خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام به دوستان میخواستم بدونم سری 6 یا همون 6400 F سامسونگ که محصول 2013 هستش ایا میتونم با این tv بازیهای ps4 با کیفیت یا همون گرافیک واقعیشون بازی کنم یا نه قبلا پرسیدم اما هنوز شک دارم خواهشن جواب بدبد .یه سوال دیگه هم داشتم میخواستم بدونم فیش hdmi که داخل جعبه ps4 هستش چه ورژنیه و ایا tv که گفتم ورژن 1.4 رو ساپورت میکنه یا نه

نمیدونم چرا اصلا رو حالت گیم مود و با sharpness صفر حال نمیکنم .گیم مود که کلا تصویرو داغون میکنه اون sharpness هم که رو صفر میزارم کلا همچی مات میشه. جدا کیفیت رنگ ها و وضوح تصویر رو dynamic خیلی بهتره فکر میکنم . شایدم من به این تنظیمات عادت کردم.
یا باید یکی باشه تلویزیون شما رو داشته باشه و اونجور که شما میخوای تنظیم کنه وگرنه هیچ کس غیر خودتون نمیتونه کمکتون کنه . باید خودت سعی کنی اونجور که دوست داری تنظیم کنی. خود منم با sharpness صفر و خاموش کردن آپشن هایی مثل dynamic contrast خوشم نمیاد . اینجوری قرار باشه بیشتر بدرد بازی با pc با اخرین تنظیمات و یا فیلم بلوری ارجینال میخوره

سلام دوستان، من یه تى وى 3d سایز 40تا 42 مى خوام برا کلوپ، تا 2/5 مى تونم ھزینه کنم مى خوام ھم کیفیت سه بعدیش ھم دو بعدیش (مھمتره) قابل قبول باشه. من خودم ال جى 66100 مد نظرم بود که پنلش ips ھست. ولى دیدم که سعید جان گفته بود ips بدرد گیم نمی خوره ، راستش حالا نمیدونم چکار کنم چون سفارشش دادم. فقط مى خوام کار راه بنداز باشه و خرکار انتطار دیگه اى ندارم.حالا به نطر شما چکار کنم. از تمام دوستانی که اینجا زحمت مى کشن بویژه سعیدجان واقا مسعود تشکر میکنم

تا 2.5 بهترین انتخاب samsung f6450 هست سایز 40 قیمت هم 2400 تومن. اگه سفارش دادی زودتر کنسلش کن. یه مدل پایینترشم هست f6350 اونم قیمت 2100 هست

دوستان اگ میش سوالاتمو کامل جواب بدین چون فردا میخوام برم مانیتور بگیرم ۱.ips فقط مربوط ب زاوین دید میشه یا رو کیفیت تاثیر دار؟۲.مانیتورهای ایسوس از لحاظ کیفیت نسبت ب بقیه مارکا در چه جایگاهی قرار دارن؟۳.درکل ت ۱میلیون چ مانیتور هایی واسه گیم خوب؟

نه دقت رنگ ها هم بهتره. اما به خاطر تار شدن تصویر تو حرکت سریع عملا این دقت رنگ هم بهم میریزه و چیزی نصیب ما نمیشه . مگر تصاویر ثابت
مانیتورهای asus جزو مانیتورهای با کیفت در دنیا هستن اما به علت عدم وجود مارک های دیگه در حال حاضر تو ایران و تنوع زیادی که مانیتور های asus داره و همه مدلش وار میکنن از این مارک پیشنهاد میشه

این چند مدل پیشنهاد میشه که از لحاظ کیفیت یکی هستن ولی سایز و قیمت فرق میکنه

vx228h قیمت 700
vx238h قمیت 800
vn247h قیمت 850

سلام به دوستان میخواستم بدونم سری 6 یا همون 6400 F سامسونگ که محصول 2013 هستش ایا میتونم با این tv بازیهای ps4 با کیفیت یا همون گرافیک واقعیشون بازی کنم یا نه قبلا پرسیدم اما هنوز شک دارم خواهشن جواب بدبد .یه سوال دیگه هم داشتم میخواستم بدونم فیش hdmi که داخل جعبه ps4 هستش چه ورژنیه و ایا tv که گفتم ورژن 1.4 رو ساپورت میکنه یا نه

تی وی ورژن 1.4 هست و تو جعبه ps4 هم فکر میکنم 1.4 ولی مطمئن نیستم . خب این سوالت من اینجوری جواب بدم که هنوز هیچ تی وی LED نمیتونه تصویر رو شکل واقعی خودش نشون بده و فاصله داره با سورس اصلی . OLED ها تقریبا مشکل حل کردن که حالا حالا ها قیمت معقول نمیشه

f6400 یا f6450 تلویزیون میان رده به حساب میاد که در حد تکنولوژی روز تلویزیون های امروزی در حد خوبی قرار داره . برای بهتر از از f6450 باید نزیدک 5 تومن هزینه کنی برای سری 8000 یا w900 از سونی

حداكثر ٢٤ هست؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

حداكثر ٢٤ هست؟

اين ايسوس ٢٧ نداره؟گيرنده ديجيتال بهش وصل ميشه؟

اگه منظورت مانیتور 27 ایسوس هست سوال منم همین هست

گیرنده دیجیتال باید HDMI داشته باشه

فقط مدل VK278Q در این سایز و پنل TN هست و قیمتشم هم حدود 1350 هست . مدل VE278Q هست نمیدونم پیدا بشه یا نه اینم 2 میلی.

زمان پاسخ دهی 2 میلی خاکستری به خاکستری هست و وقتی خاکستری به خاکستری 1 میلی هست تازه نزدیک استاندار واقعی برای گیم هست که در واقعیت مشکی به مشکی نزدیک 10 میلی هست و این که زده 2 میلی بیشتر از 10 میشه

حالا اصلا این به کنار اگه 1 میلی هم بود من اصلا پیشنهاد نمیدادم چون با این پول فقط باید تی وی خرید و مانیتور خریدن پول دور ریختن چون کیفیت حتی نزدیک تی وی با همین قیمت هم نمیشه

ی محل خرید مناسب برا مانیتور در بازار تهران میدین؟اگ میشه فرق اینارو بگینvn257h-vn247hp-vn247h

پاساژ رضا و بالاترش یه پاساژ دیگس بعد اونم پاساژ ایران

vn257h تو سایز ایسوس نیست خبر ندارم
vn247hp-vn247h فرقی نمیکنن هرکدوم پیدا کردی و قیمتش مناسب بود

- - -ویرایش - - -

دوستان برای تست عدم وجود پیکسل سوخته و تست کیفیت سه بعدی تلویزیون چه پیشنهادی میدید ؟

تصویر با رنگ های مختلف خودت میتونی بسازی با فلش به تلویزیون تست بکنی . با برنامه paint از رنگ های مختلف مثلا سفید خالی و سیاه خالی آبی خالی بگیر و با تلویزیون نگاه کن که اگه نقطه ای شبیه کثیفی که یه نقطه اندازه سوزنه

سه بعدی هم تست نمیخواد تلویزیون سالم باشه کار میکنه

تی وی ورژن 1.4 هست و تو جعبه ps4 هم فکر میکنم 1.4 ولی مطمئن نیستم . خب این سوالت من اینجوری جواب بدم که هنوز هیچ تی وی LED نمیتونه تصویر رو شکل واقعی خودش نشون بده و فاصله داره با سورس اصلی . OLED ها تقریبا مشکل حل کردن که حالا حالا ها قیمت معقول نمیشه

f6400 یا f6450 تلویزیون میان رده به حساب میاد که در حد تکنولوژی روز تلویزیون های امروزی در حد خوبی قرار داره . برای بهتر از از f6450 باید نزیدک 5 تومن هزینه کنی برای سری 8000 یا w900 از سونی

ممنون از جوابت اما من فقط میخوام بدونم خوبه یا نه این tv از لحاظ کیفیت. منو ساپورت میکنه تا اخر نسل برای بازیهای PS4. مثلا یه بازی PS4 روی سری 8 با سری 6 خیلی تفاوت داره اینقدر که برم سری 8 بگیرم یانه تفاوت روی بازی زیاد نیست

ممنون از جوابت اما من فقط میخوام بدونم خوبه یا نه این tv از لحاظ کیفیت. منو ساپورت میکنه تا اخر نسل برای بازیهای PS4. مثلا یه بازی PS4 روی سری 8 با سری 6 خیلی تفاوت داره اینقدر که برم سری 8 بگیرم یانه تفاوت روی بازی زیاد نیست

آره خیلی خوبه و تا آخر نسل هم جواب میده ولی قطعا تا 4 سال دیگه جلوی تی وی های اون زمان چیزم حساب نمیشه:d

بخری بیاری تو خونه به نظرت عالیه مطمئن باش . اما اگه سری 8 یه ساعت باهاش بازی کنی عمرا دیگه با این کنار نمیای. البته به خودتم بستگی داره اگه ریزبین دقیق باشی بهتر تشخیص میدی. وگرنه مثلا به مادربزرگم تلویزیون لامپی نشون بده با سری 8 در نهایت خیل نا پرهیزی کنه میگه این یه ذره شفاف تره:d

اگه پولشو داری چرا که نه! اگه از قشر متوسط هستی نخر چون پشیمون میشی دو سال دیگه بهترش میاد و و خیلی پول دادی اما اگه دست و بالت بازه بخر

آره خیلی خوبه و تا آخر نسل هم جواب میده ولی قطعا تا 4 سال دیگه جلوی تی وی های اون زمان چیزم حساب نمیشه:d

بخری بیاری تو خونه به نظرت عالیه مطمئن باش . اما اگه سری 8 یه ساعت باهاش بازی کنی عمرا دیگه با این کنار نمیای. البته به خودتم بستگی داره اگه ریزبین دقیق باشی بهتر تشخیص میدی. وگرنه مثلا به مادربزرگم تلویزیون لامپی نشون بده با سری 8 در نهایت خیل نا پرهیزی کنه میگه این یه ذره شفاف تره:d

اگه پولشو داری چرا که نه! اگه از قشر متوسط هستی نخر چون پشیمون میشی دو سال دیگه بهترش میاد و و خیلی پول دادی اما اگه دست و بالت بازه بخر

ممنون فقط میخوام جوابگوی بازیهای ps4 باشه و بازیها رو بهم با کیفیت خوب نشون بده همین. ممنون ازت دوست عزیز

دوستان تي وي سامسونگ سري ٦ كه full HD و 3D و پنل ٢٠٠ هرتز و اسمارت هم هست رو داريم مناسبه واسه كنسول هاي نسل ٨ ؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
پلاسمای full hd الان مناسب چی هست تو بازار ؟

Panasonic 42 ST30

تلویزیون TV _ ال سی دی LCD _سونی Sony_ سامسونگ Samsung_ براویا bravia - sor شرکت - - -

این چطوره ؟

این مدل خوبه اما ارزش رفتن به سمت پلاسما و مشکلات خاص شدش رو نداره . چون تمام برتری هایی که یه پلاسما خوب باید داشته باشه رو به شکل نصفه نیمه داره و خرید یه LED به صرفه تره . مثلا موشن بلور این باید عالی باشه در حالی که مثل LED ها حتی بدتر از پرش تصویرش گفته
باید ارزش مصرف برق و روشنایی کم و جا موندن تصویر در نمایش طولانی تصاویر ثابت و نداشتن خوشگلی و ظرافت LED ها داشته باشه

اما مدل ST60 رو اگر پیدا کنی عالی محسوب میشه. طرف انقدر Excellent گفته کف کرده:d نمیدونم تو بازار هستن یا نه .

اینم بررسی هر دو
Panasonic TX-P42ST30/ TX-P42ST30B (ST30) Review
Panasonic TX-P42ST60B/ TX-P42ST60 (ST60) Review

دوستان تي وي سامسونگ سري ٦ كه full HD و 3D و پنل ٢٠٠ هرتز و اسمارت هم هست رو داريم مناسبه واسه كنسول هاي نسل ٨ ؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

آره کاملا مناسبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or