M@SOUD64
کاربر سایت
نمیشه گفت اصلا خوب نیست اما هرچی رسپانس تایم کمتر باشه خروجی بهتری برای خودتون دارهدرود
دوستان مانیتور با response 5ms واسه گیم اصلا خوب نیست ؟؟ خیلی اذیت میکنه یا میشه باهاش کنار اومد ؟؟
نمیشه گفت اصلا خوب نیست اما هرچی رسپانس تایم کمتر باشه خروجی بهتری برای خودتون دارهدرود
دوستان مانیتور با response 5ms واسه گیم اصلا خوب نیست ؟؟ خیلی اذیت میکنه یا میشه باهاش کنار اومد ؟؟
درود
دوستان خوبم میشه راهنمایی کنید و بگید تلویزیون H6490 سامسونگ به درد بازی PS4 میخوره یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
MX27AQ کی میاد تو بازار؟
ممنونم از راهنمایتون.والا از نظر خر کار بودن یکی از دوستام بهم پیشنهاد کرد و برای PS4 میخوام یعنی مناسب هست برای بازی.؟مناسب هست برای PS4.?
درود
من هم دقیقا منتظر همین مدل هستم. تو هیچ سایت فارسی اثری ازش نیست. حتی نقد فارسی هم نداره. اگه جایی واسه فروش پیدا کردی حتما منو خبر کن.
فقط response 5ms داره. به نظرت مشکل ساز نمیشه؟؟
دوست من تویه سایت Rting که تلویزیون هارو بررسی میکنه این مدلی که من گفتم سامسنوگ H6490 از w800 سونی امتیازیش بیشتر هستشبله تلویزیون خوبیه ولی w800 سونی سره .
Asus Vx229 or Mx Serisسلام.یه مانیتور تا سقف قیمت 800 هزار و یه مانیتور تا 700 هزارمعرفی میکنید؟چه برندی بهتره و کدوم مدلش؟ممنون.
Asus Vx229 or Mx Seris
دقیق اطلاع ندارم دوست عزیز ولی سری Asus جدیدتره و کیفیت و رنگ بهتری داره و برای گیم مناسب تره.ممنون.من الان خودم مانیتور w2261vp ال جی رو دارم.به نظرت چقدر بین اینا تفاوت هست؟جوری هست که ارزش تعویض مانیتور داشته باشه؟
اون سایت کلی نمره داده.شما برای گیم میخوای.ببین تو قسمت گیم امتیاز کدوم بالاتره:dدوست من تویه سایت Rting که تلویزیون هارو بررسی میکنه این مدلی که من گفتم سامسنوگ H6490 از w800 سونی امتیازیش بیشتر هستش
فقط یه سوال از شما و تمامی دوستان تفاوت 44ms با 25ms اینپوت لگ (input lag ) چقدر هستش خیلی معلومه تاثیرش یا نه ؟
اصن حداکثر اینپوت لگ برای بازی و گیمینگ چقدر هست ؟؟؟