمی دیگه صبر کنید یه 4K TV SONY 2015 بگیرید که فکر کنم حدود قیمت 6 الی 8 تومن دربیاد. این دو تا TV که فرمودین بهترین مدلهای 2013 تو FULL HD بودن،ولی W900 یه چیز دیگه هستش.با اینپوت لگ خیلی پایین.

XPERIA Z3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or