عزیز بهت که گفتم و آدرس دادم 38 تومن سه پورت !میتونم بپرسم قیمت یه سوییچ خوب چنده که PS4 هم ساپورت کنه !؟
من قبل شما کل نت و بازار رو زیر و رو کردم زیر 70 تومن نمیتونی گیر بیاری چیزی هم که دادم خرید قدیمه و طرف زیاد ازش داشت از همون بخر
عزیز بهت که گفتم و آدرس دادم 38 تومن سه پورت !میتونم بپرسم قیمت یه سوییچ خوب چنده که PS4 هم ساپورت کنه !؟
برعکس گفتی!پلاسما بدلیل کنتراست بالا و رنگ مشکی واقعی و سرعت پخش بالا بهتر از ال سی دی هاست.اون اینپات لگ هم تا 50میلی ثانیه مشکل خاصی رو ایجاد نمیکنه مگر اینکه شما کال اف باز حرفه ای باشی و نخوای تو لایو چند میلی ثانیه از رقیبات عقب بیوفتی!پلاسما به درد بازی نمیخوره.
خودت که بهتر میدونی
دقیقابرعکس گفتی!پلاسما بدلیل کنتراست بالا و رنگ مشکی واقعی و سرعت پخش بالا بهتر از ال سی دی هاست.اون اینپات لگ هم تا 50میلی ثانیه مشکل خاصی رو ایجاد نمیکنه مگر اینکه شما کال اف باز حرفه ای باشی و نخوای تو لایو چند میلی ثانیه از رقیبات عقب بیوفتی!
دوستان بانه مدل st50 و vt50 پاناسونیک رو داره که برای 2012 هست که تو همون سال هم جزو بهترین تلویزیون های بازار بودن.
کسی خبر نداره که مدل های امسال وارد شدن یا خیر؟مخصوصا سامسونگ f8500
برعکس گفتی!پلاسما بدلیل کنتراست بالا و رنگ مشکی واقعی و سرعت پخش بالا بهتر از ال سی دی هاست.اون اینپات لگ هم تا 50میلی ثانیه مشکل خاصی رو ایجاد نمیکنه مگر اینکه شما کال اف باز حرفه ای باشی و نخوای تو لایو چند میلی ثانیه از رقیبات عقب بیوفتی!
دوستان بانه مدل st50 و vt50 پاناسونیک رو داره که برای 2012 هست که تو همون سال هم جزو بهترین تلویزیون های بازار بودن.
کسی خبر نداره که مدل های امسال وارد شدن یا خیر؟مخصوصا سامسونگ f8500
عزیز این حرف شما واسه وقتی درست بود که نیو پلاسما های پاناسونیک نیومده بودن تو بازار.الان پلاسماهای جدید مشکل موندگی تصویر های ثابت رو تا حد زیادی برطرف کردن.پلاسما به درد بازی نمیخوره.
خودت که بهتر میدونی
این مشکل برای پلاسما های جدید خیلی کمتر شده و میشه گفت که تقریبا برطرف شده.بیشتر پلاسماهای جدید گزینه ای دارن به نام اتوماتیک رفرش یا یه چیز تو این مایه ها که خودش بعد چند دقیقه مثلا 20 دقیقه یک بار تصویر رو یک لحظه رفرش میکنه که دیگه این مشکل پیش نیاد!تنها بدی پلاسما ها brightness پاییینشون نسبت به ال سی دی هاست که اونم تو پلاسما امسال سامسونگ یعنی f8500 رفع شده.جالبه کسی که این پلاسما رو نقد میکرد میگفت کیفیت تصویرش هم تراز با OLED های چند هزار دلاریه!
این مشکل برای پلاسما های جدید خیلی کمتر شده و میشه گفت که تقریبا برطرف شده.بیشتر پلاسماهای جدید گزینه ای دارن به نام اتوماتیک رفرش یا یه چیز تو این مایه ها که خودش بعد چند دقیقه مثلا 20 دقیقه یک بار تصویر رو یک لحظه رفرش میکنه که دیگه این مشکل پیش نیاد!تنها بدی پلاسما ها brightness پاییینشون نسبت به ال سی دی هاست که اونم تو پلاسما امسال سامسونگ یعنی f8500 رفع شده.جالبه کسی که این پلاسما رو نقد میکرد میگفت کیفیت تصویرش هم تراز با OLED های چند هزار دلاریه!منظورم کیفیت تصویر نبود .
پلاسما یه مشکلی داره که اگه یه تصویر یه مدت ثابت باشه اثرش رو صفحه میمونه .
صفحه های قبل دوستان توضیح دادن و تو نقدا بارها بهش اشاره شده .
مثلا HUD بازی ثابته و بعد یه مدت اثرش رو صفحه میمونه .
داداش چند اینچشو قیمت گرفتی؟دقیقا
من از چند تا اشنا تو بانه پرسیدم گفتن gt50 اگه گیرت بیاد 16 تومن
دوست عزيز من مدل 55X9005A 4K رو 6 ماهه پيش موقع لانچ گرفتم و از اون موقع تو كف 4K هستم هنوز فعلاً محتوايى در دسترس ايرانيان نيست.اداش گلم کیفیت تصویر به خیلی چیزا ربط داره و فقط به تعداد پیکسل نیست که(ربط مستقیم به کیفیت خروجی TV نداره)اینی که شما میگی و میگن 4 برابر فول اچ دی هست واسه اینه که وقتی مثلا ی فیلم 1080p رو رویه ی tv 84 میبینی از کیفیتش کم نشه و که البته باید فیلم هم 4k باشه(ی جورایی سینما تو خونه)
- - -ویرایش - - -
سونی x9
پاناسونیک vt60
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد ویدئو پروژکتور نداره ؟!UP...............................................................
درسته قیمتش از مدل های ال ای دی هم سایز خودش گرون تره ولی خوب در عوض کیفیت خیلی بهتری داره!(قیمت 51 اینچ سامسونگ $1,897.99 و قیمت 55اینچ سونی w905 $1,998.00 )خب همون یکم هم اذیت میکنه :d
البته من هنوز نقد مدلای جدید پاناسونیک رو نخوندم .
این مدل سامسونگ که شما میگی قیمتش نسبتا بالاس .
input lag زیادی هم داره. حدود 53
مصرف بالای برق هم مشکلیه که اکثر پلاسما ها دارن.
این مشکل برای پلاسما های جدید خیلی کمتر شده و میشه گفت که تقریبا برطرف شده.بیشتر پلاسماهای جدید گزینه ای دارن به نام اتوماتیک رفرش یا یه چیز تو این مایه ها که خودش بعد چند دقیقه مثلا 20 دقیقه یک بار تصویر رو یک لحظه رفرش میکنه که دیگه این مشکل پیش نیاد!تنها بدی پلاسما ها brightness پاییینشون نسبت به ال سی دی هاست که اونم تو پلاسما امسال سامسونگ یعنی f8500 رفع شده.جالبه کسی که این پلاسما رو نقد میکرد میگفت کیفیت تصویرش هم تراز با OLED های چند هزار دلاریه!
- - -ویرایش - - -
داداش چند اینچشو قیمت گرفتی؟
تو این سایت 50 اینچ vt50 با st 50 رو بترتیب قیمت زده66,300,000 ريالو40,000,000 ريال که خوبهاینم سایتش:
تلویزیون پلاسما سه بعدی اسمارت پاناسونیک PLASMA 3D SMART PANASONIC 50VT50::پلاسما سه بعدی plasma 3d::تلویزیون پاناسونیک::فروشگاه اینترنتی بانه مارکت, خرید ا�
تلویزیون پلاسما سه بعدی اسمارت پاناسونیک PLASMA 3D SMART PANASONIC 50ST50::پلاسما سه بعدی plasma 3d::تلویزیون پاناسونیک::فروشگاه اینترنتی بانه مارکت, خرید ا�
درسته قیمتش از مدل های ال ای دی هم سایز خودش گرون تره ولی خوب در عوض کیفیت خیلی بهتری داره!(قیمت 51 اینچ سامسونگ $1,897.99 و قیمت 55اینچ سونی w905 $1,998.00 )
input lag هم تا 60 70 تا موردی نداره و هر چقدر کمتر باشه برای آنلاین بازی کرن بهتره
مصرف برق حق با شماست!
شما فرض کن داری آخرین ما رو بازی میکنی تفاوت رو احساس کن!