mdtnt
کاربر سایت
- - -ویرایش - - -
داداش این تلویزیون عالیه
هم کیفیت خوبی داره وهم قیمت مناسب
ممنون از کمکی که کردی فقط این که 3D خوبی داره یا نه و این که بدون گارانتیش چقدر ارزان تر است ارزش داره با گارانتی بگیرم یا نه
- - -ویرایش - - -
داداش این تلویزیون عالیه
هم کیفیت خوبی داره وهم قیمت مناسب
ممنون از کمکی که کردی فقط این که 3D خوبی داره یا نه و این که بدون گارانتیش چقدر ارزان تر است ارزش داره با گارانتی بگیرم یا نه
ممنون اگه W904 اصل پيدا كنم بگيرم يا 8880 ؟داداش ی نکته تو خرید هست که خیلی مهمه
904 و 8880 هر کدوم که گارانتی بهتری پیدا میکنی بخر و اینی که من گفتم 904 رو واسه ps4 انتخاب میکنم فقط و فقط اصل این tv منظورم بود و سامسونگ f8880 هم فوق العادس بهتون پیشنهاد میکنم اگه میخوای تا 6 تومن هزینه کنی گارانتی و پشتیبانی رو مد نظرت قرار بده
سونی w904 a فقط و فقط مالزیش رو پیدا کن و چینی بود نخر
پیکسل سوخته هم تست کن نداشته باشه حتی 1کی
ولی در آخر پیشنهاد میکنم f8880 بخر چون سامسونگ پشتیبانی بهتره تو ایران داره و البته از نظر امکانات جانبی هم سرتره
من پیشنهاد میکنم f8880ممنون اگه W904 اصل پيدا كنم بگيرم يا 8880 ؟
8880 سه بعدى اكتيوه؟ كيفيت 3Dش چطوره؟
كيفيت تصوير كدوم بهتره مخصوصا تو گيم و صحنه هاى سريع و اكشن؟
داداش واقعا ممنون از راهنماييت آخرين سوال:من پیشنهاد میکنم f8880
اره اکتیو هست و کیفیت فوق العاده داره
کیفیت هر دو مدل عالیه و خیالت راحت واسه گیم فوق العاده هستن
من با توجه به گارانتی و خدمات بهتر سامسونگ و اینکه سونی بازار تقلبیش زیاده سامسونگ 8880 رو پیشنهاد میدم
داداش واقعا ممنون از راهنماييت آخرين سوال:
كيفيت عينكهاى مدل 8880 چطوره؟ اگه مال سونى بهتره ميشه عينك سونى رو با 8880 استفاده كرد؟
يه دنيا ممنون داداشخواهش میکنم
کیفیت قابل قبولی دارن خیالت راحت
در ضمن نمیشه از عینک های ی برند دیگه استفاده کرد
موفق باشی
اره داداش 3 بعدی خوبی هم داره
اره با گارانتی بخری بهتره چون داری هزینه میکنی
من این مدل رو واسه خانواده خانومم گرفتم و کاملا راضین
به نظرت قیمتش تا بهار کمتر میشه آخه چند روز پیش 2.599 بود از دیروز قیمتش شده 2.500 به نظرت از سایت ديجی کالا : نقد و بررسی و فروش آنلاین کالای دیجیتال بخرم یا بازار
يه دنيا ممنون داداش
تو بازار راکون سیتی هست این مدل (شوخی)
نه داداش از بازار بخر که قیمتش کمتره از 2500
در مورد قیمتش هم نمیدونم ارزون یا گرونتر میشه چونواقعا مشخص نیست ولی از 2 ماه پیش تا الان که ارزونتر شده ولی بخری هم خوبه زودتر حالشو میبری
حتما از بازار بخر که قیمتش 100 % کمتره
46 اینچش تو دیجی کالا 3890 بود من از بازار خریدم 3600
- - -ویرایش - - -
شهر Raccoon City که نابود شد رفت بازار نداره بخاطر همین من همراه Leon تو اداره پلیش RPD زندگی میکنیم:d
منون از کمکی که کردی
مرسی بابت پاسخت داداشخواهش میکنم دوست عزیز
اگه 55 اینچ این 2 مدل مد نظر باشه که بدون شک w804a رنگ هارو به لطف موتور های پردازشگر اختصاصی سونی خیلی بهتر و پررنگتر نشون میده
هر دو تا tv عالین داداش