خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام دوستان
وقت همگی بخیر من دنبال یه مانیتور 60 اینچم به نظرتون چی بگیرم؟
چه نکاتی رو رعایت کنم؟
خودم میخوام w600 سونی که 60 اینچ هستو بگیرم لطفا نظرتون رو بگید
با تشکر

سلام دوستان
وقت همگی بخیر من دنبال یه مانیتور 60 اینچم به نظرتون چی بگیرم؟
چه نکاتی رو رعایت کنم؟
خودم میخوام w600 سونی که 60 اینچ هستو بگیرم لطفا نظرتون رو بگید
با تشکر
سلام اول حواست باشه كه حتما4kبخري چون سايزت بزرگه فول اچ دي كمه براش دوم سعي كن قابليت اسمارت نداشته باشه چون واقعا كارايي مداره خرج اضافست البته تلويزيوناي بزرگ اكثرا دارن اسمارت و سه بعدي مورد بعدي پنل برات مهم باشه سعي كن ي مدلي گير بياري كه ips باشه مورد بعدي حتما برو نمايندگي شهرت و كيفيتشو از نزديك ببين اگه ميتوني و اجازه ميدن با فلش فيلم هم ببر پخش كن تلويزيون خوب اونيه كه تصاويري كه پخش ميكنه به تصوير اصلي محتوا نزديك باشه نه رنگ اشباع خوبه نه رنگ سرد به اين مدلها هم ي نگاه بنداز اگه دوست داشتي LG uc97000GI-LG ub85000GIاين يكي هم كه از همه قوي تره و با كيفيت تره LGub98000GI

دوستان میخواستم بپرسم PS4 اصلا کابل DVI رو ش کار نمیکنه چون من زدم نوشت ساپورت نمیکنه !
حالا میخوام یه مانیتور بزرگتر بخرم طرفای 28 اینچ
من خودم الجی دوست دارم ولی میگم X VISEN و این چیزا اعتبار داره یا همون الجی بگیرم ؟
قیمت میخوام حدود 700 الی 800 و اندازه نزدیک 28 و 29 اینچ باشه مرسی

سلام اول حواست باشه كه حتما4kبخري چون سايزت بزرگه فول اچ دي كمه براش دوم سعي كن قابليت اسمارت نداشته باشه چون واقعا كارايي مداره خرج اضافست البته تلويزيوناي بزرگ اكثرا دارن اسمارت و سه بعدي مورد بعدي پنل برات مهم باشه سعي كن ي مدلي گير بياري كه ips باشه مورد بعدي حتما برو نمايندگي شهرت و كيفيتشو از نزديك ببين اگه ميتوني و اجازه ميدن با فلش فيلم هم ببر پخش كن تلويزيون خوب اونيه كه تصاويري كه پخش ميكنه به تصوير اصلي محتوا نزديك باشه نه رنگ اشباع خوبه نه رنگ سرد به اين مدلها هم ي نگاه بنداز اگه دوست داشتي LG uc97000GI-LG ub85000GIاين يكي هم كه از همه قوي تره و با كيفيت تره LGub98000GI

داداش من بودجم به 4کا نمیرسه 13 تومن؟؟؟؟؟
انصافا تو سایز بزرگ بد نشون میده بازی رو یا فیلمو؟

داداش من بودجم به 4کا نمیرسه 13 تومن؟؟؟؟؟
انصافا تو سایز بزرگ بد نشون میده بازی رو یا فیلمو؟
نميشه گفت بد ولي خب رزلوشن براي اون ابعاد واقعا كمه ي جورايي چگالي پيكسلي خيلي پايين مياد از نزديك نميشه بهش نگاه كني كيفيتش خرابه بهتره كوچيكتر بخري يا بري براي 4k

سلام.دوستان 32 اینچ همشون اچ دی هستن یا فول اچ دی هم دارن؟قیمتشون به چه صورته؟اونوقت الجی بهتره یا سامسونگ هم برای بازی میخام هم برای فیلم.تشکر از همه.

دوستان
میدونم اینجا جاش نیست
ولی یه مشکل دارم . کسی که به pc وارد هست خصوصی بده
وقتی لپ تاب وصل میکنم به hdmi و tv تصویر داره ولی صدا از خوده لپتاب میاد . کسی میدونه مشکل چیه ؟

سلام به همگی برای اتاق خواب یه تی وی تا 2500 از بانه میخوام بگیرم بهترین انتخاب چیه؟ دنبال 42 اینچ هستم ولی سایز کوچیکتر باکیفیت تر تو این رنج بود هم مشکلی نداره

1-تصویرش از همه چی برام مهمتره تو این مورد خیلی حساسم
2-در صورت امکان 3D دار و اونم بدرد بخور باشه
3-اینپوت لگش کم باشه
4-خرابیش کم باشه

برندای مورد علاقم به ترتیب فیلیپس - سونی - پاناسونیک - الجی
سامسونگم که میگن خرابی و افت کیفیت داره در موردش فکر نمیکنم حتی اگه این مورد اشتباه باشه

تی وی هایی که فعلا تونظرمه:

1-Philips pfk6109 و 6589 که فکرم نمیکنم مثل مدل های گرونتر یا سری 9 تصویرشون خوب باشه یا نه
2-W800 که تصویر سه بعدیش تعطیله
3-W600 که سه بعدی نداره ولی میگن این مدل خرابیش زیاد بوده ولی قیمتش مناسبه و تصویر 2 بعدیش رو دیدم نزدیک به w800 بود
4-W828 که انگار رسیور دار W800 باشه
5-LB7200 الجی که میگن هم سه بعدیش هم دو بعدیش تصویر خوبی داره هم اسمارتش نباید بدک باشه ولی تصویرش رو تا حالا ندیدم قیمتش هم خوبه
6-ub 820 که 4k هست ضد ونقیض در موردش زیاد دیدم ارزونیش هم نمیتونه بی دلیل باشه 830 3 بعدی داره که سایز بالاش هست و از بوجه من بیشتر

خواهشا هر کسی نظری داشت بگه که لطف بزرگی کرده
ممنون

اخه کیفیتشو زده hd ... رزولوشن full hd 1080p نیس مثل اینکه...
افت کیفیتی احساس میکنید؟
داداش تو 32 اینچ زیاد فول و hd فرقی محسوسی نمیکنند من خودم که تا حالا احساس نکردم خدایی رنگ هاش خیلی خوب و طبیعی نسبت به قیمتش

الان فول 32 اینچ کمتر از 1350 نیس به نظر من که فرقی نمیکنه تو این اینچ

به نظر من اینو بخر 300 به نفعته میتونی باهاش چیز های دیگه هم بخری مث هدست گلد یا 3 تا بازی که خیلی به صرفه تره

چون تفاوت خیلی زیادی ندارند

کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟: D
من خودم 670 ندارم اما از دوستان خیلی خیلی تعریفشو شنیدم فقط یکم گرونه و کمیاب

Last edited by a moderator:
دوستان بین این دوتا مانیتور کدومش بهتره برا ps4 ؟

LG 23EA63V IPS Manitor
Asus VX 238H

اگه مدل بهتری هم سراغ دارید معرفی کنید تا 750 تومن ممنون .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or