خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام دوستان
خسته نباشين
يه تي وي فور كي مناسب برا استفاده خونگي مي تونين معرفي كنين ؟!
سقف هزينه ١٤ ميليون
سايز بزرگ هم باشه
يه تي وي ديگه هم برا گيمينگ با پي اس فور و پي سي و فيلم نگاه كردن …
حدودا ٦ ميليون سقف هزينه
با تشكر از همتون
درود
عزیز یکمی صبر کنی سری C تلویزیونهای 4K SONY به ایران وارد میشن.

XPERIA Z3

درود
عزیز یکمی صبر کنی سری C تلویزیونهای 4K SONY به ایران وارد میشن.

XPERIA Z3
انقديم كه صبر كرديم خسته شديم :دي
يعني چقدر حدودا ؟!
چه تفاوت هايي دارن ؟!
سري هشت و نه سام چطورن كرو هاشون ؟!
سوني هنوزم كرو نزده ؟!
اين سري سي چه مزيت هايي دارن ؟!
حدود قيمت هاشون ؟!

سلام دوستان
من یه led w670 سونی سایز 32 اینچ دارم اصلی شب عید خریدم در حد آک کسی خواست 1200 تو پرشین هم آگهی زدم . کلا 10 ساعت هم روشن نبوده چون با تلویزیون تو پذیرایی بازی میکردم
میخام بزرگتر بخرم کسی خواست در خدمتم
آقا , نو ش 1.340 هست یکم گرون نذاشتی ؟ :دی

انقديم كه صبر كرديم خسته شديم :دي
يعني چقدر حدودا ؟!
چه تفاوت هايي دارن ؟!
سري هشت و نه سام چطورن كرو هاشون ؟!
سوني هنوزم كرو نزده ؟!
اين سري سي چه مزيت هايي دارن ؟!
حدود قيمت هاشون ؟!
این سری 4K های SONY که مدل C و 2015 هستن،سیستم عامل آندروید دارن.یعنی مثل گوشی موبایل میمونن. موشن فلو بالا، نازکتر و ارزونتر از سری B هستش.تا آخرای تابستان میاد همه قیمتی داره از 700 دلار تا 8000 دلار و از 43 اینچ تا 85.

XPERIA Z3

این سری 4K های SONY که مدل C و 2015 هستن،سیستم عامل آندروید دارن.یعنی مثل گوشی موبایل میمونن. موشن فلو بالا، نازکتر و ارزونتر از سری B هستش.تا آخرای تابستان میاد همه قیمتی داره از 700 دلار تا 8000 دلار و از 43 اینچ تا 85.

XPERIA Z3
اینا کرو هستن یا اینه که مسطح ـن ؟!
سری نه یا سری هشت سام چطورن ؟!
سام سری جدید نمیده بیرون ؟!
من خودمم نظرم رو سونی ـه ، فقط کرو هست یا نیست ؟!

سری S سونی کرو هستن.
ولی کرو جالب نیستش، برای دیدن عمق تصویر فقط دو نفر میتونند تو مرکز بنشینن. بقیه چیز جالبی نمیبینن.
سام هم سری جدید زده ولی سری C سونی خیلی عالیه.

XPERIA Z3

فکر نمیکنم حتما خمیده نیازتون باشه. مگه فقط برای زیبایی و دکور اتاق پذیرایی. تفاوت آنچنانی و خاصی ندارن و بیشتر تو فیلم سه بعدی اونم برای فردی در کانون (روبرو وسط) نشسته باشه. این چیزیه که من میدونم. البته بحث پنل oled هم هست. نمیدونم تو همه برند ها بکار برده شده یا نه و یا تو مدلهای فلت استفاده میشه یا نه.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

سری S سونی کرو هستن.
ولی کرو جالب نیستش، برای دیدن عمق تصویر فقط دو نفر میتونند تو مرکز بنشینن. بقیه چیز جالبی نمیبینن.
سام هم سری جدید زده ولی سری C سونی خیلی عالیه.

XPERIA Z3

XPERIA Z3

پس جمع بندی اینه که بی خیال کرو ها بشم و بچسبم به همین سری سی ـه سونی که قراره بیاد ؟! مدل مشخصی از این سری رو می تونین معرفی کنین ؟!
عذر می خوام دیگه سرتونو زیاد درد آوردم ولی شرکت نمایندگی هیچگونه اطلاعی ندادن که این سری در چه رنج قیمت و کی قراره بیاد ؟!
بعد اینکه آیا این سری سی ـه سونی ، این مزیت رو مثل سری نه سامسونگ داره که بتونه ویدیو هایی که کیفیتشون فور کی نیست رو با سیستم و پردازش خودش بتونه با کیفیت نزدیک به فور کی نشون بده حداقل ؟!
ممنونم ...

LG Smart,LED 4K 42" UB820
یا من خوابم میاد دارم اشتباه میبینم یا این سایت بانه کالا تخیلی.
قیمت : 1,550,000 تومان

مگه داریم تلویزیون 4k به این قیمت؟/:)
بله
عزیز درسته.
البته 4K حساب نمیشه،ولی نزدیک هستش. یعنی پایینترین استاندارد ULTRA HD.
که 3840&2160.

XPERIA Z3

یعنی 2k حساب میشه؟
بعد کسی میدونه کیفیتش اینا چجوری؟؟
قیمتش که خوبه الان Fullhd 32 این قیمت!
نه از 2K بالاتره.
کیفیت 4K به 4096&2160 میگن.
این مدل رو خودم برای پدرم گرفتم.کیفیت عالیه ولی اینپوت لگ بالایی داره،به درد بازی نمیخوره. UP SCALE هم نداره.

XPERIA Z3

پس جمع بندی اینه که بی خیال کرو ها بشم و بچسبم به همین سری سی ـه سونی که قراره بیاد ؟! مدل مشخصی از این سری رو می تونین معرفی کنین ؟!
عذر می خوام دیگه سرتونو زیاد درد آوردم ولی شرکت نمایندگی هیچگونه اطلاعی ندادن که این سری در چه رنج قیمت و کی قراره بیاد ؟!
بعد اینکه آیا این سری سی ـه سونی ، این مزیت رو مثل سری نه سامسونگ داره که بتونه ویدیو هایی که کیفیتشون فور کی نیست رو با سیستم و پردازش خودش بتونه با کیفیت نزدیک به فور کی نشون بده حداقل ؟!
ممنونم ...
سری C ارزونترین مدل از X830C شروع میشه،و هر چی عدد بالاتر میره،قیمت و کارایی هم به شدت بالا میره.مدل بهتر X850C و بهترش X900C و X910C و باز خیلی عالیترش X930C و در آخر گل سرسبدش X940C هستش.قیمتها با تخفیف تو آمازونUSA زده.
شما ببینید میتونید مدل 65X930C رو بگیرید فکر کنم حدود 20 تومن بیاد تو ایران.
سیستم Up Scale که برای اولین بار تو 4K های SONY اجرایی شد.و کاراییش عالیه.

XPERIA Z3

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or