خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
درود

دوستان مانیتور با response 5ms واسه گیم اصلا خوب نیست ؟؟ خیلی اذیت میکنه یا میشه باهاش کنار اومد ؟؟

سلام
تا اونجایی که من خوندم و فهمیدم فرق بین 1ms و 5ms با چشم قابل تشخیص نیس که البته اونم بستگی به حساسیت چشمتون داره.

MX27AQ کی میاد تو بازار؟

درود

من هم دقیقا منتظر همین مدل هستم. تو هیچ سایت فارسی اثری ازش نیست. حتی نقد فارسی هم نداره. اگه جایی واسه فروش پیدا کردی حتما منو خبر کن.

فقط response 5ms داره. به نظرت مشکل ساز نمیشه؟؟

ممنونم از راهنمایتون.والا از نظر خر کار بودن یکی از دوستام بهم پیشنهاد کرد و برای PS4 میخوام یعنی مناسب هست برای بازی.؟مناسب هست برای PS4.?

در خرید این مانیتور شک نکنید.من LED سامسونگ دارم ازون گرونا هم این مدل رو.هر دو هم به PS4 وصل هستند.خداوکیلی فرقی بینشون نمیبینم.تازه این ال جی با دوام تر هست

درود

من هم دقیقا منتظر همین مدل هستم. تو هیچ سایت فارسی اثری ازش نیست. حتی نقد فارسی هم نداره. اگه جایی واسه فروش پیدا کردی حتما منو خبر کن.

فقط response 5ms داره. به نظرت مشکل ساز نمیشه؟؟

نمیدونم داداش من قبلا همیشه با tv بازی میکردم
من چون انلاین نمیزنم برام مهم نیست

بله تلویزیون خوبیه ولی w800 سونی سره .
دوست من تویه سایت Rting که تلویزیون هارو بررسی میکنه این مدلی که من گفتم سامسنوگ H6490 از w800 سونی امتیازیش بیشتر هستش
فقط یه سوال از شما و تمامی دوستان تفاوت 44ms با 25ms اینپوت لگ (input lag ) چقدر هستش خیلی معلومه تاثیرش یا نه ؟
اصن حداکثر اینپوت لگ برای بازی و گیمینگ چقدر هست ؟؟؟

ممنون.من الان خودم مانیتور w2261vp ال جی رو دارم.به نظرت چقدر بین اینا تفاوت هست؟جوری هست که ارزش تعویض مانیتور داشته باشه؟
دقیق اطلاع ندارم دوست عزیز ولی سری Asus جدیدتره و کیفیت و رنگ بهتری داره و برای گیم مناسب تره.

دوست من تویه سایت Rting که تلویزیون هارو بررسی میکنه این مدلی که من گفتم سامسنوگ H6490 از w800 سونی امتیازیش بیشتر هستش
فقط یه سوال از شما و تمامی دوستان تفاوت 44ms با 25ms اینپوت لگ (input lag ) چقدر هستش خیلی معلومه تاثیرش یا نه ؟
اصن حداکثر اینپوت لگ برای بازی و گیمینگ چقدر هست ؟؟؟
اون سایت کلی نمره داده.شما برای گیم میخوای.ببین تو قسمت گیم امتیاز کدوم بالاتره:d
آره دیگه اون دو برابر بیشتره.هر چی کمتر بهتر;)

- - -ویرایش - - -

دوستان لطفی یه نظری در مورد این و این مانیتور بدید .

معلومه ایسوس بهتره.اصن اون یکی مارکش چیه اه اه:|
اینجا هم یه نگاه بنداز.تو این رنج چیزای بهتری هم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or