خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
داداش حقیقتا بودجه ام نهایتا همین 4 میلیون و خورده ای هستش.
این قابلیت سئموئل ويو رو F7770 هم داره؟
خیر
من اینکه میبینید زیاد اصرار روی W9 میکنم بخاطر تفاوت کیفیت زيادش با W8 هست و رنگ زنده ترمیلینوس که مختص SONY هست.و روی 4K TV هاش بوده.
تلویزیونهای SONY بشدت با کنسول PS4 هماهنگه. مخصوصا سری W که خودش اتوماتیک بهترین تصویر گیم رو میده.
SONY XPERIA Z2

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من می خوام یه TV 32 برای اتاق برای بازی و فیلم دیدن بگیرم بود جه هم تا 1700(نه کمتر نه بیشتر)
اولویت من رنگ عالی وکیفیت عالی وبه قول دوستان نداشتن تاری تصویر.
به غیر از W670 سونی مدلای دیگه هم هست‌؟؟؟
بی زحمت اسم مدلی که میگید و مدل امریکاییش هم بگید

سلام دوستان
من می خوام یه TV 32 برای اتاق برای بازی و فیلم دیدن بگیرم بود جه هم تا 1700(نه کمتر نه بیشتر)
اولویت من رنگ عالی وکیفیت عالی وبه قول دوستان نداشتن تاری تصویر.
به غیر از W670 سونی مدلای دیگه هم هست‌؟؟؟
بی زحمت اسم مدلی که میگید و مدل امریکاییش هم بگید

سامسونگ f6450 قیمت هم 1500 تا 1600 هست مدل اصلی (f6400)

بهتر از این مدل تو سایز 32 و با این بودجه توی ایران چیزی نیست . مگر اینکه بودجه بکنی حدود 4 تومن و سایز بزرگ(مدل های با کیفیت تر دیگه سایز کوچیک ندارن و 46 به بالا هستن)

سامسونگ f6450 قیمت هم 1500 تا 1600 هست مدل اصلی (f6400)

بهتر از این مدل تو سایز 32 و با این بودجه توی ایران چیزی نیست . مگر اینکه بودجه بکنی حدود 4 تومن و سایز بزرگ(مدل های با کیفیت تر دیگه سایز کوچیک ندارن و 46 به بالا هستن)
از سونی بهتره.برای بازی جواب می ده؟؟؟؟
تاری تصویر نداره؟؟؟؟

از سونی بهتره.برای بازی جواب می ده؟؟؟؟
تاری تصویر نداره؟؟؟؟

اگه منظورت w670 هست که 300 دلاره و f6400 قیمتش 600 دلاره و اصلا به همدیگه ربطی ندارن (فقط سونی تو ایران گرون فروخته میشه)

تلویزیون برای بازی نداریم یا برای همه کار خوبه یا بده یا برای همه کار عالیه

تاری تصویر بزارین من یکم شفاف سازی بکنم بله مشکل تاری تصویر داره آخرین مدل سامسونگ هم مشکل تاری تصویر داره و این ضعف LED های امروزی هستش و هیچ کاریشم نمیشه کرد . فقط حد داره بعضی ها بیشتر بعضی ها کمتر وگرنه همیشه هست! این مدل هم 10 میلی واقعی زمان پاسخ دهی هستش(w670 هم 12 میلی هست) که در میان تی وی ها خیلی خوب به حساب میاد . همچنین 120 هرتزی هست که خودش خیلی کمک میکنه به روون شدن و جلوگیری از تاری تصویر(w670 تلویزیون معمولی 60 هرتزی)

دوستان این مدل رو ببینید

LG LED Monitor 22M35A | 21.5" LED Monitor - LG Electronics UK

داخل مشخصات نزده hdmi داره یا نه ولی فول اچ دی هست و داخل تصاویر درگاه hdmi مشخصه پشتش هست :| موندم موضوع چیه :| یک راهنمایی بکنید داره یا نه ...
در ضمن مثل اینکه اسپیکر نداره . باید برای صدا چیکار کنم ؟ اسپیکری چیزی هست که به پی اس 4 بخوره و قیمتش مناسب باشه ؟

این جشنواره ها که نزدیک عید هست ، یدفعه همه چی تخفیف خفن میخوره قضیش چیه ؟

یعنی واقعا 700 - 800 رو یه تی وی تخفیف میدن ؟ یا جاش مثلا سینما خانگی هدیه میدن ، میگن بهش تخفیف ! ؟

دوستان این مدل رو ببینید

LG LED Monitor 22M35A | 21.5" LED Monitor - LG Electronics UK

داخل مشخصات نزده hdmi داره یا نه ولی فول اچ دی هست و داخل تصاویر درگاه hdmi مشخصه پشتش هست :| موندم موضوع چیه :| یک راهنمایی بکنید داره یا نه ...
در ضمن مثل اینکه اسپیکر نداره . باید برای صدا چیکار کنم ؟ اسپیکری چیزی هست که به پی اس 4 بخوره و قیمتش مناسب باشه ؟

خروجی همون d-sub/vga هستش و hdmi نداره . اما در مورد اون عکس به خاطر اینه که عکس که گذاشته یه نمونه عکس مشترک از اون سری مانیتور رو گذاشته و دقیقا همون مانیتور نیست:d

خروجی هدفون هم نداره! البته مدل 24 اینچ داره!

عکسی که گذاشته احتمالا برای مدل 24 اینچ همین مدل هست که hdmi داره اینجا نگاه کن:
LG LED Monitor 24M35H | 23.6" LED Monitor - LG Electronics UK

این جشنواره ها که نزدیک عید هست ، یدفعه همه چی تخفیف خفن میخوره قضیش چیه ؟

یعنی واقعا 700 - 800 رو یه تی وی تخفیف میدن ؟ یا جاش مثلا سینما خانگی هدیه میدن ، میگن بهش تخفیف ! ؟

آره سینما خانواده میدن و هم ممکنه تخفیف بدن . ضرر نمیکنن تازه وقتی تخفیف میدن نزدیک میشه به قیمتی که براشون در میاد . چون عمده وارد میکنن. و حتی نمایندگی اصلی در طول سال همیشه 700 800 تومن از نمایندگی های فرعی و خرده فروش گررونتر میفروشن تا جاش در بیاد چند برابر:d

اساتید عزیز ... سلام

یه زحمت براتون داشتم

میخواستم اگه لطف کنبد تلوزیون Samsung 46D6960 با مدل بین المللی 46D6600 رو برام نقد کنید... بسیار مهمه برام
میخوام اگه خدا بخواد مال یکی از فامیل ها رو بگیرم

درضمن من الان مانیتور Samsung BX2485 Plus رو دارم استفاده میکنم ... میخواستم ببینم اگه ی موقع اونو بردارم منظورم TVیه تو ذهنم نمیخوره ... چون این مانیتور واقعا کیفیت خوبی داره
و حقیقت اینکه یه بار PS4 رو وصل کردم ب همین Tv ... احساس کردم نمیتونم بازی کنم... دست و پام رو بستن ...

دوستان میخواستم asus vx228hبگیرم دیدم یکیم زیاد با قیمت جهانیش فرق داره!
یه مانیتور خوب و مقرون به صرفه معرفی کنید لطفا
فول اچدی ، رسپانس پایین،کنتراست بالا و...

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

اساتید عزیز ... سلام

یه زحمت براتون داشتم

میخواستم اگه لطف کنبد تلوزیون Samsung 46D6960 با مدل بین المللی 46D6600 رو برام نقد کنید... بسیار مهمه برام
میخوام اگه خدا بخواد مال یکی از فامیل ها رو بگیرم

درضمن من الان مانیتور Samsung BX2485 Plus رو دارم استفاده میکنم ... میخواستم ببینم اگه ی موقع اونو بردارم منظورم TVیه تو ذهنم نمیخوره ... چون این مانیتور واقعا کیفیت خوبی داره
و حقیقت اینکه یه بار PS4 رو وصل کردم ب همین Tv ... احساس کردم نمیتونم بازی کنم... دست و پام رو بستن ...

در مورد دقت رنگ توی این بررسی خیلی راضی کننده بوده و غیر از مشکل رنگ ابی که تمایل داشته و کالبیره کردن و اوکی شده
در حالت سه بعدی به رنگ سبز تمایل داره که به طور کامل هم نمیشه برطرف کرد
عمق رنگ مشکلی خیلی خوبه
motionplus روی تصاویر 2 بعدی خیلی خوب عمل میکنه و تصویر روونی میده اما تو 3 بعدی تصویر باز هم لرزش داره
اینپوت لگ 46 میلی ثانیه هم مناسبه در حالت گیم مد
Samsung UE40D6530/ UE32D6530 (D6530) 3D LED TV Review

این تی وی برای سال 2011 هستش و بیشترین ایراد که داشته همین سه بعدی بوده که در کل کیفیت خوبی نداشته . البته این مشکل لرزش به این شدت و عملکرد بد motion plus در سری های h و f سری 6 به بالا حل شده
تلویزیون با کیفیتی هست و خیلی بهتر از مانیتورت هست اما به هر حال قدیمی هست نباید انتظار کیفیت مثلا f6450 داشته باشی چون این بررسی هم همون سال 2011 نوشته شده و بر اساس انتظارات و شرایط تی وی ها در اون سال هستش . ولی مثلا کاملا برتری داره نسبت به سری سامسونگ سال 2014
الان h6490 سایز 48 قیمت 3500 و ارزش این تی وی 2 تومن هستش و بیشتر نمیرزه(اینو گفتم چون تو فامیل معمولا وقتی میخوان بفروشن خیلی گرونتر از ارزشش معمولا...:d
اونم که طبیعیه اگه بهترینtvسال هم جلوت بزارن توی چند ساعت اول آدم پس میزنه و براش دقیقا همون که گفتی راحت نیست(به مال خودت عادت کردی چه بد چه خوب:d)

دوستان میخواستم asus vx228hبگیرم دیدم یکیم زیاد با قیمت جهانیش فرق داره!
یه مانیتور خوب و مقرون به صرفه معرفی کنید لطفا
فول اچدی ، رسپانس پایین،کنتراست بالا و...

متاسفانه شرایط بازار مانیتور تو ایران همینجوری و خیلی اختلاف هستش کاری نمیشه کرد . تازه LG و مارکای دیگه بدترم هست که بهتر نیست:(

همون مانیتور مقرون و به صرفه ترینشونه و پایین ترین رسپانس تایم . یه مدل ارزونتر هم هست اما کیفیت پایینتره! asus vs228hr قیمتم 650 تومنه و اصلا ارزش نداره برای 50 تومن . باز یه مدل پایینتر هست که hdmi نداره و dvi داره 600 تومنه asus vs228n

یا پولش داری تی وی بخر تا 1 میلیون یه 32 اینچ خوب میشه خرید samsung f5550 قیمت 1050 هست

در مورد دقت رنگ توی این بررسی خیلی راضی کننده بوده و غیر از مشکل رنگ ابی که تمایل داشته و کالبیره کردن و اوکی شده
عمق رنگ مشکلی خیلی خوبه
motionplus روی تصاویر 2 بعدی خیلی خوب عمل میکنه و تصویر روونی میده اما تو 3 بعدی تصویر باز هم لرزش داره

این تی وی برای سال 2011 هستش و بیشترین ایراد که داشته همین سه بعدی بوده که در کل کیفیت خوبی نداشته . البته این مشکل لرزش به این شدت و عملکرد بد motion plus در سری های h و f سری 6 به بالا حل شده
تلویزیون با کیفیتی هست و خیلی بهتر از مانیتورت هست اما به هر حال قدیمی هست نباید انتظار کیفیت مثلا f6450 داشته باشی چون این بررسی هم همون سال 2011 نوشته شده و بر اساس انتظارات و شرایط تی وی ها در اون سال هستش . ولی مثلا کاملا برتری داره نسبت به سری سامسونگ سال 2014
الان h6490 سایز 48 قیمت 3500 و ارزش این تی وی 2 تومن هستش و بیشتر نمیرزه(اینو گفتم چون تو فامیل معمولا وقتی میخوان بفروشن خیلی گرونتر از ارزشش معمولا...:d
اونم که طبیعیه اگه بهترینtvسال هم جلوت بزارن توی چند ساعت اول آدم پس میزنه و براش دقیقا همون که گفتی راحت نیست(به مال خودت عادت کردی چه بد چه خوب:d)

ممنونم سعید جان... خیلی کمک کردی بهم

من نظرم فقط برای تصاویر 2 بعدی هست ... سه بعدی کلا تعطیله
و فقط برا گیم میخوام اینو... چون اصلا فیلم نمیبینیم... در حد سالی ۳ ، ۴ تا فیلم

پس با این توصیفات شما برای 2D خوبه ...

حقیقت چون روش Call of Duty و NFS Rivals رو بازی کردم ... واقعا احساس دست و پا بستگی بهم دست داد مخصوصا تو Call ... و خیلی نگرانم کرد و کلی ب مانیتورم امیدوار شدم:D
اما تصاویر همونطور ک گفتی واقعا نرم بودش

بعد سعید جان رنسپانس ۴۶ میلی ثانیه واسه وقتیه ک Game Mode فعال میشه؟؟
خیلی زیاد نیست ک نگران کننده باشه؟

آخرین ویرایش:
عمق رنگ مشکلی خیلی خوبه

متاسفانه شرایط بازار مانیتور تو ایران همینجوری و خیلی اختلاف هستش کاری نمیشه کرد . تازه LG و مارکای دیگه بدترم هست که بهتر نیست:(

همون مانیتور مقرون و به صرفه ترینشونه و پایین ترین رسپانس تایم . یه مدل ارزونتر هم هست اما کیفیت پایینتره! asus vs228hr قیمتم 650 تومنه و اصلا ارزش نداره برای 50 تومن . باز یه مدل پایینتر هست که hdmi نداره و dvi داره 600 تومنه asus vs228n

یا پولش داری تی وی بخر تا 1 میلیون یه 32 اینچ خوب میشه خرید samsung f5550 قیمت 1050 هست

رسپانسش و کنتراستش پایینتره نسبت به ایسوس..
راستش تی وی سونی ۴۰اینچ داریم نسل قبلو باهاش گذروندم خ خوب بود ولی مشکل خانوادست که مزاحم بازی میشن ههه
میخوام یه مانیتور واسه اتاقم بگیرم این نسل راحت بازی کنم
مانیتور اچدی به کار میاد با رسپانس ۵؟!با توجه به سایز کوچیک مانیتور این رطولوشنم مناسبه ها یا با فول اچدی خ فرق داره؟!

ممنونم سعید جان... خیلی کمک کردی بهم

من نظرم فقط برای تصاویر 2 بعدی هست ... سه بعدی کلا تعطیله
و فقط برا گیم میخوام اینو... چون اصلا فیلم نمیبینیم... در حد سالی ۳ ، ۴ تا فیلم

پس با این توصیفات شما برای 2D خوبه ...

حقیقت چون روش Call of Duty و NFS Rivals رو بازی کردم ... واقعا احساس دست و پا بستگی بهم دست داد مخصوصا تو Call ... و خیلی نگرانم کرد و کلی ب مانیتورم امیدوار شدم:D
اما تصاویر همونطور ک گفتی واقعا نرم بودش

بعد سعید جان رنسپانس ۴۶ میلی ثانیه واسه وقتیه ک Game Mode فعال میشه؟؟
خیلی زیاد نیست ک نگران کننده باشه؟

آره برای حالت گیم مد هست . خارج از حالت گیم مد توی این بررسی ننوشته برای این مدل ولی احتمالا 70 تا 100 هست و با motion plus فعال هم به 120 و حتی بیشتر میرسه . مشکل همینجاست اکثریت بدون توجه به این موضوع فکر میکنن مثلا اینپوت الان 30 هست ولی اصلا روی گیم مد نمیزارن و روی حالت عادی بازی میکنن:d

مثلا w905a سونی روی گیم مد 20 میلی هست و خارج از گیم مد 105 میلی:d
Sony KDL46W905/ KDL46W905A (W9) Review
h8000 سامسونگ روی گیم مد 34 میلی و خارج از گیم مد 119 میلی:d
Samsung UE55H8000 (H8000) Curved TV Review

من خودم هرچی میخرم اولش میخوام بزارمش برا فروش بعد یکم که میگذره کم کم نظرم عوض میشه در نهایت میفهمم چیز خوبیه! حتی گاهی خوبی ها به چشم آدم اولش بد میاد! و تنظیم هم هست یه وقت میبینی تصویر زیاد شارپ کردن یا رنگ زیاده یا مثلا motion plus گذاشتن رو حالت smooth اینپوت لگ خیلی زیاد شده اعصاب خرد کن شده

رسپانسش و کنتراستش پایینتره نسبت به ایسوس..
راستش تی وی سونی ۴۰اینچ داریم نسل قبلو باهاش گذروندم خ خوب بود ولی مشکل خانوادست که مزاحم بازی میشن ههه
میخوام یه مانیتور واسه اتاقم بگیرم این نسل راحت بازی کنم
مانیتور اچدی به کار میاد با رسپانس ۵؟!با توجه به سایز کوچیک مانیتور این رطولوشنم مناسبه ها یا با فول اچدی خ فرق داره؟!

رزولیشن پایین بد میشه اون شفافیت رو از دست میدی . زیر 1080 مانیتور خریدن خوب نیست . 1080p و یه خروجی hdmi و یکی هم خروجی هدفون از نظر من الزامیه حالا کار به جزئیات بیشتر نداریم

آخرین ویرایش:
آره برای حالت گیم مد هست . خارج از حالت گیم مد توی این بررسی ننوشته برای این مدل ولی احتمالا 70 تا 100 هست و با motion plus فعال هم به 120 و حتی بیشتر میرسه . مشکل همینجاست اکثریت بدون توجه به این موضوع فکر میکنن مثلا اینپوت الان 30 هست ولی اصلا روی گیم مد نمیزارن و روی حالت عادی بازی میکنن:d

مثلا w905a سونی روی گیم مد 20 میلی هست و خارج از گیم مد 105 میلی:d
Sony KDL46W905/ KDL46W905A (W9) Review
h8000 سامسونگ روی گیم مد 34 میلی و خارج از گیم مد 119 میلی:d
Samsung UE55H8000 (H8000) Curved TV Review

عجب!!!!!!!
پس با این وجود رنسپانس تایم خیلی بالایی داره ... اونم با موشن پلاس ک دیگه واویلا!

بیشتر برا مولتی ممکنه اذیت کنه این رنسپانس تایم بالا ...

حقیقتش من Game Mode رو ک فعال کردم دیگه نتونستم ب تصویر نگاه کنم ... از بس رنگها بی روح و افتضاح شد... تا حدی ک فک کردم رزولوش اومده پایین ... بخاطر همین سریع خاموشش کردم

خیلی خیلی ممنون سعید جان...کمک بزرگی بهم کردی
ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or