خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
آقا کلا hd منسوخ شده بهتره دنبال همون full hd باشید، در ضمن اگر سونی w670 32 اینچ رو گیر آوردین در خریدش شک نکنید تنها عیبش داشتم دو تا hdmi هستش دو سال من دارم ازش استفاده میکنم فوقالعاده بوده

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

مشکل اینه که گیر نمیاد...نظرم رو lg 32lb56100 بود که کیفیتش hd هست ولی سرعت تطابق تصویرش 100 هرتز بود...الان موندم اینو بگیرم یا برم اینچ بالاتر که فول اچ دی باشه...

مشکل اینه که گیر نمیاد...نظرم رو lg 32lb56100 بود که کیفیتش hd هست ولی سرعت تطابق تصویرش 100 هرتز بود...الان موندم اینو بگیرم یا برم اینچ بالاتر که فول اچ دی باشه...
اگر پولشو داری اینچ بالاتر فول بگیر

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

درود .

دوستان یکی میتونه به من بگه چرا TV 32 های FHD به کل جمع شدن از بازار ؟! همه سریهای سامسونگ و الجی و سونی فول 32 به کل متوقف شده ساختش انگار !!

سلام به همه. می خواستم ببینم توی رنج 1500-1700 چه TVای پیشنهاد می کنید ؟
من خودم این دو مدل رو دیدم ولی نمی دونم کدوم بهتره یا اینکه چیزی بهتر از اینا با این قیمت پیدا میشه یا نه.

LG 42LB56100GI

Samsung 40H6360

6360 مزیتش اینه که 3 بعدی داره ولی ال جی نداره ال جی ه تو قیمت تقریبا مشابه 2 اینچ بزرگ تره و از قدیم همیشه گفتن که :
bigger is always better
صدای ال جی هم بهتره و خروجی 3.5 داره ولی سامسونگ نداره ( برای xbone ال جیه بهتره )
در کل تفاوت چندانی ندارن این دو تا
رنگ ها رو هم باید از نزدیک کنار هم ببینی که با کدوم بیشتر حال می کنی

6360 مزیتش اینه که 3 بعدی داره ولی ال جی نداره ال جی ه تو قیمت تقریبا مشابه 2 اینچ بزرگ تره و از قدیم همیشه گفتن که :
bigger is always better
صدای ال جی هم بهتره و خروجی 3.5 داره ولی سامسونگ نداره ( برای xbone ال جیه بهتره )
در کل تفاوت چندانی ندارن این دو تا
رنگ ها رو هم باید از نزدیک کنار هم ببینی که با کدوم بیشتر حال می کنی

ممنون از جوابت. آره باید برم ببینم از نزدیک.

توی رنج سه میلیون ناقابل چی پیشنهاد میشه؟
50-55 بیشتر مد نظر
دوم اسمارت بودن
سوم 3D بودن

به مدل lb58200 ال جی یه نظری دارم ولی مطمئن نیستم...
راهنمایی کنین پلیز

درود .

دوستان یکی میتونه به من بگه چرا TV 32 های FHD به کل جمع شدن از بازار ؟! همه سریهای سامسونگ و الجی و سونی فول 32 به کل متوقف شده ساختش انگار !!

چون میگن زیر 40 اینچ چشم نمیتونه تفاوت بین hd و full hd رو تشخیص بده...در ضمن در مدل های 32 اینچ جدید از پیکسل های کوچکتری استفاده میشه که تراکم پیکسل رو افزایش میده...

چون میگن زیر 40 اینچ چشم نمیتونه تفاوت بین hd و full hd رو تشخیص بده...در ضمن در مدل های 32 اینچ جدید از پیکسل های کوچکتری استفاده میشه که تراکم پیکسل رو افزایش میده...
داداش هرکی گفته چیزی از تلویزیون حالیش نبوده.شما همون 32 full hd بگیر.w670 گزینه خوبی هست.

سلام دوستان
من یه led w670 سونی سایز 32 اینچ دارم اصلی شب عید خریدم در حد آک کسی خواست 1200 تو پرشین هم آگهی زدم . کلا 10 ساعت هم روشن نبوده چون با تلویزیون تو پذیرایی بازی میکردم
میخام بزرگتر بخرم کسی خواست در خدمتم
سلام دوستان
خسته نباشين
يه تي وي فور كي مناسب برا استفاده خونگي مي تونين معرفي كنين ؟!
سقف هزينه ١٤ ميليون
سايز بزرگ هم باشه
يه تي وي ديگه هم برا گيمينگ با پي اس فور و پي سي و فيلم نگاه كردن …
حدودا ٦ ميليون سقف هزينه
با تشكر از همتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or