عجب!!!!!!!
پس با این وجود رنسپانس تایم خیلی بالایی داره ... اونم با موشن پلاس ک دیگه واویلا!
بیشتر برا مولتی ممکنه اذیت کنه این رنسپانس تایم بالا ...
حقیقتش من Game Mode رو ک فعال کردم دیگه نتونستم ب تصویر نگاه کنم ... از بس رنگها بی روح و افتضاح شد... تا حدی ک فک کردم رزولوش اومده پایین ... بخاطر همین سریع خاموشش کردم
خیلی خیلی ممنون سعید جان...کمک بزرگی بهم کردی
ممنونم
خواهش میکنم
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
آره دقیقا روی مولتی برای حرفه ای ها بهتر بزاری روی گیم مد(البته حالت گیم مد هم بستگی داره یه وقت میبینی یه مدل و مارکی برای رسیدن به اینپوت پایین خیلی از قابلیت های تلویزیون غیر فعال کنه که کیفیت بیاد پایین)
همون دیگه بقیه هم مثل خودت میزارن رو گیم مد بعد خاموشش میکنن حالت عادی بازی میکنن
![24 =)) =))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/24.gif)
البته گیم مد من روی f6450 تست میکنم کاهش کیفیتی نداره و همه اپشن ها در دسترسه ولی motion plus غیر فعال میشه!
روی گیم مد باید بشینی رنگ و کنتراست اینارو خودت دوباره تنظیم دقیق بکنی تا نزدیک حالت معمولی بشه
من روی گیم مد نمیزارم به هوای motion plus , وقتی میزارم روی smooth دیگه تاخیر حس میکنم ولی استاندارد و تنظیم دستی خوبه بازم
در مورد اینکه نگران این بودی که نتونی باهاش کنار بیای
من خودم هرچی میخرم اولش میخوام بزارمش برا فروش بعد یکم که میگذره کم کم نظرم عوض میشه در نهایت میفهمم چیز خوبیه! حتی گاهی خوبی ها به چشم آدم اولش بد میاد! و تنظیم هم هست یه وقت میبینی تصویر زیاد شارپ کردن یا رنگ زیاده یا مثلا motion plus گذاشتن رو حالت smooth اینپوت لگ خیلی زیاد شده اعصاب خرد کن شده
واقعیت اینکه یکم وقت بزار رو تنظیمات و تازه بعد یه مدت دوباره نظرت عوض میشه و مثلا شارپ تصویر الان به نظرت زیاده روی 50 هست میای میکنی 20 تا بعد یه مدت خودت میای میزاریش 70 تا
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)