behtash_jabbari
کاربر سایت
سلام دوستان ببخشید من می خوام برای ps3 و ایشالا Ps4 یک ویدیئو پروژکتور بگیرم دوستانی که اطلاعات دارن می شه یه کمکی تو خرید بهم بدن ؟
داداش نسبت به tv های هم رده این طور نیست که و مقایسه با تلویزیون های رده بالاتر اینطوریهمرسی بابت پاسخت داداش
تو نقدها همه از کنتراست و مشکی متوسط w804 شکایت می کردند به نظرت آدمو اذیت می کنه !؟ یا صرفا خوبه مشکیش و در مقایسه با تلویزیون های بالاتر ضعیفه !؟ بعد مثل اینکه یه قسمت نرم افزاری هم هست که کنتراستو بالا می بره اون تاثیرش چطوره !؟
داداش نسبت به tv های هم رده این طور نیست که و مقایسه با تلویزیون های رده بالاتر اینطوریه
کیفیتش راضی کنندس خیالت راحت
البته اگه قیلش خودت از نزدیک ببینی بد نیست
البته اينجور كه تو نقد ها گفته شده توليزيون هاي هم رده خودش پر رنگ تر از اين هستن ولي اين تلويزيون رنگش طبيعي تره
The good: The Sony W802A offers relatively deep black levels and good shadow detail for an LED-based LCD TV; has sleek, minimalist styling and a simple, clear interface; well-rounded feature set includes enhanced mobile connectivity options; introduces very little input lag in Game mode.
The bad: Somewhat expensive; color fidelity, uniformity and picture processing are a mixed bag.
The bottom line: The Sony W802A LED LCD delivers lots of style and features, but its picture quality is only decent at this price.
دقیقا.
دقیقا.
تو نقد سایت دی جی کالا که در مورد F8000 بود، W904 سونی رو بهتر از F8000 دونسته البته از لحاظ کیفیت تصویر نه امکانات.(امکانات F8000 واقعا فوق العاده است،در حد یه گوشی مدل بالا امکانات و نرم افزار داره)
کلا با توجه به تحقیقاتی که کردم بهترین گزینه برای خرید تلویزیون مناسب گیم همین سری W سونی هستش.
من یه یک ماهی هست دارم تحقیق میکنم با توجه به نقد ها و مقایسه هایی که دیدم و ویدئو هایی که دیدم کیفیت تصویر W905 بهتر از اون مدل سامسونگ ـه . فقط سامسونگ تو بخش اسمارت TV و این مسائل سر تره .
البته بهترین تلویزیون همین پاناسونیکی هست که رفیقمون گفت ولی فکر نکنم گیر بیاد تو ایران . تو نقد های سایت ها از هر دوتا تلویزیون های سونی و سامسونگ امتیازات بهتری داره . کسی اگه جایی سراغ داره که این ST 60 رو داشته باشه پیام خصوصی بده خواهشا .
Panasonic TX-P50ST60: Review
چهارمین tv برتر سال شده نه اولSONY هفته پيش اعلام كرد. مدل: ULTR HD 4K = 55X900A ( و سايز '65 و '84 ) بهترين TV جهان در سال 2013 شد.
سوييچدوستان مانیتور من یدونه HDMI میخوره اخه میخوام دیگه هی بین pc و ps اینو عوض نکنم چیزی هست که مثلا وصل کنی بکنش 2 تا HDMI? چیکار باید کرد ؟ اسم این چیه که اینکارو میکنه؟
از کجا میشه گیر اورد
چهارمین tv برتر سال شده نه اول
از نظر کارشناس ها پلاسما سامسونگ f8500 اول شده و از نظر کاربران مختلف سایتهای معتبر مثل cnet & flatpanel پلاسماهای پاناسونیک zt60 & vt60 اول شدن
سلام دوستان ببخشید من می خوام برای ps3 و ایشالا Ps4 یک ویدیئو پروژکتور بگیرم دوستانی که اطلاعات دارن می شه یه کمکی تو خرید بهم بدن ؟
سوييچ
جمهورى
- - -ویرایش - - -
عزيز شما دارى مدلهاى ULTRA HD 4K رو كه كيفيتش بيش از 4 برابر FULL HD هستش با هم مقايسه ميكنى.
سوييچ
جمهورى
- - -ویرایش - - -
عزيز شما دارى مدلهاى ULTRA HD 4K رو كه كيفيتش بيش از 4 برابر FULL HD هستش با هم مقايسه ميكنى.