خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
اون لینک واسه 55 اینچی هست با 46 فرق داره
این لینک واسه 46
UA55F8000AR - DOWNLOADS | SUPPORT | SAMSUNG
8880 همون مدل 8000 جهانی هست که سام سرویس با این اسم میفروشه

داداش من اینو دانلود کردم ولی وقتی میریزم روفلش به tv وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته وقتی هم که میرم توقسمت اپدیت تو اینترنت دنبال اخرین ورزن میگرده و ورزن1115 رو پیدا میکنه . میشه نحوه اپدیتشو با usb بگی ؟ خیلی ممنون

سرعت پاسخگویی تو مانیتورها مثلا بین ۱ت۵ میلی ثانیه فرق زیادی دارن؟ درکل ای قضیه مهم واسه گیم؟اگ میش چندتا مانیتور خوب ت۱میلیون واسه گیم پیشنهاد بدین!ممنون میشم جواب بدین

بچه ها به نظرتون بهتره تی وی(32 اینچ) بگیرم یا مانیتور؟؟
بازی کردن تو کدومشون بهتر و لذت بخش تره؟؟؟
بنظرم تی وی بگیره بهتره
با TV لذت بیشتری میبری

- - -ویرایش - - -

سرعت پاسخگویی تو مانیتورها مثلا بین ۱ت۵ میلی ثانیه فرق زیادی دارن؟ درکل ای قضیه مهم واسه گیم؟اگ میش چندتا مانیتور خوب ت۱میلیون واسه گیم پیشنهاد بدین!ممنون میشم جواب بدین
خوب مانیتور که Response time کمتری داره بهتره بنظرم Asus VN247H میتونه انتخاب خوبی باشه
اینم لینک مشخصاتش: https://www.asus.com/Commercial_Monitors_Projectors/VN247H/specifications/

اون لینک واسه 55 اینچی هست با 46 فرق داره
این لینک واسه 46
www.samsung.com/ae/support/model/UA46F8000ARXZN-downloads
8880 همون مدل 8000 جهانی هست که سام سرویس با این اسم میفروشه

داداش من اینو دانلود کردم ولی وقتی میریزم روفلش به tv وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته وقتی هم که میرم توقسمت اپدیت تو اینترنت دنبال اخرین ورزن میگرده و ورزن1115 رو پیدا میکنه . میشه نحوه اپدیتشو با usb بگی ؟ خیلی ممنون
داداش ببخشید من دیشب خسته بودم اشتباها دوباره لینک 55 اینچ رو واستون گذاشتم:d
شما اگر 55 اینچ رو دانلود کردید از این لینک دوباره 46 اینچ رو دانلود کنید چون اگر 55 اینچ بریزید واسه تلویزیونتون مشکل پیش میاد
لینک 46 اینچ : UA46F8000AR - DOWNLOADS | SUPPORT | SAMSUNG
در مورد نحوه اپدیت توی همین لینک user manual رو دانلود کنید نوشته دقیقا
وقتی با تی وی چک میکنید برا اپدیت وصل میشه به سرور سام سرویس که هنوز به 1116 اپدیت نشده و باید صبر کنید تا اپدیت بشه اما سرور خود سامسونگ الان اخرین ورژن 1116 هست

داداش ببخشید من دیشب خسته بودم اشتباها دوباره لینک 55 اینچ رو واستون گذاشتم:d
شما اگر 55 اینچ رو دانلود کردید از این لینک دوباره 46 اینچ رو دانلود کنید چون اگر 55 اینچ بریزید واسه تلویزیونتون مشکل پیش میاد
لینک 46 اینچ : UA46F8000AR - DOWNLOADS | SUPPORT | SAMSUNG
در مورد نحوه اپدیت توی همین لینک user manual رو دانلود کنید نوشته دقیقا
وقتی با تی وی چک میکنید برا اپدیت وصل میشه به سرور سام سرویس که هنوز به 1116 اپدیت نشده و باید صبر کنید تا اپدیت بشه اما سرور خود سامسونگ الان اخرین ورژن 1116 هست

داداش دمت گرم اپدیت کردم:x
حالا چه فرقی کرد ؟ من که تغییری احساس نمیکنم:d

سلام دوستان من یه سونی سری Vدارم که برای PS3 خریده بودم توی مشخصات زده
native resolution 1080p 1080i
display resolution 736p
مانیتور لپتاپم 736 ولی به این که وصل میکنم تا 1080 میتونم ببرم بالا الان خروجی که به PS4میده کدومه؟
چطور با این که فول نیست به لپ تاپ 1080 میده؟:-/
تو بازی هم امتحان کردم واقعا رزولوشن تغییر میکرد البته لپتاپم کشش 1080 رو نداشت
الان باید یه فول بگیرم یا همین داره 1080 میده بهPS4 ?

خب دیگه وقتی زده native 1080p یعنی ساپورت میکنه . ولی شما مدل دقیق این سونی که میگی رو بگو تا دقیق بهت بگم

لطفا نظرتون رو در مورد این مدل بگین
Lg 42 LB56
Sent from my Nokia Lumia 620

سری 2014 ال جی هستش . مشکل خاصی نداره فقط مشکل همیشگیش هنوز هست اونم کنتراست خیلی کم . البته رفلکس نورش هم خیلی زیاده باید حتما اگه جلوی پنجره هست پرده زخیم باشه و نور اتاق هم نباید زیاد باشه در حد یه مهتابی

به هر حال سایز 42 بدون گارانتی 1700 که برات بیارن 150 هم کرایه میخوره میشه 1850 . من سامسونگ f5550 و سایز 40 رو ترجیح میدم و بهتره قیمتشم 1800 هست

سلام دوستان، من یه مانیتور ال سی دی سامسونگ دارم که میخوام پلی استیشن 4 رو بهش وصل کنم کسی میدونه چطورصدا رو هم داشته باشم
سلام
1.اگر مانیتورت خروجی هدفون داره میتونی کابل اسپیکرت رو به اونجا بزنی و صدا رو داشته باشی
2.اگر اسپیکرهات خروجی اپتیکال دارن هم میتونی با یه کابل اپتیکال از خود PS4 مستقیما صدا بگیری که اینجوری کیفیت هم بهتر میشه

از این تاپیک هم میتونید واسه کالیبراسیون حالت گیم مد استفاده کنید : http://forum.bazicenter.com/thread88333/
این هم کالیبراسیون برا منبع hdmi :
Samsung UN55F8000 picture settings - CNET HDTV picture settings Forums
نمیدونم چرا اصلا رو حالت گیم مود و با sharpness صفر حال نمیکنم .گیم مود که کلا تصویرو داغون میکنه اون sharpness هم که رو صفر میزارم کلا همچی مات میشه. جدا کیفیت رنگ ها و وضوح تصویر رو dynamic خیلی بهتره فکر میکنم . شایدم من به این تنظیمات عادت کردم.

سلام دوستان، من یه تى وى 3d سایز 40تا 42 مى خوام برا کلوپ، تا 2/5 مى تونم ھزینه کنم مى خوام ھم کیفیت سه بعدیش ھم دو بعدیش (مھمتره) قابل قبول باشه. من خودم ال جى 66100 مد نظرم بود که پنلش ips ھست. ولى دیدم که سعید جان گفته بود ips بدرد گیم نمی خوره ، راستش حالا نمیدونم چکار کنم چون سفارشش دادم. فقط مى خوام کار راه بنداز باشه و خرکار انتطار دیگه اى ندارم.حالا به نطر شما چکار کنم. از تمام دوستانی که اینجا زحمت مى کشن بویژه سعیدجان واقا مسعود تشکر میکنم

دوستان اگ میش سوالاتمو کامل جواب بدین چون فردا میخوام برم مانیتور بگیرم ۱.ips فقط مربوط ب زاوین دید میشه یا رو کیفیت تاثیر دار؟۲.مانیتورهای ایسوس از لحاظ کیفیت نسبت ب بقیه مارکا در چه جایگاهی قرار دارن؟۳.درکل ت ۱میلیون چ مانیتور هایی واسه گیم خوب؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or