خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام.دوستان سوالی داشتم.قصده خریده tv دارم هم برای ps4 هم برای دیدن فیلم.الان تو بازار کوچیکترین سایز چند اینچی هستش و تو حدوده چه قیمتی و چه مارکی بهتره؟ممنون ار همه تشکر.

سلام دوستان ی مانیتور خوب تا سقف 1 تومن برای پی اس 4 چی پیشنهاد میکنید اینچ مم نیست کیفیت برام مهمتر از ابعاده ممنون از راهنماییتون
تا 1200 هم باشه جور میکنم اگه ارزش داشته باشه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان چندتا مانیتور خوب برای ps4 معرفی میکنید و اینکه سایز مانیتور نسبت به تلویزیون کوچک تر هست برای بازی کردن خوبه یا فرقی نمیکنه

سلام
برای ps4 مانیتور بهتره یا تی وی ؟

سوالات عجیب چیه
هرکی بسته به بودجه و نیازش میخره
ولی من خودم TV هم 7-8 سال مانیتور و تو اتاق جمع کردم (چون اون زمان بودجشو داشتم نیازم هم به TV بیشتر مانیتور بود)

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان ی مانیتور خوب تا سقف 1 تومن برای پی اس 4 چی پیشنهاد میکنید اینچ مم نیست کیفیت برام مهمتر از ابعاده ممنون از راهنماییتون
تا 1200 هم باشه جور میکنم اگه ارزش داشته باشه
با این پول تی وی قابل قبولی هم میتونی بگیری
البته FULL HD نیست HD ولی میتونی راحت یه تی وی تو این حدودا بگیری
LG 32LB56100 LED TV - تلویزیون LED ال جی مدل 32LB56100

سلام دوستان
کابلی واسه اتصال مانیتور از این سوکت سوزنیا به کنسول ps4 هست ؟؟؟؟
سلام.مانیتور رنگ بندیش از تلویزیون خیلی بد تره:| ولی خب اینپوت لگش خیلی کمتره و تو بازی های انلاین مثل cod عالیه.هرچند tv های جدید هم اینپوت لگشون کمتر شده...

سلام.دوستان سوالی داشتم.قصده خریده tv دارم هم برای ps4 هم برای دیدن فیلم.الان تو بازار کوچیکترین سایز چند اینچی هستش و تو حدوده چه قیمتی و چه مارکی بهتره؟ممنون ار همه تشکر.

سوالات عجیب چیه
هرکی بسته به بودجه و نیازش میخره
ولی من خودم TV هم 7-8 سال مانیتور و تو اتاق جمع کردم (چون اون زمان بودجشو داشتم نیازم هم به TV بیشتر مانیتور بود)

- - -ویرایش - - -

با این پول تی وی قابل قبولی هم میتونی بگیری
البته FULL HD نیست HD ولی میتونی راحت یه تی وی تو این حدودا بگیری
LG 32LB56100 LED TV - تلویزیون LED ال جی مدل 32LB56100
درست میفرمایید منظور منم تلوزیون بود اما امروز نمایندگی بودم مدلهایی با کیفیت ظاهرا بهتر و fullHD از LG هم میشد با این قیمت بخرم ظاهرا دیجی کالا یکمی گرون میده چون چیزای خیلی قوی تری ازین بودن با قیمت مناسب تر

درست میفرمایید منظور منم تلوزیون بود اما امروز نمایندگی بودم مدلهایی با کیفیت ظاهرا بهتر و fullHD از LG هم میشد با این قیمت بخرم ظاهرا دیجی کالا یکمی گرون میده چون چیزای خیلی قوی تری ازین بودن با قیمت مناسب تر

میشه مدل هایی رو که دیدید بگید ؟
چند اینچ بودن ؟
حدود قیمت چطور ؟

میشه مدل هایی رو که دیدید بگید ؟
چند اینچ بودن ؟
حدود قیمت چطور ؟
سلام مدلی که دیدم خیلی ازش تعریف شنیدم چ تو نقدو بررسی سایتا چه افرادی که خریدن و البته قیمتشم خوبه تا اونجاییم که خودم سر در میارم کیفیتش کیفیت خوبی بود یعنی میشه گفت واقعا مدل با ارزش خرید بالایی بود
فروشگاه اینترنتی ديجی کالا - LG 42LB56100GI LED TV - تلویزیون LED ال جی مدل 42LB56100GI
42 اینچه این 47 هم داره.قیمت هم تو نمایندگی 1600 بود که فکر کنم تو جشنواره بشه تو 1400 خریدش منتظر جشنواره میمونم
مدل اول
32 اینچ بود فکر کنم LS64 1300 که همه چیزش در برابر بالایی ضعیف تره و فقط 300 فرقشونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or