خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام بر دوستان. من یه مشکل جدی با مانیتورم دارم.

شما تنظیمات تصویری مانیتورتون را رو چی قرار می دید؟ یعنی منظورم منظورم اینه که میزان روشنایی، کنتراست، رنگ و بقیه را رو چه درجه ای میزارید؟

آخه تنظیمات پیش فرض تصویری خود مانیتور به نظرم زیاد جالب نیست و خیلی نورپردازی را تاریک میکنه و خودمم که به تنظیمات دست میزنم کلا اینقدر میزان روشنایی بازی ها زیاد میشه که محیط های دور کلا ناپدید میشن.

دوستان یه راهنمایی کلی منو بکنید ممنون میشم. خیلی برام واجبه.

سلام خدمت همه دوستان

خواهشا یه جواب بدین بهم که قانع بشم. چند وقته میخواستم به خاطر بازی سیستمم کامپیوترمو ارتقا بدم یهو زد به سرم که به جاش برم ps4 بخرم. مشکلم اینه که مانیتور من خیلی قدیمیه از این فلترونیزاست :d حالا که میخوام ps4 بگیرم گفتم یه تیر دو نشون کنم یه تلویزیون بگیرم به جای مانیتور که هم به کامپیوتر وصل بشه هم به ps4 b-) چند تا مشکل گیر افتادم واقعا سردرگم شدم:

1. از نمایشگر بالاترین کیفیت رو میخوام.که هم 3D داشته باشه هم full HD باشه!:d بین دو مدل SAMSUNG 32F6450 وLG LA66000 32inch موندم! قیمتاشونم خیلی تفاوت داره ولی روی ال جی نظرم بیشتر مثبته. و اینکه عینکاشم پسیو هست فکر کنم بهتره نسبت به اکتیو سامسونگ!!b-) بازار رفتم هیچی از هرتز اینا معلوم نشد! یکی هم cpu که تو سایت زده سامسونگ 2 هسته ای ولی فروشنده میگفت 4 هسته ای داره! ال جی هم که اصلا نزده بود! کدومو بگیرم؟ چرا؟

2. کنسول رجین چند بگیرم؟ یکی میگه 1 بگیر چون امریکاست! یکی میگه 2 بگیر چون سیستمش pal هست به ایران بهتر میخوره با این اینترنتش و 2 اگه بگیری تا 20 نفر آنلاین میتونی باشی ولی 1 تا 5 نفر! ( اصلا هم نفهمیدم منظورش چی بوده)! یکی هم میگه ورژن خود ژاپن رو بگیر که جنسش بهتره اپتیکش بهتره ماندگاریش بیشتره! اما 2 هم داره که مدل جدید 2014 بود با مادربرد جدید و بهتر و مدل ساخت 1160 اگه اشتباه نکنم! حالا واقعا موندم! خودم نظرم رو ساخت ژاپنه ولی بعضیا میگن ژاپن تو ایران نیس و الکیه همش لیبل الکیه! بازم نظر شما هم مهمه!

واقعا شرمنده خیلی طولانی بود مشکلم! دیگه فکر کنم حسابی به چالش من پی بردید:)):d منتظر جواباتون هستم:x

ps4 که هیچ فرقی ندارن هر ریجنی بگیری با بقیه فرق نداره فقط برای راحتی برای بازی ها ریجن 1 یا 2 بگیر این حرف هارو هم گوش نده برای خرید تلویزیون هم به اینپوت لگ تلوزیون توجه کن که تو این مورد سونی بهتره اما فکر نکنم سایز 32 چیز خوبی گیرت بیاد

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان عزیز
میخوام واسه PS4 یه TV درست و درمون در حد 42 یا 47 اینچ بگیرم :d
پس ممنون میشم نظراتتون رو بهم بگید

1- نظرتون درباره SONY X830c جیه؟
2- W800B چطوره ؟
3- صبر کنم تا اون اولیه بیاد ایران ؟
4 غیر از این مدل ها نظر دیگه ای دارید خوشحال میشم بگید
با تشکر@};-

w800 که حرف نداره اما اگه میتونی صبر کن که تلویزیون های جدید سونی بیاد که از 3000 دلار قیمتاش شروع میشه و همگی 4k هستند

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان میخوام یه تی وی برا خونه و PS4 بخرم
نظرتون در مورد این تی وی چیه؟
LG UB820 42inch
و اینکه مشکلش چیه که با وجود اسمارت و 4k بودن قیمتش اینقد پایینه؟

ممنون

این مدل اصلا برای بازی مناسب نیست و کلا 4k جالبی نیست

اقا من نهایت تا 1800 میتونم خرج کنم ک هرچی کمتر بهتر
بین اینا کدوم بهتره؟....کارمم فقط بازی
samsung 40h6450
sony w600 (از بانه بگیرم)
یا اصن بیخیاله تی وی شم مانیتور بگیرم مثلا asus vs278h

ps4
w800 که حرف نداره اما اگه میتونی صبر کن که تلویزیون های جدید سونی بیاد که از 3000 دلار قیمتاش شروع میشه و همگی 4k هستند
دمت گرم آقا
چون قیمتی که من دیدم پایین تر بود
ولی منبع این قیمت رو میشه لطف کنید ؟
مرسی @};-

• Like
Reactions: rezagoli
دمت گرم آقا
چون قیمتی که من دیدم پایین تر بود
ولی منبع این قیمت رو میشه لطف کنید ؟
مرسی @};-

شما درست میگی من خیلی وقت پیش سر زدم و فقط قیمت دو مدل تاپ سونی رو دیدم اما گویا چند مدل دیگه اضافه شده و قیمت ها هم خیلی مناسبه
4K Ultra HD TVs - Ultra High Definition TVs (UHD TVs) - Sony US

سلام دوستان میخوام یه تی وی برا خونه و PS4 بخرم
نظرتون در مورد این تی وی چیه؟
LG UB820 42inch
و اینکه مشکلش چیه که با وجود اسمارت و 4k بودن قیمتش اینقد پایینه؟

ممنون
به درد بازی نمی خوره. اینپوت لگ بالایی داره.

XPERIA Z3

سلام دوستان عزیز
میخوام واسه PS4 یه TV درست و درمون در حد 42 یا 47 اینچ بگیرم :d
پس ممنون میشم نظراتتون رو بهم بگید

1- نظرتون درباره SONY X830c جیه؟
2- W800B چطوره ؟
3- صبر کنم تا اون اولیه بیاد ایران ؟
4 غیر از این مدل ها نظر دیگه ای دارید خوشحال میشم بگید
با تشکر@};-
درود
گزینه اول بهترین قیمت و باکیفیت ترین 4K تو سایز 43 اینچ هستش.سونی از دیروز تخفیف 38 درصدی داده و الان قیمتش تو آمازون 798$ شده از همین جمعه هم تو دنیا تحویل داده میشه یه چند ماهی طول میکشه بیاد ایران.

XPERIA Z3

Last edited by a moderator:
درود
گزینه اول بهترین قیمت و باکیفیت ترین 4K تو سایز 43 اینچ هستش.سونی از دیروز تخفیف 38 درصدی داده و الان قیمتش تو آمازون 798$ شده از همین جمعه هم تو دنیا تحویل داده میشه یه چند ماهی طول میکشه بیاد ایران.

XPERIA Z3
مرسی از راهنماییت
خب بخوایم بریم تو سایز 49 اینچ باز هم X830c خوبه ؟ یا مدل های دیگه ای حرفی واسه گفتن دارند؟

• Like
Reactions: rezagoli
مرسی از راهنماییت
خب بخوایم بریم تو سایز 49 اینچ باز هم X830c خوبه ؟ یا مدل های دیگه ای حرفی واسه گفتن دارند؟
بله از همه نظر از تمام مدلهای تو سایز 49 اینچ سرتره.
وگرنه از مدلهای 2014 یعنی 49X850B هستش.
دیگه باید بری سایز 55.

XPERIA Z3

بین W800B سونی و H6400 سامسونگ کدومش رو پیشنهاد می کنید؟
کیفیت تصویر از همه چی برام مهتره، تو سایت rtings نوشته برای بازی سونی بهتره ولی کلی سامسونگ H6350 (یه مدل پایین ترش) بهتره

بین W800B سونی و H6400 سامسونگ کدومش رو پیشنهاد می کنید؟
کیفیت تصویر از همه چی برام مهتره، تو سایت rtings نوشته برای بازی سونی بهتره ولی کلی سامسونگ H6350 (یه مدل پایین ترش) بهتره

سونی رنگ بندیش طبیعی تره
ولی من خودم h6350 دارم خیلی ازش راضیم ... هم گیم هم فوتبال ... به نسبت قیمتش عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or