خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
ممنون بابت پاسخت...
اما من گفتم دلیل بیار شما میگی چون ارزونه خوب نیست؟ از دوستان کسی اینو داشته؟ در مقابل w670 حرفی واسه گفتن داره؟

از w670 یکم بهتر هست و مدل 2014 هستش. در زمینه کنتراست 2900 در مقابل 3400 و موشن بلور 12 میلی در مقابل 10 میلی پیشرفت کرده

مقایسه و جزئیات بیشتر هم در لینک های پایین ببین

Sony Bravia KDL-40W605B: Review
Sony Bravia KDL-32W653A: Review
w650 هم مدل امریکایی همون 670 هست
و اما در کل در مورد خوب بودن سوالت کلیه ولی این نظر من که بهت میگم تلویزیون امروزی باید حداقل 120 هرتزی باشه . و این تی وی یه چیزی بین رده پایین ها و میان رده ها قرار میگیره که از نظر من نه میشه بهش گفت میان رده نه رده پایین . مثلا w800b سونی کاملا مشخصه یک میان رده به حساب میاد و یا مثلا h6490 سامسونگ

ممنون بابت پاسخت...
اما من گفتم دلیل بیار شما میگی چون ارزونه خوب نیست؟ از دوستان کسی اینو داشته؟ در مقابل w670 حرفی واسه گفتن داره؟

زياد با W670 فرقى نميكنه،حتى خروجى ميكروفن هم نداره ،موشن فلو 200 هرتز هم هست.
در كل عرض كردم اگه ميخوايين براى بازى استفاده كنيد،براى رفع حاجت تا سايز 32 بد نيست اينپوت لگ پايين و خوبى هم داره ولى سايز بزرگتر زياد جالب نيست .
منظورم اينه كه يكمى بودجه رو ببريد بالاتر مدل بالاتر و با كارايى بالاتر ميتونيد بخريد.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان تا 1 میلیون تومان چی میتونم بگیرم ؟
تلوزیون که بعید میدونم بشه ، اینچش هم زیاد مهم نیست .

والا داداش من دقیقا 1 تومن دادم یدونه 32 ال جی full hd هم هست

اصل کره رسیور داخلی هم داره مدل 2014 هم هست

من که خیلی از کیفیتش راضیم خدایش عالیه :d

سلام دوستان
بهترین tv برای ps4 تا 1.500 چیه ?

اینا چطورن ؟

Samsung 40H5100
LG 42LB552
LG LED 47LN549

input lag حداکثر باید چقدر باشه ؟

بهترین تی وی اگه کیفیت مد نظرته 1500 تا 1600 تومن f6450 سامسونگ 32 اینچ هست (تو تهران قیمت بازار 1500 هست)

اینپوت لگ هم در بیشترین حد حالت گیم مد باید زیر 50 میلی باشه (99 درصد تی وی ها مشکلی ندارن)

این تلویزیون هایی هم که نوشتی اون دو مدل ال جی اصلا بدرد نمیخوره . اون سامسونگ هم که نوشتی در صورتی که بخوای کیفیت رو فدای سایز بزرگ بکنی

در مورد اون دو مدل LG ln5

[TABLE="width: 319"]
[TR="bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]Contrast:[/TD]
[TD="align: center"]580:1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Black:[/TD]
[TD="align: center"]0.34 cd/m²[/TD]
[/TR]
[TD]Gamma:[/TD]
[TD="align: center"]4.6 / 5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delta E:[/TD]
[TD="align: center"]2.2[/TD]
[/TR]
[TD]Variation in white uniformity:[/TD]
[TD="align: center"]18%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Viewing angles:[/TD]
[TD="align: center"]2.8 / 5[/TD]
[/TR]
[TD]Power use:[/TD]
[TD="align: center"]52 W[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Media player:[/TD]
[TD="align: center"]4.1 / 5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• Low contrast
  • No proper motion interpolation mode
  • Disappointing responsiveness
  • Visible reverse ghosting effect
  • No 3D or Smart TV services

http://www.digitalversus.com/tv-television/lg-32ln5400-p15924/test.html#full-review

مدل LB5 هم فقط مشکل تاری تصویر (موشن بلور برطرف شده)

اما در نهایت

• Great color accuracy at an angle.
  • Very low input lag. However, it suffers from a little bit of inverse ghosting on fast moving objects, so it isn't ideal for gaming.
  • Low contrast ratio. In a dark room, the blacks are gray.
  • A lot of reflections. The picture in a bright room gets washed out by the reflections.
http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/lg/lb5600

آخرین ویرایش:
چرا نداریم؟:d همین f5550 سامسونگ. قیمت هم 1070 تازه سایت اینترنتی زده (orado) . از خرید مانیتور هم بهتره
چطور؟چه برتری نسبت به مانیتور داره.چون من همیشه مانیتور داشتم و الان دنبال یک مانیتور بهتر هستم.دنبال ماهواره و 3d و چیزهای اضافی هم نیستم.فقط واسه بازی میخوام.چه مانیتوری بگیرم؟اصلا مانیتور بگیرم؟مشکلی که نداره؟چون من از فاصله نزدیک بازی میکنم.مثل pc از کنسول استفاده میکنممرسی

آخرین ویرایش:
چطور؟چه برتری نسبت به مانیتور داره.چون من همیشه مانیتور داشتم و الان دنبال یک مانیتور بهتر هستم.دنبال ماهواره و 3d و چیزهای اضافی هم نیستم.فقط واسه بازی میخوام.چه مانیتوری بگیرم؟اصلا مانیتور بگیرم؟مشکلی که نداره؟چون من از فاصله نزدیک بازی میکنم.مثل pc از کنسول استفاده میکنممرسی

چون کیفیت بهتری داره . اکثر مانیتور ها با پنل های TN قدیمی زاویه دید افتضاح از بالا و پایین کنتراست همشون 1:1000 و بدون داشتن موتور افزایش پردازش و افزایش کیفیت تصویر هستن و مدل های IPS که زاویه دید خوبی دارن هم بدون پیشرفت از مدل های با زمان پاسخ دهی بالا و تاری تصویر و همون مشکلات کنتراست و عدم موتور پردازش تصویر رنج میبرن

در تی وی ها پنل های VA استفاده میشه و حتی IPS های 2014 هم باز خیلی بهتر از مدل هایی که رو مانیتور ها قرار داره حداقلش اینه که تاری تصویر به شکل حاد نداره . تی وی ها داری موتور افزایش کنتراست و کیفیت وهستن و زاویه دید خیلی بهتری دارن . همچنین در مدل های 120 هرتزی روون سازی و جلوگیری تاری تصویر هم انجام میدن و تی وی 32 اینچ جزئیات و دندونه ها تو بازی و ایرادات فیلم از فاصله نزدیک تو ذوق میزنه . بازی ها که ریپ میزنن و کیفیت جالبی ندارن توی این نسل و فیلم ها هم اکثرا 1080 با حجمای 1.5 گیگ میبینیم که 1.5 متر فاصله میخواد

3d ماهواره و اینا هم که کلا کشکه . فاصله هم 1.5 متر برای 32 بگیری خوبه اما اگه عادت داری فاصله کم اشتفاده میکنی همون مانیتور بگیر چون از فاصله خیلی نزدیک مانیتور بهتره

آخرین ویرایش:
بهترین تی وی اگه کیفیت مد نظرته 1500 تا 1600 تومن f6450 سامسونگ 32 اینچ هست (تو تهران قیمت بازار 1500 هست)

اینپوت لگ هم در بیشترین حد حالت گیم مد باید زیر 50 میلی باشه (99 درصد تی وی ها مشکلی ندارن)

این تلویزیون هایی هم که نوشتی اون دو مدل ال جی اصلا بدرد نمیخوره . اون سامسونگ هم که نوشتی در صورتی که بخوای کیفیت رو فدای سایز بزرگ بکنی

در مورد اون دو مدل LG ln5

[TABLE="width: 319"]
[TD]Contrast:[/TD]
[TD="align: center"]580:1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Black:[/TD]
[TD="align: center"]0.34 cd/m²[/TD]
[/TR]
[TD]Gamma:[/TD]
[TD="align: center"]4.6 / 5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delta E:[/TD]
[TD="align: center"]2.2[/TD]
[/TR]
[TD]Variation in white uniformity:[/TD]
[TD="align: center"]18%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Viewing angles:[/TD]
[TD="align: center"]2.8 / 5[/TD]
[/TR]
[TD]Power use:[/TD]
[TD="align: center"]52 W[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Media player:[/TD]
[TD="align: center"]4.1 / 5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• Low contrast
  • No proper motion interpolation mode
  • Disappointing responsiveness
  • Visible reverse ghosting effect
  • No 3D or Smart TV services

LG 32LN5400: Review

مدل LB5 هم فقط مشکل تاری تصویر (موشن بلور برطرف شده)

اما در نهایت

• Great color accuracy at an angle.
  • Very low input lag. However, it suffers from a little bit of inverse ghosting on fast moving objects, so it isn't ideal for gaming.
  • Low contrast ratio. In a dark room, the blacks are gray.
  • A lot of reflections. The picture in a bright room gets washed out by the reflections.
LG LB5600 Review (32LB5600, 39LB5600, 42LB5600)
ای بابا
ته دل مارو خالی کردی عزیز
من تو این هفته ای که میاد میخاستم یکی از مدل های 5630 یا 5820 ال جی {سایز42} رو بگیرم
اینطوری که شما میگی یعنی بدرد گیم نمیخورن؟
راستی شاخص گیمش تو اون اوورال ها بیشتر از بقیه بود که!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or