PS1
کاربر سایت
بلهپس من ایکس وان و پلی ۴ رو باید به stb وصل کنم تا کیفیت بهتری بگیرم؟!
ورودی HDMI stb بیشتر تو TV های متوسط رو به پایین هست.(به علت ایجاد اینپوت لگ پایین و نمایش سریعتر بازی)
XPERIA Z3
بلهپس من ایکس وان و پلی ۴ رو باید به stb وصل کنم تا کیفیت بهتری بگیرم؟!
درودسلام یه سوال دارم
من یه LG 55UB950T 4KTV گرفتم
وقتی پلی فور رو وصل میکنم بهش تو حالت درخشان یعنی فوقلعادس.عااااالیه قشنگ حتی تغییرات گیم پلی و گرافیک توش احساس میکنم اما مثلا توی فیفا توپ و که شوت میکنم به دلیل بالا بودن انپوت لگ دورش یه حاله میاد
اما زمانی که بازی رو رو گیم مود میزارم این مشکل از بین میره اما دیگه رنگ و لعاب نداره
میخواستم بپرسم فقط رنگا کاهش پیدا میکنه یا گرافیک کم میشه؟؟
به نظر خودم فقط انگار رنگا کم شده چون بعیده گرافیک و کم کنه
بعد اینکه فقط تو فیفا این طوریه تو کمبت و درایو کلاب حتی تو حالت درخشان هم بابالاترین کیفیت اجرا میکنه
خوهاشا کسی میدونه جواب سوال منو بده
درودسلام .من تلویزیون full hd lcd sony braavia 32w400a دارم.به نظرتون جوابگوی ps4 هست ? الان بار چهارمه که دارم سوال میکنم..کسی نیست جواب بده ؟؟؟
- - -ویرایش - - -
بچه ها بهترین مانیتور برای ps4 چی هست ؟ قیمتش اصلا مهم نیستومهم کیفیت تصویر فوقالعاده هست؟ چی بیشنهاد میکنید ؟ فقط خواهشا مدل دقیق بگید.ممنون میشم
واقعا راضی هستی؟من همین دیروز 47LB69000 رو گرفتم مشخصاتشون خیلی نزدیکه (مدل مد نظر تو یکم بالاتر هست) همه چیزش عاله !!! فقط صداش نسبت به LCD سامسونگی که قبلا داشتم کمتره ، توی فروشگاه بگو صداش رو تست کنن که ببینی مشکلی باهاش نداشته باشی ، قبلا صدای 10 بلند بود برای من ، الان صدای 35 همون بلندی رو داره !
××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
اینقدر دلم تلویزیون 3D میخواست الان که گرفتم یه فیلم سه بعدی گذاشتم با عینک و همه ی دم و دستگاه با خانواده نشستیم ببینیم ، مشخص شد که من توانایی دیدن تصاویر سه بعدی رو ندارم !هر صحنه ای که میومد بقیه جاخالی میدادن و جیغ میزدن من عین مجسمه مونده بودم جریان چیه ؟!؟! بعد 5 دقیقه هم سرم شدیدا درد گرفت !
اینجور که معلومه 8 درصد مردم توانایی دیدن تصاویر 3D رو ندارن و منم جزئشون هستم )x باید برم چشم پزشکم ببینم چی میشه . . .
واقعا راضی هستی؟
اخه میگن h6400 خیلی بهتره
یا h7000
که تو ایران با اسم 6490 و 7790
هستن اونها میگن خیلی شاخن!!!
زنده باشی :bighug:
والا من به دلایل مختلفی نمیتونم از TV استفاده کنم برای همین ترجیح دادم مانیتور بگیرم ، طبعا بخوایم هزینه بالا بدیم بابت TV خیلی گزینه های خوبی داریم اما توی این رنج قیمت مخصوصا با استفاده از game Mod به نظرم سخت باشه تا 2 برابر قیمت خودش TV رقیبی براش پیدا کرد ، وقتی GM رو فعال میکنی کاملا بازی زنده میشه عمق و کیفیت رنگ ها عالی میشه چند روزی هست استفاده میکنم کاملا راضی هستم در مقایسه با مانیتور قبلی که داشتم زمین آسمونه بازم میگم مخصوصا با فعال کردن GM حین بازی کردن سایز خوبی هم داره برای کسی که پشت میز میشینه بازی میکنه و فاصلش زیاد نیست
به سادگی با مانیتور های ایسوز با قیمت های یک و نیم میلیونی رقابت میکنه اینو البته من خودم نمیگم از زبون دوستی شنیدم که هم ایسوز 27 یک و نیمی داره و هم این سامسونگ رو داره