s.amin.m.g
کاربر سایت
شما با این مانیتور میتونی با کیفیتی نسبتا خوب بازی کنیدوستان من یه مانیتور سامسونگ مدل S23A560H plus دارم مخواستم بدونم با چه کیفیتی میشه روش PS4 رو بازی کرد خوب،عالی یا خیلی عالی؟
Sony W670سلام دوستا من مکیخوام یه tv 42 بخرم برای بازی 3تومان هم فقط دارم به نظر شما چی بخرم خوبه؟
برادر سعید نیتونی Input Lag این TV رو برا ما در بیاری؟؟
و کلا چطور میبینی تی وی رو برا گیم...
Samsung LED 46D6960
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
دوستان مانیتور 23 اینچ برای بازی کردن از نزدیک(مثل مانیتور pc روی میز) مناسب هست؟یعنی میشه باهاش از بازیای ps4 لذت برد؟
و اینکه اگه میشه فرق دو مدل ایسوس vn247h و vn247h-p رو بهم بگید.
کسی نیست جواب مارو بده؟![]()
قبلا جواب دادم . شما مدل دقیقش بگومن یه سونی سری Vدارم که برای PS3 خریده بودم توی مشخصات زده
native resolution 1080p 1080i
display resolution 736p
مانیتور لپتاپم 736 ولی به این که وصل میکنم تا 1080 میتونم ببرم بالا الان خروجی که به PS4میده کدومه؟
چطور با این که فول نیست به لپ تاپ 1080 میده؟
تو بازی هم امتحان کردم واقعا رزولوشن تغییر میکرد البته لپتاپم کشش 1080 رو نداشت
الان باید یه فول بگیرم یا همین داره 1080 میده بهPS4 ?
تی وی نمیشه باید مانیتور بخری. حداقل من تی وی با این قیمت هیچ مدلی پیشنهاد نمیدمدوستان یه تلویزیون تا حدود 850-800 واسه ps4 چی پیشنهاد میکنید ؟ اینچ هم 24 تا 32 باشه خوبه . یه نفر بهم گفت صنام بگیرم .lcd - full hd ... نظرتون در موردش چیه ؟
کسی نمیدونه این تلویزیون خوبه یا نه
گزینه اولی پیشنهاد میشه دور و بر گزینه دوم اصلا نرو که پولتو میریزی تو جوبسلام دوستان نظرتون درباره مدل
ASUS VN247H LED 24inch Monitor
و مدل
موردال ای دی 24 اینچ 2409 مارشال
چی هست بو جه من به همین یکی از همین دو مدل میرسه کمک کنید
بنظر من Sony W670 میتونه گزینه مناسبی باشهدوستان یه LED که 32 اینچ باشه و بتونه بازی ها رو با کیفیت عالی نمایش بده میشه معرفی کنین.
نه تلویزیون خوبی نیست و مشکل کنتراست کم و تاری تصویر تو حرکات سریع و رفلکس نور خیلی زیاد داره