خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
منظورم اینه که هدفون وصل میکنم به مانیتور و بازی میکنم.گاهی هم بجای هدفون اسپیکر رو وصل میکنم.و بازی میکنم.ps4
دوست عزیز وقتی مانیتورت خروجی هدفون داره استفاده از اسپیکر میتونه براش دردسرساز باشه. مگه اینکه از اسپیکر های 1 وات استفاده کنی و صداشو تا آخرش بالا نبری

ریوویوهایی که برای دو تا تلویزیون x850c سونی و js8500 سامسونگ خوندم ظاهرا سامسونگ سرتره . همچنین سامسونگ بر خلاف 2014 که تو اینپوت لگ داغون بود امسال عالی عمل کرده و اینپوت لگ 21 داره که تو فورکا های موجود پایینترینه . سامسونگ این سری رو سایز 48 هم زده که قیمت معقولی داره . خودم بین این دو تا میخوام بخرم البته هنوز که اینجا نرسیده .

این تلویزیونها به عنوان بدترین تلویزیونهای فورکا بازار معرفی شدند تو سایتهای خارجی !
مشکلشون چیه ؟ گمونم فقط اینپوت لگ بالا داشته باشن و گرنه پنل ips هست که !

برای 4k با بودجه زیر 3 تومن چی به نظرتون خوبه از 3تومن تا 1خوردی ؟
نظرتون اینه 42 تهیه کنم یا اینکه 49 ؟

دوست عزیز وقتی مانیتورت خروجی هدفون داره استفاده از اسپیکر میتونه براش دردسرساز باشه. مگه اینکه از اسپیکر های 1 وات استفاده کنی و صداشو تا آخرش بالا نبری
من اسپیکرم ر. مستقیم به همه چی وصل میکنم.یه tv به لب تابم به مانیتورم برای بازی . نباید اینکار رو میکردم.اخه tv و بت تاب و غیره که صداشون کیفیت ندارن.مانیتور 22 اینچم هم که خودش اسپیکر نداره.اگرم داشت کیفیتش افتضاح میشد.
الان من اگه واسه کنسولم tv هم بخرم بازم صدای tv راضیم نمیکنه و مجبورم به اسپیکر هام وصلش کنم.
راستش من نمیتونم این کار رو نکنم:dصدا واسم خیلی مهمه.حتی از تصویر هم مهم تر

سلام خدمت دوستان
برای game یه tv میخواستم
سایز 55اینچ
قیمت تا 4500 بدون گارانتی !
پیشنهاد خوبی دارید ممنون میشم
خودم بین h7000وw800bموندم
3Dواسم مهم نیست ولی جا نموندن خیلی مهمه+کیفیت تصویر
انطباق تصویر h7000دو برابره w800
همین منو دو دل کرده ....
ولی بازم میگن کیفیت w800 بیشتره
کاش میشد دوتارو بذارن جفت هم با ی تصویر ، بعد ادم تصمیم بگیره :)
یه سوال :
یه فیلم فول اچ دی روی تلویزیون 4k و ی تلویزیون فول اچدی یه کیفیت خروجی داره ? بنظر خودم باید یکی باشه D-:

مشکلشون چیه ؟ گمونم فقط اینپوت لگ بالا داشته باشن و گرنه پنل ips هست که !

برای 4k با بودجه زیر 3 تومن چی به نظرتون خوبه از 3تومن تا 1خوردی ؟
نظرتون اینه 42 تهیه کنم یا اینکه 49 ؟

با بودجه سه تومن در حال حاضر فورکا به درد بخور گیرتون نمیاد . اگر میتونید بودجه رو ببرید تا 5 تومن صبر کنید تا سری جدید فورکا سامسونگ و سونی برسه ایران مدل 2015 و اگر هم نه یه تلویزیون 46 h7000 بخرید 3.200 بدون گارانتی کیفیت عالیه و از اون فورکا ها که میخواید بخرید سره .
سلام خدمت دوستان
برای game یه tv میخواستم
سایز 55اینچ
قیمت تا 4500 بدون گارانتی !
پیشنهاد خوبی دارید ممنون میشم
خودم بین h7000وw800bموندم
3Dواسم مهم نیست ولی جا نموندن خیلی مهمه+کیفیت تصویر
انطباق تصویر h7000دو برابره w800
همین منو دو دل کرده ....
ولی بازم میگن کیفیت w800 بیشتره
کاش میشد دوتارو بذارن جفت هم با ی تصویر ، بعد ادم تصمیم بگیره :)
یه سوال :
یه فیلم فول اچ دی روی تلویزیون 4k و ی تلویزیون فول اچدی یه کیفیت خروجی داره ? بنظر خودم باید یکی باشه D-:
سونی رنگها زنده تره و طبیعیتره ولی تری دی افتضاحه انطباق تصویرش هم مثل سامسونگ نیست . در کل سامسونگ h7000 بهتره ولی اگر صرفا برای بازی میخواید اینپوت لگ سونی پایینتره ولی در کل برای استفاده کلی نه تخصصی بازی h7000 .

به طور کلی تلویزیون های فول اچدی الان مثل تلویزیونهای لامپی شدن و با گسترش فورکا در آینده نسلشون منقرض میشه پس اگر دنبال تی وی هستید که چند سال کار بده فورکا بهتره منتها سال 2013 و 2014 اول نشل فورکا بود و هنوز به تکامل نرسیده بودن ولی سال 2015 هم سونی هم سامسونگ مدلهای بسیار با کیفیتی زدن که میشه خرید . مثلا بزرگترین مشکل فورکا سامسونگ سال 2014 اینپوت لگ وحشتناک 70 بود که عملا به درد گیم نمیخورد ولی الان به 21 رسیده و برای بازی عالیه . هرکی صبر کنه سری 2015 سونی و سامسونگ برسه برد میکنه .

Last edited by a moderator:
به طور کلی تلویزیون های فول اچدی الان مثل تلویزیونهای لامپی شدن و با گسترش فورکا در آینده نسلشون منقرض میشه پس اگر دنبال تی وی هستید که چند سال کار بده فورکا بهتره منتها سال 2013 و 2014 اول نشل فورکا بود و هنوز به تکامل نرسیده بودن ولی سال 2015 هم سونی هم سامسونگ مدلهای بسیار با کیفیتی زدن که میشه خرید . مثلا بزرگترین مشکل فورکا سامسونگ سال 2014 اینپوت لگ وحشتناک 70 بود که عملا به درد گیم نمیخورد ولی الان به 21 رسیده و برای بازی عالیه . هرکی صبر کنه سری 2015 سونی و سامسونگ برسه برد میکنه .

ممنون از پاسختون
حدود قیمت فورکا هاچقدره ?
من بودجه ام نهایتا 4500
حدودا کی وارد بازار میشن

ممنون از پاسختون
حدود قیمت فورکا هاچقدره ?
من بودجه ام نهایتا 4500
حدودا کی وارد بازار میشن

الان خارج از کشور عرضه شدن و یه دو ماه دیگه احتمالا برسه ایران . فکر کنم با بودجه حوالی 5 تومن بتونید یه 49 اینچ سونی x830c بخرید یا 48 اینچ سامسونگ js8500 . که هر دو تلویزیونهای خوبی هستند .

دوستان نظرتون راجب LG 42LB5820 چیه؟ کیفیتش چطوره و به درد بازی میخوره؟
و تفاوت sony W807b با sony W800b چیه؟ کدومشون بهتر؟

آخرین ویرایش:
سلام.
من یه مانیتور full hdحدودا 800 میخوام اندازشم قدری باشه که با فاصله 1.5_2 متری بشه بازی کرد.اگه بودجه کمه پیشنهاد شما چیه؟
لطفا کمک کنید

آخرین ویرایش:
بچه ها خواهشا یه راهنمایی به من بکنید واقعا احتیاج به اطلاعات دارم:
بین samsung 48h6490 و lg 47LB67000 موندم کدوم مناسبتره ! کاربردم هم گیم با ps4 است هم فیلم و کلا مصرف خانوادگی نه فقط صبح تا شب بازی.
اگر از دوستان کسی شناختی داره ممنون میشم راهنماییم کنه ضمن اینکه چندتا سوال هم دارم
لگ برای مدل سامسونگ که نوشتم تو اینترنت زده 43 میلی ثانیه که نه خوبه نه خیلی بد و متوسط است اما برای مدل ال جی اصلا مدلی که نوشتم رو مشابهش تو نت پیدا نکردم که بتونم input lag ببینم اخه مدل هاشون اسامیش تو ایران با مدل اروپایی فرق میکنه و برای LB67000 نمیدونم لگ چقدر است؟
سوال دیگه اینکه پنل ال جی که IPS است و نمیدونم برای بازی خوبه یا نه هرکی یه چیز میگه !! اما پنل سامسونگ انگار بهتره
حالا خواهشا دوستان یه راهنمایی به بنده بکنن و جواب سربالا لطفا ندین
ممنون

دوستان خواهشا اگه کسی میدونه بگه تفاوت این 2 مدل چیه منتظرم نظرتون رو بگین بعد برم بگیرم فروشنده هم فقط w807 رو داره

این مدل ها تقریبا هیچ فرقی نداره فقط هر کدام توزیع شذه تو منطقه ای هست w800 ماله آسیا است مثلا w807 همون w800 هست و فقط با تغییر اسم تو آمریکا جنوبی توزیع شده

دوستان خواهشا اگه کسی میدونه بگه تفاوت این 2 مدل چیه منتظرم نظرتون رو بگین بعد برم بگیرم فروشنده هم فقط w807 رو داره
عزیز اینجا کسی تو سونی کار نمیکنه یا مادر زاد همه رو حفظ نیست هرکی بخواد جواب شما رو بده باید دوتا مدل رو سرچ کنه تفاوت رو ببینه که خود شما هم میتونی ولی زحمت نمیدید به خودتون هیچ کاره پیچیده ای هم نیست که نتونی انجام بدی.متاسفانه بعضی سوالا اینجا دیگه خیلی راحت طلبانه شده.

عزیز اینجا کسی تو سونی کار نمیکنه یا مادر زاد همه رو حفظ نیست هرکی بخواد جواب شما رو بده باید دوتا مدل رو سرچ کنه تفاوت رو ببینه که خود شما هم میتونی ولی زحمت نمیدید به خودتون هیچ کاره پیچیده ای هم نیست که نتونی انجام بدی.متاسفانه بعضی سوالا اینجا دیگه خیلی راحت طلبانه شده.

دوست عزیز بند هم نگفتم چون اینجا نصف بچه تو شرکت سونی کار میکنن پس باید همه رو از حفظ باشن و جواب بدن، مطمعن باشین من هم سرچ کردم قبلش و چندان به جواب درستی نرسیدم به همین خاطر اینجا سوال رو مطرح کردم که شاید کسی جواب دقیق بهم بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or