خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864

بله 1080 نیست !
Archived KLV-32R422A : R420A Series : BRAVIA™ LED TV / LCD TV / HD TV / 4K TV : Sony India
PICTURE[TABLE="class: contentitem_info BodyText"]
[TR]
[TH]Display Resolution[/TH]
[TD]WXGA[/TD]
[/TR]
[TR="class: alt"]
[TH]Motionflow™[/TH]
[TD]Motionflow XR 100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Backlight Module[/TH]
[TD]LED[/TD]
[/TR]
[TH]Live Colour™[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Intelligent Picture[/TH]
[TD]Plus[/TD]
[/TR]
[TH]Digital Noise Reduction[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]MPEG Noise Reduction[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[TH]Advanced Contrast Enhancer (ACE)[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]24P True Cinema™[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[TH]Viewing Angle[/TH]
[TD]178° (Right/Left), 178° (Up/Down)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Screen Format[/TH]
[TD]TV: Auto Wide/ Full/ Normal/ Wide Zoom/ Zoom[/TD]
[/TR]
[TH]Picture Mode[/TH]
[TD]Vivid, Standard, Custom, Cinema, Photo, Sports, Games, Graphics[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]CineMotion/Film Mode/Cinema Drive[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[TH]3D Comb ******[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: contentitem_info BodyText"]
[TR]
[TH="align: right"]غیر از مشکل رزولیشن کلا هم تلویزیون خوبی نیست و کیفیت مناسبی نداره[/TH]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ای بابا
ته دل مارو خالی کردی عزیز
من تو این هفته ای که میاد میخاستم یکی از مدل های 5630 یا 5820 ال جی {سایز42} رو بگیرم
اینطوری که شما میگی یعنی بدرد گیم نمیخورن؟
راستی شاخص گیمش تو اون اوورال ها بیشتر از بقیه بود که!؟

کلا تلویزیونی نداریم که مخصوص گیم باشه و یا فیلم و... تلویزیون یا کیفیت خوبی داره برای همه کارا کیفیت خوب هستش یا کیفیت پایینه که شامل موشن بلور تاری تصویر و کنتراست و عمق رنگ مشکی میشه و... (اینپوت لگ هم این نظر منه که بهت میگم اصلا شاخص مهمی نیست چون تقریبا 99 درصد تی وی ها مشکلی ندارن و وقتی گیم مد فعال بشه همه زیر 50 میلی هستن! 1 ثانیه میشه 1000 میلی حالا حسابشو بکن بدترین تلویزیون 50 میلی باشه 200 برابر زودتر از یک ثانیه هستش)

از نظر من تست کردن اینپوت لگ روی حالت خارج از گیم مد خیلی مهم تر و کاربردی تره

مشکل این تلویزیون هم کنتراست و عمق رنگ مشکی هستش که تصویر بی روح و بی کیفیتی میده رنگ مشکلی هرچی عمیق تر باشه کل رنگ های بین سفید و مشکی شامل میشه و رنگ ها رو جذاب تر و عمیق تر نشون میده

اینو نگاه کن تست کرده در مورد LG la6200 در حالت عادی اینپوت لگ 143 میلی هست بدون گیم مد و این چیزا روی گیم مد 43
اینم لینکش
LG 42LA620V (LA620V) Review

LG’s flat-screen televisions, particularly high-end ones, have been notorious for high input lag in recent years, but things seem to be taking a turn for the better in this department. In the [ISF Expert1] mode, the 42″ LA620V returned an eye-watering figure of 143.7ms from the Leo Bodnar input lag tester. However, engaging [Game] mode slashed this number right down to 43.4ms. Whilst not the quickest, this should prove responsive enough for all but the most demanding of hardcore gamers out there.

سامسونگ f5500 رو تست کرده روی حالت عادی movie) اینپوت لگ
80 هست روی گیم مد 28 میلی :d البته روی حالت pc mode هم گذاشته که اگه اون رو غیر فعال کنه میاد بالا همین 40 میلی میشه
Samsung UE42F5500/ UE32F5500 (F5500) Review

In terms of gaming responsiveness, the Samsung UE42F5500 is one of the best HDTVs available to buy on the market at the moment, only lagging behind (pun intended) the all-conquering Sony 2013 Bravias. On higher-up Samsung TVs, relabelling the [HDMI] input to “PC” can sometimes produce lower lag than enabling [Game] mode, but on the 42-inch F5500 we found that both methods returned the same number of 28ms as measured via a Leo Bodnar input lag tester. Using [Movie] or any other non-[Game] mode for playing video games is not advisable, with a recorded lag of 80ms.

sony w800 هم تست کرده فقط روی گیم مد
17 میلی هست حالت عادی تست نزده متاسفانه!!
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl47w805a-201307043162.htm

We’ve lauded the Sony W9′s excellent responsiveness for playing video games, and somehow the KDL-47W805A managed to surpass that with even lower input lag measurements. Clocking 6ms using the high-speed camera/digital stopwatch method, and 17ms via the Leo Bodnar input lag tester, the 47W805 sits pretty atop our input lag ranking table at this time of writing. Gaming was insanely fluid and addictive on this set.

آخرین ویرایش:
بله 1080 نیست !
Archived KLV-32R422A : R420A Series : BRAVIA™ LED TV / LCD TV / HD TV / 4K TV : Sony India
PICTURE[TABLE="class: contentitem_info BodyText"]
[TR]
[TH]Display Resolution[/TH]
[TD]WXGA[/TD]
[/TR]
[TH]Motionflow™[/TH]
[TD]Motionflow XR 100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Backlight Module[/TH]
[TD]LED[/TD]
[/TR]
[TH]Live Colour™[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Intelligent Picture[/TH]
[TD]Plus[/TD]
[/TR]
[TH]Digital Noise Reduction[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]MPEG Noise Reduction[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[TH]Advanced Contrast Enhancer (ACE)[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]24P True Cinema™[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[TH]Viewing Angle[/TH]
[TD]178° (Right/Left), 178° (Up/Down)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Screen Format[/TH]
[TD]TV: Auto Wide/ Full/ Normal/ Wide Zoom/ Zoom[/TD]
[/TR]
[TH]Picture Mode[/TH]
[TD]Vivid, Standard, Custom, Cinema, Photo, Sports, Games, Graphics[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]CineMotion/Film Mode/Cinema Drive[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[TH]3D Comb ******[/TH]
[TD]Yes[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: contentitem_info BodyText"]
[TR]
[TH="align: right"]غیر از مشکل رزولیشن کلا هم تلویزیون خوبی نیست و کیفیت مناسبی نداره[/TH]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

کلا تلویزیونی نداریم که مخصوص گیم باشه و یا فیلم و... تلویزیون یا کیفیت خوبی داره برای همه کارا کیفیت خوب هستش یا کیفیت پایینه که شامل موشن بلور تاری تصویر و کنتراست و عمق رنگ مشکی میشه و... (اینپوت لگ هم این نظر منه که بهت میگم اصلا شاخص مهمی نیست چون تقریبا 99 درصد تی وی ها مشکلی ندارن و وقتی گیم مد فعال بشه همه زیر 50 میلی هستن! 1 ثانیه میشه 1000 میلی حالا حسابشو بکن بدترین تلویزیون 50 میلی باشه 200 برابر زودتر از یک ثانیه هستش)

از نظر من تست کردن اینپوت لگ روی حالت خارج از گیم مد خیلی مهم تر و کاربردی تره

مشکل این تلویزیون هم کنتراست و عمق رنگ مشکی هستش که تصویر بی روح و بی کیفیتی میده رنگ مشکلی هرچی عمیق تر باشه کل رنگ های بین سفید و مشکی شامل میشه و رنگ ها رو جذاب تر و عمیق تر نشون میده

اینو نگاه کن تست کرده در مورد LG la6200 در حالت عادی اینپوت لگ 143 میلی هست بدون گیم مد و این چیزا روی گیم مد 43
اینم لینکش
LG 42LA620V (LA620V) Review

LG’s flat-screen televisions, particularly high-end ones, have been notorious for high input lag in recent years, but things seem to be taking a turn for the better in this department. In the [ISF Expert1] mode, the 42″ LA620V returned an eye-watering figure of 143.7ms from the Leo Bodnar input lag tester. However, engaging [Game] mode slashed this number right down to 43.4ms. Whilst not the quickest, this should prove responsive enough for all but the most demanding of hardcore gamers out there.
پیشنهاد خودت چیه؟
سایز 40یا 42
چی خوبه زیادم گرون نباشه

پیشنهاد خودت چیه؟
سایز 40یا 42
چی خوبه زیادم گرون نباشه

بستگی به بودجت داره اما در کل تی وی های سونی توی ایران با توجه به شرایط خاصش که نمایندگی اصلی گرون فروشه و بانه هم به خاطر اسم سونی گرون تر از بقیه هستش نسبت قیمت به کارایی البته به سونی ربط نداره تو ایران اینجوریه . مارک ال جی میانه هست و سامسونگ با گارانتی نزدیک ترین قیمت به ارزش کالا به فروش میرسه

ال جی که به خاطر عمق رنگ مشکی و کنتراست پیشنهاد نمیشه . سونی هم توی این سایز که مد نظر داری w800b هست که کیفیتش خوبه اما سایز 42 این مدل 60 هرتزی هست و از اون طرف مدل w800a هست که اون 120 هرتزی هست اما به علت IPS بودن با ز مشکل کنتراست و عمق رنگ مشکی داره .

سامسونگ به نظر من انتخاب بهتریه مدل f6450 و h6355 و h6390 و f6350 هستن در سایز 40 اینچ و قیمت هم اختلاف کمی با هم دارن . قیمت ها هم از 1900 تا 2200 هستن

حالا مثلا یک انتخاب دیگه سری w600b , w670 سونی سایز 40 و 42 بخوای بخری برات 2200 قیمت داره با ارسال 2300 در حالی که 60 هرتزی هستن و اون مدل های سامسونگ 120 هرتزی و دارای پنل با کیفیت تری هستن . (اون اختلافی که گفتم اینجاست! شما تلویزیون ضعیف تر رو با قیمت بیشتر از مارک سونی میخری! :d)
--------------------------------------------
یه چیز از پست بالا برای متوجه شدن این دوتا نگاه کن(شفافیت و عمق مشکلی و کیفیت رنگ ها مقایسه کن مشخصه!) ال جی خشکه!

lg lb 5600
lb5600-dark-room-medium.jpg

samsung h6350
h6350-dark-room-medium.jpg

این مدل w800b سونی هم نگاه کن پنل va مثل سامسونگ عالیه

w800b-dark-room-medium.jpg

موقع که من با مانیتور اینارو نگاه میکردم اختلاف خیلی کمتر بود ولی الان با تی وی نگاه میکنم شکه شدم!

آخرین ویرایش:
بستگی به بودجت داره اما در کل تی وی های سونی توی ایران با توجه به شرایط خاصش که نمایندگی اصلی گرون فروشه و بانه هم به خاطر اسم سونی گرون تر از بقیه هستش نسبت قیمت به کارایی البته به سونی ربط نداره تو ایران اینجوریه . مارک ال جی میانه هست و سامسونگ با گارانتی نزدیک ترین قیمت به ارزش کالا به فروش میرسه

ال جی که به خاطر عمق رنگ مشکی و کنتراست پیشنهاد نمیشه . سونی هم توی این سایز که مد نظر داری w800b هست که کیفیتش خوبه اما سایز 42 این مدل 60 هرتزی هست و از اون طرف مدل w800a هست که اون 120 هرتزی هست اما به علت IPS بودن با ز مشکل کنتراست و عمق رنگ مشکی داره .

سامسونگ به نظر من انتخاب بهتریه مدل f6450 و h6355 و h6390 و f6350 هستن در سایز 40 اینچ و قیمت هم اختلاف کمی با هم دارن . قیمت ها هم از 1900 تا 2200 هستن

حالا مثلا یک انتخاب دیگه سری w600b , w670 سونی سایز 40 و 42 بخوای بخری برات 2200 قیمت داره با ارسال 2300 در حالی که 60 هرتزی هستن و اون مدل های سامسونگ 120 هرتزی و دارای پنل با کیفیت تری هستن . (اون اختلافی که گفتم اینجاست! شما تلویزیون ضعیف تر رو با قیمت بیشتر از مارک سونی میخری! :d)
--------------------------------------------
یه چیز از پست بالا برای متوجه شدن این دوتا نگاه کن(شفافیت و عمق مشکلی و کیفیت رنگ ها مقایسه کن مشخصه!) ال جی خشکه!

lg lb 5600

samsung h6350

این مدل w800b سونی هم نگاه کن پنل va مثل سامسونگ عالیه

موقع که من با مانیتور اینارو نگاه میکردم اختلاف خیلی کمتر بود ولی الان با تی وی نگاه میکنم شکه شدم!
کلا ال جی رو با خاک یکسان کردی رفت:d
ولی من هنوز عاشق 5820 هستم:((
حالا از شوخی گذشته اینکه میگن ال جی ها پنل هاشون ISP هست یعنی چی؟
مگه اونای دیگه نیستن؟
یه نکته دیگه هم اینکه همه دلایل که گفتی برای کنار گذاشتن ال جا محکمه اما خدایی قاب و طراحی زیبایی دارن! قبول داری؟

سلام
ما میخوایم یه تلوزیون حدود 46-48 اینچ بخریم
بودجه هم حدودا تا 3700
بعد میخواستم بپرسم تلوزیون smart الجی بهتره یا سامسونگ ؟
امکانات کدوم بیشتره ؟
اپلیکیشن های کدوم بیشتره ؟
اصن ارزش داره برای smart هزینه کنیم ؟
3d کدوم بهتره ؟
چون مثلا شنیدم که lg 3d ش پرش تصویر نداره و عینکاش سبکه و شفافه وتصویر روشنایی بیشتری دارد.
تو این رنج قیمت یه تلوزیون که کیفیت خوبی داشته باشه و 3d باشه حالا اسمارتشم زیاد مهم نیست
ممنون میشم معرفی کنید.
ببخشید که زیاد شد
اطلاعتمم در مورد تلوزیون خیلی کمه

کلا ال جی رو با خاک یکسان کردی رفت:d
ولی من هنوز عاشق 5820 هستم:((
حالا از شوخی گذشته اینکه میگن ال جی ها پنل هاشون ISP هست یعنی چی؟
مگه اونای دیگه نیستن؟
یه نکته دیگه هم اینکه همه دلایل که گفتی برای کنار گذاشتن ال جا محکمه اما خدایی قاب و طراحی زیبایی دارن! قبول داری؟

هر دفه من در مورد ال جی اومدم توضیح بدم همین اتفاق افتاد و متاسفانه با خاک یکسان شد:))

آره طراحی ال جی و سامسونگ بهتره و سونی ضعیفتر! ال جی تو مدل های رده پایین هم گوشه ها رو خیلی نازک و بدون قاب میزنه اما سامسونگ هرچی سری و قیمت تلویزیون میره بالا نازک ترش میکنه!(از اون نَرگِدا جنگیهاس!=)))

IPS ال جی داره توسعه میده مزایا هم در کنار معایبش داره : یکی اینکه زاویه دید از کناره ها بهتر از پنل های VA هست یکی اینکه سه بعدی پسیو هستش که حالا مزیت حساب بشه یا نه بستگی داره . البته یه مزیت دیگه اینکه ال جی میگه پنل خیلی مقاوم هست نسبت به ضربه شدید

IPS سونی میخره از ال جی و تولید میکنه مثل مدل w800A . اما سامسونگ فقط پنل VA خودش میزنه و از مال ال جی به هیچ وجه استفاده نمیکنه

سلام
ما میخوایم یه تلوزیون حدود 46-48 اینچ بخریم
بودجه هم حدودا تا 3700
بعد میخواستم بپرسم تلوزیون smart الجی بهتره یا سامسونگ ؟
امکانات کدوم بیشتره ؟
اپلیکیشن های کدوم بیشتره ؟
اصن ارزش داره برای smart هزینه کنیم ؟
3d کدوم بهتره ؟
چون مثلا شنیدم که lg 3d ش پرش تصویر نداره و عینکاش سبکه و شفافه وتصویر روشنایی بیشتری دارد.
تو این رنج قیمت یه تلوزیون که کیفیت خوبی داشته باشه و 3d باشه حالا اسمارتشم زیاد مهم نیست
ممنون میشم معرفی کنید.
ببخشید که زیاد شد
اطلاعتمم در مورد تلوزیون خیلی کمه

اسمارت ال جی بهتره کلا چند بار هم جایزه گرفته . ارزش نداره اما به یاد داشته باش تنها روی تلویزیون های با کیفیت اسمارت و سه بعدی و 120 هرتزی میزارن پس اگه کیفیت میخوای مجبوری

سه بعدی هرکدوم مزایا و معایب دارن مال سامسونگ مدل اکتیوه که فول اچ دی هست ولی عینک همش باید روشن و تاریک بشه و باتری میخوره مال ال جی پسیو هست فول اچ دی نیست و رزولیشن نصف میشه به جاش پرش نداره

تا 3700

بهترین انتخاب samsung 48h6490 هستش که 3500 قیمتش هست . البته شما مدل f6450 هم بپرس سری 2013 و تو بازار کم شده ببین مثلا با قیمت مناسب تر اگه بود سایز 46 اونو بگیر چون فرق خواصی با هم ندارن سری 2013 و 2014 این دو مدل(قیمت مناسب یعنی مثلا f6450 سایز 46 قیمت 3 تومن:d:>

آخرین ویرایش:
سلام.
مثل اینکه این تلویزیون Samsung F7150 هم چیز توپیه ها.کسی قیمتشو نداره تو ایران؟سایز 46 اینچش.

samsung-h7-series7.jpg

این تصویرم واسه W800b سونی(50 اینچ)هستش.

sony-w800b-2.jpg

اینم واسه Samsung F6400 هستش.

samsung-h6-series4.jpg

به نظر شما کدوم بهترن؟اول واسه بازی و بعد واسه دیدن فیلم.
لینک های نقدشون میزارم تا کسایی که سر رشته دارن واسم یه بررسی بکنن و نظر بدن.
ممنون.
Samsung UN48H6400 Review (UN48H6400AFXZA, UN48H6400AF)| 48-inch 1080p 120Hz 3D Smart LED TV
Sony KDL-50W800B Review 50 Inch LED TV (KDL50W800B) - Full HD Edge Lit LED TV
Samsung UN46H7150 Review (UN46H7150AFXZA, UN46H7150AF)| 46-inch 1080p 240Hz 3D Smart LED TV

سلام.
مثل اینکه این تلویزیون Samsung F7150 هم چیز توپیه ها.کسی قیمتشو نداره تو ایران؟سایز 46 اینچش.

samsung-h7-series7.jpg

این تصویرم واسه W800b سونی(50 اینچ)هستش.

sony-w800b-2.jpg

اینم واسه Samsung F6400 هستش.

samsung-h6-series4.jpg

به نظر شما کدوم بهترن؟اول واسه بازی و بعد واسه دیدن فیلم.
لینک های نقدشون میزارم تا کسایی که سر رشته دارن واسم یه بررسی بکنن و نظر بدن.
ممنون.
Samsung UN48H6400 Review (UN48H6400AFXZA, UN48H6400AF)| 48-inch 1080p 120Hz 3D Smart LED TV
Sony KDL-50W800B Review 50 Inch LED TV (KDL50W800B) - Full HD Edge Lit LED TV
Samsung UN46H7150 Review (UN46H7150AFXZA, UN46H7150AF)| 46-inch 1080p 240Hz 3D Smart LED TV

w800b و h/f6400 در یه حد هستن و رقیب همدیگه حساب میشن

علت اینکه بهت نگفتم اینه که گفتی بودجه تا 3700 و دوم اینکه 2 اینچ بزرگتره ولی تا برسه دستت با هزینه ارسال 700 تومن برات گرونتر میفته که نمیصرفه(علتش گرونتر فروخته شدن سونی نسبت به سامسونگ توی ایران هست)

اما h7150 که گفتی کاملا سرتر و بهتر از هر دو به حساب میاد که اگر بودجشو داری چرا که نه!؟(اما سایز 46 هنوز وارد نکردن که:d) باید سایز 46 مدل f7770 بگیری قیمتشم حدود 4 تومنه که کاملا ارجعیت داره نسبت به w800b اگر میخوای انقدر هزینه کنی

سایز 48 مدل h6490 که گفتم 3500 هست و سایز 46 مدل f6450 هم سایز 46 قیمت 3400 هست (این دیگه 3200 بیشتر نمیرزه)
سونی w800b هم قیمت 4100 هست با ارسالش نزدیک 4300 میشه

این سایتم نقداش جالب نیست از نظر من!
از اینا استفاده کن
HD TV Reviews (32" and Above)
LED TV Reviews – Best LED TVs by Samsung, LG, etc.

w800b و h/f6400 در یه حد هستن و رقیب همدیگه حساب میشن

علت اینکه بهت نگفتم اینه که گفتی بودجه تا 3700 و دوم اینکه 2 اینچ بزرگتره ولی تا برسه دستت با هزینه ارسال 700 تومن برات گرونتر میفته که نمیصرفه(علتش گرونتر فروخته شدن سونی نسبت به سامسونگ توی ایران هست)

اما h7150 که گفتی کاملا سرتر و بهتر از هر دو به حساب میاد که اگر بودجشو داری چرا که نه!؟(اما سایز 46 هنوز وارد نکردن که:d) باید سایز 46 مدل f7770 بگیری قیمتشم حدود 4 تومنه که کاملا ارجعیت داره نسبت به w800b اگر میخوای انقدر هزینه کنی

سایز 48 مدل h6490 که گفتم 3500 هست و سایز 46 مدل f6450 هم سایز 46 قیمت 3400 هست (این دیگه 3200 بیشتر نمیرزه)
سونی w800b هم قیمت 4100 هست با ارسالش نزدیک 4300 میشه

این سایتم نقداش جالب نیست از نظر من!
از اینا استفاده کن
HD TV Reviews (32" and Above)
LED TV Reviews – Best LED TVs by Samsung, LG, etc.
قیمت 46 اینچ F7770 سه میلیون و نهصد هست.یعنی F7770 با وجود اینکه ارزونتر از W800B هست بهترم هست؟
بین F7770 و F7150 کدوم بهترن؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه موردی بگم که SONY یه سری تلویزیون هاش پنلش سامسونگه و یه سری دیگه LG و به این نکته هم توجه کنید!

واسه اینکه راحت تر هم تشخیص بدین از روی سایز مشخصه که پنل چه شرکتیه!

مثلا 40 و 46 و سامسونگ میزنه واسه سونی
42 و 47 و ال جی میزنه واسه سونی

ولی در کل من تلویزیون سونی با پنل LG رو به تلویزیون LG ترجیح میدم چون پراسسور Sony خیلی بهتر عمل میکنه....

قیمت 46 اینچ F7770 سه میلیون و نهصد هست.یعنی F7770 با وجود اینکه ارزونتر از W800B هست بهترم هست؟
بین F7770 و F7150 کدوم بهترن؟

خب چه بهتر که 3900 پیدا کردی . بله کاملا برتری داره . سری 7000 سامسونگ یه چیزی بین سری 8000 خودش و w900 سونی هستش

ارزونتر نیست گرونتره! قیمت جهانی w800b سایز 50 اینچ 1000 دلاره و سامسونگ سایز 46 اینچ مدل h7150 قیمتش 1100 دلاره(سامسونگ 4 سایز کوچک تر و 100 دلار گرونتره)

حالا اینکه چرا تو ایران دارن پول اسم سونی جا افتاده میان عام مردم میگیرن و از اون طرف گارانتی رسمی سونی هم از بقیه قالتاق تره تقصیر شرکت sony نیست
البته اینو هم باید در نظر بگیریم باز هم که سونی خودش مستقیم تولید کننده پنل نیست و این باعث افزایش هزینه تولیدش میشه

سامسونگ سال 2013 یه مدل سری 7 داره f7000 اروپا و f7500 امریکا که سخت افزار یکسان دارن . سال 2014 هم h7000 اروپا و h7150 برای آمریکا

حالا اینکه F7770 از کجا اومده خود سام سرویس تغییر نام داده اما تی وی همون مدل اصلی f7000 سامسونگ هست

خب چه بهتر که 3900 پیدا کردی . بله کاملا برتری داره . سری 7000 سامسونگ یه چیزی بین سری 8000 خودش و w900 سونی هستش

ارزونتر نیست گرونتره! قیمت جهانی w800b سایز 50 اینچ 1000 دلاره و سامسونگ سایز 46 اینچ مدل h7150 قیمتش 1100 دلاره(سامسونگ 4 سایز کوچک تر و 100 دلار گرونتره)

حالا اینکه چرا تو ایران دارن پول اسم سونی جا افتاده میان عام مردم میگیرن و از اون طرف گارانتی رسمی سونی هم از بقیه قالتاق تره تقصیر شرکت sony نیست
البته اینو هم باید در نظر بگیریم باز هم که سونی خودش مستقیم تولید کننده پنل نیست و این باعث افزایش هزینه تولیدش میشه

سامسونگ سال 2013 یه مدل سری 7 داره f7000 اروپا و f7500 امریکا که سخت افزار یکسان دارن . سال 2014 هم h7000 اروپا و h7150 برای آمریکا

حالا اینکه F7770 از کجا اومده خود سام سرویس تغییر نام داده اما تی وی همون مدل اصلی f7000 سامسونگ هست
داداش شما خودتون تجربه کار با تلویزیون های گروون قیمت سامسونگ داشتی؟
آخه بعضی از کاربرانی که داشتن میگن مشکل محو شدن تصویر داره و....
راهنمایی شما براساس گفته سایتها هستش یا تجربه کار باهشونم داشتی؟میترسم 4 میلیون بدم سامسونگ بعد پشیمون شم.
سونی جوریه امتحان خودشو پس داده ولی سامسونگ رو اطلاع خاصی ندارم.
راستی
اینپوت لگ این F7770 چنده؟
خیلی خیلی ممنون.

راهنمایی شما براساس گفته سایتها هستش یا تجربه کار باهشونم داشتی؟میترسم 4 میلیون بدم سامسونگ بعد پشیمون شم.
راستی
خیلی خیلی ممنون.

من فقط f6450 تست زدم اونم مال خودم گرفتم 32 اینچ .من محو شدگی در تلویزیون خودم نمیبینم(تاری تصویر تو حرکات سریع دارم که البته مشکل تی وی نیست بهترین LED ها هم همینه) . این تی وی 240 هرتزی هست و کلا رده بالا حساب میشه و w800b میان رده هستش

حرف مردم واقعا خوب نیست روش تمرکز نکن! منم میتونم از خودم حرف بزنم ولی آخه ارزشی نداره . الان برو تو این سایتای موبایل اون میگه اپل عالیه سامسونگ پلاستیک اشغاله اونیکی میگه اپل من فلان مدل داشتم فرداش سوخت فقط سامسونگ یه فلان مدل دارم عالیه:d
Samsung UE46F7000 (F7000) Review

اینپوت لگش 44 میلی روی game mode

اصلا اصراری به خرید مدل و برند خاصی نیست شما خودت هر کدوم در نهایت تصمیم گرفتی بخر

در مورد تاری تصویر که بحث شد فقط من این به مورد با مدرک بهت نشون میدم تا ببینی کی ضعیفتره!:d

w800b در حالت عادی:arrowd:
w800b-motion-blur-medium.jpg

======================
w800b در حالت 120 هرتز فعال:arrowd:
w800b-soap-opera-effect-medium.jpg

==================
h7150 حالت عادی:arrowd:
h7150-motion-blur-medium.jpg

=====================
h7150 در حالت 240 هرتز:arrowd:
h7150-soap-opera-effect-medium.jpg

Sony W800B Review (KDL50W800B, KDL55W800B)
الان میخوام ببینم کی تار تره:>

آخرین ویرایش:
راستی
خیلی خیلی ممنون.

درود
عزيز خدمتتون عرض كردم اگه عجله اى ندارين ، يكمى صبر كنيد تا سرى W950B بياد وگرنه به نظر بنده اگه من جاى شما باشم بودجه رو بيشتر ميكنم و سرى 46W904A رو ميگيرم ، واقعاً محشره.سيستم رنگ زنده داره كه فقط 4K TV هاى SONY داشتن(ترميلينوس)سرى B هم سئموئل ويو داره كه تو بازى دو نفره دو تا تصوير كامل مجزا ميده.بدون گيم مد هم اينپوت لگ خيلى پايينى داره.
در ضمن اگه از بچه هاى اينجا بپرسى اكثراً ميگن كه در حالت گيم مد چون كيفيت تصوير بسيار بد ميشه بازى نميكنند.
در كل اگه تصوير عالى و شفاف و اينپوت لگ پايين و رنگ زنده ميخوايى SONY
ولى اگه پخش انواع فرمتها و REC و امكانات جانبى و زيرنويس فارسى ميخوايى SAMSUNG

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or