som-fisher
کاربر سایت
دوست عزیز من نمیتونم ریسک کنم برای جنس بانه، بیشترین هزینمم در حد همون سامسونگ 6360 هست، فقط میخاستم ببینم این انطباق تصویر 200 برای گیم مناسب هست یا مشکل ساز میشه. ممنون میشم
از من بشنوی هیچکدومو چون خودم الان دنبال تلوزیون مناسب هستم که ببینم چی میتونم بخرم، همون ایسوس رو خود من دارم که نه توی بازی کامپیوتر چنگی به دلم زد نه توی ps4 کلا پنل TN هستن که رنگ آمیزی خیلی افتضاحی دارن حالا اگه دنبال یه پنل IPS باشی بهترهبرادران گلم به نظره شما مانیتور asus vx248h بگیرم یا asus vn247h ؟؟؟؟؟؟؟؟
یا از سری گیمینگ asus vg248qe 3D بگیرم که سه بعدیه؟؟؟؟؟؟؟
در کل بگم 3D برام مهم نیست.
ولی این سری گیمینگ 144 hz ولی اون دو تا بالایا 80hz ووووو همشون زمان پاسخ دهی 1 میلی ثانیه دارند دو دلم.
نیمیخام پولم الکی هدر بره و استفاده ای نداشته باشم .لطفا به منم کمک کنید.
خب واسه من که الان نزدیک به 6 ساله دارم با یه LCD مانیتورهAOC , میلی ثانیه 5 سر میکنم فرق داره .از من بشنوی هیچکدومو چون خودم الان دنبال تلوزیون مناسب هستم که ببینم چی میتونم بخرم، همون ایسوس رو خود من دارم که نه توی بازی کامپیوتر چنگی به دلم زد نه توی ps4 کلا پنل TN هستن که رنگ آمیزی خیلی افتضاحی دارن حالا اگه دنبال یه پنل IPS باشی بهتره
من خودم همون ایسوس 24 اینچی 1 میلی ثانیه دارم و هم یک مانیتور 22 اینچی پنل IPS دارم، واسه مانیتورهای ایسوس که respons time یک میلی ثانیه دارن پنل TN استفاده شده که رنگ آمزیزیش خیلی شدید ضعیفه (حالا شاید از دید من زیاد به چشم میزنه) که در واقع هم زیاد به چشم میزنه، حالا اگه با رنگ مشکلی نداری همون ایسوس رو بگیر اسپیکر هم داره روشناییش هم 350 هست، ولی اگه با رنگ مشکل داری اصلا نگیر که پشیمون میشی، response time یک میلی ثانیش هم به درد حالت سه بعدی میخوره که با DVI فعال میشه تازه عینک هم روش نیست و باید جداگانه بگیری که کلا ایران پیدا نمیشه. حالا بستگی به رنج قیمتی داره که چی میخای بگیری در صورتی که دنبال مانتور باشی، چون اگه مانتور بخری باید اسپیکر هم داشته باشه و اینکه دو تا ورودی HDMI که راحت باشی. دوست عزیز توی مانتورها 5 میلی ثانیه و 1 میلی ثانیه زیاد به چشم نمیاد مگه تو بازیهای اتومبیل رانی که اونهم زیاد چشمگیر نیست. در ضمن توی مانیتورهای 1 میلی ثانیه عمرا افکت Motion Blur رو بتونی ببینیخب واسه من که الان نزدیک به 6 ساله دارم با یه LCD مانیتورهAOC , میلی ثانیه 5 سر میکنم فرق داره .
شما خودت چی داری؟
حداقل از اون دوتا کدومو پیشنهاد میدی؟
من خودم همون ایسوس 24 اینچی 1 میلی ثانیه دارم و هم یک مانیتور 22 اینچی پنل IPS دارم، واسه مانیتورهای ایسوس که respons time یک میلی ثانیه دارن پنل TN استفاده شده که رنگ آمزیزیش خیلی شدید ضعیفه (حالا شاید از دید من زیاد به چشم میزنه) که در واقع هم زیاد به چشم میزنه، حالا اگه با رنگ مشکلی نداری همون ایسوس رو بگیر اسپیکر هم داره روشناییش هم 350 هست، ولی اگه با رنگ مشکل داری اصلا نگیر که پشیمون میشی، response time یک میلی ثانیش هم به درد حالت سه بعدی میخوره که با DVI فعال میشه تازه عینک هم روش نیست و باید جداگانه بگیری که کلا ایران پیدا نمیشه. حالا بستگی به رنج قیمتی داره که چی میخای بگیری در صورتی که دنبال مانتور باشی، چون اگه مانتور بخری باید اسپیکر هم داشته باشه و اینکه دو تا ورودی HDMI که راحت باشی. دوست عزیز توی مانتورها 5 میلی ثانیه و 1 میلی ثانیه زیاد به چشم نمیاد مگه تو بازیهای اتومبیل رانی که اونهم زیاد چشمگیر نیست. در ضمن توی مانیتورهای 1 میلی ثانیه عمرا افکت Motion Blur رو بتونی ببینی![]()
سلام دوستان
من بعد از خوندن بیشتر صفحه ها ی این تاپیک نظرم رو سری w800b سونی هست چون برام 3d مهمه و قیمت... برای بازی هم که تا اونجا که دیدم تعریف شده ازش مدل 42 اینچش چطوره یا 50 اینچ به نظرتون ؟فقط 55 شنیدم مالی نیست 3d
ممنون
خوب تلویزیونی بگید که هم برای بازی خوب باشه هم 3d خوبی داشته باشه در حد 5 تومن نهایت
من همیشه فکر میکردم vn247 h واسم گزینه ی مناسبیه که الان شما میگی رنگ هاش خوب نیست.من خودم همون ایسوس 24 اینچی 1 میلی ثانیه دارم و هم یک مانیتور 22 اینچی پنل IPS دارم، واسه مانیتورهای ایسوس که respons time یک میلی ثانیه دارن پنل TN استفاده شده که رنگ آمزیزیش خیلی شدید ضعیفه (حالا شاید از دید من زیاد به چشم میزنه) که در واقع هم زیاد به چشم میزنه، حالا اگه با رنگ مشکلی نداری همون ایسوس رو بگیر اسپیکر هم داره روشناییش هم 350 هست، ولی اگه با رنگ مشکل داری اصلا نگیر که پشیمون میشی، response time یک میلی ثانیش هم به درد حالت سه بعدی میخوره که با DVI فعال میشه تازه عینک هم روش نیست و باید جداگانه بگیری که کلا ایران پیدا نمیشه. حالا بستگی به رنج قیمتی داره که چی میخای بگیری در صورتی که دنبال مانتور باشی، چون اگه مانتور بخری باید اسپیکر هم داشته باشه و اینکه دو تا ورودی HDMI که راحت باشی. دوست عزیز توی مانتورها 5 میلی ثانیه و 1 میلی ثانیه زیاد به چشم نمیاد مگه تو بازیهای اتومبیل رانی که اونهم زیاد چشمگیر نیست. در ضمن توی مانیتورهای 1 میلی ثانیه عمرا افکت Motion Blur رو بتونی ببینی![]()
مانیتور منم ASUS - 24" - VG248QE - 3D هستنش که 1 میلی ثانیه هست. بله رنگهاشون در مقابل IPS افتضاح به چشم میزنن. اسپیکر رو از خروجی چی میخایین وصل کنین؟من همیشه فکر میکردم vn247 h واسم گزینه ی مناسبیه که الان شما میگی رنگ هاش خوب نیست.
من کلا مانیتور بازم.بنظرت چه مانیتوری بگیرم.اسپیکر واسم مهم نیست چون از خروجیش به اسپیکر خودم وصل میکنم.
24 باشه حتما . چی بگیرم؟
منظورم اینه که هدفون وصل میکنم به مانیتور و بازی میکنم.گاهی هم بجای هدفون اسپیکر رو وصل میکنم.و بازی میکنم.ps4مانیتور منم ASUS - 24" - VG248QE - 3D هستنش که 1 میلی ثانیه هست. بله رنگهاشون در مقابل IPS افتضاح به چشم میزنن. اسپیکر رو از خروجی چی میخایین وصل کنین؟
UB850
ub830
دوستان این فرقشون توی چی هست الجی ها ؟
خوبه ؟
برای 4k با بودجه زیر 3 تومن چی به نظرتون خوبه از 3تومن تا 1خوردی ؟
نظرتون اینه 42 تهیه کنم یا اینکه 49 ؟